Opties voor babybadkleding om te overwegen

Inhoudsopgave:

Opties voor babybadkleding om te overwegen
Opties voor babybadkleding om te overwegen
Anonim
babybadkleding
babybadkleding

Maak je babybadje klaar met het juiste zwempak voor zijn of haar persoonlijkheid en jouw behoeften. Van opties uit één stuk tot sets of individuele stukken, badkleding voor baby's is verkrijgbaar in verschillende stijlen, passend bij elke esthetiek.

Babymeisje uit één stuk

Een babybadpakje dat op een turnpakje lijkt, wordt als een geheel beschouwd omdat het alle privégedeelten van de baby in één stuk stof bedekt. Stijlopties lopen van eenvoudig en klassiek tot retro of gegolfd. Deze optie is geweldig om een groter deel van de babyhuid te bedekken om haar tegen de zon te beschermen, maar het kan lastig zijn om het aan- en uit te trekken omdat je het in één keer omhoog of omlaag moet trekken over het lichaam van de baby. Als je een kind hebt dat gemakkelijk aan te kleden is, niet vaak een luier hoeft te verschonen, of als je op weg bent naar een korte zwemexcursie, dan is deze stijl geweldig.

Klassiek badpak

Voor een eenvoudige, tijdloze look koop je een klassiek badpak voor je baby met een standaardstructuur in één effen kleur. Een klassieke look zal nooit uit de mode raken en kan voor elk meisje een welkome afwisseling zijn.

Als je een optie zonder franjes wilt, probeer dan een pak zoals het Oshkosh Multi-Heart-badpak. Dit standaardmodel uit één stuk heeft spaghettibandjes en een enkele afgeplatte ruche rond de halslijn. Koraal is de achtergrondkleur van het pak en is bezaaid met kleine hartjes in zacht wit, roze, blauw en paars voor een ingetogen look. Voor iets minder dan $ 30 is dit pak verkrijgbaar in de maten 0-3, 12-18 of 18-24 maanden. Een pak als dit is voor elke baby moeilijk om zelf uit te trekken.

High Fashion-stijl

Voor de babytrendsetter wil je een pak met high fashion kenmerken zoals een peplum en een modern kleurenschema zoals mintgroen en roze. Je baby zal eruit zien alsof ze net van de modeshow voor baby's is gestapt tijdens de Fashion Week en de kans is groot dat ze daardoor opv alt.

Mint seersucker peplum meisjespakje
Mint seersucker peplum meisjespakje

De Mint Seersucker Peplum One-Piece van Ruffle Butts levert dat allemaal en meer. Dit badpak uit één stuk heeft fladdermouwen, een peplum, ruches en een strik. Het hoofdgedeelte van het pak, de peplum en de mouwen zijn gemaakt van mint-wit gestreepte seersucker-stof. De kraagafwerking, de ritssluiting aan de achterkant en de ruches bij de beenopeningen zijn lichtroze, terwijl de strik aan de achterkant roze is met witte stippen. Voor ongeveer $ 25 kan je baby het meest stijlvolle meisje aan het zwembad zijn. Beschikbare maten variëren van 0 - 3 maanden tot 2T. Het kruisgedeelte heeft een drukknoopsluiting voor gemakkelijk aankleden en luieren. Dit modieuze pak is gemaakt van een mix van polyester, nylon en spandex en biedt UPF 50 bescherming tegen de zon. Voor extra persoonlijkheid kunt u ervoor kiezen om drie roze letters met een monogram op de borst van het pak te hebben voor $ 7 extra. De website waarschuwt klanten om een maat groter te nemen als ze niet zeker weten of ze passen, omdat het pak strak zit en het drukknoopsluiting niet zoveel meegeeft als een volledig elastisch kruis.

Lange mouw optie

Online retailer Ruffle Butts verkoopt een verscheidenheid aan schattige en functionele babybadpakken uit één stuk met lange mouwen. Ook wel 'rash guards' genoemd, de volledige dekking van de romp en armen van de baby helpt haar te beschermen tegen de zon. Pakken met lange mouwen geven een moderne look met hun onconventionele stijl.

Tropische tuin Rash Guard uit één stuk
Tropische tuin Rash Guard uit één stuk

De Tropical Garden Rash Guard uit één stuk is verkrijgbaar in de maten 0-3, 3-6, 12-18 en 18-24 maanden of 2T voor iets minder dan $ 30. Het pak heeft een all-over groot, lijngetekend bloemenpatroon in heldere tinten roze, blauw, oranje en groen gemengd met wit. De beenopeningen zijn bekleed met ruches en elk heeft een strik van aqua-snaar. De achterkant toont een rij aqua-butt-ruches. Een paar van de geweldige dingen aan dit pak zijn dat het drukknopen in het kruis heeft voor gemakkelijk luieren en een ritssluiting aan de achterkant om te helpen bij het aankleden. Dit pak is gemaakt van een mix van nylon en spandex en biedt UPF 50-bescherming. Alle zeventien klantrecensenten geven het pak een volle vijf sterren voor stijl, bescherming en aankleedgemak.

Tweedelige opties voor babymeisjes

Tweedelige badpakken, vaak bikini's genoemd, hebben een apart boven- en onderstuk. Bikini's zijn schattig, stijlvol, gemakkelijk aan te trekken en gemakkelijk om mee te werken bij het verschonen van luiers. De tweedelige opties bieden ook de mogelijkheid om je eigen look te creëren door tops en broekjes te mixen en matchen of slechts één deel van de babyoutfit te veranderen als deze vuil wordt. Ze laten echter ook meer babyhuid bloot en zijn gemakkelijker te verwijderen voor baby's die zichzelf graag willen uitkleden dan een optie uit één stuk.

Driehoektop

Krijg de klassieke bikini-look in een kleine versie voor je kleine meid. Triangelbikinis bestaan uit twee afzonderlijke delen, waardoor het aan- en uitkleden gemakkelijk gaat. Het bovenstuk van het pak is gemaakt van naast elkaar gelegen driehoeken van stof om de tepels te bedekken. Een kostuumbroek kan van alles zijn, van jongensshorts tot bikinibroekjes met rokjes.

Children's Swim Boutique verkoopt de babystringbikini in Sea Horse-stijl voor ongeveer $ 30. De hoofddelen van het boven- en broekje zijn gemaakt van een witte stof met koningsblauwe herhalende zeepaardjes. De bies aan de boven- en onderkant van het pak, samen met de touwtjes waarmee je de bikini kunt vastknopen, zijn daarentegen effen koraalkleurig. De taillebanden en de stropdas hebben elk een enkele blauwe plastic kraal die aan de uiteinden is vastgeknoopt. De maten zijn extra klein voor baby's tot 6 maanden en klein voor baby's van 7-12 maanden. De hele bikini kan aan je baby worden vastgemaakt, wat de pasvorm bevordert. Baby's die aan de bungelende touwtjes trekken, kunnen het pak echter per ongeluk uittrekken.

Tankini

Lassig? 2-delige tankiniset met stippen in grijs
Lassig? 2-delige tankiniset met stippen in grijs

Een shirt in tanktopstijl gecombineerd met een bikinibroekje wordt een tankini genoemd. Stijlen variëren in breedte van de bovenste bandjes, van spaghettibandjes tot korte of lange mouwen. Deze bikinioptie biedt iets meer bedekking en minder strikken dan het triangeltopje. Maar omdat de twee stukken niet aan elkaar vastzitten, kunnen oudere baby's die hebben geleerd zich uit te kleden, het broekje verwijderen.

Een klassieke racerback-tanktop met brede bandjes, zoals de Lassig 2-delige Polka Dot Tankini, biedt een gematigd niveau van bedekking wat bikini's betreft. Deze set bevat een broekje met ruches en een ingebouwde zwemluier en een tanktop met een grijs en wit stippenpatroon. De afwerking is geaccentueerd met effen rood. Een enkele ruche rust op de borst van het topje, terwijl een kleine bijenafbeelding op de kont rust. Maten 6 maanden en 12 maanden zijn beschikbaar, samen met grotere opties voor ongeveer $ 35. Dankzij de ingebouwde zwemluier hoeft u er geen apart aan te schaffen.

Zwemshirtset

Als je die surfergirl-stijl wilt met extra bescherming voor de baby, is een zwemshirtset ideaal. Zwemshirts zijn verkrijgbaar met korte of lange mouwen en passen bij een broek zonder noodzakelijkerwijs precies bij elkaar te passen.

Voor meer bedekking in een tweedelig pak, probeer een zwemshirt en een zwembroek zoals Carter's Mermaid Rashguard Set. De top is een koraalkleurig t-shirt met dunne witte strepen en een zeemeermin aan één kant van de borst. Een blauwgroen broekje met blauwgroen en koraalkleurige ruches langs de taille komt overeen met het topje. Beschikbare maten variëren van 3 - 24 maanden voor ongeveer $ 15.

Zwembroek voor babyjongens

Zwembroeken zijn de standaard voor Amerikaanse badkleding voor babyjongens. Deze bijzondere shorts zijn gemaakt van materialen die snel drogen. Je hebt de mogelijkheid om de zwembroek te combineren met een zwemshirt of om je baby met ontbloot bovenlijf te laten gaan. Zwembroekjes bieden bescherming tegen de zon op de beentjes, maar laten het torso van de baby bloot, tenzij je ze combineert met een zwemshirt.

Lange korte broek

Babyzwemshorts met langere binnenbeenlengte en pijpen lijken op boardshorts voor heren. Dit model geeft de klassieke, surferlook met goede bedekking op de beentjes van de baby.

Carter's gestreepte zwembroek heeft moderne kleurblokken met dikke marineblauwe, gele en witte horizontale strepen. De short is gemaakt van polyester en heeft een niet-functionerend trekkoorddetail in de taille. Deze shorts bieden UPF 50-bescherming, zien er goed uit en houden de baby veilig. Voor ongeveer $ 15 zijn deze shorts verkrijgbaar in de maten 3-24 maanden. Hoewel de dekking geweldig is voor bescherming tegen de zon, kunnen korte broeken die te lang zijn de mobiliteit van kruipende baby's belemmeren.

Korte korte broek

Deze shorts zijn vaak gemaakt van rekbare materialen en lijken op een korte broek voor meisjesjongens. Je baby zal een meer Europese uitstraling hebben als hij deze draagt en een betere mobiliteit heeft dan een lange short.

Carter's babyjongens bedrukte zwemshorts zijn blauw met een dinosaurusskeletprint en groene bies. Beschikbare maten zijn 3-6 maanden en 6-9 maanden voor ongeveer $ 20. Ze zijn wasbaar in de machine en hebben een mesh voering.

Zwemslip voor babyjongens

Degenen die op zoek zijn naar een Europese stijl of maximale mobiliteit, willen zwemslips proberen die eruit zien als ondergoedslips.

Het omkeerbare zwembroekje voor baby's
Het omkeerbare zwembroekje voor baby's

Het omkeerbare babyzwembroekje van Primary heeft een elastische taille en beengaten met volledige bedekking voor de baby. Beschikbare kleurencombinaties zijn donkergroen/aqua, marineblauw/rood en rood/oranje. Maten lopen van 0-6 maanden tot 18-24 maanden voor minder dan $ 10. Dit broekje is gemaakt van nylon en elastaan en biedt UPF 50-bescherming en bedekt een luier. Korte modellen als deze zijn gemakkelijk aan en uit te trekken, maar bieden niet meer bescherming voor het lichaam van de baby dan alleen een luier.

Babyjongen uit één stuk

Als veiligheid jouw prioriteit is, kan een pak uit één stuk ideaal zijn. Je jongen krijgt het uiterlijk van een duiker of surfer die een wetsuit draagt met maximale bescherming tegen de zon. Stijlen hebben brede bandjes, korte mouwen of lange mouwen met shorts van verschillende lengtes.

Eendelige pakken voor jongens zijn vaak voorzien van ingebouwde drijfmiddelen, zoals het My Pool Pal Boy's Flotation-badpak. Deze stijl ziet eruit als een korte broek en een tanktop met brede bandjes die in de taille aan elkaar zijn genaaid. Permanente schuiminzetstukken zijn strategisch rond de borst en romp van het pak geplaatst om te helpen bij balans en stabiliteit in het water. De aquarelhaaienprint heeft een zwarte achtergrond met felrode, groene en gele haaien die rond de stof "zwemmen". Voor iets minder dan $ 50 is dit pak extra klein voor kinderen met een gewicht van 20-30 pond, klein voor 30-40 pond en medium voor 40-50 pond. De beperkte maten passen mogelijk niet goed voor elke baby.

Zwemshirts voor babyjongens

Zwemshirts zijn verkrijgbaar in versies met lange of korte mouwen. Deze shirts bieden bescherming tegen de zon en zijn gemaakt van een materiaal dat je kleine man niet zal tegenhouden in het water.

SwimZip biedt een verscheidenheid aan opties, waaronder het zwemshirtjack met rits en lange mouwen. Dit effen gekleurde overhemd heeft een ritssluiting over de volledige lengte aan de voorkant, waardoor u zich snel en gemakkelijk kunt aankleden. De kleurkeuzes omvatten rood, oranje, groen, aqua, geel, wit, zwart, grijs en koningsblauw, passend bij elk broekje dat u kiest. Maten variëren van 0-3 maanden tot jongensmaat 12-14 voor minder dan $ 20. Je krijgt extra bescherming voor je kleine man door hem eenvoudig uit te trekken in dit shirt.

Zwemmen in stijl

Baby's zien er schattig uit in alles wat ze dragen, maar er is iets bijzonder schattigs aan een baby in een zwempak. Geef je baby een persoonlijke stijl aan het zwembad of op het strand met badkleding die past bij jouw levensstijl.

Aanbevolen: