12 Costco-ma altijden die zelfs de kieskeurige eters in uw gezin zullen plezieren

Inhoudsopgave:

12 Costco-ma altijden die zelfs de kieskeurige eters in uw gezin zullen plezieren
12 Costco-ma altijden die zelfs de kieskeurige eters in uw gezin zullen plezieren
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Er komt een tijd in het leven van elke ouder waarin frustratie een onderdeel wordt van de ma altijden. Je voorheen enthousiaste eter steekt nu overal zijn neus voor op. U wilt dat uw kind goed eet, maar soms lijkt het al een hele prestatie om hem iets te laten eten. Het goede nieuws is dat Costco u gedekt heeft! In de winkel kunnen ouders snelle, gemakkelijke en gezonde Costco-ma altijden vinden die ze zelfs voor de meest bijzondere dinerbezoekers kunnen bereiden.

Fritatta's en Griekse yoghurt

Afbeelding
Afbeelding

Ontbijt is de belangrijkste ma altijd van de dag, en met het koel- en vriesgedeelte van Costco kunnen ouders hun kieskeurige eters gemakkelijk van heerlijke opties voorzien. Ze bieden een handvol met groenten gevulde frittatas en muffins van Veggies Made Great. Het duurt slechts enkele minuten om deze in de magnetron te maken, en ze zijn gemaakt met ingrediënten die je zult herkennen.

Verhoog de proteïne door wat Griekse yoghurt of hun yoghurt-, noten- en mueslimixen te pakken. Voor extreem kieskeurige eters kun je wat ijslollyvormpjes en -stokjes bij de supermarkt pakken en de Griekse yoghurt invriezen voor een leuk en gemakkelijk ma altijdproduct!

Ontbijtsandwiches

Afbeelding
Afbeelding

Een ander Costco-ma altijdidee zijn hun bevroren ontbijtsandwiches. Ze bieden Jimmy Dean Delights aan met kalkoenworst, kaas en kooivrije eieren tussen twee Engelse muffinplakken, of je kunt de koolhydraten negeren en een van hun kalkoenworst en kaas-eieren van Red's pakken. Deze zitten boordevol eiwitten, bevatten eenvoudige ingrediënten en zorgen ervoor dat je kinderen gegarandeerd de hele dag van energie kunnen genieten!

Ham- en kaascroissants

Afbeelding
Afbeelding

Voor een lichtere ma altijd die je in enkele minuten kunt bereiden, ga je naar het vriesgedeelte en pak je wat gerookte ham en Zwitserse kaaspockets van La Boulangerie. Deze vereisen 10 minuten in de oven of één minuut in de magnetron. Deze vlees- en kaaszakjes hebben een iets hoger vetgeh alte, maar zitten boordevol eiwitten, waardoor uw kinderen langer vol blijven. Het beste van alles is dat, hoewel het bedrijf een mooie naam heeft, de ingrediënten eenvoudig zijn, waardoor de kans groter is dat uw kleintjes er dol op zullen zijn!

Eiwitwafels en smoothies

Afbeelding
Afbeelding

Costco verkoopt ook Kodiak Cakes Flapjack & Waffle Mix. Voor de ouders die niet bekend zijn met dit merk: elke portie bevat 14 gram eiwit, maar slechts 3 gram suiker. Hadden we ook al gezegd dat je alleen water en olie nodig hebt om deze heerlijke ontbijtnietjes te maken? Bestrooi met pindakaas, Nutella, vers fruit of honing, en je hebt een stevige ma altijd met minimale voorbereiding of gedoe!

Ouders kunnen de ma altijd nog meer naar een hoger niveau tillen door een smoothie bij de wafels te voegen. Costco verkoopt bevroren fruit- en groentesmoothiesets die klaar zijn om in een blender te gooien. Het enige wat je nodig hebt is sap, melk of water om te combineren met de individueel verpakte producten. Je kinderen zullen nooit weten dat ze boerenkool en spinazie eten dankzij de zoete smaak van de bosbessen, aardbeien, frambozen en bananen.

Pizza

Afbeelding
Afbeelding

Pizza is niet de gezondste optie, maar Costco biedt klanten een pizzakit die je kunt aanpassen! Deze set is te vinden in het gedeelte met droge goederen van de winkel en bevat saus en de korst. Ouders kunnen dan hun favoriete kaas en wat rundergehakt of kip met rotisserie pakken. Ga ten slotte naar de productsectie.

Wat kinderen niet weten, zal hen geen pijn doen. Bak wat paprika, gele courgette, bloemkool en champignons. Gooi deze items vervolgens in uw blender of keukenmachine. Meng het mengsel door je saus en plotseling wordt deze pizza een uiterst gezond gerecht dat kieskeurige eters niet uit elkaar kunnen halen!

Chicken Street Tacos

Afbeelding
Afbeelding

De Chicken Street Tacos is een andere door Costco bereide ma altijd met tortilla's, voorgekookt vlees, groenten, salsa en een koriander-limoendressing. Het belangrijkste is dat al deze items gescheiden zijn, zodat u de taco's naar eigen smaak kunt samenstellen. Bestrijk dit eenvoudige gerecht met wat geraspte kaas van Costco uit het koelkastpad en je hebt een snelle ma altijd van 15 minuten!

Mac & Cheese

Afbeelding
Afbeelding

Rijke en romige macaroni en kaas is voor iedereen moeilijk te weerstaan! Ouders kunnen kiezen uit de kant-en-klare ma altijden van Costco of hun eigen ma altijden bereiden met een van de opties in de doos. Om deze ma altijd een beetje gezonder te maken, pak je een van Costco's rotisserie-kippen van $ 5, versnipper het vlees en meng je het door de macaroni voordat je het gaat bakken. Je kinderen zullen nooit weten dat het in hun ma altijd zit!

Enchilada-gebakken kip met rotisserie

Afbeelding
Afbeelding

Enchiladas zijn een geweldig gerecht waarbij groenten in de ma altijd van uw kind worden gestopt zonder dat uw kind het door heeft. Het beste van alles is dat je chips in de mix kunt gooien, wat altijd een publiekstrekker is. Nog een andere kant-en-klare ma altijd van Costco, dit is weer een bakje dat gewoon een uur in de oven staat en het diner wordt geserveerd!

Kip Alfredo

Afbeelding
Afbeelding

Pasta, kip en kaas. Dit is een andere klassieke keuze die de meeste kieskeurige eters tevreden zal stellen. Ouders plaatsen deze kant-en-klare ma altijd van Costco eenvoudigweg een uur in de oven en hij is klaar om te serveren! Ga naar de bakker voor een stokbrood of een pakje croissants, passend bij dit Italiaanse hoofdgerecht.

Pastagerechten

Afbeelding
Afbeelding

Pasta is een ideale keuze voor kieskeurige eters, en Costo biedt zowel diepvries- als versgemaakte opties voor drukke ouders die onderweg zijn. Maak een keuze uit hun uitgebreide lijn lasagna's, tortellini's en sauzen om er zeker van te zijn dat uw kieskeurige eter een ma altijd heeft met ingrediënten waar hij of zij van geniet.

Burgers

Afbeelding
Afbeelding

Costco heeft ook een fantastische vleesafdeling waar ouders wat gehakt kunnen pakken. Als u echter zo weinig mogelijk voorbereiding wilt, kunt u ook een aantal kant-en-klare pasteitjes uit het bevroren gedeelte halen. Ze bieden niet alleen Angus-rundvlees aan, maar je kunt ook vegetarische opties vinden. Voor degenen die iets gezonder dierlijk eiwit willen, zijn kippenpasteitjes een andere optie.

Vergeet niet naar hun bakkerij te gaan voor broodjes! Pak dan kaas, de favoriete specerijen van je kind en augurken als je naar buiten gaat! Dit is een fantastisch idee voor een gezinsma altijd, omdat je een scala aan opties kunt kiezen, maar toch hetzelfde kookoppervlak kunt behouden, waardoor je rommel beperkt wordt.

Denk na over de kleur van de borden van uw kinderen voordat u ze serveert

Afbeelding
Afbeelding

De meeste ouders weten dat kleur, textuur en geur allemaal een factor kunnen spelen in de voedselvoorkeuren van hun kind. Wat je misschien niet beseft, is dat hun perceptie van het eten kan worden beïnvloed door hun daadwerkelijke bord. Onderzoek toont aan dat mensen het meest worden afgeschrikt door voedsel dat in en op rode containers wordt geserveerd. Blauw-wit serviesgoed lijkt daarentegen de bereidheid aan te wakkeren om nieuwe dingen te proberen.

Met andere woorden, voordat je gefrustreerd je handen in de lucht gooit, kun je overwegen om de tint van het bord te veranderen! Het is zeker het proberen waard.

Maak ma altijden gemakkelijker met Costco-ma altijden

Afbeelding
Afbeelding

Costo heeft zowel kant-en-klaarma altijden die dagelijks vers worden bereid als een scala aan ingrediënten die ouders met weinig moeite samen kunnen gooien. Je kunt ook naar de koelkast- en vriezersecties gaan om items te selecteren die je kunt bewaren voor die uitzonderlijk drukke dagen.

Deze ma altijden zijn verkrijgbaar bij de meeste magazijnen, maar de koopwaar kan van winkel tot winkel enigszins variëren. Als u op zoek bent naar wat meer variatie, overweeg dan om het hele jaar door hun delicatessenafdeling te bekijken. Costco maakt seizoensgebonden opties om klanten te helpen eenvoudige ma altijden te bereiden voor feestdagen en feesten.

Aanbevolen: