Feng Shui-ideeën voor veelbelovende kalenderplaatsing

Inhoudsopgave:

Feng Shui-ideeën voor veelbelovende kalenderplaatsing
Feng Shui-ideeën voor veelbelovende kalenderplaatsing
Anonim
Dagelijkse kalenderpagina met Chinese karakters
Dagelijkse kalenderpagina met Chinese karakters

Kalenderplaatsingen die aansluiten bij de feng shui-principes kunnen activiteiten en voortdurende veelbelovende energieën ondersteunen. U kunt deze principes gebruiken om u te helpen bij het bepalen van de beste locatie voor een kalender bij u thuis.

Feng Shui-kalenderplaatsing om te vermijden

Er zijn een paar praktische feng shui-regels die je kunt volgen om ongunstige gebieden en sectoren te vermijden bij het plaatsen van een kalender.

Niet bij de voordeur

Je wilt de chi-energie die je huis binnenkomt niet voorzien van een tijdstempel, of erger nog, de hoeveelheid chi-energie beperken die voorbij een tijdslimiet kan gaan, zoals een kalender. Plaats nooit een kalender op of bij de voordeur.

Houd kalenders uit de badkamer

De badkamer is een kamer waar schoon water binnenkomt en afvalwater weggaat. Een kalender op dit gebied is ongunstig.

Slaapkamers moeten kalendervrij zijn

De slaapkamer moet een rustgevende plek zijn die niet wordt gehinderd door tijd. Een kalender op dit gebied zal de veelbelovende, revitaliserende chi-energie verstoren.

Vermijd eetkamerkalenders

De eetkamer is de ruimte waar gezinsovervloed wordt gegenereerd. Een kalender in dit gebied zal, net als een klok in deze kamer, een tijdslimiet voor deze overvloed genereren. Plaats hier geen kalender.

Houd kalenders uit de oostelijke sector

Een kalender is een tijdsinstrument, dus houd hier rekening mee als je deze in een specifieke sector plaatst. De oostelijke sector regeert bijvoorbeeld over gezondheidsgeluk. Een kalender op dit gebied kan een beperking van uw gezondheid aangeven.

Gunstige Feng Shui-kalenderplaatsingen

Waar u uw feng shui-kalender plaatst, kan deze informatie op de voorgrond van uw dagelijkse leven houden. Het biedt u de mogelijkheid om volledig te profiteren van veelbelovende uitlijningen van vliegende sterren en meer.

Noordelijke sectorboost

Een kalender in de noordelijke sector kan je carrière helpen, aangezien deze sector wordt geleid door een waterelement. Dit element impliceert beweging en heeft yang chi-energie, die staat voor actie, agressie en creatie. De tijd wordt vloeibaar en stroomt met de chi-energie die wordt gegenereerd door het waterelement, wat in jouw voordeel werkt.

Thuis- of werkkantoor

Een bureaukalender kan in de noordelijke sector van uw bureau worden geplaatst om te profiteren van het waterelement. Een dagelijkse kalender waarmee u uw dag in één oogopslag kunt plannen en bekijken, is een ideale keuze.

Vrouw schrijven op bureaukalender
Vrouw schrijven op bureaukalender

Wandkalender Feng Shui

Muurkalenders kunnen heel veelbelovend zijn.

  • Plaats een muurkalender waar dit voor u het voordeligst is. Dit is meestal een kamer waar je veel tijd doorbrengt, zoals de keuken, woonkamer of thuiskantoor.
  • Je kunt een muurkalender aan de noordmuur van je kantoor plaatsen om een goede werkstroom te stimuleren.
  • Een kalender die het hele jaar van de maanden weergeeft (scrolkalender) wordt als veelbelovend beschouwd, omdat je visueel het jaar vóór je kunt zien.
  • Je kunt ook maandelijkse muurkalenders gebruiken. Vergeet niet elke maand vooruit te betalen.

    Grote wandkalender
    Grote wandkalender

Gunstige kalenderstijlen

Gunstige foto's van de dingen die je wilt bereiken of zelfs kopen, zoals een nieuw huis, zijn uitstekende keuzes voor kalenderfoto's. Dit geldt vooral als je je eigen weergavekalender maakt.

Feng Shui Kalendertips

Sommige kalenderpraktijken en kalenderstijlen zijn niet nuttig vanuit een feng shui-perspectief.

Gooi oude kalenders weg

Vastu Shastra en feng shui kruisen elkaar vaak. Neem een pagina uit de Vastu Shastra-principes en gooi oude kalenders weg. Houd niet vast aan oude kalenders en laat ze zien. In feng shui wordt dit als rommel beschouwd. Het verleden is stagnerende chi-energie; oude kalenders zorgen ervoor dat je in het verleden blijft hangen en voorkomen dat je verder komt.

Je moet ook geen oude kalenders bewaren alleen maar omdat je de foto's wilt hebben. Als je een foto in een kalender leuk vindt, knip hem dan uit en plaats hem in een lijst of plakboek om hem te bewaren.

Kies veelbelovende kalenderfoto-onderwerpen

Er zijn een paar regels over de foto's die op een kalender worden weergegeven. Het belangrijkste is om geen foto's te hebben die als verontrustend, schadelijk of negatief kunnen worden beschouwd.

  • Foto's van geweld horen niet op een kalender te staan.
  • Wrede dieren moeten worden vermeden.
  • Uitingen van woede passen niet op een kalender.

Personal Calendar Placement Matters

Kalenders die in een handtas, koffertje of op een mobiele telefoon kunnen worden opgeborgen, zijn praktische en belangrijke manieren om de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse evenementen en afspraken bij te houden. Houd er rekening mee waar u deze kalender plaatst.

Persoonlijke weekplanner
Persoonlijke weekplanner

Kalenders spelen een belangrijke rol in Feng Shui

Kalenders herinneren je aan belangrijke datums en een feng shui-kalender markeert specifieke plaatsen in de tijdsdimensie, inclusief jezelf. Het geeft een beter inzicht in waar u moet zijn of activeert sectoren in uw huis en kantoor om te profiteren van veelbelovende energieën.

Aanbevolen: