Hoe je jongens moet wassen, zodat ze langer fris blijven

Inhoudsopgave:

Hoe je jongens moet wassen, zodat ze langer fris blijven
Hoe je jongens moet wassen, zodat ze langer fris blijven
Anonim

Verwijder vlekken en funk door te leren hoe je je Hey Dudes moet wassen.

vuile hé kerel schoenen
vuile hé kerel schoenen

Hey Dudes is uitgegroeid van een belangrijk onderdeel van het verbale tienerrepertoire tot een geliefd schoenenmerk. De schoenen zijn vederlicht en worden pas stijf als een plank als je ze al maanden niet hebt gewassen. Als je de geur van gebruikte schoenen ruikt die we allemaal zo goed kennen, wordt het tijd om te leren hoe je je Hey Dudes moet wassen om ze geur- en vuilvrij te houden.

Hoe je je jongens schoon kunt maken

Hey Dudes hebben schoenen voor het hele gezin, en ze zijn verkrijgbaar in casual materialen zoals gebreide stoffen en chiquere materialen zoals suède en leer. Omdat ze zo comfortabel zijn, draag je ze waarschijnlijk bijna elke dag, wat kan leiden tot een ernstige funky opbouw. Als je Hey Dudes te laat zijn voor een wasbeurt, bekijk dan deze eenvoudige manieren om ze schoon te maken.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door HEYDUDE (@heydude)

Machinewas

Op de website van Hey Dude raden ze aan dat je niet-speciale schoenen (alles behalve suède, leer en wol) in de machine wast. Zorg ervoor dat u, voordat u ze in de was gooit op een zachte/delicaat programma met koud water, de inlegzolen en de schoenveters verwijdert, omdat deze in de machine kapot kunnen gaan.

Als ze klaar zijn, laat je ze aan de lucht drogen. Hoewel zonnige plekken ze sneller zullen drogen, zullen ze ook de stof beschadigen, dus geef ze het beste niet te veel zon.

Gebruik suèdereinigers voor speciale schoenen

Stel dat je een paar Hey Dude Pauls bezit. Je kunt ze niet in de machine wassen omdat ze met suède zijn afgezet en met leer zijn gevoerd. In dit geval moet je ze zorgvuldiger wassen.

Materialen die je nodig hebt

  • Suèdeborstel
  • Microvezeldoek
  • Suèdereiniger (of gedistilleerde witte azijn)

Instructies

  1. Wrijf vuil en puin weg met een suèdeborstel.
  2. Giet een klein beetje suèdereiniger (of gedistilleerde witte azijn) op een droge microvezeldoek.
  3. Wrijf de reiniger in de schoen en zorg ervoor dat je hem bedekt (maar niet doordrenkt).
  4. Als je klaar bent, laat je het drogen.

Reinig de zolen met een magische gum

De zolen van een paar schoenen worden het meest versleten en zien er al na een paar weken dragen vuil uit. Met Hey Dudes kun je een magische gum op de zolen aanbrengen, zodat ze er weer stralend wit uitzien.

Handwas je voet inzetstukken

Voetinzetstukken en schoenveters mogen nooit in een wasmachine worden gewassen. In plaats daarvan kunt u uw Hey Dude-inlegzolen met de hand wassen met een mild wasmiddel in een badkuip of gootsteen gevuld met water. Zorg ervoor dat u ze grondig afspoelt en vervolgens plat laat drogen. Zorg ervoor dat ze helemaal droog zijn voordat je ze weer in de schoenen stopt.

Vlekschoon tussen wasbeurten

Soms verwijder je gewoon een kleine vlek op je schoen, wat geen garantie is dat je ze een hele wascyclus moet laten doorlopen. In plaats daarvan kun je je Hey Dudes ter plekke schoonmaken met een vochtige doek en een beetje mild wasmiddel. Druk zoals altijd het vocht eruit met een handdoek en laat het aan de lucht drogen.

Hoe je kunt voorkomen dat je huis stinkt

Omdat de meeste mensen Hey Dudes niet met sokken dragen, kunnen ze heel snel gaan stinken. Er zijn een paar dingen die je kunt doen om te voorkomen dat ze in de schadelijke geurzone terechtkomen:

  • Laat de droogtrommeldoekjes erin zitten als je ze niet draagt.
  • Bedek de binnenzool met een no-show sok om eventueel zweet te absorberen.
  • Bestrooi je voeten met babypoeder om te voorkomen dat ze te veel zweten.
  • Bewaar schoenen op een koele plek om te voorkomen dat de bacteriën zich koloniseren en de geur toeneemt.

Investeer in een schoenpoetsroutine

In tegenstelling tot kleding of lichamen, zijn schoenen niet iets waar we elke week aan denken om te wassen. Maar als u goed voor uw schoenen zorgt, zullen ze ook voor u zorgen en veel langer meegaan. Steek dus een beetje moeite in uw investering door uw Hey Dudes consequent vanaf de sprong schoon te maken.

Aanbevolen: