Verschillende soorten babyreisbedjes

Inhoudsopgave:

Verschillende soorten babyreisbedjes
Verschillende soorten babyreisbedjes
Anonim
Slapende baby met wereldbol
Slapende baby met wereldbol

Draagbare wiegjes zijn perfect als je veel reist, je baby de nacht bij oma wilt laten doorbrengen, of het gevoel hebt dat de kamer van je baby te ver weg is van de plek waar jij tijd doorbrengt terwijl hij een dutje doet. Sommige zijn alleen bedoeld voor pasgeborenen, terwijl andere met je kind mee kunnen groeien, van wieg tot wieg.

Reisco-Sleeper

Reis-cosleepers kunnen bij je op bed liggen of op de grond blijven. Ze zijn het beste voor baby's die nog niet kunnen opdrukken of omrollen. Ze zijn minder ideaal naarmate het kind ouder wordt, omdat zelfs een kruiper zich er een weg uit zou kunnen banen. In de meeste gevallen worden ze aanbevolen voor baby's tot zes maanden oud. Als je hem niet op bed kunt houden omdat er niet genoeg ruimte is, kan je persoonlijke voorkeur ertoe leiden dat je iets groters kiest, zoals een reiswieg, zodat de baby zich nog steeds op ooghoogte bevindt terwijl jij in bed ligt. De meeste hiervan zijn opvouwbaar en voorzien van een draagriem. Velen van hen hebben ook zijvakken voor extra opbergruimte. Deze zijn geweldig om je baby dichtbij en verbonden te houden, maar het is misschien niet de meest comfortabele optie als je hoopt twee ouders en de co-sleeper in een bed te krijgen dat kleiner is dan een kingsize bed.

LulyBoo Babylounge

Het LulyBoo Baby Lounge To-Go-reisbed kost ongeveer $ 50,00 en kan worden omgebouwd tot een gemakkelijk te dragen, lichtgewicht rugzak. Het heeft een luifel met drie standen en opbergvakken, plus een waterdichte bodem die uw lakens of tapijt kan beschermen in geval van lekkage. Dankzij de schaduw en de waterdichte bodem kan deze buiten worden gebruikt voor het gezin dat graag in het park picknickt of wandelt. Het is alleen voor baby's tot 15 kg. of totdat ze omhoog kunnen duwen of omrollen, dus het nadeel van deze is hoe weinig tijd je hem daadwerkelijk kunt gebruiken.

LulyBoo Baby Lounge To-Go reisbedje
LulyBoo Baby Lounge To-Go reisbedje

Baby Delight Knuffelnest

De Baby Delight Snuggle Nest Surround Infant Sleeper kost ongeveer $ 60,00. Het is zo ontworpen dat u samen met een pasgeborene of baby kunt slapen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u zich erop omdraait of dat het beddengoed hen verstikt wanneer de slaper dichtbij het hoofdeinde wordt geplaatst. Er zijn twee stevige, geventileerde wanden en flexibele zijpanelen, plus een matras en een hellingswig van 4,5 cm. Deze optie wordt zelfs geleverd met een Sound & Light-eenheid, die vooral rustgevend kan zijn voor baby's. Dankzij het licht kun je ze controleren zonder je om te draaien. op een plafondlamp of lamp. Vouw de slaper eenvoudig op en draag hem aan de handvatten als het tijd is om te gaan. De extra functies, zoals de wig en het speciale wandontwerp, kunnen u ook helpen beter te slapen, in de wetenschap dat uw kind veilig, comfortabel en geborgen is.

Baby Delight Snuggle Nest Surround-babyslaper
Baby Delight Snuggle Nest Surround-babyslaper

SwaddleMe By Your Side Sleeper

De originele SwaddleMe By Your Side Sleeper kost minder dan $ 40,00. Het is minder compact dan sommige andere reisbedopties, ook al kan het worden opgevouwen tot een kleiner formaat. Het prijsverschil kan echter de moeite waard zijn. Zoals bij de meeste co-sleeper-opties is deze ontworpen voor baby's tot ongeveer drie maanden, of totdat ze zich beginnen op te duwen en om te rollen. Het metalen frame en de zijkanten van gaas worden gecombineerd met een matrasbeschermer en hoeslaken om de baby veilig en comfortabel te houden als hij in hetzelfde bed ligt als jij. Als je extra's wilt, is er de Deluxe-optie voor ongeveer $ 60,00, inclusief een geluids-, licht- en vibratie-eenheid om de baby in slaap te krijgen.

SwaddleMe naast je zijslaper
SwaddleMe naast je zijslaper

Draagbare wiegjes, pods en wiegjes

Deze bedden zijn geweldig om mee te nemen naar het park, het strand, een hotelkamer, het huis van grootouders of waar je maar denkt dat je je baby in slaap moet brengen. Ze kunnen worden opgevouwen tot een mooi draagformaat, maar kunnen openklappen om voldoende slaapruimte voor uw kleintje te bieden. Ze zijn meestal voorzien van mesh-zijden, zodat baby's naar buiten kunnen kijken en ouders er gemakkelijk toezicht op kunnen houden. Deze stijl kan met je baby meegroeien. Sommige zijn bedoeld voor gebruik binnen of buiten, sommige zijn inclusief wiegjes die kunnen worden verwijderd als de baby ongeveer drie maanden oud is, en sommige hebben zelfs een basis waarmee je je kind in slaap kunt wiegen.

Guava Family Lotus-wiegje

De Guava Family Lotus wiegset en wiegbundel is met ongeveer $ 300 iets aan de duurdere kant.00. Als uw baby echter minder dan 18 pond weegt. en nog wat tijd heeft voordat ze zover is, kan dit een prachtige oplossing zijn voor uw gezin, omdat het met uw kind mee kan groeien. De wieg werkt tot de baby 18 pond weegt. en dan komt het wieggedeelte binnen en werkt tot het kind drie jaar oud is. Je kunt tijdens de wiegfase kiezen tussen rockers, waarbij je kunt kiezen voor een schommelbasis of een vaste basis. Neem hem mee van kamer naar kamer in huis, neem hem mee naar buiten of gebruik hem als je op reis bent. De ritssluitingen aan de zijkant kunnen open, zodat kinderen (als ze eenmaal kruipen) gemakkelijker in en uit kunnen stappen, en het kan gemakkelijker zijn voor je rug als het moeilijk is om een baby of peuter in en uit een wiegje te tillen. Als het tijd is om te gaan, stop je het allemaal in een draagtas en draag je het op je rug. Als uw baby ouder is of niet minder dan 18 pond weegt. voor de lange termijn wil je misschien gewoon voor de wiegversie gaan om wat geld te besparen (het is iets minder dan $ 200,00).

SwaddleMe naast je zijslaper
SwaddleMe naast je zijslaper

KidCo PeaPod Reisbed

Het KidCo PeaPod reisbedje voor baby's kost ongeveer $ 60,00 en is een uitstekende optie voor binnen en buiten. Alleen al de UV-bescherming, bescherming tegen insecten en de ankerriemen maken het de moeite waard om te overwegen als je graag tijd buiten doorbrengt met je kleintje en een veilige plek wilt om te slapen en te spelen, maar de extra voordelen van het lichtgewicht (2,5 lbs.) en De mogelijkheid om compact te worden (hij past in een koffer) maakt hem nog aantrekkelijker. Ook zit er een grote ritssluiting aan de zijkant zodat je makkelijk bij je baby kunt komen. Ben je bang dat het niet zo comfortabel zal zijn als het op de grond ligt? Er is een slaapmatje dat op de grond klikt. Hoewel het PeaPod-bed goed is ingericht voor buitenavonturen, is het ook een goede keuze als u tijd bij een vriend wilt doorbrengen zonder de dutjes over te slaan of wilt overnachten in een hotel of bij een familielid. Dit specifieke product wordt niet aanbevolen voor kinderen jonger dan één jaar.

KidCo PeaPod reisbedje voor baby's
KidCo PeaPod reisbedje voor baby's

BabyBjorn Reiswieg

De BabyBjorn Travel Crib Light is een van de duurste opties (tussen $ 200,00 en $ 300,00) en ook een van de grootste, zelfs wanneer hij is opgevouwen en klaar is voor op reis. Je kunt er kiezen uit zes verschillende kleuren en het is goed voor kinderen tot drie jaar, dus als je deze vroeg in het leven van je baby kiest en/of van plan bent om meer kinderen te krijgen, kan het de investering waard zijn. Ook al is hij opgevouwen vrij groot (denk aan een dunne koffer), hij weegt slechts ongeveer 13 kg. Het is zo ontworpen dat het gemakkelijk op te zetten en te demonteren is en dankzij de mesh-zijkanten kunnen baby's gemakkelijk ademen en kunnen ouders ze in de gaten houden. Het zachte matras zou het voor baby's en peuters gemakkelijker kunnen maken om te slapen, maar het ontbreken van een zijopening zoals bij andere modellen kan het voor ouders moeilijker maken om hun baby's in en uit te halen.

BabyBjorn reiswiegje licht
BabyBjorn reiswiegje licht

De juiste beslissing nemen

Als je een reisbed overweegt, kun je verschillende opties overwegen. Beperk uw keuzes door na te denken over hoeveel u wilt betalen en hoeveel u ervan zult profiteren. Wil je samen met je kindje kunnen slapen of is een wiegje naast het bed een goede optie? Een ander belangrijk ding om te overwegen is hoeveel tijd je buiten wilt doorbrengen met een reisbedje, aangezien sommige modellen beter geschikt zijn voor buiten dan andere.

Aanbevolen: