Babyfotoalbums om te overwegen

Inhoudsopgave:

Babyfotoalbums om te overwegen
Babyfotoalbums om te overwegen
Anonim
familie die naar album kijkt
familie die naar album kijkt

Babyfotoalbums helpen herinneringen uit de eerste levensjaren op één plek te bewaren waar gezinnen ze vaak opnieuw kunnen bezoeken. Een fotoalbum gemaakt met de baby in gedachten is een geweldig kraamcadeau voor nieuwe ouders.

Genderneutrale albums

Fotoalbums met uniek omslagmateriaal en diverse kleurenschema's zijn geschikt voor babyjongens en -meisjes. Of je nu het geslacht van je baby niet weet tijdens de zwangerschap of je bent een moderne ouder die genderstereotypen wil vermijden, een genderneutrale optie is de beste keuze.

Vernikkeld album

Als je wilt dat een aandenken het hele leven van je baby meegaat, dan is het graveerbare vernikkelde zilveren album voor baby iets voor jou. De aanslagvrije zilveren omslag is voorzien van een schattig babydier en bloemmotief met in het midden ruimte om de naam van de baby te graveren. In het album zitten honderd dubbelzijdige fotohoezen waarin u één foto per pagina kunt weergeven. Voor ongeveer $ 20 kun je de foto's van je baby een elegant, gepersonaliseerd album geven dat als aandenken kan dienen. Hoewel het klein van formaat is, maakt de tijdloze uitstraling van dit unieke album grote indruk. Door het compacte karakter kun je gemakkelijk foto's delen met anderen, thuis of onderweg, en hij ziet er prachtig uit op je plank.

Opneembaar album

Hallmark Baby toen je werd geboren Druk op en speel opneembaar geheugenboek
Hallmark Baby toen je werd geboren Druk op en speel opneembaar geheugenboek

Hallmark's When You Were Born Press and Play Recordable Memory Book biedt de unieke mogelijkheid om bij elke fotopagina een kort bericht op te nemen. Voor minder dan $ 20 wordt het boek geleverd met acht kartonnen pagina's, elk met een kort, doorlopend verhaal, ruimte om aantekeningen te maken en een unieke knop om opnames op te nemen en af te spelen. Dit album in unieke stijl is geweldig voor militaire ouders, grootouders of familieleden die een cadeau van ver weg sturen, of voor moeders die een manier zoeken om de baby te troosten terwijl ze uit het zicht zijn. Ook al is er maar ruimte voor een paar foto's, je hebt toch de kans om herinneringen op een multidimensionale manier vast te leggen.

Houten album

Omarm de vreugde van het mee naar huis nemen van een nieuwe baby met het Welcome Home Baby Album voor minder dan $ 50. Dit unieke album heeft een voor- en achteromslag van handgeschilderd berkenmultiplex in de vorm van een klein huis. Deze schattige albums zeggen "Welcome Home Baby" op de voorkant en zijn verkrijgbaar in roze of ivoor, beide met een mintgroen dak. De scharnierende cover gaat open en onthult tien inschuifbare fotopagina's met plaats voor 4 x 6 foto's. Een album als dit is geweldig voor adoptieouders om te delen met nieuwe kinderen die voor het eerst hun huis binnenkomen of om al die foto's van je eerste dagen thuis met je kleintje in te bewaren. Een origineel album als dit v alt op omdat het lijkt op niets dat je ooit eerder hebt gezien en de duurzame materialen bestand zijn tegen veelvuldig gebruik.

Genderspecifieke albums

Als je al weet dat je baby een jongen of een meisje is, wil je misschien een fotoalbum dat dit onderscheid omarmt. Als je gezegend bent met een tweeling of meerlingen, kan het moeilijker zijn om gespecialiseerde albums te vinden, omdat deze zeldzamer voorkomen. Hoewel er manieren zijn om elk algemeen album aan te passen, bieden deze suggesties unieke functies voor het weergeven van babyfoto's.

Album voor jongens

Pioneer fotoalbum met collageframe en reliëf
Pioneer fotoalbum met collageframe en reliëf

Met de Blue Baby Collage Frame Cover kun je je kleine man laten zien op de hoes, die, in tegenstelling tot andere albums, vijf afzonderlijke foto's kan bevatten. Omslagfoto-opties omvatten twee verticale, twee horizontale en één vierkante opening. Omdat het woord 'baby' in reliëf in de kunstleren omslag is gedrukt, wilt u misschien een naamplaatje met de naam van de jongen in een van de fotoopeningen steken. Dit grote album bevat maximaal 240 foto's, elk met een formaat van 4 x 6.

Aan de binnenkant bevatten zwarte pagina's elk vijf foto's, met twee verticale sleuven aan de linkerkant van elke pagina en drie horizontale sleuven aan de rechterkant. Voor ongeveer $ 25 krijg je dit album in traditionele stijl, geweldig voor mensen die op zoek zijn naar iets met een artistieke flair. Vijfenzeventig procent van de ruim 150 klanten geeft dit album 5 van de 5 sterren vanwege de unieke omslagweergave en pagina-indeling. Recensenten zijn enthousiast dat het fotoalbum een geweldig pronkstuk is, en als je van deze stijl houdt, is het ook verkrijgbaar in een familieversie met zwarte cover en een versie voor babymeisjes met roze cover.

Album voor meisjes

Als je op zoek bent naar lief en sentimenteel voor het kleine meisje in je leven, dan is het Our Baby Girl Memory Book perfect. Zowel de voor- als de achterkant zijn gehuld in een zachtroze en witte gingham-print. Op de voorkant is een uitsnede gemaakt voor een foto van de baby. De 64 pagina's bevatten elk bijbelteksten. Het is een mooi stukje memorabilia uit de vroege jaren van de baby. Het wordt verkocht voor minder dan $ 20.

Album voor Twins

Voor meerlingen, met name tweelingen, laat dit handgemaakte tweelingalbum beide baby's in gelijke mate zien. Gemaakt van gesneden esdoorn en gekleurd leer, je kunt twee namen in de houten kaft laten graveren. Kies voor een effen kleur leer of een andere kleur voor onder elke naam op de omslag. Keuzes zijn onder meer zwart, blauw, groen, roze, rood, wit en paars. Voor verdere personalisatie kunt u kiezen tussen 30 dubbelzijdige fotopagina's of 30 dubbelzijdige plakboekpagina's. Voor $ 80 krijg je deze personalisatieopties en uitbreidingsposts, zodat je later extra pagina's kunt toevoegen. Klanten vinden het geweldig dat deze Etsy-verkoper gemakkelijk is om mee te werken, hard werkt om je bestelling aan te passen en voorbeeldig werk levert. Gebruik dit stijlalbum om elk kind, tweeling of broer of zus van verschillende leeftijden wat individualiteit te geven terwijl u hun foto's deelt in één gemakkelijk te delen boek.

Digitaal gemaakte doe-het-zelf-albums

Voor het moderne gezin met meer foto's op hun telefoon dan op papier, kan het digitaal maken van uw fotoalbum (en vervolgens afdrukken) de juiste keuze zijn. Zwangere moeders kunnen beginnen met het maken van een van deze albums voor hun echofoto's en vervolgens verschillende levensfasen in afzonderlijke boeken vastleggen. Voor degenen die naar cadeau-ideeën kijken: albums als deze werken goed voor uw eerste bezoek aan de nieuwe baby en zijn ouders nadat ze thuiskomen van de bevalling. Verzamel voor een originele twist sociale media-berichten van de nieuwe ouders en hun vrienden en familie om op te nemen in het album.

Album met zachte kaft

Mini-fotoboek met zachte kaft voor baby's
Mini-fotoboek met zachte kaft voor baby's

Als je meer een modern, digitaal type ouder bent, probeer dan een Baby Keepsake Mini-fotoboek met zachte kaft. Upload 17 foto's om op de rechterpagina van elk boek te plaatsen en typ een gepersonaliseerde tekst voor op een effen gekleurde pagina aan de linkerkant van deze spiraalgebonden boeken. Voor iets meer dan $ 15 kun je kiezen uit pastelkleuren of felle kleuren. Dit moderne album is ideaal voor het presenteren van foto's die met je telefoon zijn gemaakt. Maak gepersonaliseerde boeken voor elk lid van het gezin om te pronken met hun speciale relatie met de baby, of maak er een opschepboekje van dat je in je tas kunt dragen zonder bang te hoeven zijn foto's te vernietigen. Recensenten zijn enthousiast over de kwaliteit en draagbaarheid.

Accordeonvouw opschepboek

Heb je een kleine, draagbare fotoalbumoptie nodig? Zoek niet verder dan het Brag Book. Deze unieke, in accordeon gevouwen boeken met stoffen omslag en lintsluiting zijn gemakkelijk mee te nemen of per post te versturen. Voor ongeveer $ 25 kun je kiezen uit 12 stoffen hoezen, inclusief leer, elk met een leuk bijpassend kleurenpatroon aan de binnenkant van de hoes. Kies acht van uw favoriete foto's om weer te geven in het formaat 3 x 5. Dankzij het originele ontwerp ligt het boek in gesloten toestand bijna plat en kan het worden geopend als display. Je kunt het fotoalbum gebruiken als kamerdecoratie, zoals een fotolijstje, of in je luiertas stoppen, zodat je het altijd bij de hand hebt.

Baby's eerste album

Hoewel het even kan duren voordat je baby de waarde van foto's echt gaat waarderen, kun je haar al vroeg op weg helpen met een album dat met haar in gedachten is gemaakt. Met deze stoffenopties kan uw baby het album hanteren en foto's van familieleden of zichzelf bekijken.

Mijn eerste fotoalbum

Baby is mijn eerste fotoalbum van familie en vrienden
Baby is mijn eerste fotoalbum van familie en vrienden

Genius Baby's Mijn eerste fotoalbum bevat 15 stoffen pagina's met elk een foto van 4 x 6. De vinylomslag en pagina's zijn eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. Op de laatste pagina kan de baby zichzelf goed bekijken in de bijgevoegde spiegel. Op de omslag staat een cartoonafbeelding van een baby en een teddybeer met de woorden 'Mijn vrienden en familie'. De randen van alle pagina's zijn voorzien van een zwart-wit contrasterend stiksel. Schuif foto's in de doorzichtige pagina's en laat je baby lekker spelen. Voor iets meer dan $ 10 laat dit fotoalbum de baby genieten van het ontdekken van herinneringen en bekende gezichten. Ouders zullen het geweldig vinden dat de baby door het hele boek kan kauwen en kwijlen zonder de foto's te verpesten, en baby's zullen dol zijn op het unieke visuele verhaal dat speciaal voor hen is gemaakt.

Kijkboekfotoalbum

Wie houdt er van baby? Dat is de vraag die wordt gesteld op de felgekleurde cover van Who Loves Baby? Kijkboek Fotoalbum van Sassy. Een zwart-wit handvat houdt dit zachte stoffen boek vol felle kleuren en een verscheidenheid aan zwart/wit-patroonlijsten bij elkaar. Deze stijl bevat slechts zes foto's van 4 x 6 foto's, maar is gemakkelijk te hanteren voor de baby en biedt visuele interesse met de kleuren en patronen. Als 100 procent van de klanten dit aan een vriend zou aanbevelen, weet je dat het een geweldig product voor baby's is. Als je nog geen fotoafdrukken hebt om in te voegen, is dit in de tussentijd nog steeds een leuk speeltje voor je baby.

Tips voor personaliseren

Sommige fotoalbums kunnen worden gepersonaliseerd met graveeropties waarbij je ervoor kiest om de naam of initialen van je baby toe te voegen. Er zijn echter ook andere manieren om een fotoboek voor baby's aan te passen.

  • Neem babyfoto's op in het album voordat je het cadeau geeft. Als de baby nog niet is geboren, voeg dan screenshots toe van babygerelateerde berichten van de aanstaande ouders, echografiefoto's of babyfoto's van elke ouder.
  • Bevestig versieringen op de voorkant die passen bij het kinderkamerthema of de favoriete spullen van de baby. Gebruik lijm op hardcoverboeken of naai extra's op met stof beklede boeken. Permanente markers kunnen op veel oppervlakken worden gebruikt om op de voor- en achteromslag te schrijven of tekenen.
  • Schuif persoonlijke notities, bemoedigende woorden en advies in fotovakken waar je van kunt genieten terwijl je wacht op de afdrukken van je baby.
  • Bevestig een grote envelop aan het fotoalbum voor souvenirs. Plak de envelop in de achteromslag of gebruik een pons met drie gaatjes om deze aan het einde van de fotopagina's in een map te plakken.

Een thuis voor herinneringen

Bewaar dierbare herinneringen veilig in een fotoalbum gevuld met beschermende fotopagina's. Fotoalbums zijn geweldige cadeaus voor babyborrels, grootouders, of foto's van familie voor degenen die ver weg wonen en willen dat de baby hun bekende gezichten ziet.

Aanbevolen: