Mary's Home & Keukenmusthaves

Inhoudsopgave:

Mary's Home & Keukenmusthaves
Mary's Home & Keukenmusthaves
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Als er één ding in de wereld is waar ik bijzonder gepassioneerd over raak, dan is het mijn thuis. Op het moment dat mijn man en ik een paar jaar geleden ons eerste huis kochten, wilde ik het meteen laten voelen als het ONS - een plek die speciaal en comfortabel was en ontworpen om alle dingen te weerspiegelen waar we van houden. Noem het maar op, ik heb het gedaan: het organiseren van de voorraadkast, het in kaart brengen van de galerijmuren, het herschikken van het meubilair van elke kamer (vaak meer dan eens, als we hier heel eerlijk zijn).

Nu ik (bijna!) alles op een plek heb gekregen waar we ons allemaal meteen thuis voelen, heb ik het allemaal teruggebracht tot mijn lijst met absolute must-haves. Je kunt echt niet fout gaan met deze leuke, functionele en fantastische huiskeuzes.

Afbeelding
Afbeelding

KitchenAid keukenmixer

Afbeelding
Afbeelding

Ik heb hele artikelen geschreven die poëtisch zijn over mijn liefde voor deze keukenmixer, en ik sta achter absoluut al mijn lof. De uitdrukking "klein maar krachtig" doet er eenvoudigweg geen recht aan. Pureer een gladde, romige aardappelpuree. Meng in enkele seconden moeilijk te vouwen koekjesdeeg. Met een of twee hulpstukken kun je zelfs je eigen pasta maken! Of ijs! Als je bijna net zo vaak kookt of bakt als ik (dagelijks), wordt dit snel je nieuwe favoriet.

Afbeelding
Afbeelding

Rustieke barwagen

Afbeelding
Afbeelding

Ja, ja, ik weet dat barkarren de afgelopen jaren veel aandacht hebben gekregen, maar dat is niet voor niets! Een leuk, makkelijk statement voor je woonruimte waar na het eten ook nog een cocktail geserveerd wordt? Ja graag. Wat ik leuk vind aan deze, is dat hij heel gemakkelijk past bij de supergezellige, onderhoudsarme sfeer die ik heb gecultiveerd. Nog beter: de bovenkant schuift er meteen af en verandert zo in een handig dienblad.

Afbeelding
Afbeelding

Gestoffeerde opbergbank

Afbeelding
Afbeelding

Over opbergruimte gesproken, deze chique keuze is een absoluut juweeltje. Zodra Hubs en ik beseften hoeveel dekbedden en dekens we in onze slaapkamer aan het hamsteren waren, zochten we naar een oplossing die niet als een totale verspilling van ruimte voelde. We bewaren deze aan het voeteneinde van ons bed - ZO geweldig om op te zitten en schoenen aan te trekken - en het is een gemakkelijke plek om midden in de nacht mijn verzwaarde deken uit te pakken.

Afbeelding
Afbeelding

Eureka-stokvacuüm

Afbeelding
Afbeelding

Ik kan niet tegen enorme stofzuigers die in mijn hele gangkast staan, en ik kan er ook niet tegen om meer te betalen dan nodig is. Dat gezegd hebbende, heb ik een stofzuiger nodig die dubbel zo lang kan werken en al het haar van mijn dierbare hond opzuigt. Ik vind het geweldig dat deze oplaadbaar is voor een draadloze schoonmaakervaring, en het is super eenvoudig om de opzetstukken te verwisselen om er ook een handheld van te maken.

Afbeelding
Afbeelding

Zwarte fotolijsten

Afbeelding
Afbeelding

Dit paar is een no-brainer. We hebben allemaal ergens een dode ruimte op onze muren, en we hebben allemaal een of twee foto's die we graag op de eerste plaats willen zetten. Deze eenvoudige zwarte lijsten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, dus ongeacht hoeveel ruimte of hoeveel foto's je hebt, er is een elegante, artistieke oplossing.

Afbeelding
Afbeelding

Extra grote plastic voedselopslagcontainers

Afbeelding
Afbeelding

Als je de geneugten van voedselorganisatie nog moet omarmen, is dit je betaalbare, duurzame startpunt. Ze zijn stapelbaar, luchtdicht en voorzien van gemakkelijk te beschrijven labels. Bewaar droge goederen die in grote hoeveelheden binnenkomen: meel, suiker, koffiedik, noem maar op. En het zorgt ervoor dat de voorraadkast er zo netjes uitziet!

Afbeelding
Afbeelding

Zesdelige bakvormenset met anti-aanbaklaag

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel ik misschien wel normaal bak (mijn dochter heeft nog nooit een verjaardagstaart geproefd die ik niet voor haar heb gemaakt), begrijp ik volkomen dat dit niet voor iedereen het gebruikelijke scenario is. Dat gezegd hebbende, zou niemand halverwege het maken van muffins voor een speciale gelegenheid moeten denken: "Wacht, ik dacht echt dat ik een muffinvorm had!" Deze gemakkelijk te onderhouden set van zes bedekt al je bodems, zelfs als je de bakplaat alleen gebruikt om pizzabroodjes op te warmen - geen oordeel hier.

Afbeelding
Afbeelding

Bodum Brazilië Franse pers

Afbeelding
Afbeelding

Of je nu een toegewijde koffiekenner bent of dit alleen maar voor gezelschap doet, een Franse pers is je vriend. Wat ik leuk vind aan deze is dat hij klein genoeg is om op te bergen als je hem niet gebruikt, en groot genoeg voor een koffiemoment na het eten met dessert als je vrienden op bezoek hebt.

Afbeelding
Afbeelding

Gestoffeerde opbergpoef

Afbeelding
Afbeelding

Oké, ik weet dat er hier al een keuze is voor zitplaatsen en opbergruimte, maar ik kan er niets aan doen. Ik ben dol op een huishoudartikel voor tweeërlei gebruik! Dit is degene die ik bij mijn kaptafel bewaar (zo comfortabel), en ik kan al mijn sjaals erin bewaren, samen met een handtasje of vijf.

Afbeelding
Afbeelding

Messing 3-in-1 LED-vloerlamp

Afbeelding
Afbeelding

Ik hou, hou van, hou van stukken die tijdloos en een beetje antiek aanvoelen met een moderne update, en deze vloerlamp voldoet gemakkelijk aan die eisen. Met slechts een zachte tik op een subtiele knop verandert de toon van het licht van warm naar neutraal naar koel. Ik bewaar dit in mijn thuiskantoor boven mijn knusse stoel voor een zacht leeslicht.

Afbeelding
Afbeelding

Bamboe dienbladtafel

Afbeelding
Afbeelding

Ik heb er vier. Nee, ik maak geen grapje. En het vierde lid van mijn familie is een hond, dus wie ter wereld dacht ik dat die laatste zou gebruiken, ik heb geen idee, maar hier zijn we dan. Deze zijn PERFECT voor filmavonden opgerold op de bank of ontbijt op bed op speciale dagen.

Afbeelding
Afbeelding

Creatieve Co-Op marmeren schalen

Afbeelding
Afbeelding

Kijk eens hoe schattig deze zijn. Hoe vaak ik ook vrienden en familie ontvang, en hoe vaak we ook rond het keukeneiland samenkomen, het is moeilijk om niet verliefd te worden op stukken die functioneel zijn voor dagelijks gebruik en toch schattig genoeg zijn om mee te entertainen. Ik bewaar er honing en suiker in terwijl ik een theeblad serveer (omdat ik soms zo een beetje extra kan zijn).

Afbeelding
Afbeelding

Stalen plankbeugels

Afbeelding
Afbeelding

Dit lijkt misschien een vreemde keuze, maar vertrouw me hierop. Ik heb deze in bijna elke kamer van mijn huis gebruikt, inclusief de wasruimte. Ik heb er zojuist een twintigtal in mijn kantoor geïnstalleerd om een enorme boekenplankmuur te creëren (ZO spannend), en ze zijn opmerkelijk stevig en goed gemaakt. We hebben zelfs gouden exemplaren in de kinderkamer als planken om alle LEGO-creaties te laten zien die haar kleine hartje begeert.

Afbeelding
Afbeelding

Safavieh-vloerkleed

Afbeelding
Afbeelding

Hoezeer ik ook dol ben op onze hardhouten vloeren (en dat doe ik ook), ik ben dol op een goed statement vloerkleed, en vooral met een hond op klauwpoten die rondrent, is het beschermen van de vloeren nogal cruciaal. We hebben deze als groot vloerkleed in de woonkamer en als bijpassende loper in de hal, maar we hebben er nog een, meer roze, in de kamer van mijn dochter. Super betaalbaar, supergemakkelijk schoon te maken, en Safavieh heeft tientallen en tientallen verschillende kleuren en patronen.

Afbeelding
Afbeelding

Geweven opbergmanden

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn altijd, ALTIJD kleine spulletjes die geen duidelijke of gemakkelijke opbergplek hebben, vooral bij kinderen. Seizoenskussens, extra dekens, oversized sweatshirts en oh mijn hemel, het TOYS. Tientallen van hen. Deze handige geweven manden houden alles super netjes en opgeruimd, zonder dat je gangkast rommelig wordt. Ik hou echt van de neutrale tinten omdat ze naadloos bij elke kamer passen, afhankelijk van waar en wanneer we ze nodig hebben.

Op zoek naar nog een paar van mijn favoriete dingen? Bekijk meer van de vondsten waar ik van hou en de keuzes die TikTok me wel of niet heeft overtuigd om het te proberen.

Aanbevolen: