13 Camperdecoratie-ideeën om uw huis op wielen te personaliseren

Inhoudsopgave:

13 Camperdecoratie-ideeën om uw huis op wielen te personaliseren
13 Camperdecoratie-ideeën om uw huis op wielen te personaliseren
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Mooie interieurs zijn niet voorbehouden aan de stilstaande huizen van de wereld. Uw camper of busje kan er tegelijkertijd uitzien als een luxe uitje en een gezellig huis. Deze camperdecorideeën helpen je de stijl en esthetiek van je camper te ontdekken, zodat je met schoonheid kunt decoreren en reizen.

Haal inspiratie uit de natuur

Afbeelding
Afbeelding

Als je ten volle van het leven geniet vanuit een camper, dan heb je waarschijnlijk een diepe liefde voor de natuur. Laat die liefde de inrichting van uw camper inspireren. Ruwe houten randen, veel groen en rotandetails brengen de buitenkant naar binnen in uw gezellige camper.

Overweeg opslag

Afbeelding
Afbeelding

De truc voor een mooi camperinterieur is om de rommel binnen de perken te houden. Om dat te doen heb je slimme opbergers nodig die je ruimte schoon houden en bijdragen aan de algehele esthetiek. Laden en kasten kunnen waar mogelijk uw eerste opslagbron zijn. Zoek naar een kleine ruimte die u kunt ombouwen tot opslagruimte. Voor kleinere spullen kun je planken, manden en bakken toevoegen.

Gebruik compacte meubelstukken

Afbeelding
Afbeelding

Misschien wil je buiten dineren of genieten van een filmavondje in de frisse lucht, maar je wilt ook je ruimte vrijhouden van onnodige spullen. Kleine meubelstukken die gemakkelijk kunnen worden opgevouwen en opgeborgen, zullen je beste vriend zijn in het kampeerleven. Met compact meubilair kunt u genieten van alle luxe van een ruime woning – inclusief het ontvangen van vrienden – zonder dat u al die vierkante meters hoeft te behouden.

Leun in Cottagecore

Afbeelding
Afbeelding

Sommige interieurstijlen lenen zich goed voor specifieke ruimtes en huizen. Het camperleven kan gemakkelijk het plattelandsleven worden als je de gezellige cottagecore-esthetiek omarmt. Kleine bloemen, vintage stukken en op de natuur geïnspireerde details geven uw camper stijl voor een interieur dat precies goed voelt.

Metalen decor is gewoon logisch

Afbeelding
Afbeelding

Je camper heeft misschien de warme, aardse sfeer van houten details, en dat werkt veel in je voordeel. Metaal complementeert deze sfeer met contrasterende, coole, industriële details. De combinatie van deze twee geeft uw camper een semi-rustieke en semi-moderne stijl die echt tijdloos is onder de camperesthetiek.

Licht en wit decor voelt luchtig aan

Afbeelding
Afbeelding

De bezienswaardigheden die u in uw camper te zien krijgt, bieden u eindeloze heldere, donkere en rijke kleuren. Contrasteer dat met een koel, luchtig interieur. Wit en andere lichte kleuren zorgen ervoor dat uw camper ruimer aanvoelt, er minder rommelig uitziet en uw algehele stijl direct naar een hoger niveau tilt.

Donker hout onderscheidt je

Afbeelding
Afbeelding

Als helder wit niet jouw stijl is, maar je wilt je onderscheiden van de warme en lichte tinten die je vaak ziet in kampeerders, kies dan voor elegant donker hout. Muren, kasten, vloeren en decordetails met een donkerdere houtbeits voelen verfijnd, humeurig en opvallend aan. Vul deze tinten aan met zwarttinten, juweeltinten en koele neutrale tinten.

Maak gebruik van je Boho-kant

Afbeelding
Afbeelding

De Boheemse stijl is de afgelopen tien jaar enorm geëvolueerd, maar heerst nog steeds als de koning onder de camperdecorthema's. Macramé, veel planten, warme tinten en alle natuurlijke vezels die je maar kunt bedenken maken deze stijl perfect voor het leven in een camper of busje. Het is een klassieke stijlkeuze die met de trends meegaat, maar die voor kampeerders altijd tijdloos zal zijn.

Kies het gezelligste beddengoed

Afbeelding
Afbeelding

Hoe compact uw slaapvertrekken ook zijn, knus beddengoed is een must. Dikke dekbedden, zachte dekens, donzige matrasbeschermers en de meest comfortabele kussens maken de slaapervaring van uw camper dromerig en voegen zachte texturen toe aan uw ruimte. Het volume aan gezellig beddengoed zorgt ook voor de gastvrije sfeer die je in je camper wilt hebben.

Welkom behang in uw camper

Afbeelding
Afbeelding

Deze klassieke interieurafwerking kan uw camper transformeren. Behang voegt sfeer, diepte en persoonlijkheid toe aan de muren of het plafond van uw camper. Als je op zoek bent naar een camperdecorelement dat jouw stijl laat zien en jouw ruimte uniek maakt, dan is behang de juiste keuze.

Verleng de esthetiek van uw moderne boerderij

Afbeelding
Afbeelding

De stijl die nog steeds het interieur beheerst, de moderne boerderij, is net zo geliefd onder campereigenaren. Grimmig wit en matzwart laten uw camper er groter uitzien en zorgen voor dat klassieke, moderne boerderijcontrast. Witte scheepsluiken, zwarte randen en houtaccenten maken van uw camper een Instagramwaardige ruimte.

Je kunt niet teveel kussens hebben

Afbeelding
Afbeelding

Deze regel geldt zowel voor grote huizen als voor campers: je kunt nooit teveel kussens hebben. Voor uw kampeerder zijn decoratieve sierkussens een kans om nieuwe texturen, leuke kleuren en zachte details te introduceren. Of uw stijl nu boho of Scandinavisch is, het mixen en matchen van sierkussens voegt de gezelligheid toe die uw camper nodig heeft.

Je kunt nog steeds seizoensgebonden decoreren

Afbeelding
Afbeelding

Dat klopt, je hoeft je seizoenspompoendecor niet voor altijd op te bergen. Je kunt het hele jaar door nog steeds van stijl veranderen in een kleinere ruimte. Zoek naar manieren waarop je de buitenkant van een geparkeerde camper kunt decoreren of gebruik subtiele seizoenskleuren en prints. Vloerkleden, dekens, kussens en serviesgoed kunnen allemaal voorzien zijn van uw favoriete seizoensdetails.

Reis in stijl

Afbeelding
Afbeelding

We willen allemaal dat ons huis, of het nu voor de lange termijn of tijdelijk is, als thuis voelt. Decor en afwerking maken deel uit van het gevoel dat de ruimte daar is waar u thuishoort. Uw persoonlijke stijl en interesses moeten bepalen hoe u uw camper inricht, zodat uw reizen altijd het gevoel geven dat u zich thuis voelt.

Aanbevolen: