11 hacks voor het opbergen van schoenen om je entree schoon te houden & Kasten netjes

Inhoudsopgave:

11 hacks voor het opbergen van schoenen om je entree schoon te houden & Kasten netjes
11 hacks voor het opbergen van schoenen om je entree schoon te houden & Kasten netjes
Anonim

Houd rommel van schoenen op afstand met de juiste opbergoplossingen voor je huis.

We kunnen commissie verdienen via links op deze pagina, maar we raden alleen producten aan waar we van houden. Bekijk hier ons beoordelingsproces.

Man die zwarte stalen schoenenopbergkast opent
Man die zwarte stalen schoenenopbergkast opent

Schoenen zijn een levensbehoefte, en een goede schoenenopslag is net zo noodzakelijk! Gelukkig zijn er tal van manieren om je paren te ordenen of zelfs helemaal te verbergen, zodat je huis er netjes en opgeruimd uitziet.

Slimme ideeën voor het opbergen van schoenen

Het zal je misschien verbazen hoeveel opties er zijn om je schoenen op te bergen. Bekijk enkele leuke oplossingen voor het groeiende probleem van de schoenenrommel.

Verander een bijzettafeltje in een schoenenopberger

Zoek in de kringloopwinkel een oud bijzettafeltje of nachtkastje met lades om je schoenen in te verstoppen. Ik ben dol op deze optie omdat hij klein genoeg is om in bijna elke kamer als meubelstuk te gebruiken en ook dienst doet als bruikbare aanrechtruimte.

Opbergbak onder het bed

Vergeet de ruimte onder je bed niet! Koop een lange, ondiepe opbergbak met deksel om al je schoenen onder je bed te verbergen. Je kunt zelfs bakken met wielen vinden om dit opbergidee nog eenvoudiger te maken.

Draaiend schoenenrek

Roterende schoenenopslag
Roterende schoenenopslag

Er is iets aan het idee van een ronddraaiend schoenenopbergrek waardoor ik het gevoel krijg dat ik mijn beste Princess Diaries-leven leid. Maar eigenlijk is het een leuke en praktische manier om je schoenen op te bergen, zonder dat je ze allemaal de hele tijd hoeft te bekijken.

Opbergkast voor schoenen

Soms laat het leven je niet veel kastruimte over. Maar je hebt nog steeds een plek nodig om je schoenen op te bergen, en gelukkig zijn er een aantal geweldige oplossingen die niet alle ruimte in beslag nemen die je liever voor je kleding zou gebruiken.

Hangende schoenenorganizer

Ik had vroeger een hangende schoenenopberger in mijn verhuur, wat de beste oplossing was voor mijn kleine kast die wat extra ophangruimte had. Er kunnen meerdere paar sandalen of platte schoenen op één plank passen, dus met 10 planken kom je heel ver!

Over-de-deur schoenenorganizer

Als je een standaarddeur naar je kast hebt in plaats van een dubbele deur, gebruik dan een schoenenopberger voor over de deur. Je kunt je schoenen opbergen, maar je kunt er gemakkelijk bij als je ze nodig hebt. Dit kan ook op de achterkant van je slaapkamerdeur.

Aan de muur gemonteerd schoenenrek

Er zijn tal van aan de muur gemonteerde schoenenrekopties die in je kast passen. Bevestig hem gewoon aan de zijmuur in plaats van de vloer rommelig te maken of waardevolle ophangruimte te gebruiken. Deze optie is echter misschien niet erg verhuurvriendelijk.

Opbergideeën voor kleine schoenen in de hal

Je hal is een natuurlijke plek om je schoenen uit te doen als je thuiskomt. Maar ze kunnen zich snel opstapelen tot een rommelige puinhoop, vooral als de ruimte aan de kleine kant is. Berg je schoenen en laarzen op met deze eenvoudige opbergideeën.

Smalle schoenenopbergkast

Opbergkasten voor schoenen worden niet voor niets populair. Dankzij het slimme ladeontwerp nemen ze minder ruimte in beslag, terwijl je toch je favoriete paar schoenen kunt passen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen die bij jouw stijl passen en werken als multifunctionele stukken waar je je sleutels of tas aan kunt hangen.

Ingangsbank

Zelfs als je geen goede modderkamer hebt, is een bank een goede manier om je entree te definiëren, je schoenen op te bergen en zelfs te gaan zitten om ze aan te trekken. Over luxe gesproken! Hang een paar haken boven je bank om de ruimte te maximaliseren.

Kubusorganizer met manden

Gebruik een gewone kubusorganizer om je schoenen in schattige manden op te bergen. Ik vind het geweldig dat je hiermee je schoenen kunt ordenen op stijl of op je meest tot minst gebruikte paar. Bovendien kun je zoveel kubussen hebben als je nodig hebt, dus dit is een geweldige optie als je kinderen hebt en extra opslagruimte nodig hebt.

Rieten opbergbak met deksel

Je kunt je schoenen verbergen EN je moderne boho-ontwerp sterk houden met een rieten bak met deksel. Het zal niet te veel aandacht trekken en je schoenen zullen nog steeds verborgen zijn, zodat je ze niet de hele tijd hoeft te zien (of te ruiken). Er blijft ook voldoende ruimte op de muur over om de ruimte te stylen met een spiegel en enkele haken.

Eenvoudig maar chic schoenenrek

Onderschat de kracht van een stevig schoenenrek in je hal niet. Vind er een met het juiste aantal planken voor jou - alleen jij weet hoeveel schoenen je hebt! Als je er een vindt met een stevig blad, kun je een schattige plant toevoegen om hem op te fleuren en hem als consoletafel te gebruiken.

Opbergoplossingen voor schoenen

Je zult je zoveel beter voelen als je een goed schoenenopbergsysteem hebt - vooral een systeem dat past bij jouw individuele ruimte en stijl. Het beste is dat je meerdere opties kunt combineren, zodat je nooit meer het gevoel hebt dat je niet genoeg schoenenopslag hebt!

Aanbevolen: