Costco Cake Hacks om op maat gemaakte taarten te maken voor elke gelegenheid

Inhoudsopgave:

Costco Cake Hacks om op maat gemaakte taarten te maken voor elke gelegenheid
Costco Cake Hacks om op maat gemaakte taarten te maken voor elke gelegenheid
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Als u een grote familie heeft of een permanente gastheer bent, is de kans groot dat uw Costco-lidmaatschapskaart de beste plek in uw portemonnee heeft. Zoals andere supermarktketens zoals Publix en Trader Joe's reputatie beweren, is gekocht in de winkel net zo goed als op maat besteld. Bespaar geld en moeite door een eenvoudige taart te bestellen bij de Costco-bakkerij en er keukenmagie op uit te voeren met deze eenvoudige Costco-cake-hacks.

Maak een prachtige bruidstaart met een beperkt budget

Afbeelding
Afbeelding

Dankzij Costco kun je niet-traditioneel gaan met een chocoladebruidstaart voor een fractie van de prijs. Alles wat met een bruiloft te maken heeft, is exorbitant geprijsd, maar u kunt uw budget flinterdun spreiden door een cake van ~ $ 20,- van Costco te gebruiken. Elke taart biedt eten aan ongeveer 48 mensen, dus voor $ 50 kun je 100 gasten voeden.

Om hun eenvoudige vanille- of chocoladetaarten naar een hoger niveau te tillen, heb je een paar decoratieve stukken nodig (nepbloemblaadjes, fondant en fondantgereedschappen, enz.). Als je geen bakkers in de familie hebt, kan iedereen fondant uitrollen en over een taart draperen. Snij een van je taarten in kleinere maten en leg ze in laagjes om een typisch gestapeld silhouet te creëren. Voeg wat bloemblaadjes toe rond de randen waar elke laag samenkomt en gebruik je fondantgereedschap om een paar eenvoudige ontwerpen in te drukken.

Cakehack voor speciale evenementen: snel en eenvoudig

Afbeelding
Afbeelding

Verhoog uw gewone Costco-plaat of ronde cake met een paar eenvoudige ingrediënten. Koop een paar zakjes geschaafde kokosnoot, wat verse frambozen en aardbeien, en een paar takjes verse kruiden. Bedek de cake volledig met geschaafde kokosnoot en plaats de bessen in het midden. Omrand de randen met je favoriete kruiden (zoals tijm, lavendel, rozemarijn, basilicum, enz.) om de ruimte op te vullen en nog meer kleur te creëren.

Dit eenvoudige arrangement duurt minder dan 30 minuten en kan worden tentoongesteld op elke bruidsdouche, babyshower, jubileum of afscheidsfeest in de toekomst.

Voeg wat verjaardagspizz toe

Afbeelding
Afbeelding

Een van de gemakkelijkste manieren om een eenvoudige Costco-taart naar een hoger niveau te tillen voor een last-minute verjaardagsfeestje, is door hem om te toveren tot een oogverblindende taart vol pit. Het enige dat je nodig hebt is een cirkelvormige cakevorm, een mes en je favoriete fles hagelslag.

Stapel een prachtige ronde feesttaart door cirkellagen uit een gigantische Costco-taart te snijden met behulp van je taartvorm. Plaats de lagen op elkaar (hoe meer mensen je hebt, hoe hoger je kunt gaan) en gebruik een botermes of een ijslepel om het glazuur weer in een gelijkmatige laag uit te smeren. Strooi nu royaal uw hagelslag erover. Giet de hagelslag in je hand en druk ze rondom de taart aan tot deze helemaal bedekt is. Maak het af met een kaars of twee, en je bent klaar om te gaan.

De taarttruc van 4 juli om te combineren met elke barbecue

Afbeelding
Afbeelding

De 4devan juli kan luidruchtig worden, en je zult wel iets zoets willen bij je hotdogs en hamburgers. Bestel minstens een dag eerder een taart van een half vel bij Costco en haal een paar pakjes bosbessen en aardbeien op terwijl je daar bent.

Als je eenmaal je taart in de hand hebt, kan het decoreren niet eenvoudiger. Was en trim eenvoudig uw aardbeientoppen en plaats ze in rijen om de Amerikaanse vlag na te bootsen. Laat tussen elke rij ruimte vrij voor het glazuur (of slagroom als je van zoet houdt). Stapel in de linkerbovenhoek bosbessen op elkaar om het hele gebied te bedekken.

Nadat je klaar bent met je fruit, vul je de ruimtes tussen alles op met wat glazuur met behulp van een spuitzak of wat slagroom. Altviool! Je hebt iets om van te genieten terwijl je kijkt naar het vuurwerk dat de nachtelijke hemel vult.

Vier de lente met een heerlijke madeliefjestaart

Afbeelding
Afbeelding

Van Moederdag tot afstuderen, er zijn zoveel evenementen om te vieren in de lente. Laat u inspireren door de bloemenbloemen die de lente zo speciaal maken en transformeer elke eenvoudige Costco-taart in een prachtig madeliefjesdessert. Het enige wat je nodig hebt is een taart, een paar zakjes witte fondant en gele fondant, een uitsnede in de vorm van een madeliefje en nep- of verse madeliefjes ter decoratie.

Afhankelijk van hoeveel u er moet voeren, kunt u uw Costco-taart op maat snijden. Rol de kant-en-klare witte fondant uit tot ongeveer 1/8 "dik en ga verder met het uitknippen en construeren van madeliefjes, zoals Wilton aangeeft. Bedek je taart met deze madeliefjes en voeg een paar nep-margriettakjes toe aan de hoek voor volume. Je kunt zelfs elk glazuur dat niet bedekt is met madeliefjes schilderen of airbrushen om het kleurenschema van je feest te integreren.

Maak een mooie toon-op-toon decoratieve taart

Afbeelding
Afbeelding

Tone-op-tone taarten zijn eenvoudig maar super artistiek. Je kunt dezelfde kleur glazuur gebruiken als op je taart om een decoratief textuurelement te creëren, zoals een sneeuwvlok, krulwerk, bloemen, fleurs de lis, letters of andere elementen die je leuk vindt.

Verdeel uw gewone Costco-taart in secties en snijd ze langs de lijn. Strijk voor elke minicake het eventueel verprutste glazuur glad. Gebruik het glazuur dat je in winkels kunt kopen en teken sneeuwvlokken, bloemen, letters, sterren of een ander decoratief element op de boven- en zijkanten. Maak het geheel af met een paar laagjes eetbare glitter of glansstof, en je hebt een groep elegante taarten met verschillende designmotieven. Wilt u ze nu niet allemaal gebruiken? Je kunt onversierde porties invriezen met het glazuur gladgestreken en ze op een later tijdstip versieren.

Je wordt alleen beperkt door je verbeelding

Afbeelding
Afbeelding

Iedereen die royaal gebruik maakt van zijn Costco-lidmaatschap kan bevestigen dat het adagium 'je krijgt waar je voor beta alt' niet méér verkeerd kan zijn. De goedkope taarten van Costco redden de dag voor zoveel mensen, maar zoals bij elk kant-en-klaar product, wil je soms een beetje maatwerk dat ze niet bieden. In plaats van honderden dollars te betalen om een op maat gemaakte taart van een elite bakkerij te kopen, kun je je handen op de proef stellen en zien wat je kunt toveren met deze eenvoudige Costco-cake-hacks.

Aanbevolen: