8 interieurdesignbloggers die je zou moeten volgen

Inhoudsopgave:

8 interieurdesignbloggers die je zou moeten volgen
8 interieurdesignbloggers die je zou moeten volgen
Anonim
Binnenhuisarchitect die vanuit huis werkt
Binnenhuisarchitect die vanuit huis werkt

Of het nu gaat om een formele opleiding of een autodidactische passie, enkele van de meest inspirerende ideeën voor interieurontwerp komen van bloggers die echt meerdere talenten hebben aangescherpt. Volg bloggers met een onberispelijke smaak en opmerkelijk talent.

Hadley Court

Hadley Court blog-startpagina
Hadley Court blog-startpagina

De kenmerkende naam voor Hadley Court komt van het voorouderlijke zomerhuis van Leslie Hendrix Wood, een inheemse Southern Belle uit Midland, Texas. Wood is een luxe binnenhuisarchitect die Hadley Court heeft opgericht om het fijne leven te vieren. Klik op onderwerpen zoals luxe decoratie, stijlvolle organisatie, formeel entertainment, reizen en inspirerend geven.

Je zult verschillende redenen vinden om Hadley Court aan je leeslijst toe te voegen:

  • Leslie's blog zal lezers bekoren die een passie hebben voor tijdloze, elegante interieurs en traditionele stijl.
  • Ze houdt het laatste modenieuws scherp in de gaten en laat zien hoe interieurdesign daardoor wordt beïnvloed.
  • Je vindt er ook tips en ideeën voor vakantiedecoratie, entertainment en gesprekken met elite designbeïnvloeders.

De decoroloog

Het Decoroloog-blog
Het Decoroloog-blog

Kristie Barnett is de getalenteerde dame aan het roer van The Decorologist. Barnett is een kleurenexpert en professionele thuisstager die in 2009 begon met bloggen. Afgestudeerde diploma's in psychologie en onderwijs hebben haar tot een uitstekende docent, spreker en auteur gemaakt op het gebied van de psychologie van home-enscenering. Kristie is zeer getalenteerd in het ontwikkelen van kleurenpaletten, zowel binnen als buiten het huis.

Barnett biedt waardevol advies over welke muurkleuren u moet gebruiken als u uw huis probeert te verkopen, welke designtrends de moeite waard zijn om te volgen en over eenvoudige upgrades die echte waarde aan uw huis kunnen toevoegen. Klik op de link 'Leer van mij' bovenaan haar blogpagina en je vindt informatie zoals:

  • Instructievideo's over thuisstagingtechnieken
  • Een gereedschapsset voor verfkleuren te koop
  • Instructies voor het kiezen van verfkleuren
  • Demonstratie van de juiste meubelopstelling

Maan tot maan

Maan tot maan blog
Maan tot maan blog

Voor degenen die van bohemien of ongebruikelijke stijl houden, is Moon to Moon precies wat je zoekt. De blog is gemaakt door een verpleegster genaamd Gabi uit Bristol, Engeland en biedt fascinerende kijk op eclectische huisstijlen van over de hele wereld.

Wat je zult vinden

Van geodetische koepelhuizen tot Saoedi-Arabische fresco's met oogverblindende geschilderde trappen: de blog staat vol met onverwachte verrassingen. Gabi's gevarieerde assortiment ontwerponderwerpen wordt meestal gecategoriseerd op basis van kamers of onderwerpen zoals planten, waarbij ze geweldige afbeeldingen laat zien waarin planten in kamerontwerpen zijn verwerkt. Van aanbevolen Etsy-vondsten tot bohemien huisrondleidingen, deze bescheiden kleine blog heeft, ondanks zijn ouderwetse uitstraling, veel te bieden.

Onderscheidingen

Gabi's oog voor design is niet onopgemerkt gebleven. Ze was een van de vier gelukkige interieurontwerpbloggers die werden uitgenodigd in Christie's Auction House in South Kensington om een kamer te stylen voor de catalogus van november 2015 van het bedrijf. Moon to Moon was ook te zien in Apartment Therapy als aanbevolen leesmateriaal voor ontwerpen in bohemienstijl.

Meer designbloggers die het waard zijn om te volgen

Van doe-het-zelfgoeroes tot energie-aligners, deze getalenteerde designbloggers houden je bezig met voortdurende inspiratie voor prachtige interieurs.

  • Centsationele stijlblog
    Centsationele stijlblog

    Centsational Style - Kate Riley, voorheen bekend als 'Centsational Girl', is een zeer succesvolle designblogger die haar praktijk als advocaat heeft verlaten om zich fulltime op interieurdecoratie te concentreren. Riley staat bekend om haar doe-het-zelf meubelmake-overs, verbouwingsprojecten voor huizen en haar eigentijdse collecties stoffen en behang.

  • The Inspired Room - Erkend als favoriet bij lezers door Better Homes and Gardens, creëerde Melissa Michaels in 2007 The Inspired Room om lezers aan te moedigen het huis dat ze hebben te omarmen. Michaels heeft verschillende boeken over interieurdecoratie geschreven en nodigt lezers uit om de look van haar eigen huis in cottage-stijl te bekijken door klikbare afbeeldingen van haar favoriete decorstukken te plaatsen.
  • Artsy Chicks Rule - De blog is gemaakt door Nancy, een kustvrouw uit Virginia, die ervan houdt oude meubels opnieuw te gebruiken met krijtverf en kringloopwinkelrommel om te toveren tot een sluw interieur met een uniek karakter. Als je een budgetdecorateur bent, een fervent doe-het-zelf-fan of dol bent op kustdecoratie, dan is dit de blog voor jou.
  • Gates Interior Design - Amanda Gates biedt lezers een gezonde dosis energiegericht ontwerp, waarbij gebruik wordt gemaakt van de principes van feng shui. Leer hoe u prachtige ruimtes kunt creëren waar u zich ook goed voelt.
  • The English Room - Klassieke, Engelse landelijke stijl met een postmoderne twist van pop-art, gedurfde patronen en intense kleuren beschrijft het werk van woonontwerper Holly Hollingsworth Phillips. Holly's blog, gevestigd in Charlotte, North Carolina, is gevuld met een indrukwekkend portfolio van artistiek ontworpen ruimtes vol heldere, levendige kleuren en tegenstrijdige elementen die haar kamers een pittig, leuk karakter geven.

Laat je eigen gevoel voor stijl zien

Je hebt geen formele training nodig om een geweldige blog over interieurontwerp te maken. Het vergt echter wel een aanzienlijke inzet van tijd en moeite, gekoppeld aan persoonlijk talent en een passie voor stijl die uw invloed wijd en zijd zullen uitdragen.

Aanbevolen: