Boeddha geluksbrengers en hoe u ze kunt gebruiken

Inhoudsopgave:

Boeddha geluksbrengers en hoe u ze kunt gebruiken
Boeddha geluksbrengers en hoe u ze kunt gebruiken
Anonim
Jade
Jade

Boeddha-bedels kunnen in je huis, auto, tas, kleding, sleutelhangers en als sieraden worden geplaatst om gunstige energieën in je leven uit te nodigen. Veel boeddhistische charmes kunnen op meer dan één manier worden gebruikt. Zoek naar charmes zoals hieronder voorgesteld: vergelijkbare opties die net zo goed bij uw huis en levensstijl passen.

Boeddha-bedels gebruiken in Feng Shui

Er zijn specifieke manieren waarop je kunt profiteren van Boeddha-charmes om verschillende feng shui-geluksectoren een boost te geven en te verbeteren. Wandkleden en andere charmes kunnen alle getroffen plekken in uw huis aanpakken of worden gebruikt om algemene overvloed in uw leven aan te trekken.

Boeddha Muurhanger

Deze unieke Boeddha-wandhanger is handgemaakt en er zijn er geen twee hetzelfde. Onyx, aquamarijn, cinnaber, koraal en turquoise kralen kunnen in elke combinatie worden gekozen om de ophangingen te construeren. Het Boeddhabeeldje is gemaakt van puur messing.

  • Plaats op de zuidoostelijke muur voor geluk.
  • Hang aan de oostelijke sectormuur voor geluk op het gebied van de gezondheid.
  • Op de noordelijke muur van je kantoor voor carrièregeluk.
  • Het heeft een diameter van 19,5 cm en kost ongeveer $ 24 plus gratis verzending.

Magische Gelukkige Boeddha

Een Boeddha-bedel met meerdere amulets kan zowel in je huis als in je voertuig worden gebruikt. Deze bedel bestaat uit een houten Happy Buddha beeldje en een geluksmuntdonut. De bedel wordt geleverd met een verstelbaar stretchkoord. Er wordt een metalen sleutelhanger meegeleverd voor het geval je deze als auto-feng shui-charme wilt gebruiken.

  • Plaats in de getroffen sector om zowel geluk als bescherming uit te nodigen.
  • Het is minder dan 2 inch en kost ongeveer $ 15 plus verzendkosten.

Cloisonnes Boeddha Charms

Deze Cloisonnes Boeddha-bedel heeft het Chinese karakter Fo, het Chinese woord voor Boeddha, en een kwastje. In de beschrijving staat dat hij een prachtig geluid maakt als hij geschud wordt. Gebruik de Mystic Knot hanger om bij je thuis te hangen.

  • Plaats het symbool in de zuidoostelijke (rijkdoms)sector of hoek van uw huis of kantoor.
  • Gebruik in een lobby of bij de kassa om meer rijkdom in uw bedrijf aan te trekken.
  • Je kunt deze charme in het midden van je huis plaatsen om je hele gezin grote rijkdom te schenken.
  • Het is ongeveer 22 cm lang en kost ongeveer $ 8, plus verzendkosten.

Crystal Boeddha kinderbedels

Het kristal van deze bedel is voorzien van een Boeddha-afbeelding met kinderen, opgehangen aan een mystieke knoop en voorzien van een kwastje aan de onderkant. Er wordt aangenomen dat deze Boeddha-afbeelding kinderen aantrekt voor degenen die zwanger willen worden.

  • Plaats in de Descendants Luck-sector (west) van uw huis of slaapkamer om de zegen van de Boeddha te ontvangen om zwanger te worden.
  • Gebruik deze bedel in de westelijke hoek van de slaapkamer van een kind om zijn/haar welzijn en overvloed te garanderen.
  • Hang dit bedeltje op in de sector Gezondheidsgeluk (Oost) van je huis of in de oostelijke hoek van de eetkamer, waar je gezin voeding voor de gezondheid krijgt.
  • Je kunt deze Boeddha in vrijwel elke sector plaatsen om zijn regeringsgeluk aan te trekken.
  • Het hangt ongeveer 25 cm lang en kost ongeveer $ 7 plus verzendkosten.
Boeddhabeeld met kinderen
Boeddhabeeld met kinderen

Draagbare Boeddha-bedels

Misschien wil je een Boeddha-bedel bij je dragen, zoals een sleutelhanger, die aan een tas/rugzak is bevestigd of als hanger of armbandbedeltje wordt gedragen. Er wordt aangenomen dat het bij je houden van de charme bescherming biedt tegen ongunstige energieën, zoals auto-ongelukken en ziektes. Het kan ook veelbelovend geluk aantrekken, zoals rijkdom, carrière en algehele overvloed.

Medicine Boeddha met Wu Lou sleutelhanger

Deze sleutelhanger bevat een Wu Lu en een Medicijnboeddha en zou de gezondheid van de eigenaar beschermen. De Medicijnboeddha is representatief voor de periode waarin Boeddha de Verlichting bereikte en twaalf geloften aflegde, waaronder het genezen van ziekten of verwondingen. Boeddhisten vragen Boeddha om genezingen die komen als spiritueel medicijn en zich manifesteren in fysieke, mentale en spirituele genezingen.

De bedel toont de Boeddha met een halo van helende energie die rond zijn hoofd stra alt. Geneeskunde wordt vaak afgebeeld met de kleur blauw. Deze bedel is voorzien van een blauwgekleurde Boeddha. De Wu Lou is een populair feng shui-symbool voor de bescherming van de gezondheid. De twee gecombineerde symbolen bieden dubbele bescherming.

  • Zorg voor de helende krachten van de Boeddha door deze bedel bij je te houden als sleutelhanger of aan een tas of rugzak te bevestigen.
  • Je kunt de sleutelhanger loskoppelen en de charme gebruiken om de jaarlijkse 2 Ziekte-ster tegen te gaan door deze in deze sector in je huis of kantoor te plaatsen.
  • Het is ongeveer 1" x 4" groot. Verwacht ongeveer $ 20 plus verzendkosten te betalen.
Medicijn Boeddha met Wu Lou sleutelhanger
Medicijn Boeddha met Wu Lou sleutelhanger

Geld Boeddha sleutelhanger

Deze sleutelhanger is voorzien van een uit perzikhout gesneden geldboeddha. Op deze bedel staat een lachende Boeddha omringd door geld.

  • Als je dit als sleutelhanger gebruikt, weet je zeker dat je geld in je leven aantrekt.
  • Bevestig deze bedel aan je tas of rugzak voor rijkdom.
  • De plaquette is iets minder dan 2" x 4". Het kost ongeveer $ 10 met gratis verzending als je een Prime-lidmaatschap hebt.

Lachende Boeddha auto-amulet

De lachende Boeddha met Ruyi op witte jade hangt aan een mystieke knoop met een rode kwast aan de onderkant van het amulet. Jade is een symbool dat rust en kracht brengt aan degene die het bezit en beschermt tegen ongunstige energie. De kwast heeft een gouden kapje waardoor hij kan draaien en de negatieve chi weg kan duwen. De Ru Yi is een symbool van macht en de baar is een symbool van rijkdom. De ondersteunende mystieke knoop zorgt ervoor dat al het geluk dat elk symbool met zich meebrengt nooit ophoudt.

  • Hang deze bedel aan je achteruitkijkspiegel voor reizen, rijkdom en persoonlijke bescherming.
  • Afmetingen: 1,75" x 2,5" x 0,625", 14" L.
  • Prijs: ongeveer $ 20 plus verzendkosten (afhankelijk van het gewicht en de geselecteerde methode).
Lachende Boeddha auto-amulet
Lachende Boeddha auto-amulet

Selecteer de ideale Boeddha-bedel voor geluk

Boeddha-charms bieden bescherming en verbeteren de gelukssectoren. De meeste kunnen thuis, op kantoor of als draagbare charme worden gebruikt. Als je de hierboven genoemde niet wilt kopen, zoek dan naar vergelijkbare functies die bij je persoonlijkheid passen en geluk in je leven uitnodigen.

Aanbevolen: