Feng Shui-richtlijnen voor onder het bed om negatieve effecten te verminderen

Inhoudsopgave:

Feng Shui-richtlijnen voor onder het bed om negatieve effecten te verminderen
Feng Shui-richtlijnen voor onder het bed om negatieve effecten te verminderen
Anonim
Meisje dat onder bed kijkt
Meisje dat onder bed kijkt

In feng shui is opbergruimte onder het bed een groot nee. Niet iedereen kan het zich echter veroorloven om deze opslagruimte op te geven, en feng shui kan je helpen de negatieve effecten te verminderen.

Waarom Feng Shui opbergruimte onder bed slecht is

De reden waarom feng shui afkeurend kijkt naar alles wat onder je bed ligt, is een kwestie van chi-energie. Als je slaapt, wil je dat de chi-energie vrijelijk door je bed beweegt. Dit betekent dat uw lichaam voldoende energie krijgt terwijl u slaapt. Als je allerlei spullen onder je bed propt, blokkeer je de stroom van chi-energie. Als je probeert te slapen met schoenen onder het bed of dozen met kleding, betekent dit dat je een onrustige slaap zult hebben.

Feng Shui opbergruimte onder bed is rommel

In feng shui wordt het gebruik van de ruimte onder het bed als opbergruimte als rommel beschouwd. Rommel produceert stagnerende chi-energie en stagnerende chi-energie wordt verantwoordelijk gehouden voor ziekten, verlies van rijkdom, verlies van banen, verlies van huwelijken en meer.

opbergruimte onder het bed
opbergruimte onder het bed

Tips voor Feng Shui-spullen onder bed

Het kan zijn dat je niet genoeg opslagruimte in huis hebt. Dit kan betekenen dat u die premium ruimte onder uw bed nodig heeft voor opslag. Een paar feng shui-tips kunnen je helpen een aantal van de negatieve effecten te verminderen die het bewaren van spullen onder je bed veroorzaakt.

Gebruik reflecterende opbergdozen

In feng shui worden spiegels gebruikt om grote ruimte te creëren, zoals een ontbrekende hoek. Spiegels kunnen ook sha chi (negatieve energie) afstoten. Je kunt reflecterende opbergdozen onder je bed gebruiken om stagnerende chi-energie te verlichten.

In theorie houden de reflecterende dozen de chi-energie in beweging en voorkomen ze dat deze zich onder je bed ophoopt. De reflecterende dozen zullen de chi-energie afstoten en terugsturen naar de slaapkamer. Het gevaar is dat er een constant pingpongeffect ontstaat, waarbij de chi-energie wordt weggestuurd. Maar als je opbergdozen onder het bed nodig hebt, is dit een mogelijke manier om het rommelige effect van stagnerende chi te verminderen. Als u merkt dat uw slaap onrustiger wordt, kunt u de dozen vervangen. Je kunt besluiten om slechts een paar reflecterende dozen te proberen om de stagnerende chi-energie te verminderen. Met een paar dozen zal de impact van het afweren van de stagnerende chi niet zo ontwrichtend zijn.

Gebruik ovale en ronde dozen

Misschien is het gebruik van ovale of ronde dozen een betere oplossing als je de ruimte onder je bed moet gebruiken voor opbergruimte. In feng shui laten zowel ovale als ronde dozen de chi-energie langs de rondingen van deze vormen bewegen. Als je je dozen zo kunt plaatsen dat er wat ruimte tussen zit, zodat de chi-energie van de ene kant en van het ene uiteinde van je bed naar het andere kan bewegen, dan zullen deze vormen voorkomen dat de chi zich ophoopt en stagneert. Het negatieve aspect is dat de ronde vormen het waterelement aantrekken, wat geen goed element is voor in de slaapkamer. Het beste advies is om de ronde of ovale dozen te proberen en te kijken hoe je slaapt. Als je slaap ononderbroken is, heb je misschien een goede oplossing om spullen onder je bed op te bergen.

Gebruik Feng Shui voor schoenen onder bed

Je wilt niet meerdere paar schoenen onder je bed plaatsen. Dit is geen feng shui-oplossing voor een opslagprobleem. Losse paar schoenen onder een bed zorgen voor rommel. Ook al zijn uw schoenen misschien uit het zicht, het is niet anders dan wanneer u ze in een hal of naast een deur plaatst. De groep schoenen die niet goed is opgeborgen, wordt in feng shui als rommel beschouwd. Als je geen alternatief hebt en je schoenen onder het bed moet opbergen, gebruik dan een van de suggesties voor soorten dozen of containers voor opslag.

Feng Shui-schoenen onder bed
Feng Shui-schoenen onder bed

Houd opslag georganiseerd

Je wilt de opbergruimte onder je bed georganiseerd houden, zodat het niet alleen maar een hoop verspreide voorwerpen onder het bed zijn. Nette opslag kan enkele van de negatieve feng shui-effecten verminderen die het opbergen van spullen onder je bed heeft.

Feng Shui onder bed als opbergruimte nodig is

Als je de feng shui-regel niet kunt volgen om dingen niet onder het bed op te bergen, dan heb je een oplossing nodig. Een paar eenvoudige tips kunnen je feng shui-manieren bieden om de negatieve effecten van het opbergen van spullen onder je bed te verminderen.

Aanbevolen: