Himalaya-zoutlampen gebruiken in Feng Shui

Inhoudsopgave:

Himalaya-zoutlampen gebruiken in Feng Shui
Himalaya-zoutlampen gebruiken in Feng Shui
Anonim
Vrouw voor zoutlamp
Vrouw voor zoutlamp

Je kunt Himalaya-zoutlampen gebruiken in feng shui-toepassingen om te helpen bij het in evenwicht brengen van chi-energie. Het Himalayazoutkristal fungeert als zuiveraar met zijn natuurlijke ionisatie-eigenschappen die dienen als luchtwasser.

Feng Shui Gebruik van een Himalaya-zoutlamp

Volgens veel feng shui-beoefenaars en anderen werkt het Himalaya-zoutkristal als een soort chi-energie-luchtwasser. Er wordt aangenomen dat tijdens het verwarmingsproces van een kaars of gloeilamp negatieve ionen in de lucht vrijkomen. Dit proces reinigt de lucht van schadelijke eigenschappen, waardoor het een ideaal feng shui-instrument is.

Slaapkamergebruik

Een van de populaire plekken voor een Himalaya-zoutlamp is de slaapkamer. Onzuivere deeltjes, zoals allergenen, bacteriën en schimmels, verplaatsen zich voortdurend door uw huis via vocht in de lucht. Aangenomen wordt dat het zoutkristal vocht naar zich toe trekt, samen met de daaraan gehechte deeltjes. Er wordt gezegd dat het zoutkristal huilt of zweet als er zich vocht op ophoopt. Dit vocht verdampt uiteindelijk onder de hitte van de lamp.

  • Je kunt een lamp op het nachtkastje of nachtkastje plaatsen voor uitstekende resultaten.
  • Een paar lampen kunnen aan beide uiteinden van een dressoir worden geplaatst.
  • Als je slaapkamer een zithoek heeft, plaats hier dan een lamp.

Gebruik in andere kamers

Je kunt een Himalayan ook in je woonkamer, thuiskantoor, meditatieruimte of andere kamers plaatsen waar jij of andere gezinsleden tijd doorbrengen. De lamp zal dienen om de lucht te ontdoen van schadelijke allergenen, bacteriën, schimmels en zelfs huidschilfers van huisdieren, terwijl het een vredige, ontspannende gloed geeft.

Plant en een zoutlamp op een houten kist voor een vensterclose-upmacro
Plant en een zoutlamp op een houten kist voor een vensterclose-upmacro

Vijf elementen en Himalaya-zoutlampen

Volgens Himalayn S alt Company adviseren feng Shui-beoefenaars het gebruik van Himalaya-zoutlampen, omdat de lampen een volledige cyclus van vijf elementen hebben. Deze elementencyclusweergave is gunstig voor de meeste sectoren in uw huis, omdat het een uitstekende balans en harmonie tussen de elementen creëert. De uitsplitsing van deze elementen is:

  • Het steenzout werd oorspronkelijk gevormd in de oceaan (waterelement).
  • De zoutkristallen bevatten mineralen die metaalelementen zijn.
  • Het gebruik van kaarsvuur of lamplicht is een vuurelement.
  • Zoutkristallen worden in steengroeven gewonnen als een aardelement.

Als je lampvoet niet van hout is, plaats dan levende planten in de buurt van je lamp om het houtelement te introduceren. (Plaats geen levende planten in slaapkamers.) Voor een slaapkamer plaats je de lamp op een stuk hout om de cyclus van vijf elementen te voltooien.

Vele voordelen van Himalaya-zoutlampen

Er zijn veel gunstige redenen om Himalaya-zoutlampen in uw feng shui-decor op te nemen. Sommige hiervan zijn gezondheidsgerelateerd, zoals een betere, rustgevende slaap, minder stress door allergeenaanvallen op de neusholtes en longen, en negatieve ionen om statische elektriciteit te bestrijden.

Nooit teveel van het goede

U kunt uw Himalaya-zoutlamp altijd aan laten staan. Het zout absorbeert vocht, zodat de hitte voorkomt dat het gaat zweten, hoewel het bij hoge luchtvochtigheid zelfs kan ophopen. Als u in een omgeving met veel vocht leeft, pas dan het gebruik aan naar langere uren, zoals wordt verdragen. Houd er rekening mee dat evenwicht altijd de sleutel is tot veelbelovende feng shui.

Zoutlamp op de vloer van het huis
Zoutlamp op de vloer van het huis

Himalaya-zoutlamp is geen zoutkuur

Een Himalaya-zoutlamp is niet hetzelfde als een feng shui-zoutkuur. Een zoutkuur wordt gebruikt in delen van het huis die getroffen zijn door een bezoekende vliegende ster, zoals de 2 zwarte ster (ziekte) of de 5 gele ster (ramp) die naar een sector gaat.

Flying Star S alt Cure versus Himalaya-zoutlamp

Hoewel je misschien denkt dat een Himalaya-zoutlamp hetzelfde zal bereiken, is hij niet krachtig genoeg om een negatieve vliegende ster te neutraliseren. Een feng shui-zoutkuur bestaat uit gedestilleerd water (bij voorkeur), zeezout of steenzout en zes munten. Deze worden allemaal in een open pot geplaatst en in het getroffen gebied geplaatst. Het is raadzaam om een bord onder de pot te plaatsen, omdat dit brouwsel negatieve energie aantrekt die zich ophoopt en rond de pot groeit.

Himalaya-zoutlampen en Feng Shui-gebruik

Je kunt Himalaya-zoutlampen gebruiken in feng shui-toepassingen. Combineer de theorie van de vijf elementen met deze lamp en geniet van de voordelen van gebalanceerde chi-energie.

Aanbevolen: