Gemakkelijke banen voor 16-jarigen

Inhoudsopgave:

Gemakkelijke banen voor 16-jarigen
Gemakkelijke banen voor 16-jarigen
Anonim
Tienerjongen op zoek naar een baan
Tienerjongen op zoek naar een baan

Een baan vinden als tiener kan gemakkelijk zijn. Er zijn veel deeltijdbanen, zoals een ober of een restaurantgastvrouw, maar die banen vergen doorgaans veel inspanning. Het vinden van banen voor 16-jarigen die niet veel moeite kosten, is iets moeilijker. Wees echter niet bang: er zijn nog steeds banen beschikbaar voor die tieners.

Huisoppas

Mensen verlaten hun huis niet graag alleen als ze op vakantie gaan of voor een lange zakenreis. Of ze je nu nodig hebben om de planten water te geven of gewoon 's nachts de lichten aan te doen, je kunt betaald krijgen om op iemands huis te passen. Hoewel dit niet het meest lucratieve carrièrepad is, kun je in principe betaald worden om tv te kijken, de post te checken en eventueel telefoonberichten aan te nemen. In de winter kan het zelfs nodig zijn om het water aan te zetten om ervoor te zorgen dat de leidingen niet bevriezen. Als je echt geluk hebt, laten ze misschien zelfs snacks voor je achter.

Dieren oppas
Dieren oppas

Huisdierenoppas

Hou je van dieren, dan is werken als dierenoppas wellicht iets voor jou. Voor deze gemakkelijke parttimebaan moet je wandelen, voeren en op honden letten terwijl hun baasjes weg zijn. Je moet ze ook eruit halen en eventueel het nest schoonmaken. Dit geldt ook niet alleen voor honden en katten; u kunt ook worden ingehuurd om een slang te voeren of een hagedis te controleren. Hoe het ook zij, deze parttimebaan kost niet veel moeite en je kunt meerdere klanten tegelijk aannemen.

Amusement Park Ride Operator

Exploitant van pretparkritten
Exploitant van pretparkritten

De zomer is een geweldige kans om een baan te krijgen als exploitant van pretparkattracties bij een groot pretpark zoals Six Flags of zelfs een klein carnaval. Je wordt betaald om te controleren of de renners zijn vastgemaakt, de start van de rit aan te kondigen, op de knop te drukken om de rit te starten en ervoor te zorgen dat de renners veilig vertrekken. Hoewel dit niet veel inspanning van uw kant vergt, moet u zich op uw gemak voelen bij het staan en werken met mensen. Als je dit soort werk nog nooit hebt gedaan, maak je geen zorgen, er is training beschikbaar.

Carnavalspel begeleider

Een andere carrièrekeuze voor tieners is kermisspelverzorger. Deze klus kost niet veel moeite, afgezien van het opzetten van het spel en het verzamelen van kaartjes of geld. Je moet ook prijzen uitdelen, klanten aantrekken en beschrijven hoe je het spel speelt. Als je voor een reizend carnaval werkt, moet je misschien ook reizen.

Lot Attendant

Voor deze taak is rijden vereist. Je bent verantwoordelijk voor het aannemen van kaartjes, het parkeren van auto's en het retourneren van kaartjes. Terwijl sommige clubs en evenementencentra vereisen dat je 18 jaar oud bent, kun je al vanaf je 16e parkeerwachter zijn. Voor sommige functies hoef je niet eens auto's te parkeren, maar stuur je auto's gewoon naar parkeerplaatsen en zorg je ervoor dat het verkeer doorstroomt.

Eventkaartjesafnemer

Je hebt de mensen gezien die aan de balie staan en je kaartjes afpakken bij evenementen. Nou, dat zou jij kunnen zijn. Als kaartjeskoper bij een evenement hoeft u alleen maar de rijen te controleren en kaartjes te scannen of te rippen. Mogelijk ben je ook verantwoordelijk voor het controleren van tassen, maar de inspanning is minimaal in deze baan. Afhankelijk van de duur van het evenement kan langdurig staan nodig zijn.

Acteur op een Renaissance-beurs

Houd jij ervan om je te verkleden? Hoe zit het met praten met mensen? Acteur zijn op een renaissancebeurs is misschien wel de perfecte baan voor jou. Deze taak vergt heel weinig inspanning, afgezien van het rondlopen op het evenement en het praten met klanten. Mogelijk krijgt u ook de kans om aan de shows deel te nemen. Als je van de renaissancefestivalscène houdt, zou dit de beste baan ooit kunnen zijn.

Cadeaupapier

Op zoek naar een gemakkelijke klus rond de feestdagen, word een cadeauverpakking. Deze gemakkelijke positie kost weinig moeite en vereist repetitieve bewegingen. Het is zelfs een klus die je vanuit huis zou kunnen doen. Zoals je waarschijnlijk wel kunt raden, gebruik je inpakpapier, strikken en andere versieringen om prachtige cadeaus te maken.

Arcade-begeleider
Arcade-begeleider

Arcade-begeleider

Als je het grootste deel van je wakkere uren in een speelhal doorbrengt, waarom zou je daar dan niet werken? Deze gemakkelijke functie vereist dat je helpt met machines, wisselgeld/kaarten verstrekt en mogelijk technische assistentie belt voor kapotte machines. Ook bevoorraad en reinig je machines.

Theater Usher

Hier kun je met minimale inspanning je liefde voor films combineren en betaald krijgen. Naast het nemen van kaartjes en het rondslenteren door het theater, kun je mensen naar hun stoel helpen en met gasten communiceren. Bijkomende verantwoordelijkheden kunnen een beetje vegen en het ophangen van filmposters zijn, maar het is onderdeel van je functie om films te kijken.

Betaald worden

Het is belangrijk om een baan te krijgen als je 16 wordt. In plaats van te werken als kok bij McDonald's of als kassier bij de plaatselijke supermarkt, kunt u echter een aantal van deze eenvoudige banen proberen die op uw interesses kunnen worden afgestemd. Niemand zal je betalen om niets te doen, maar een gemakkelijke baan hebben in een gebied dat je leuk vindt, kan het leven veel leuker maken.

Aanbevolen: