Houd uw gezin georganiseerd met deze door moeders goedgekeurde apps

Inhoudsopgave:

Houd uw gezin georganiseerd met deze door moeders goedgekeurde apps
Houd uw gezin georganiseerd met deze door moeders goedgekeurde apps
Anonim

Werk aan takenlijsten, beheer planningen en houd gezinsgegevens bij met deze organisatorische apps.

Moeder die smartphone gebruikt terwijl de kinderen aanwezig zijn
Moeder die smartphone gebruikt terwijl de kinderen aanwezig zijn

Organiseer uw schema's en takenlijsten op één plek met handige apps voor het organiseren van gezinnen. Dit zijn door moeders goedgekeurde apps met geweldige tools om je dagelijkse leven soepel te laten verlopen. Van gezinsagenda's tot takenlijst-apps, deze kunnen je helpen meer tijd vrij te maken voor de mensen van wie je houdt (en te voorkomen dat je daarbij een belangrijke gebeurtenis of taak mist).

Familiemuur | Gelukkige familie organisator

Deel alle plannings- en taakgegevens van uw gezin met deze alles-in-één app voor het organiseren van gezinnen. Family Wall houdt uw planning, takenlijst, gezinsbudget en ma altijdplan allemaal op één plek waar elk lid van uw gezin toegang heeft tot de details en deze indien nodig kan bewerken. Je kunt ook leuke foto's, ledenlocaties en belangrijke contactgegevens delen.

Extra functies

De gedeelde agendafunctie op de Family Wall helpt je op de hoogte te blijven van de agenda van elk gezinslid. U kunt zelfs de gedeelde agenda op uw telefoon synchroniseren met uw gebruikelijke agenda-app. Met de app kunt u ook aankoopnota's toevoegen aan het gezinsbudget, zodat u de financiën over de hele linie kunt beheren.

Re altime locatiegegevens zorgen ervoor dat iedereen veilig en op tijd op zijn bestemming aankomt. Je kunt ma altijden plannen, boodschappenlijstjes maken en recepten opslaan in de app om de ma altijden echt gemakkelijk te maken.

Details om te overwegen

Sommige functies op Family Wall zijn alleen beschikbaar via het premiumabonnement. Ma altijdplanning, re altime locatietracking en budgetfuncties zijn alleen toegankelijk via het maandelijkse bedrag van $ 4,99.

Cozi Family Organizer

Je hele gezin kan verbonden blijven en op dezelfde pagina blijven met schema's, afspraken en evenementen via Cozi Family Organizer. Elk detail, van sporttraining tot ma altijdplannen, staat allemaal op één plek en is gemakkelijk toegankelijk voor elk lid van uw gezin.

Cozi ontving de Mom's Choice Award en kreeg lof van Working Mother, Martha Stewart Living en The New York Times. Deze app voor het organiseren van gezinnen is een favoriet onder moeders en vaders met een drukke levensstijl en volle schema's.

Cozi Familieorganisator
Cozi Familieorganisator

Extra functies

Met Cozi kunt u e-mails met updates en takenlijsten rechtstreeks naar andere gezinsleden sturen. Op de startpagina van de app krijgt u dagelijks een update van de agenda en nieuws over aankomende evenementen voor uw gezin. Cozi maakt ook verbinding en synchroniseert met andere agenda-apps zoals Google Agenda en Apple Agenda.

Details om te overwegen

Hoewel Cozi een gratis versie van de app aanbiedt, is er een gouden versie die je hele gezinsaccount upgradet om advertenties te verwijderen en extra functies te bieden. Upgrades omvatten meer taakherinneringen, aanpassing en personalisatie van de agenda en een weergave van de maand in één oogopslag op de mobiele app. Je kunt de gouden versie van Cozi testen met een gratis proefperiode van twee weken, maar de proefperiode is alleen beschikbaar via de webversie van de organisator.

Op dit moment is er voor het delen van gegevens tussen gezinsleden geen beperkte toegangsoptie beschikbaar. Houd er dus rekening mee dat alles wat u via de app deelt, door alle andere leden van het account kan worden gezien.

Trello

Trello, een zelfbenoemde productiviteitskrachtpatser, is een projectmanagementtool ontworpen voor teams. Hoewel de app en website over het algemeen worden gebruikt door en ontworpen voor bedrijven en teamprojecten, kan het ook een geweldig hulpmiddel zijn om de details van het gezinsleven te beheren. Met een aanpasbare bord- en kaartenworkflow kan Trello je helpen alles te beheren, van ma altijdplannen en huishoudelijke taken tot het verbouwen van huizen en gezinsdoelen.

Extra functies

Trello biedt bordsjablonen voor bijna elk type project dat je maar kunt bedenken en je kunt deze borden gebruiken om je nieuwe, georganiseerde leven een vliegende start te geven. Met taakautomatisering kunt u terugkerende taken, zoals schoonmaken en rekeningen betalen, onder controle houden. Met de opstartfunctie kunt u widgets en andere handige verbindingen toevoegen om uw gezin te helpen bij het uitvoeren van taken en het voltooien van takenlijsten.

Details om te overwegen

Trello biedt een uitgebreide gratis versie van de app waarmee je individueel kunt werken of familieleden aan de mix kunt toevoegen. In de gratis versie zijn maximaal 10 borden mogelijk, zodat u alle aspecten van uw drukke leven kunt beheren. Als je meer borden of toegang tot de tijdlijn- en kalenderfuncties nodig hebt, overweeg dan om te upgraden naar een premiumversie voor $ 10 per maand.

Gesorteerd

Door de behoefte aan organisatie en het verlangen naar een eenvoudiger leven te combineren, maakt Sortifyd het bijhouden van de planning en details van uw gezin eenvoudig. Zoek met een snelle blik op de app naar alle details die uw gezin nodig heeft. Sortifyd slaat informatie op over de financiën, eigendommen, persoonlijke gegevens, contacten, medische dossiers en zelfs loyaliteitsprogramma's van uw favoriete winkels van uw gezin.

Hoewel er een kalenderfunctie in de app zit, helpt Sortifyd je vooral bij het bijhouden van alle details die je gezinsleden nodig hebben en waar je gewoon geen ruimte voor hebt in je hoofd.

Gesorteerd
Gesorteerd

Extra functies

Met Sortifyd kunt u een uitgebreide lijst opslaan met alle gegevens die uw gezin op elk moment nodig heeft. Verzekeringspolissen, belastinggegevens, academische transcripties en details over recepten en medische informatie zijn allemaal op één plek beschikbaar. U kunt al uw gezinsleden aan één account toevoegen om huishoudelijke verantwoordelijkheden en agendagegevens te delen. Accountleden hebben ook toegang tot een familietijdlijn om foto's, notities en dagboekaantekeningen te bekijken.

Details om te overwegen

Er zijn meerdere lidmaatschapsniveaus met extra accountleden en app-functies. Voor accounthouders met één lid is een gratis account met de meeste app-functies beschikbaar. Maandelijkse abonnementen variërend van $ 2,99 tot $ 7,49 bieden maximaal 7 gebruikers op één account en bieden 5G opslag.

Scoot Family Kalender

Als uw gezin alleen maar een eenvoudige interface en basisfuncties nodig heeft die ervoor zorgen dat uw dagen soepel verlopen, dan is Scoot de app voor u. Met plannings- en agendafuncties in één oogopslag kunt u met Scoot herinneringen sturen en takenlijsten maken, zodat al uw routines op schema blijven en iedereen op tijd op zijn bestemming aankomt.

Extra functies

Je kunt beleefde herinneringen sturen naar familieleden wanneer je ze toevoegt aan geplande evenementen, en de app stuurt 's ochtends en 's avonds automatisch herinneringen om je op het goede spoor te houden met je dag. De app is speciaal ontworpen met ouders in gedachten, zodat de chaos van ochtendroutines, iedereen de deur uit krijgen en het beheren van bedtijd iets minder stressvol voelt.

Details om te overwegen

De app en al zijn functies zijn volledig gratis. Gebruikers melden dat ze de app geweldig vinden vanwege de eenvoud, dus als je de voorkeur geeft aan meer functies en een app die elk klein detail op één plek bewaart, is dit misschien niet de beste keuze voor jou.

Maple Huishoudplanner

Maak plannen en blijf georganiseerd met de Maple Household Planner-app. Met deze app kun je een gezinsabonnement maken, van de details van een verjaardagsfeestje tot de maandelijkse filmavond van je gezin, met alle tools die je nodig hebt om op de hoogte te blijven van de details. Organiseer uw agenda en takenlijsten en plan vervolgens uw volgende thuisproject of ma altijdopstelling via de sjablonen die door andere gebruikers zijn gemaakt.

Maple Huishoudplanner
Maple Huishoudplanner

Extra functies

Er is werkelijk geen limiet aan het soort projecten dat u in deze app kunt plannen. Met de plansjablonen kunt u een takenlijst maken, de gebeurtenis plannen, de checklist categoriseren en belangrijke instructies voor gezinsleden opslaan. Er is zelfs een familiechatsectie beschikbaar in elk abonnement (beschouw ze als mappen) waar u elkaar op de hoogte kunt houden en indien nodig vragen kunt stellen.

Details om te overwegen

Gebruikers zijn enthousiast over het detailgerichte karakter van deze app en hoe elk gezinslid op de hoogte kan blijven van wat er gebeurt. Sommige Android-gebruikers melden bugs in de app en enkele problemen bij het uitnodigen van familieleden voor het account.

Andere door moeders goedgekeurde apps voor een druk leven

Een plek voor alles is handig, maar soms heb je maar één app nodig die je helpt je aan een specifieke taak te houden. Deze apps zijn door moeders getest en helpen je alles te beheren, van schoonmaken en ma altijden tot drukke schema's.

  • Bouw een ondersteuningssysteem en krijg levenslange moedervrienden via een community-app zoals Peanut.
  • Verbeter de slaap, verminder angst en begin je dag met een positieve houding via apps die helpen bij geestelijke gezondheid en meditatie, zoals Calm en Headspace.
  • Volg uw schoonmaaktaken op Tody om het plannen van huisonderhoud eenvoudiger en een beetje leuker te maken.
  • Gebruik Google Documenten om lijsten, belangrijke contactgegevens en details over evenementen of projecten bij te houden. Je kunt andere gezinsleden uitnodigen om te 'bewerken', zodat iedereen de details kan zien en eraan kan bijdragen.

Laat handige apps uw drukke leven gemakkelijker maken

Misschien loop je wel een miljoen kilometer per minuut of offer je je slaap op om alles gedaan te krijgen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Introduceer een aantal apps voor tijd- en taakbeheer in uw leven, zodat uw gezin alles kan doen wat nodig is om het leven soepel te laten verlopen, zodat zij u kunnen helpen de zaken onder controle te houden. Een paar door moeders geteste apps zijn misschien wel de sleutel tot je meest productieve en stressvrije leven.

Aanbevolen: