Maandelijkse abonnementsboxen voor kinderen

Inhoudsopgave:

Maandelijkse abonnementsboxen voor kinderen
Maandelijkse abonnementsboxen voor kinderen
Anonim
Levering abonnementsbox
Levering abonnementsbox

Abonnementsboxen zorgen elke maand voor een beetje plezier bij elke box. Of uw kind nu een nerd is, een artiest of iets daartussenin, er is een maandelijkse abonnementsbox die u direct bij u thuis kunt laten bezorgen voor non-stop plezier.

Geek Out met LootCrate

Als je een tween hebt die haar innerlijke nerd omarmt, is LootCrate een onmisbaar abonnement. Elke maand wordt uit deze krat een T-shirt en andere gelicentieerde items verzonden met franchises zoals Legend of Zelda, Marvel Universe en Lord of the Rings. Abonnees ontvangen exclusieve merchandise en verzamelobjecten zoals beeldjes en posters, waarmee al hun nerddromen werkelijkheid worden.

De krat biedt verschillende abonnementen, maar als je je aanmeldt voor het volledige jaarabonnement, kost de doos ongeveer $ 16 per maand. Hetzelfde bedrijf biedt ook andere maandelijkse kratten aan, zoals Sanrio (denk aan Hello Kitty), SportsCrate en een abonnement met Anime-thema. Forbes noemt het een van hun keuzes als een van de beste abonnementen voor kinderen, hoewel je toegegeven dat je soms meer 'volwassen' dingen krijgt, zoals onderzetters. Het is waarschijnlijk het meest geschikt voor kinderen van 10 jaar en ouder, maar in werkelijkheid heeft het een enorme aantrekkingskracht op iedereen die van deze klassieke basiselementen in de 'nerd'-cultuur houdt.

STEAM TinkerCrate

Als je een beginnende ingenieur in handen hebt, is TinkerCrate (voor kinderen van negen jaar en ouder) misschien wel de maandelijkse doos om haar bezig te houden. Elke maand krijg je een project met aanwijzingen en alle benodigde benodigdheden, samen met een tijdschrift met aanvullende wetenschappelijke experimenten en aanvullende instructievideo's. Kiwi, het moederbedrijf, produceert ook andere dozen, waaronder een DoodleCrate voor kinderen van negen jaar en ouder en soortgelijke dozen met STEAM-thema voor kinderen van 24 maanden tot acht jaar oud. TimeOut noemt TinkerCrate een van de beste aankopen. Voor $ 20 is het de kosten zeker waard, vooral omdat alle benodigdheden voor het project direct in de doos zitten, waardoor je een hoop tijd bespaart.

Green Kid Crafts

Ideaal voor kinderen die van knutselen houden in de leeftijd van 2 tot 10 jaar. Green Kid Crafts biedt maandelijks een doos vol projecten rond een thema. Thema's zijn bijvoorbeeld ruimte, tuinieren of muziek. Alle benodigdheden voor de activiteiten zitten in de doos en bij je abonnement zit ook een tijdschrift van 12 pagina's om het leerplezier te vergroten. Hoewel het bedrijf zichzelf profileert als een 'STEAM'-aanbod, moet de nadruk worden gelegd op de 'a' voor kunst - dit is meestal handwerk. Ze zijn echter een van de weinige bedrijven die 'echte' activiteiten voor de kleuterschool aanbieden, en ze bieden ook een broer-zus-upgrade aan, zodat je voldoende materialen kunt krijgen voor alle kleine mensen in je huis. Als je een boek bij je doos wilt, doen ze dat ook - wat dit pakket tot een groot leerplezier kan maken. Het abonnement begint bij ongeveer $ 19 per maand.

Slime Kits van Emerald

Slime Kits van Emerald biedt wat je altijd al wilde: slijm. Elke doos wordt geleverd met 'mini-slijm' (speelklaar met slijm voor degenen die gewoon niet kunnen wachten). Ook worden alle ingrediënten geleverd om het slijm van die maand te maken. Wie had gedacht dat er zoveel slijm kon zijn? Wat leuk is voor ouders van wie de kinderen dol zijn op deze rage, is dat de doos alle benodigdheden bevat die je nodig hebt om verschillende soorten slijm te maken. Voorbeelden hiervan zijn seizoensgebonden dingen zoals Pumpkin Pie Butter Slime, en de kit is geschikt voor kinderen die oud genoeg zijn om met slijm te spelen (vroege basisscholen). De eigenaresse heeft een Etsy-winkel waar je kunt zien wat voor spullen ze heeft. Het kost $ 25 per maand.

Slakkenpostbus voor de overwinning

Een abonnementsbox is een geweldig cadeau, aangezien ze elke maand blijven geven. Zorgvuldig samengesteld en over het algemeen compleet met alles wat je nodig hebt, overweeg een doos voor je volgende verjaardag of kerstcadeau. Het is gegarandeerd dat de ontvanger niet teleurgesteld zal zijn.

Aanbevolen: