22 dingen om jezelf cadeau te doen - omdat je het verdient

Inhoudsopgave:

22 dingen om jezelf cadeau te doen - omdat je het verdient
22 dingen om jezelf cadeau te doen - omdat je het verdient
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Het is geen sinecure om door de chaos van het leven heen te komen. U hebt uw familie, uw vrienden, uw huisdieren, uw buren gecontroleerd, maar wacht even, u bent iemand vergeten. Er is nog één laatste persoon die een beetje erkenning verdient voor alles wat hij doet. Jij! Soms heb je gewoon een kleine oppepper nodig om er zeker van te zijn dat je op de persoon let met wie je meer tijd doorbrengt dan op wie dan ook.

Deze lijst bevat selecties van luxe kaarsen, decadente foodie-uitspattingen en andere hulpmiddelen voor de broodnodige zelfzorg. Ga door en trakteer uzelf - u verdient het!

Afbeelding
Afbeelding

Een exotische geurkaars

Afbeelding
Afbeelding

Deze kaars smeekt erom om de sfeer te bepalen voor een serieuze 'Me Time'. Ik hou van de verfijnde, suggestieve geur van tabak en Madagascar-vanille. Warm, aards, rokerig, een tikkeltje zoet: een perfecte gezellige tijdkaars. Gemaakt van natuurlijke sojawas en met een brandtijd van maximaal 45 uur is dit een prachtige aanvulling op elk leeshoekje of badtijd.

Afbeelding
Afbeelding

Haarbesparende stylingolie

Afbeelding
Afbeelding

Je kroon op het werk gaat door veel heen. De hitte die uw huis warm en gezellig houdt, droogt uw lokken volledig uit, om nog maar te zwijgen van de schade die wordt veroorzaakt door extra krullen en strijken dat u zou kunnen doen. De fans van Olaplex zijn niets minder dan ijverig in hun liefde voor de producten. Een Amazon-recensent beschreef deze bindolie als 'vloeibaar goud'. Werk een druppel of twee door vochtig haar om het te versterken, verzachten, ontwarren en te beschermen tegen hittestyling tot 450 graden. Een beetje op droog haar temt losse haren en geeft glans. Met een beetje kom je al een heel eind!

Afbeelding
Afbeelding

Deze ijsroller om te ontblazen en op te frissen

Afbeelding
Afbeelding

Alles, van stress tot blootstelling aan de zon, kan echt een negatieve invloed op je huid hebben. Als u merkt dat u opgezwollen en lusteloos wakker wordt, is een ochtendmassage met een ijsroller precies wat u nodig heeft om u op te frissen. Deze wordt geleverd met twee rolkoppen: de ene is van roestvrij staal en de andere lijkt een beetje op een plastic ijspak. Gebruik het rond je ogen, jukbeenderen en kaak om de huid op te tillen en te versterken, of rol het langs pijnlijke spieren waar je ook maar enige verlichting nodig hebt. Gelukzaligheid!

Afbeelding
Afbeelding

Een kleurrijke handdoek voor stranddagen

Afbeelding
Afbeelding

Het is nooit te vroeg om na te denken over je volgende strandtripje. Als je al aan het dagdromen bent over warme, zonnige dagen, trakteer jezelf dan op deze prachtige, levendige handdoek die ook dienst doet als prachtige picknickdeken voor luie middagen in het park. Het is gemaakt van superzacht 100% Turks katoen dat lichtgewicht en superabsorberend is, perfect om af te drogen bij het zwembad.

Afbeelding
Afbeelding

Een planner voor een (meer georganiseerde) jij

Afbeelding
Afbeelding

Deze handige, ongedateerde planner is ontworpen met het oog op het stellen van grote doelen. Bepaal uw intenties en noteer aan het begin van elke week belangrijke datums of afspraken. Er zijn blanco, gelinieerde en gestippelde pagina's voor het maken van aantekeningen en het maken van lijsten, evenals een gedeelte met contacten. De planners van Papier maken volwassen worden zowel gemakkelijk als chic.

Afbeelding
Afbeelding

Een paar schattige oorbellen

Afbeelding
Afbeelding

Oversized gouden strikken hangen mooi aan sierlijke haaksluitingen voor een paar oorbellen die zowel lief als statement maken. Deze knapperds zijn klaar voor een glamourfeestje, maar ook voor een dag waarop je zin hebt om je zonder reden te verkleden! Ik ben bijvoorbeeld geobsedeerd.

Afbeelding
Afbeelding

Deze serieus stijlvolle vulpen

Afbeelding
Afbeelding

Een mooie vulpen kan ervoor zorgen dat zelfs uw wekelijkse boodschappenlijstje belangrijk lijkt, alsof u de Onafhankelijkheidsverklaring aan het schrijven bent (dat wil zeggen, als in de preambule melding wordt gemaakt van melk en sinaasappelsap.) De Kaweco Classic Sport wordt algemeen beschouwd als de beste prijs-kwaliteitsverhouding pen die ook geschikt is voor dagelijks gebruik. Recensenten zijn er dol op vanwege de soepele inktstroom en de precieze punt. Het kleine formaat van 10,5 cm is ideaal om mee te nemen in je zak, en de dop heeft een schroefdop om lekken te voorkomen.

Afbeelding
Afbeelding

Zwarte truffel "kaviaar" voor een hippe snack

Afbeelding
Afbeelding

Tartuflanghe's Black Truffle Pearls is een fascinerende kleine smaakmaker. Het is zwarte truffelsap behandeld met natriumalginaat - een natuurlijk voorkomend bijproduct van bruine algen dat veel wordt gebruikt in de moleculaire gastronomie. Dit resulteert in kleine bolletjes die perfect zijn voor het beleggen van aardappelen, zacht roerei, blini's of wat dan ook dat baat kan hebben bij de aardse umami-smaak van een truffel. Een perfecte verwennerij voor een fijnproever.

Afbeelding
Afbeelding

Een goedkoop, maar duur uitziend dienblad

Afbeelding
Afbeelding

Geloof het of niet, dit prachtige en functionele decorstuk kost minder dan $ 50. Een duurzaam frame van polystyreen ondersteunt het prachtige agaatachtige bedrukte glas. Gebruik het om hapjes en drankjes te serveren tijdens je volgende cocktailbijeenkomst of om de salontafel te stylen!

Afbeelding
Afbeelding

Een huidverhelderende gezichtsborstel

Afbeelding
Afbeelding

Blijf een doffe huid weg met deze Zweedse exfoliërende sonische gezichtsborstel. Deze baby is gemaakt van hygiënische siliconen en pulseert 8000 keer per minuut, dringt diep in de poriën en verwijdert 99% van de make-up, vuil, olie en dode huidcellen. Breng het reinigingsmiddel aan op de borstelzijde en scrub zachtjes gedurende 90 seconden. Spoel af, breng uw favoriete serums aan en gebruik vervolgens de andere kant van het hoofd om het product nog eens 90 seconden in de huid te masseren om de bloedsomloop te bevorderen en de opname te bevorderen. Er is zelfs een warmtemodus voor een extra spa-achtige ervaring.

Afbeelding
Afbeelding

Dit smakelijke niet-alcoholische sociale tonicum

Afbeelding
Afbeelding

Sociale situaties kunnen lastig zijn voor degenen die zich niet indrinken. Gelukkig zijn er talloze heerlijke nieuwe drankvrije producten op de markt. High Rhode is een licht cafeïnehoudende, alcoholvrije cocktailbasis van Kin Euphorics gemaakt met noötropica, adaptogenen en hippe plantaardige ingrediënten zoals Rhodiola Rosea om de stemming te verbeteren en een gesprek op gang te brengen. De smaaktonen zijn hibiscus, sinaasappelbitter, zoethoutwortel en zeezout, waardoor dit een fantastische en smaakvolle mocktail-optie is.

Afbeelding
Afbeelding

Een door Gwyneth goedgekeurd lippenbalsemtrio

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel niet alles wat het goedkeuringszegel draagt zijn (meestal aanzienlijke) prijskaartje waard is, is de GOOPGENES-lijn lippenbalsems dat absoluut wel. Hun schone formule glijdt zo zijdezacht over. Argan-, jojoba-, kokos-, zonnebloem- en ricinuszaadolie verzachten droge, gebarsten lippen en houden ze de hele dag gehydrateerd. En de doorschijnende kleuren zijn bij iedereen flatterend. Deze set bevat een heldere balsem, pure roos en doorschijnende granaat.

Afbeelding
Afbeelding

Een set klassieke pyjama's

Afbeelding
Afbeelding

Er is iets zo bevredigend aan een gloednieuwe pyjama. Dit tijdloze tweedelige exemplaar van Joyaria is een button-down top met een ingekeepte kraag en een broek met elastische taille en trekkoord. Beide zijn voorzien van contrasterende accentbiezen voor een extra stijllaag. Het materiaal is 95% bamboeviscose en 5% spandex, wat betekent dat ze een beetje stretch hebben en super ademend zijn. Warme slapers, dit zijn de pyjamabroeken voor jou!

Afbeelding
Afbeelding

Deze lichtbak reinigt uw telefoon

Afbeelding
Afbeelding

Ik denk dat het veilig is om te zeggen dat we de afgelopen jaren allemaal veel bewuster zijn geworden van de kiemkracht van alledaagse voorwerpen. Bedenk eens hoe vaak per dag u uw telefoon aanraakt! Denk nu eens aan de laatste keer dat u het goed hebt afgeveegd met een reinigingspad. Het is waarschijnlijk al een tijdje geleden, toch? Met een UV-lichtbak als deze kunt u gemakkelijk kleine voorwerpen zoals uw telefoon, Airpods, autosleutels, sieraden en zelfs brillen reinigen. De acht echte LED-U-V-C-lampen binnenin elimineren 99% van de bacteriën in slechts drie minuten. Bovendien fungeert deze lichtbak ook als draadloze oplader! Dat is slim.

Afbeelding
Afbeelding

Deze cultfavoriete voedende handcrème

Afbeelding
Afbeelding

Als je handen wat liefdevolle hydratatie nodig hebben, moet je wat Weleda Skin Food kopen. Het is door de hemel gezonden. En eigenlijk kan het overal op het lichaam worden gebruikt, zelfs op het gezicht. Geformuleerd met kalmerende kamille-, rozemarijn- en viooltjesextracten in een basis van superhydraterende zoete amandel- en zonnebloemolie, is de textuur van Skin Food rijkelijk rijk en verzachtend. En het ruikt goddelijk.

Afbeelding
Afbeelding

Een decadente doos chocolaatjes

Afbeelding
Afbeelding

Het in België gevestigde Godiva verrukt al bijna 100 jaar de wereld met hun lekkernijen. In elke verzameldoos met truffels vind je verrukkelijke smaken zoals pure chocolade, gezouten amandel, crème brulee en Azteekse specerijen. Elk assortiment is met zorg verpakt in een van hun prachtige, met goud versierde dozen voor een luxueuze en decadente traktatie.

Afbeelding
Afbeelding

Deze trendy dikke kettingarmband

Afbeelding
Afbeelding

Een armband met een zware ketting zoals deze van Miabella is een uitstekende instap in de trend van dikke sieraden als je er een teen in wilt steken. Gemaakt van hoogwaardig 18-karaats verguld sterlingzilver, het is vrij van nikkel en bestand tegen aanslag. Deze veelzijdige kleine kerstbal is mooi genoeg om op zichzelf te dragen, maar kan ook worden gelaagd met sierlijke stukken om hem aan te kleden.

Afbeelding
Afbeelding

Een fris paar pluizige pantoffels

Afbeelding
Afbeelding

Net als de eerder genoemde nieuwe pyjama is er gewoon iets heerlijks aan een nieuw paar pantoffels. Deze superzachte gekruiste slippers zijn voorzien van zacht, hoogpolig nepbont op zowel het bovenwerk als de binnenzool, waardoor je teentjes de hele nacht lekker warm blijven. Verkrijgbaar in tien prachtige kleuren, er is een perfect paar voor ieders vrije tijd.

Afbeelding
Afbeelding

Deze kleine maar krachtige JBL Bluetooth-luidspreker

Afbeelding
Afbeelding

Ik ben dol op de veelzijdige kleine Clip 3 Bluetooth-luidspreker van JBL. De geluidskwaliteit is serieus indrukwekkend gezien zijn formaat. Volledig opgeladen gaat de batterij tien uur mee en naast het draadloos streamen van muziek fungeert hij ook als een echo-onderdrukkende luidsprekertelefoon. De metalen clip in karabijnhaakstijl kan gemakkelijk aan alles worden bevestigd, van een rugzak tot een strandtas of uw riemlus. Bovendien is hij waterdicht, zelfs als hij volledig ondergedompeld is, dus als karaoke in bad jouw ding is (het is zeker de mijne), kun je hem aan je douchegordijn hangen en jammen terwijl je je inzeept.

Afbeelding
Afbeelding

Je nieuwe favoriete reisbeker

Afbeelding
Afbeelding

Heeft jouw reistuimelaar betere dagen gekend? Heeft hij krassen en scheurtjes opgelopen tijdens tientallen ritten door de vaatwasser? Het is tijd om jezelf te trakteren op een nieuwe. U verdient het, en uw koffie verdient het. De Horizon Tumbler van CamelBak is gemaakt van roestvrij staal met een vaatwasmachinebestendige poedercoating. De vacuüm geïsoleerde dubbele wand houdt uw koffie of thee op de perfecte temperatuur, terwijl het Tri-Mode deksel en de antislip siliconen basis morsen en spatten voorkomen. En het is vrij van BPA, BPS en BPF, dus je kunt met een gerust hart nippen.

Afbeelding
Afbeelding

Een ingenieuze slimme stekker

Afbeelding
Afbeelding

Het is de 21e eeuw en de Amazon Smart Plug wil jou en je huis helpen eindelijk de sprong naar het internet der dingen te maken. Dit kleine, via Wi-Fi verbonden gadget kan op elk standaard stopcontact worden aangesloten en werkt uitsluitend met Alexa om alles te bedienen, van lichtschakelaars tot koffiezetapparaten en vakantieverlichting voor buiten. Gebruik de Alexa-spraakactivatie die je al kent en waar je van houdt, of bedien hem met de app. Het laat u zelfs zien hoeveel elektriciteit u verbruikt en geeft u tips over hoe u energie kunt besparen en geld kunt besparen.

Afbeelding
Afbeelding

Adaptogeen paddenstoelenpoeder om je hersenen te voeden

Afbeelding
Afbeelding

Misschien is jouw goede voornemen om meer moeite te doen om je geest scherp te houden. Naast het doen van uw dagelijkse Sudoku of kruiswoordraadsel, kunt u ook eens genieten van een paddenstoelen-superfood latte? Jouw Super Magic Mushroom-poeder is een mix van zes superfoods: cacao, reishi, ashwagandha, chaga, kaneel en lucuma. Er wordt gezegd dat deze ingrediënten de gezondheid van de hersenen ondersteunen, stress verlichten en u een dosis natuurlijke energie geven. Roer een theelepel door koffie, smoothies of de hete melk naar keuze en geniet ervan!

Aanbevolen: