Door deze aankopen op Prime Day voel ik me volwassen

Inhoudsopgave:

Door deze aankopen op Prime Day voel ik me volwassen
Door deze aankopen op Prime Day voel ik me volwassen
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Dat gevoel van 'helemaal volwassen' lijkt tegenwoordig velen van ons te ontgaan. Echte praatjes: Volwassen zijn is moeilijk! Maar het is een onontkoombaar feit van het leven, en geloof het of niet, ik heb ontdekt dat er zelfs een beetje voldoening in kan zitten. De truc is om jezelf klaar te stomen voor succes.

Waardoor voel ik mij volwassen? Goed gemaakt meubilair bijvoorbeeld. Ook een woondecoratie die zowel functioneel als mooi is, elektronica die mijn levenskwaliteit verbetert, hightech gadgets die mijn productiviteit verhogen, en keukenapparatuur die is gebouwd om lang mee te gaan. Gelukkig is dat allemaal binnen handbereik dankzij de geweldige deals van Amazon Prime Day. Van het allerbeste beddengoed tot basisartikelen voor autoverzorging tot een paar hele mooie koptelefoons: hier zijn enkele aankopen die de moeite waard zijn om te investeren en waardoor ik me volwassen voel.

Afbeelding
Afbeelding

Verwen jezelf met dit zeer volwassen vloerkleed

Afbeelding
Afbeelding

Een aantal van de beste Prime Day-deals van Amazon hebben betrekking op woondecoratie, dus het is een ideale gelegenheid om de decoratie een beetje op te frissen. Het Francis-vloerkleed van Chris Loves Julia x Loloi is een prachtig stuk geïnspireerd op traditionele parketvloeren en diamanttegelwerk. Eerlijk gezegd ben ik volledig geobsedeerd. Dit tapijt is met de hand getuft in India van 100% wol met middelhoge pool en is GoodWeave-gecertificeerd, wat ethische productiepraktijken en de steun van weversgemeenschappen weerspiegelt. Het uitstekende vakmanschap en de hoogwaardige constructie maken dit vloerkleed zelfs geschikt voor ruimtes met veel verkeer in huis en het klassieke patroon zou er net zo mooi uitzien in een keuken of eetkamer als in een woonkamer.

Afbeelding
Afbeelding

Overweeg dit stevige, veelzijdige dressoir

Afbeelding
Afbeelding

Of je ideale decoresthetiek Japandi Minimalist, MidMod Maximalism of Modern Farmhouse is, het veelzijdige Mila-dressoir van Walker Edison past er precies in, wat er ook gebeurt. "Kwaliteit" en "plat pakket" zijn uitdrukkingen die doorgaans niet samen worden gebruikt, maar dit is een solide meubelstuk dat toevallig een beetje doe-het-zelf-spirit vereist. De vier laden openen en sluiten soepel op telescopische glijders en kunnen tot 30 lbs dragen. een kledingstuk, beddengoed of huishoudelijke artikelen. Met zijn donkere walnootafwerking en strakke lijnen is dit een stijlvolle en functionele opbergoplossing die een modern tintje geeft aan elke kamer.

Afbeelding
Afbeelding

Investeer in een nieuwe matras

Afbeelding
Afbeelding

Als je nog steeds dezelfde matras aan het woelen en aanzetten bent waar je al sinds de universiteit mee rondsjouwt, is het tijd om over te stappen naar iets beters. Upgrade uw slaapervaring deze Prime Day met de PrimaSleep 12-inch hybride matras. Ontworpen met een combinatie van traagschuim en binnenveringsspiralen, biedt deze matras de perfecte balans tussen comfort en ondersteuning. Het Euro-box-topblad geeft een extra laag luxe en zachtheid, waardoor je het gevoel hebt dat je op een wolk slaapt. Bovendien zorgt de duurzame non-woven stof ervoor dat uw investering jarenlang meegaat!

Afbeelding
Afbeelding

Upgraden naar luxe beddengoed

Afbeelding
Afbeelding

Terwijl we het hebben over een meer volwassen beddengoedsituatie, is de kans groot dat jij ook een nieuwe set lakens kunt gebruiken. California Design Den maakt mijn absolute favoriete lakens en – gelukkig – ze zijn allemaal in de aanbieding! Deze satijnen lakens zijn gemaakt van 100% OEKO-TEX-gecertificeerd katoen met een luxe draaddichtheid van 500 en zorgen voor een weelderige, koele en comfortabele nachtrust. Het hoeslaken is voorzien van extra diepe, elastische vakken die nauwsluitend en veilig op zelfs de meest spraakmakende matras passen, plus het slimste detail dat ik ooit op beddengoed heb gezien: een label dat aangeeft welk uiteinde het hoofd- en/of uiteinde is. voet. Genie!

Afbeelding
Afbeelding

Dat betekent ook een pluizig nieuw dekbed

Afbeelding
Afbeelding

Maak je slaapkamerupdate compleet met een echt ganzendons dekbed van Apsmile. Een dons alternatief is misschien minder duur, maar het heeft ook de neiging oververhit te raken en naar mijn mening is dat iets waar ik in de zomer simpelweg niet tegen kan. Dit middelzware dekbed is ideaal voor alle seizoenen. Dit dekbed is gemaakt van eersteklas, ongebleekt 100% biologisch katoen en gevuld met ganzenveren en dons en biedt ongeëvenaarde zachtheid, warmte en ademend vermogen.

Afbeelding
Afbeelding

Haal je sokkenlade al onder controle

Afbeelding
Afbeelding

Voor mij is niets meer "volwassen" dan een opgeruimde sokkenlade. Deze opvouwbare kubussen zijn praktisch en veelzijdig. Organiseer sokken, riemen, ondergoed, zakdoeken, stropdassen, haaraccessoires en meer! Gemaakt van duurzaam pp-board en ademende non-woven stof, dit is een Prime Day-deal waarmee je kunt volwassen worden zonder veel geld uit te geven.

Afbeelding
Afbeelding

Deze Stick Vac zal je een schone koningin maken

Afbeelding
Afbeelding

Ervaar superieure schoonmaakprestaties met een gloednieuwe steelstofzuiger van Shark. Deze baby pakt vuil, vuil en haren van huisdieren met gemak aan. Met Duoclean Powerfins en een zelfreinigende borstelrol neemt hij in één beweging meer gruis op dan welke Shark-stofzuiger dan ook en heeft hij het gevreesde probleem van "haarwikkeling" vrijwel geëlimineerd. Het pakket bevat een spleetmondstuk, multitool voor huisdieren en een anti-allergene stofborstel voor veelzijdige reiniging. Met een batterijduur van maximaal 60 minuten kunt u uw hele huis zonder onderbrekingen schoonmaken en het IQ-display geeft in één oogopslag informatie over de efficiëntie, gebruiksduur en meer!

Afbeelding
Afbeelding

Een kleurrijke barwagen is het perfecte accentstuk

Afbeelding
Afbeelding

Hoe schattig is dit kleine barwagentje? Het is de perfecte display voor je volwassen vrienden, en een veel geavanceerdere oplossing dan een verzameling flessen op het aanrecht in de keuken. De gespiegelde planken kunnen maximaal 25 kg dragen. elk en de vergrendelbare zwenkwielen maken het gemakkelijk om te verplaatsen wanneer dat nodig is. Met een frame van stevig ijzeren buis afgewerkt in zonnig geel, is dit een meubelstuk dat jarenlang een vleugje speelsheid aan uw interieur zal toevoegen.

Afbeelding
Afbeelding

Koop een Baller TV

Afbeelding
Afbeelding

Bereid je voor om je bingewatchen naar een hoger niveau te tillen met de 50-inch QNED Smart TV van LG. Deze flatscreen-tv is een echte krachtpatser en brengt al uw favoriete programma's, films en games tot leven in ultrahoge definitie. De Magic Remote is de gemakkelijkste manier om te vinden wat je zoekt en Alexa is ingebouwd, zodat je je tv met alleen je stem kunt bedienen als je dat wilt. De QNED-technologie en Mini LED-achtergrondverlichting tillen uw kijkervaring naar een hoger niveau, met adembenemende kleuren en diepe, vloeibare zwarttinten. De coolste functie is misschien wel de a7 AI Processor Gen6, die detecteert waar je naar kijkt en automatisch de beeld- en geluidskwaliteit verbetert. De toekomst is nu!

Afbeelding
Afbeelding

Slimme gloeilampen maken het leven zoveel gemakkelijker

Afbeelding
Afbeelding

Tegenwoordig zijn er zoveel kleine, betaalbare upgrades die iemand aan zijn huis kan aanbrengen om het slim te maken. Een van mijn favorieten is het overstappen op via Bluetooth verbonden lampen. Deze van Sengled koppelen direct met je Alexa-apparaat en kunnen worden bediend via de app of met eenvoudige spraakopdrachten! Elk van de lampen in dit pakket van vier geeft tot 1500 lumen aan warm, wit licht wanneer deze op volle sterkte is, maar kan worden gedimd voor een meer intieme sfeer. Ze gaan gegarandeerd 25.000 uur mee en worden beschermd door een garantie van drie jaar!

Afbeelding
Afbeelding

Zet de eerste stap naar een betere huisbeveiliging met deze deurbel

Afbeelding
Afbeelding

De Google Nest-deurbel is een slimme en eenvoudige manier om de veiligheid van je huis te verbeteren, of je nu in een studio-appartement, op een landgoed of ergens daar tussenin woont. Met HD-video en nachtzicht biedt het heldere en gedetailleerde beelden bij zowel helder als weinig licht. De intelligente bewegingsdetectie stuurt waarschuwingen naar je smartphone, terwijl je dankzij de tweewegaudio op afstand met bezoekers kunt communiceren. Hij is licht van gewicht en werkt op batterijen, dus de installatie kan niet eenvoudiger en hij werkt zelfs bij een stroomstoring. Gebruik hem alleen of koppel hem met een netwerk van andere camera's die via wifi zijn verbonden en wees gerust.

Afbeelding
Afbeelding

Vergroot het bereik van uw wifi

Afbeelding
Afbeelding

Hier in de 21e eeuw is een sterke wifi-verbinding thuis een van de onderbelichte kenmerken van iemand die het samen heeft. Deze wifi-extender van TP-Link heeft ruim 6000 vijfsterrenbeoordelingen van mensen die erbij zweren. Het is zo eenvoudig te installeren: sluit hem gewoon aan op een stopcontact in een gebied waar de verbinding zwak is, volg de eenvoudige opstartgids en binnen de kortste keren geniet u van razendsnel internet. Het heeft zelfs een Ethernet-poort om het signaal nog sterker te maken! De drie krachtige, verstelbare externe antennes pikken uw wifi-signaal op en sturen het om naar elke plek waar u een boost kunt gebruiken. Het werkt op zichzelf tot 2800 vierkante meter of koppelt het met maar liefst 35 andere apparaten om uw hele woning te voorzien van supersnel internet.

Afbeelding
Afbeelding

Pak een verlengsnoer voor buiten op

Afbeelding
Afbeelding

Hoe gek het ook klinkt, de dag dat ik een verlengsnoer voor buiten kocht, was de dag waarop ik echt het gevoel had dat ik volwassen werd. De UltraPro 7,5 meter lange verlengkabel is perfect voor al uw outdoorbehoeften, van het aandrijven van een elektrische houtversnipperaar tot het ophangen van kerstverlichting tot het aandrijven van een filmprojector. Het is dubbel geïsoleerd om vocht veilig buiten te houden en te beschermen tegen scheuren, en de stekker is uit één stuk gegoten om een goede pasvorm te garanderen. Dit verlengsnoer is verkrijgbaar in vijf kleuren, maar ik vind het leuk hoe goed het donkergroen erbij past.

Afbeelding
Afbeelding

Je weet dat je deze keukenmixer wilt

Afbeelding
Afbeelding

De KitchenAid keukenmixer is een iconisch apparaat, en deze Prime Day krijgt er meer dan $ 100 korting op! Het is een droom die uitkomt voor elke bakliefhebber, die alle kracht en mogelijkheden van zijn tegenhanger op ware grootte levert in een kleiner, lichter en ruimtebesparender pakket. De KitchenAid Artisan Mini wordt geleverd met een roestvrijstalen mengkom, klopper met flexibele rand, gecoate deeghaak en draadgarde, klaar om projecten van elk formaat aan te pakken, van brood tot cake tot tientallen koekjes. Als je hebt zitten twijfelen en piekeren over de vraag of je er wel of niet een moet kopen, is dit je teken. (Onze eigen handelsredacteur, Mary, is dol op de hare.)

Afbeelding
Afbeelding

Deze heteluchtfriteuse kan uw nieuwe beste vriend voor etenstijd zijn

Afbeelding
Afbeelding

Wat deden we vóór de komst van de airfryer? Gebruikte veel meer olie, bijvoorbeeld. De Air Fryer Pro LE van Cosori maakt gebruik van een snelle warmtecirculatie van 360 graden om uw voedsel dezelfde knapperige textuur te geven als bij frituren, terwijl er 85% minder frituurolie wordt gebruikt. Yowza! Deze friteuse met een inhoud van vijf liter is groot genoeg om een ma altijd voor maximaal vier personen te bereiden, maar neemt niet te veel ruimte in beslag op uw aanrecht. Het display van gehard glas beschikt over negen kookfuncties met één druk op de knop, waardoor koken een fluitje van een cent wordt. Receptinspiratie nodig? raadpleeg het meegeleverde kookboek of download de app! Makkelijk.

Afbeelding
Afbeelding

All-Clad pannen zijn altijd een slimme investering

Afbeelding
Afbeelding

Een uitverkoopitem waar ik persoonlijk naar uitkijk op Prime Day is deze set All-Clad kookgerei. Dit spul is van topklasse en wordt vertrouwd door 's werelds beste chef-koks voor een gelijkmatige warmteverdeling en een hoogwaardige constructie die tientallen jaren meegaat. Deze potten en pannen zijn aan de buitenkant voorzien van een drielaagse constructie van 18/8 roestvrij staal met een snelverwarmende aluminium kern. Ze zijn geschikt voor gebruik op alle oppervlakken, inclusief inductiekookplaten, en ze zijn oven-/grillbestendig tot 600 graden. Ik gebruik al beschamend lang dezelfde afbladderende anti-aanbakpannen en kijk er echt naar uit om in deze All-Clad-set te investeren.

Afbeelding
Afbeelding

En pak een kwaliteitsmes terwijl je toch bezig bent

Afbeelding
Afbeelding

Het 15 cm lange Kanso-mes van Shun Cutlery is voorbestemd om je volgende favoriete mes in de keuken te worden. Smal en recht als een schilmesje, maar toch lang en licht gebogen als een koksmes in westerse stijl. Hij maakt korte metten met precisietaken zoals het trimmen van groenten, maar is ook perfect voor het snijden van vlees en kaas of het hakken van uien. Gemaakt van AUS10A koolstofstaal, verfijnd met vanadium, is het extreem duurzaam, corrosiebestendig en blijft langer scherp. Het handvat is gesneden uit tagayasan, of 'ijzeren zwaardhout', en is even compact als mooi. Als dit instrument op de juiste manier wordt onderhouden, gaat het een leven lang mee.

Afbeelding
Afbeelding

Cafeïne als een volwassene

Afbeelding
Afbeelding

Verhoog uw ochtendroutine met uw eigen espressomachine van Gevi. Het beschikt over een vermogen van 1350 watt en een elektromagnetische waterdrukpomp van 20 bar die zorgt voor een rijke, romige espresso met maximale smaakextractie en perfecte crema. Niet alleen dat, maar het is zo snel als een padmachine! Dankzij het snelle opwarmsysteem geniet jij in slechts 45 seconden van jouw perfecte kopje. Met gebruiksvriendelijke knoppen en nauwkeurige temperatuurregeling maakt u elke keer weer koffie van barista-kwaliteit. Bovendien kun je met het ingebouwde stoompijpje thuis lattes, macchiato's, cortado's en al je andere favoriete espressodranken maken, zonder het buitensporige prijskaartje.

Afbeelding
Afbeelding

Deze blender doet alles wat je nodig hebt en niets meer

Afbeelding
Afbeelding

Een professionele blender die licht van gewicht is, goedkoop en er goed genoeg uitziet om buiten te blijven? Zeg minder! Het zorgvuldig ontworpen apparaat van Iris USA heeft slechts drie instellingen, waardoor je geen giswerk hoeft te doen bij het maken van smoothies en andere gemengde dranken (wees eerlijk, gebruik je je blender eigenlijk echt voor meer dan dat?). De roestvrijstalen messen met titaniumcoating slaan met gemak door harde groenten, bevroren fruit en ijs en elk onderdeel (minus de motorbasis) is vaatwasmachinebestendig!

Afbeelding
Afbeelding

Deze mat bespaart je pijnlijke voeten (en knieën en rug)

Afbeelding
Afbeelding

Toen WFH uit het Pandy-tijdperk begon en ik besloot een sta-bureau-situatie op te zetten, had ik geen idee welke tol mijn voeten en knieën zouden eisen als ik de hele dag rechtop zou staan. Het was moord! Maar in plaats van te ontkennen dat mijn lichaam ouder werd, besloot ik volwassen te worden en een antivermoeidheidsmat te bestellen, en ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb. Deze van ComfiLife zal op Prime Day in de aanbieding zijn en ik kan hem niet genoeg aanbevelen. Zelfs als u geen sta-bureau heeft, kunt u het in de keuken gebruiken terwijl u kookt of de afwas doet, of waar u ook voor langere tijd moet staan. Het is gemaakt van royaal 3/4-inch traagschuim met hoge dichtheid dat na verloop van tijd niet kapot gaat en is voorzien van een antislipbodem. Bijna 33.000 mensen hebben deze mat 4 sterren of hoger beoordeeld!

Afbeelding
Afbeelding

Een hogedrukdouche die de moeite waard is om voor wakker te worden

Afbeelding
Afbeelding

Of je nu een Rise-and-Shine-douchegebruiker bent of een 'voor het slapengaan'-bader, je hoeft geen zwakke waterdruk in je douche te tolereren. De handdouchekop van Hopopro is een gemakkelijke badkamerupgrade die zelfs slappe watertjes onder druk zet tot een krachtige straal. Deze handdouche is gemaakt van lichtgewicht verchroomd ABS en is duurzaam, roestbestendig en niet-giftig. Het beschikt over 39 zelfreinigende siliconen straalsproeiers en zes verstelbare straalpatronen voor een douche-ervaring op maat. De installatie is zo snel en eenvoudig: je hebt niet eens gereedschap nodig!

Afbeelding
Afbeelding

Gooi wat zachte nieuwe handdoeken in je winkelwagentje (aangezien je oude allemaal aangespoeld zijn)

Afbeelding
Afbeelding

Verwen jezelf op Prime Day met een nieuwe set handdoeken. De badhanddoeken van het merk Aware van Amazon zijn gemaakt van OEKO-TEX-gecertificeerd 100% biologisch katoen in luxueus pluche, superabsorberend gewicht van 700 gram. Ze zijn net zo duurzaam als zacht, met ringgesponnen garen en dubbel gestikte randen die was na was standhouden. De zesdelige set bevat twee badhanddoeken, twee handdoeken en twee washandjes en is verkrijgbaar in zes rustige kleuren, passend bij uw interieur.

Afbeelding
Afbeelding

En een rek om ze op te bergen

Afbeelding
Afbeelding

Aangezien u uw badlinnen aan het verfrissen bent, wat dacht u ervan om ze een nieuwe woonplek te geven? Door deze haakvormige rekken moest ik de manier waarop ik mijn handdoeken opborg volledig heroverwegen en toen ik deze eenmaal had geïnstalleerd, leek mijn gebrek aan kastruimte ineens niet zo'n probleem meer te zijn. Deze set van twee roestbestendige verchroomde rekken kan in een mum van tijd worden opgebouwd en kan in verschillende configuraties worden gebruikt, passend bij uw ruimte!

Afbeelding
Afbeelding

Hier is een badkamerupgrade voor de Bidet-Curious

Afbeelding
Afbeelding

De virale Tushy-spa krijgt deze Prime Day 30% korting! Het Tushy 3.0 Warm Water Spa-bidetopzetstuk is de zachtste Tushy die verkrijgbaar is tijdens de grote uitverkoop van Amazon. Dit opzetstuk past op vrijwel elk toilet, zonder dat er speciaal gereedschap nodig is om te installeren. Het enige wat u nodig heeft is de meegeleverde 1,80 meter lange slang en toegang tot de warmwaterkraan van uw badkamer om van uw toilet een troon te maken. Kenmerken zijn onder meer een druk- en temperatuurregelknop voor een ervaring op maat, en het nieuwe zelfreinigende SmartSpray-mondstuk, dat zichzelf voor en na elk gebruik afspoelt. Het is slim, hygiënisch en vermindert papierverspilling!

Afbeelding
Afbeelding

En die hele mooie koptelefoon die ik al eerder noemde

Afbeelding
Afbeelding

Bose QuietComfort is de meest geavanceerde hoofdtelefoon met ruisonderdrukking op de markt. Ze gebruiken een reeks kleine microfoons om externe ruis te detecteren en te meten, en neutraliseren dit vervolgens door tegengestelde signalen te verzenden. Als hoofdtelefoon voor het luisteren naar muziek is Bose een klasse apart: hij biedt diepte, volheid en helderheid dankzij de akoestische TriPort-architectuur en een aangepaste ervaring met aanpasbare EQ via de Bose Music-app. Geniet van maximaal 22 uur draadloze speeltijd en een Bluetooth 5.1-verbinding die sterk blijft binnen een straal van 9 meter van uw apparaat. Perfect voor lange vluchten of een minder privé werkomgeving. Ze zijn origineel en nog steeds de beste.

Afbeelding
Afbeelding

Dit apparaat verandert uw keukentafel in een thuiskantoor

Afbeelding
Afbeelding

Een laptopdockingstation is een draagbare hub die de connectiviteit en functionaliteit van een laptop uitbreidt, waardoor uw kleine computer feitelijk in een Home Office-commandocentrum verandert. Deze van Otaitek heeft zo ongeveer alles wat u nodig heeft om de productiviteit te verhogen. Sluit maximaal twee extra monitoren aan via de HDMI-poorten. Voeg via USB aangesloten accessoires toe, zoals een toetsenbord en muis. Laad je apparaten op met de USB-C poort. Er is een audio-/microfoonaansluiting, een SD-kaartlezer en zelfs een ethernetpoort om een sterke internetverbinding te garanderen. Het is een handig klein apparaat dat een algeheel meer georganiseerde werkruimte kan creëren.

Afbeelding
Afbeelding

Bent u een belastingbetaler? Je hebt een archiefkast nodig

Afbeelding
Afbeelding

Geen enkel thuiskantoor is compleet zonder een afsluitbare archiefkast waarin u al uw belangrijke documenten kunt opbergen. Ja, we leven in een digitaal tijdperk, maar er zijn nog steeds tal van (meestal overheids)instellingen die papieren originelen nodig hebben en via fax communiceren. Het is dus verstandig om zaken als belastingaangiften, geboorteakten en dergelijke op een fysieke locatie te organiseren. De opbergkast met 3 laden van Yitahome is slank en onopvallend en past onder de meeste bureaus met standaardhoogte. De metalen constructie is stevig en duurzaam, en het geheel wordt volledig gemonteerd en klaar voor gebruik geleverd. Met vier 360 graden zwenkwielen en een centraal anti-kantelwiel is deze kast gemakkelijk te verplaatsen, zelfs als deze tot aan de kieuwen is ingepakt.

Afbeelding
Afbeelding

Deze prullenbak houdt je auto netjes

Afbeelding
Afbeelding

Een groot deel van volwassen zijn is het behandelen van je auto als een volwassene, en dat betekent dat je je afval in een bak moet doen in plaats van het op de achterbank te gooien of in de deurvakken te proppen. Deze autoprullenbak van Beicarin kan rond de hoofdsteun van de autostoel of op de middenconsole worden geklemd, zodat u deze gemakkelijk kunt weggooien. Het beschikt over een waterdichte, lekvrije voering, clips die uw vuilniszak op zijn plaats houden en een deksel dat geurtjes en rommel tegenhoudt. Bovendien zijn er mesh-vakken aan de buitenkant voor extra opbergruimte en is het geheel opvouwbaar. Zo slim!

Afbeelding
Afbeelding

En deze kit zorgt voor de buitenkant

Afbeelding
Afbeelding

De Chemical Guys hebben van alles in de aanbieding op Prime Day, maar mijn beste keuze is dit 16-delige autowasarsenaal. Deze kit bevat alles wat je nodig hebt om je huis op wielen er op zijn best uit te laten zien, inclusief Snow Foam autowash, velgen- en velgenreiniger, glasreiniger, natte was, borstels, microvezeldoeken, een detailemmer en meer! En als u een van die vertragingskasten bent met een hogedrukreiniger, gebruik dan het Tork Max Foam 8 Foam-kanonopzetstuk voor extra schuimige bubbels. Het is een geweldige prijs, nog beter gemaakt met de Prime Day-korting van Amazon.

Afbeelding
Afbeelding

Maar deze trui kan je echt uit de problemen helpen

Afbeelding
Afbeelding

Gestrand zijn met een lege accu stinkt, maar wat als er ook geen auto's in de buurt zijn die je een sprong kunnen geven? Een nachtmerrie! Geef uzelf een beetje gemoedsrust door te investeren in de draagbare krachtcentrale en jumpstarter van Dew alt. Het biedt een startvermogen van 1400 piekampère om auto's en vrachtwagens onmiddellijk tot 8 cilinders te laten springen. De meegeleverde kabels zijn beschermd tegen omgekeerde polariteit en vonkvrij om uw veiligheid te garanderen, en de ingebouwde LED-werklampen verlichten de hele operatie, zelfs als u midden in de nacht pech krijgt. Ook ingebouwd is een 120 PSI luchtcompressor met een automatische stopfunctie. Het Dew alt Power Station wordt opgeladen via een standaard AC-verlengsnoer, zodat u geen extra kabels hoeft te kopen. Dit is een alles-in-één jumpstarter die je misschien wel uit een echte problemen kan helpen.

Aanbevolen: