17 Beste Trader Joe's Foods voor eenvoudige doordeweekse ma altijden

Inhoudsopgave:

17 Beste Trader Joe's Foods voor eenvoudige doordeweekse ma altijden
17 Beste Trader Joe's Foods voor eenvoudige doordeweekse ma altijden
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Er is geen plek zoals thuis. En met thuis bedoelen we Trader Joe's. Het is een toevluchtsoord zonder een overweldigend aantal beslissingen, het heeft een uitstekende selectie betaalbare artikelen en er zijn genoeg bloemen om je keukentafel te versieren. Waarom versier jij je keukentafel? Omdat je een paar van de beste Trader Joe's-gerechten mee naar huis hebt genomen, waarmee je tijd en geld kunt besparen op drukke doordeweekse avonden of wanneer je geen tijd hebt om te koken.

Trader Joe's gestoomde soepknoedels met varkensvlees en gember

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Dumpling ontmoet soep in een smaakvolle, eiwitrijke kant-en-klaarma altijd met deze soepknoedels met varkensvlees en gember. En dan bedoelen we: klaar. Je kunt deze smakelijke lekkernijen in de magnetron doen of op de kookplaat bereiden. Ze zitten zelfs op een klein dienblad dat je als bord kunt gebruiken als je later geen zin hebt om af te wassen.

Trader Joe's Gnocchi

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Je zou een eindeloze liefdesbrief kunnen schrijven aan de gnocchi-opties van Trader Joe: bloemkool, van buiten naar binnen gevuld, cacio e pepe en gorgonzola om te beginnen. Maar de echte kampioenen zijn misschien wel de bloemkool en de outside-in vulling.

Ze koken beide in een mum van tijd op de kookplaat, en de gevulde gnocchi zijn al gevuld met saus, dus ze zijn klaar om te eten zodra ze warm zijn.

Trader Joe's Mandarijn Kip

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Drie stappen en je mandarijnkip ligt op een bord: plaats de kip op een bakplaat in een voorverwarmde oven van 200 °C tot hij gaar is. Verwarm de saus op het fornuis in een koekenpan en meng alles door elkaar totdat de sinaasappelsaus alle hoeken van de kip omhelst.

Als je zin hebt, kun je er zelfs van genieten met wat rijst of gekookte diepvriesgroenten.

Trader Joe's Chicken Tikka Masala

Afbeelding
Afbeelding

Oké, dit vereist dus meer dan een korte minuut in de magnetron, maar elke ma altijd waar je acht minuten van weg kunt lopen terwijl je je spijkerbroek weggooit, is een overwinning. Oh, en er zit al rijst bij, dus je hebt een volledige ma altijd klaar om mee te nemen.

Trader Joe's Mac en Cheese

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Net als de gnocchi kun je leven van een verscheidenheid aan Trader Joe's mac en kaas, waaronder een heerlijke glutenvrije mac en kaas en de klassieke mac en kaas.

Wat echter de aandacht steelt, zijn de Franse uienmacaroni en kaas. Of je het nu extra knapperig maakt in de oven en na 45 minuten smult, of het snel zeven uur in de magnetron kookt, het is een schot in de roos.

Trader Joe's Kettle Cooked Chicken Soup

Afbeelding
Afbeelding

Deze in de ketel gekookte kippensoep boordevol smaken, kruiden, groenten en kip kun je in de magnetron zetten, of verwarm hem op de kookplaat. Ga je gang en rooster wat brood als je zin hebt om een stap verder te gaan. Of niet. Deze soep is hoe dan ook ongelooflijk en gemakkelijk.

Handelaar Joe's Kung Pao Bloemkool

Afbeelding
Afbeelding

Het is moeilijk om een tempura-bloemkool te vinden die niet naar olie smaakt, en deze kung pao-bloemkool zit boordevol alleen maar goede smaken. Bak de bloemkool gedurende 20 minuten en verwarm de saus op het fornuis of in de magnetron. Voor je het weet is je diner klaar.

Trader Joe's Cacio e Pepe Pasta

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Of je nu een hap neemt van de cacio e pepe ravioli of spaghetti, je bent binnen enkele minuten verwijderd van een smaakvolle ma altijd. Geen van beide vereist saus, omdat de kaas en peper alle smaakstoffen zijn die je nodig hebt. Oké, misschien een beetje extra kaas, maar dat is een persoonlijke voorkeur.

Trader Joe's Cheese en Green Chile Tamales

Afbeelding
Afbeelding

Neem een pakje per persoon, en je uitgebalanceerde eiwit- en groentekaas en groene chili tamales zullen met succes op tafel verschijnen. Ze exploderen van smaak, kaas en kruiden. Winnen, winnen, winnen.

Oh? Nog een overwinning? Je kunt hiervan genieten na een snelle drie minuten in de magnetron of 20 minuten in de oven.

Trader Joe's gehaktbrood in Italiaanse stijl

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Gehaktbrood is al lang een hoofdbestanddeel van de gezinsma altijd, maar het kost wat tijd om het klaar te maken en te koken. Of je kunt het kant-en-klaar kopen bij Trader Joe's. Dit kalkoengehaktbrood in Italiaanse stijl is ovenklaar of zelfs magnetronklaar. Verwarm het, snijd het in plakjes en het eten is klaar.

Trader Joe's lasagne

Afbeelding
Afbeelding

Het maakt niet uit of je kiest voor vlees- of vegetarische lasagne, er is iets aan het hebben van een rijk en vullend diner waarvoor niets anders nodig is dan het voorverwarmen van de oven.

Heb je absoluut honger? Plaats deze ma altijd in uw magnetron.

Trader Joe's boterkip met basmatirijst

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Eiwitten, zetmeel en saus, allemaal in één bakje. De boterkip met basmatirijst is een droom. Oh, heb je wat meer overtuigingskracht nodig? Het is een boterachtig, romig gerecht dat aan je ribben blijft plakken en je ervan weerhoudt de keuken af te speuren naar een tussendoortje zodra je klaar bent.

Trader Joe's Japanse gebakken rijst

Afbeelding
Afbeelding

Dus je bent op zoek naar een afhaalma altijd die je niet leeg laat - noch in je maag, noch in je portemonnee. Dit is afhaalma altijden. Haal het uit de vriezer en zet het binnen enkele minuten op je kookplaat.

Edamame en zeewier maken deze gebakken rijst uniek en uniek.

Trader Joe's Seafood Paella

Afbeelding
Afbeelding

Als je van paella houdt, maar niet geïnteresseerd bent om $ 45 uit te geven aan een enkel diner en zeker niet eindeloos zeevruchten wilt bereiden alleen maar om jezelf van de hunkering te genezen, welkom bij de volgende stap in je leven.

Trader Joe's paella met zeevruchten is niet visachtig en ook niet taai. Het is een verrukkelijke paella die je thuis kunt maken en in misschien twintig minuten op de bank kunt neerleggen. Broek optioneel.

Trader Joe's mini-kiptaco's

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Dinsdagavond taco-avond. Je hoeft alleen maar het eiwit te koken, de tomaten te hakken, de uien in blokjes te snijden, ervoor te zorgen dat je zure room hebt, en weet je wat? Laat maar. Kies voor de mini-kiptaco's of de mini-rundvleestaco's van Trader Joe's.

Ze zijn lekker EN glutenvrij, en je kunt ze in de magnetron zetten als lunch, als tussendoortje of als taco-avonddiner op dinsdag.

Trader Joe's Cheeseburger Burrito

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Is het meal preppen als je de ma altijden kant-en-klaar koopt? O ja. Deze cheeseburgerburrito zit boordevol kaas, tomaten, uien EN dille-augurksaus om de smaken af te ronden.

Je kunt dit genot opwarmen in de oven, een koekenpan of de magnetron. Echt, je kunt niet fout gaan met de burrito's of wraps van TJ's.

Trader Joe's Ricotta & Lemon Zest Ravioli

Afbeelding
Afbeelding

In tegenstelling tot andere pasta's is ravioli binnen drie tot vier minuten klaar als je hem aan kokend water toevoegt. En de ravioli met ricotta en citroenschil is keer op keer een winnaar, hoe vaak je er ook van geniet. Het is niet altijd beschikbaar, dus houd je ogen open en pak het op als je het vindt.

Het is fantastisch bij elke saus, maar eigenlijk heb je alleen een vleugje gesmolten boter nodig om er een eenpansma altijd van te maken.

De beste handelaar Joe's Foods -- Serieus

Afbeelding
Afbeelding

Trader Joe's is het bewijs dat je geen chef-kok hoeft te zijn om heerlijk eten op tafel te zetten. Of je nu niet zo van koken houdt of het te druk hebt om elke avond te koken, doe jezelf een plezier en wend je tot deze bereide gerechten van Trader Joe. Je doordeweekse ma altijden zijn een stuk interessanter geworden.

Aanbevolen: