Garage- en landgoedverkopen vinden

Inhoudsopgave:

Garage- en landgoedverkopen vinden
Garage- en landgoedverkopen vinden
Anonim
eigenaar van een antiekwinkel met behulp van slimme telefoon
eigenaar van een antiekwinkel met behulp van slimme telefoon

Voorbij zijn de dagen dat de krant openging voor de rubriek met rubriekadvertenties om landgoedverkopen en garageverkopen te vinden, maar er zijn veel nieuwe methoden om die geweldige verkopen te vinden. De sleutel is weten waar je moet zoeken, zodat je daar als eerste kunt komen en de beste deals kunt scoren.

EstateSales.net - Gerespecteerde optie voor de verkoop van onroerend goed

Volgens de Washington Post is een abonnement op EstateSales.net een goede manier om toegang te krijgen tot geweldige landgoedverkopen en werfverkopen. Op de site kunt u per gebied zoeken of dagelijks e-mails ontvangen met locaties van onroerendgoedverkopen bij u in de buurt. Het is een gerespecteerde keuze.

Hoe u er het beste van kunt maken

Hier leest u hoe u het meeste uit deze service kunt halen:

  • Abonneer u om e-mailupdates te ontvangen over de verkoop van onroerend goed, zodat u altijd op de hoogte bent wanneer er een goede uitverkoop aankomt.
  • Voor unieke items kunt u overwegen om op de site te winkelen. Het heeft het ongebruikelijke kenmerk van een online landgoedverkoop waartoe u overal toegang heeft.
  • Bekijk de landelijk aanbevolen aanbiedingen om enkele van de meest ongelooflijke verkopen in het land te zien. Sommige bevinden zich mogelijk op rijafstand.

Werfverkoop zoeken - eenvoudige zoekopties

Ook aanbevolen door de Washington Post, Yard Sale Search biedt een locatiegebaseerde zoekopdracht naar werfverkopen bij u in de buurt. U kunt vermeldingen vinden met foto's en informatie over het aanbod, en u kunt een zoekradius instellen voor hoe ver u bereid bent te rijden. Als u besluit zelf een werfverkoop te houden om antiek te verkopen, kunt u gratis een advertentie plaatsen.

Hoe u er het beste van kunt maken

Haal alles uit deze site door deze tips te proberen:

  • Overweeg om te registreren. Voor deze site is geen abonnement vereist, maar u kunt uw favoriete verkopen opslaan door u als gebruiker te registreren. Hiermee kun je bijhouden welke sites je wilt bezoeken.
  • Bekijk de lijsten met de populairste werfverkoopsteden van het land. Als u in de buurt van een van deze steden woont, kunt u profiteren van de geweldige aanbiedingen.
  • Gebruik de functie 'Kaart van vandaag' om garageverkopen bij u in de buurt te vinden, zodat u uw rijplannen kunt stroomlijnen.
tuinverkoop
tuinverkoop

GSALR.com - Visuele kaart van garageverkoop

GSALR.com biedt een lijst met garageverkopen, werfverkopen en landgoedverkopen met een kaartzoekfunctie en is een goede keuze als u een visuele weergave wilt zien van waar nabijgelegen verkopen zich bevinden. Nadat u uw postcode heeft ingevoerd, ziet u de resultaten als spelden op een kaart.

Hoe u er het beste van kunt maken

Haal het maximale uit GSALR.com met deze tips:

  • Er is geen abonnement vereist, maar u kunt zich wel abonneren om dagelijks een e-mail te ontvangen met een lijst met verkopen in de buurt. Dit is handig als u op de hoogte wilt blijven van de verkopen zonder elke dag te hoeven zoeken.
  • Die pinkaart is interactief. De pins vertellen je waar de uitverkoop is, maar je kunt er nog meer mee doen. Je kunt op een speld klikken om foto's en details over de uitverkoop te bekijken om te zien of het een reis waard is.
  • Volgens Consumer Reports is het van tevoren plannen van uw garage sale-route de sleutel tot het verkrijgen van de beste deals. Voeg uw favoriete pinadressen toe aan uw GPS- of kaartapplicatie om een geweldige route te plannen.

Garage Sale Tracker - Mogelijkheid om te verfijnen op item

Hoewel veel van de functies vergelijkbaar zijn met die van andere garageverkoop- en garageverkoopsites, biedt Garage Sale Tracker een extra zoekoptie. Nadat u in uw regio heeft gezocht, kunt u de resultaten verfijnen op basis van de afstand, de datum van de uitverkoop en zelfs het type artikelen dat te koop is. Dit is handig als u op zoek bent naar iets specifieks, zoals naaimachines, gereedschap of andere spullen. Als u in een gebied woont met veel verkopen of als het een druk weekend is voor garageverkopen, kan deze zoekfunctie u tijd besparen.

Hoe u er het beste van kunt maken

Zo kun je het meeste uit deze site halen:

  • Abonnement wordt aangemoedigd, maar is niet vereist. Als u ervoor kiest om u te abonneren, kunt u meldingen ontvangen over verkopen bij u in de buurt.
  • Garage Sale Tracker heeft een app die u kunt gebruiken voor mobiel zoeken. Dit is handig als u een route voor uw verkopen wilt creëren terwijl u in de auto zit.
  • Er is ook een functie waarmee u geweldige verkopen kunt bookmarken. Op die manier kun je teruggaan naar je favorieten zonder ze alleen maar te onthouden.

Craigslist - Geweldig voor alle lokale verkopen

Hoewel u lokale verkopen kunt vinden op de andere zoeksites hierboven, vindt u mogelijk enkele opties op Craigslist die u nergens anders kunt vinden. Dat komt omdat mensen er gemakkelijk verkopen aan kunnen toevoegen, en het wordt voortdurend bijgewerkt. U kunt werfverkopen bij u in de buurt vinden op Craigslist door naar uw stadspagina te kijken en vervolgens op "garageverkoop" te klikken in de sectie Verkoop.

Hoe u er het beste van kunt maken

Craigslist biedt geen functies zoals het opslaan van verkopen of het ontvangen van updates, maar u kunt er toch het beste van maken met deze tips:

  • Klik op een verkoop om de locatie ervan op een kaart te bekijken. Dit helpt je bij het plannen van je route.
  • Neem contact op met de persoon die een bericht heeft geplaatst als je vragen hebt over wat er mogelijk in de uitverkoop is, vooral als je wilt weten of iets al is verkocht.
  • Overweeg een app te gebruiken die met Craigslist werkt, zoals Yard Sale Treasure Map. Vervolgens kunt u vermeldingen opslaan en uw route uitstippelen.

Krijg geweldige aanbiedingen en heb plezier

Het vinden van antiek bij garage- en landgoedverkopen is een geweldige manier om een koopje te krijgen. Misschien kom je zelfs leuke mysteries en antiek tegen die je niet kunt identificeren. De sleutel is om de service te kiezen die het beste aansluit bij uw behoeften en deze te gebruiken op een manier die u helpt geweldige aanbiedingen te krijgen en er plezier aan te beleven.

Aanbevolen: