13 Costco-dinerideeën, perfect voor drukke weekavonden

Inhoudsopgave:

13 Costco-dinerideeën, perfect voor drukke weekavonden
13 Costco-dinerideeën, perfect voor drukke weekavonden
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Kent u die weekdagen waarop u uw laptop afsluit of de eerste stap van opluchting naar uw huis zet en zich naar de slaapkamer begeeft om de ongemakkelijke kleding weg te gooien voor de knusse kleding? En dan moet er nog een etentje gemaakt worden. Kalmeer die spanning en honger met Costco-dinerideeën die in een handomdraai samenkomen.

Buffalo Rotisserie Kipsalade

Afbeelding
Afbeelding

Pak een zakje salade, je favoriete toppings voor de salade en een Costco rotisserie-kip. Oh, en wat buffelsaus. Zodra u thuiskomt, snijdt u de rotisserie-kip in stukken, versnippert of snijdt u deze op een andere manier slecht af. Voeg in een kom de gewenste hoeveelheid kip toe met de hoeveelheid buffelsaus die tot je ziel spreekt. Meng de kip grondig en bedek hem.

Strooi je pittige kip over je bereide salade. Overweeg een dressing van ranch- of blauwe kaas, maar groene godin is ook een goede keuze.

Ham- en kaasschuifjes

Afbeelding
Afbeelding

Deze ham- en kaasschuivers zorgen niet alleen voor het snelste en gemakkelijkste diner, maar je kunt deze ma altijdbereiding ook overwegen, want de restjes zijn ongelooflijk. Persoonlijk gooi ik deze in de broodroosteroven om ze op te warmen, ook als perfecte snack tussen de ma altijden door.

Ze zijn gemakkelijk te maken.

  1. Snijd enkele Hawaiiaanse broodjes in de lengte doormidden en plaats de onderste helften in een vierkante ovenschaal van 23 cm.
  2. Neem wat Costco deli ham en Costco deli Swiss en leg ze op de bodem van de broodjes.
  3. Voeg vervolgens de bovenkant van de rollen toe.
  4. Bestrijk met gesmolten boter en bestrooi met maanzaad of sesamzaad.
  5. Bak in een voorverwarmde oven van 350°F gedurende 25 minuten.

Als je zin hebt, bestrijk de onderste broodjes dan met dijonmosterd voordat je de ham en kaas toevoegt. Jammie.

Birria Tacos

Afbeelding
Afbeelding

Neem een pakje Costco's bereide birria, je favoriete tacoschelpen (want dat is een persoonlijke keuze) en een paar taco-toppings mee. Wij raden wat witte ui en koriander aan. Als je denkt dat koriander naar zeep smaakt, is er iets aan de magie van birria dat de schuimsmaak tenietdoet. Je zult ook wat geraspte kaas uit de zuivelafdeling willen pakken.

Verwarm de birria volgens de aanwijzingen en beleg vervolgens je opgewarmde tortilla's met de birria en de toppings. Je Costco-diner op doordeweekse dagen is compleet met een bolletje rijst.

Snelle tip

Maïstortilla's zijn de beste keuze voor birria-taco's. Probeer het gewoon eens, je zult niet meer teruggaan.

Snelle Gyros

Afbeelding
Afbeelding

Open wat Costco-bereide gyro, naan en tzatziki. Snipper wat sla en snipper wat ui, en je hebt binnen enkele minuten een smakelijk diner. Warm de gyro op volgens de verpakking en kauw hem daarna op. Sla het brood over en maak een gyrokom voor jezelf door extra sla te gebruiken, rijst toe te voegen en jezelf een extra scheutje tzatziki te geven.

Naan Flatbread-pizza

Afbeelding
Afbeelding

Met je pakket Costco Naan kun je een pizza voor jezelf samenstellen. Smeer de voorbereide pizzasaus erop en strooi er Costco geraspte kaas naar keuze over. Als je er zin in hebt, kun je je favoriete toppings toevoegen. Plaats het in een oven van 350° tot de kaas kleverig (8-10 minuten) en perfect is. Verbrand je mond niet bij die eerste hap.

Costo gevulde kippenborst doordeweeks diner

Afbeelding
Afbeelding

Uw proteïne is klaar zonder dat u iets hoeft te bereiden dankzij de gevulde kipfilets van Costco. Neem de tijd om wat groenten te koken, misschien wat rijst, of wat je die avond ook maar voelt.

En opruimen? Als je wat folie onder de kip legt en de groenten in een zak in de magnetron zet, hoef je alleen je bord en bestek af te wassen.

Costco Weeknight Brinner

Afbeelding
Afbeelding

Neem een ontbijtje als avondeten, maar maak er bougie van. Bak een ei en voeg je favoriete ontbijteiwit toe aan een Costco-croissant om een ontbijtsandwich te maken. Maak het jezelf nog makkelijker door eieren te roerei in plaats van te vechten tegen een ei met de zonnige kant naar boven. Vergeet niet wat kaas erdoor te roeren.

Weekavondspaghetti en gehaktballetjes

Afbeelding
Afbeelding

Slenter naar Costco's pastapad voor spaghetti en potsaus, en vergeet niet naar het diepvriesgedeelte te gaan om wat Costco-gehaktballetjes te pakken. Kook alles volgens de instructies op de verpakking en roer het vervolgens door elkaar om een gezellige ma altijd te krijgen zonder veel werk te doen.

Natuurlijk kun je je pastasaus wat extra kruiden toevoegen, misschien wat knoflook. Misschien ook een kant van lookbrood.

Minuten tot het gehaktbrooddiner

Afbeelding
Afbeelding

Een brood dat voldoende vlezig is om een gezin van vier personen te voeden, hoewel de portiegroottes discutabel zijn, zal een Costco-gehaktbrood je waarschijnlijk met veel restjes achterlaten. Combineer het met een salade, misschien wat aardappelpuree, en je diner is geserveerd.

Pestro Caprese Gegrilde Kaas

Afbeelding
Afbeelding

Voor een van de gemakkelijkste en meest bevredigende Costco-diners op doordeweekse avonden, maak je een Caprese gegrilde kaas. Pak een Costco-brood. Elk brood is voldoende. Kom langs bij de Costco-kaasafdeling om een stuk mozzarella te pakken, en vergeet wat balsamicoglazuur, bereide pesto en verse tomaten niet.

Stapel je spullen tussen het brood en toast tot je boterham lekker smelt.

Garnalenkom

Afbeelding
Afbeelding

Costco biedt veel voorgekookte garnalen, en die zijn uitstekend geschikt voor eenvoudige diners op doordeweekse avonden. Voeg je verwarmde garnalen toe aan een rijstkom met groen, avocado, mango en rijst. Gooi je garnalen in een salade of in een pastaschotel met knoflook. Het moeilijkste is om hier niet elke avond op te vertrouwen voor een snel diner.

Laad je diepvriespizza

Afbeelding
Afbeelding

Neem niet te lang de tijd om een Costco-diepvriespizza te zoeken - begin met een eenvoudige bevroren kaaspizza. Zodra je thuiskomt, kun je de taart vullen met je favoriete toppings. Beter nog, houd er een bij de hand in uw vriezer, zodat u een belegde pizza kunt eten wanneer u uw koelkast wilt opruimen.

Kip-appelworst

Afbeelding
Afbeelding

Ik zal eerlijk zijn, Costco-worsten zijn mijn belangrijkste item dat ik altijd bij de hand heb. En ik bedoel altijd. In z'n geheel gekookt kun je hiervan genieten op een broodje met wat paprika en uien. Of eet ze met vork en mes naast wat groenten en een gepofte aardappel. Snijd deze in stukken en kook ze, en ze passen prachtig bij pasta. Oven, kookplaat of grill, met deze worsten is je doordeweekse diner in een mum van tijd klaar.

Doordeweekse diners die niet de hele nacht duren

Afbeelding
Afbeelding

Je hebt betere dingen te doen na een lange dag werken en al het andere. Verkort de tijd tussen koken en eten, zodat u meer tijd overhoudt voor dingen die er toe doen. Zoals dat nieuwe tv-programma of wat broodnodige tijd voor jou.

Aanbevolen: