Tips voor het kiezen van een babybox

Inhoudsopgave:

Tips voor het kiezen van een babybox
Tips voor het kiezen van een babybox
Anonim

We kunnen commissie verdienen via links op deze pagina, maar we raden alleen producten aan waar we van houden. Bekijk hier ons beoordelingsproces.

baby in de box
baby in de box

Als het gaat om het inschrijven voor babycadeautjes of het voorbereiden van je kleintje, is een box of speeltuin geen noodzaak. Dit handige babyspullen is echter wel leuk om te hebben, vooral als je vaak reist of andere kleine kinderen hebt. De juiste box kan je baby veilig in bedwang houden terwijl jij andere taken uitvoert, en veel stijlen kunnen ook dienst doen als reisbedjes.

Belangrijke overwegingen bij het kiezen van een babybox

Traditionele boxen, die vierkant van vorm waren, hadden een platte gewatteerde bodem en zijkanten met spijlen. Tegenwoordig zijn de ontwerpen aanzienlijk veranderd en veel fabrikanten noemen boxen 'speeltuinen' of 'speeltuinen'. In wezen dienen zowel boxen als speelplaatsen hetzelfde doel.

Boxen en speelplaatsen zijn er in verschillende stijlen, en ze bieden ook een schat aan functies die wel of niet van pas kunnen komen in jouw situatie. Het kiezen van het juiste model voor uw behoeften vergt wat nadenken en onderzoek. Voordat u besluit een specifieke box te kiezen, moet u rekening houden met de volgende factoren.

Verwacht gebruik

Je kunt een box gebruiken om een veilige zone te creëren waar je baby kan ontdekken en spelen. Veel mensen gebruiken speelplaatsen echter ook als reisbedden. Sommige ontwerpen zijn zelfs voorzien van een wieginzet, commode, mobiel en andere functies, waardoor deze producten handig zijn voor op reis. Sommige boxen zijn zelfs weerbestendig, zodat je ze ook buiten kunt gebruiken. Weten hoe u uw box gaat gebruiken is essentieel als u begint met winkelen.

Gewicht van baby

Het gewicht van je baby is ook een belangrijke overweging. Sommige modellen zijn slechts muren die op de grond worden geplaatst, en dit type box heeft geen gewichtslimiet. Veel ontwerpen hebben echter een geïntegreerde vloer, die een bepaald gewicht kan dragen. Bovendien kunnen extra functies, zoals een wieg of aankleedkussen, een lagere gewichtslimiet hebben dan de hoofdbox.

Grootte van het afgesloten gebied

Boxen variëren aanzienlijk in grootte. Sommige hebben ongeveer de grootte van een miniwiegje of zijn ongeveer 40 centimeter lang en 90 centimeter breed. Anderen zijn zeshoekig of achthoekig en opgebouwd uit afzonderlijke 36-inch brede panelen. Sommige kunnen zelfs worden uitgebreid door extra panelen toe te voegen om ze groter te maken. Als je de box voornamelijk gaat gebruiken om te spelen, wil je misschien investeren in een groter model. Zorg ervoor dat u de afmetingen van elke box die u overweegt controleert voordat u een aankoopbeslissing neemt.

Gevouwen formaat

Ga je veel reizen? Als dat zo is, wilt u misschien een speelplaats kopen die compact kan worden opgevouwen en minimale kofferruimte in beslag neemt. Zelfs als u niet met de box reist, moet u hem toch opbergen. Veel mensen geven de voorkeur aan een box die gemakkelijk en compact kan worden opgevouwen.

Bouw

Het ouderwetse barontwerp voor boxen is al lang voorbij. Tegenwoordig kun je kiezen uit boxen die zijn opgebouwd uit verschillende kunststofpanelen of uit gaas en metalen buizen. Hoe dan ook, het is erg belangrijk dat het model dat je kiest voldoende ventilatie en visueel contact met je baby biedt, en het is ook essentieel dat de box veilig en stevig is.

Gebruiksgemak

Zult u de box laten staan, of zult u hem vaak opbergen? Als je hem vaak oppakt en neerzet, heb je een model nodig dat gemakkelijk in elkaar te zetten en te gebruiken is. Je wilt niet dat de montage een gedoe is, vooral als je te maken hebt met een chagrijnige baby.

Extra functies

Je kunt nog steeds een standaard box kopen, maar de meeste modellen bevatten veel extra functies. Dit zijn enkele van de opties die u tegen kunt komen:

  • Speelgoed om je baby te vermaken, inclusief mobiele telefoons, activiteitenbars, geïntegreerde lichten en geluiden, en meer
  • Aangesloten wielen om het vervoeren van de box gemakkelijk te maken
  • Wieg voor baby's
  • Luierstapelaar of opbergruimte voor babybenodigdheden
  • Commode
  • Afzonderlijk schommelhulpstuk om je kleintje in slaap te wiegen

Begroting

Afhankelijk van de functies die je nodig hebt, kun je tussen de €75 en €250 uitgeven. Voordat u begint met winkelen, is het belangrijk om uw beschikbare budget te kennen.

Soorten babyboxen

Zodra u de functies heeft geïdentificeerd die voor u belangrijk zijn, kunt u de beschikbare modellen bekijken om te zien welke overeenkomen met uw behoeften. Er zijn drie hoofdtypen boxen op de markt.

Standaard box

Als je een box nodig hebt om af en toe als binnenspeelruimte voor je kind te gebruiken en niet iets nodig hebt dat ook dienst doet als wieg of commode, dan is een standaard box wellicht de beste optie. Dit type speeltuin bestaat uit een verhoogde vloer en gaaswanden en bevat niet alle extra toeters en bellen die de prijs aanzienlijk kunnen verhogen. Het is een van de meest betaalbare opties die je kunt vinden, vaak variërend in prijs van ongeveer $75 tot $175.

Overweeg enkele van deze modellen:

Graco TotBloc Pack 'N Play
Graco TotBloc Pack 'N Play
  • Graco Tot Block- Deze eenvoudige box van Amazon is eenvoudig op te zetten en mee te nemen. Het meet 38-inch vierkant en is gemaakt van stalen buizen en mesh-stof. In opgevouwen toestand weegt hij minder dan 25 kilo en biedt hij plaats aan baby's tot 35 centimeter lang. Misschien wel het grootste verkoopargument van dit model is de snelle installatie. Recensenten op Amazon melden dat het in minder dan een minuut kan worden opgezet. Dit model is te koop voor iets minder dan $ 65.
  • Evenflo Portable BabySuite - Deze speelmat van Target is gebouwd met een exclusief luxe frame en ademend gaas en weegt slechts ongeveer 15 kilo wanneer deze is opgevouwen en in de tas wordt opgeborgen. Het beschikt over vergrendelbare zwenkwielen aan het ene uiteinde, zodat u het gemakkelijk door het huis kunt verplaatsen en wordt verkocht voor ongeveer $ 40. Recensenten zeggen dat het gemakkelijk mee te nemen is, maar de onderkant is aan de dunne kant.
  • Joovy Room 2 - Verkocht op Diapers.com bij Amazon, de Joovy Room 2 is een eenvoudige speelplaats met een enorme speelruimte voor de baby. Het meet 39 vierkante meter en biedt meer dan 10 vierkante meter aan ruimte. Het is ook een van de zwaarste modellen, met een gewicht van 32 pond. Recensenten op Diapers.com prijzen de kwaliteitsconstructie van het stalen frame en de stevige mesh-stof; ze zeggen echter ook dat het vanwege het gewicht niet ideaal is om te reizen. Dit model heeft geïntegreerde wielen om het te verplaatsen en kost ongeveer $ 120.

Boxen zonder vloer

Sommige boxen hebben ook geen vloer en worden babyboxhekjes genoemd, waardoor je ze in een hoek van de familiekamer of zelfs buiten op het gazon kunt plaatsen. Dit type box heeft meestal meer ruimte dan een standaard box of reisbox, maar kan niet dienst doen als slaapruimte. In plaats daarvan is de belangrijkste functie het veilig houden van de baby terwijl u andere taken uitvoert. Sommige van deze modellen bevatten geïntegreerd speelgoed om de baby bezig te houden, terwijl andere eenvoudiger zijn. Verwacht tussen de €65 en €200 uit te geven aan dit type box voor peuters.

Overweeg enkele van deze opties:

Zomerbaby PlaySafe Playard met 6 panelen
Zomerbaby PlaySafe Playard met 6 panelen
  • Summer Infant Secure Surround Play Safe Play Yard- Dit vloerloze model van Walmart.com bestaat uit zes neutraal getinte plastic panelen, elk ongeveer 90 cm breed. De panelen passen in elkaar om een zeshoekig gebied te creëren waar baby's kunnen spelen, en alle zes panelen wegen in totaal 23,5 pond. Dit product kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en is voorzien van een klapdeur zodat ouders gemakkelijk naar binnen kunnen. Recensenten van Walmart.com prijzen het vanwege de kindveilige deur. Dit product kost ongeveer $ 60.
  • North State Superyard Play Yard - Dit binnen-/buitenmodel van Amazon is enorm populair bij consumenten omdat het licht van gewicht is, gemakkelijk kan worden opgevouwen en opgezet, en praktisch is. Het bestaat uit zes panelen van elk 30 inch breed, die op verschillende manieren kunnen worden geconfigureerd. Je kunt ook extra panelen aanschaffen voor een nog grotere ruimte. Met een gewicht van 19,5 pond is hij ook erg licht van gewicht en wordt hij geleverd met een handige draagriem voor transport. Hoewel recensenten opmerken dat dit niet de mooiste box is die er is, doet hij zijn werk goed, en veel recensenten lijken de veelzijdigheid van de mogelijkheid om de pen op verschillende manieren te configureren te waarderen. Dit model kost ongeveer $ 70.
  • Costway Veiligheidsspeelcentrum met 8 panelen - Met een boeiende weergave van speelgoed op één hek om de baby bezig te houden, is deze Walmart-babybox voor binnen en buiten een geweldige keuze. Het meet ongeveer 74 inch in diameter wanneer het wordt gemonteerd, hoewel het in verschillende vormen kan worden gebouwd, zoals een achthoekige, vierkante of lange rechthoek. Recensenten vinden het leuk dat het gemakkelijk in elkaar te zetten is, evenals het geïntegreerde speelgoed. Het kost ongeveer $ 100.

Reisspeeltuinen

Als je van plan bent veel te reizen en een babybedje nodig hebt, zijn er veel geweldige opties beschikbaar. Over het algemeen zijn deze boxen kleiner dan andere typen en zijn ze ook wat compacter op te vouwen. Afhankelijk van de functies die je nodig hebt en de grootte van je baby, kun je verwachten dat je tussen de €70 en €250 uitgeeft aan dit type box.

De volgende modellen passen mogelijk bij uw behoeften:

Graco Pack 'N Play Playard met omkeerbare napper en wisselaar
Graco Pack 'N Play Playard met omkeerbare napper en wisselaar
  • Graco Pack N' Play met omkeerbare luier en wisselaar- De Graco Pack N' Play is lange tijd een topkeuze geweest voor ouders als het gaat om reisboxen en werd uitgeroepen tot een beste babybox van 2018 door BabyList. Dit Buy Buy Baby-boxmodel bevat een luier voor baby's jonger dan drie maanden, een wieg voor baby's die minder dan 15 kilo wegen, een commode voor baby's onder de 25 kilo en een afgesloten ruimte van 28 bij 40 inch voor oudere baby's minder dan 35 centimeter lang. Het heeft ook een speelgoedstang om de baby bezig te houden en een luierstapelaar voor het organiseren van verschoningsbenodigdheden. Het frame van staal en gaas weegt 29 pond, inclusief alle onderdelen. Recensenten zijn dol op de veelzijdigheid van dit product, dat voor ongeveer $ 100 te koop is.
  • 4Moms Breeze Go Playard - Deze ultraeenvoudige speeltuin van Target bevat alleen een basisspeeltuin van aluminium en mesh met een grote afgesloten ruimte voor oudere baby's. Hij wordt geleverd met een reistas en weegt slechts 23 pond, waardoor hij ideaal is voor op reis. Recensenten prijzen het installatiegemak, waarbij letterlijk één stap nodig is. Het apparaat kost ongeveer $ 200.
  • Chicco Fast Asleep Full-Size Travel Playard - Dit model beschikt over een verschoontafel voor baby's tot 25 pond, een wieg voor baby's tot 15 pond en een grote speelruimte voor baby's tot 30 pond. De constructie van staal en gaas is duurzaam en gemakkelijk op te zetten en neer te zetten. Het bevat ook twee reistassen en weegt 31 pond. Recensenten waarderen de kwaliteitsconstructie, het installatiegemak en de drie aantrekkelijke kleuropties. Het is te koop voor $ 180.

Veiligheid van boxen

Net als bij alle babyproducten is het belangrijk om bij de aanschaf van een box rekening te houden met de veiligheid. Het bijhouden van terugroepacties van producten is een geweldige manier om dit te doen. Houd deze tips in gedachten om te helpen:

  • Stuur de registratiekaart mee die bij uw box wordt geleverd. Hierdoor kan de fabrikant contact met u opnemen als er een terugroepactie plaatsvindt.
  • Als u in babywinkels bent, scan dan de prikborden voor terugroepacties die mogelijk van toepassing zijn op uw artikel.
  • Voer het merk van je box in het terugroepzoekveld in om te zien of deze is teruggeroepen door de Consumer Products Safety Commission, de overheidsinstantie die terugroepacties van babyspullen afhandelt.

Doe je onderzoek

Uiteindelijk komt het kiezen van een babybox neer op het beoordelen van uw behoeften, budget en andere factoren. De juiste speelplaats voor jou kan een reismodel zijn, een binnen-/buitenverblijf of een eenvoudige en betaalbare optie die compact kan worden opgevouwen. Welk model u ook kiest, door onderzoek te doen, weet u zeker dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Aanbevolen: