Kinderkunstezels voor alle leeftijden

Inhoudsopgave:

Kinderkunstezels voor alle leeftijden
Kinderkunstezels voor alle leeftijden
Anonim
kind dat ezel gebruikt om te schilderen
kind dat ezel gebruikt om te schilderen

Kleuren, tekenen en schilderen zijn belangrijke onderdelen van de dagelijkse activiteiten van kinderen. Help je kleintje prachtige kunst te maken met de beste schildersezel voor zijn of haar leeftijd, ontwikkelingsniveau en vaardigheidsniveau.

Crayola magnetische dubbele schildersezel

Crayola's klassieke magnetische dubbele schildersezel is perfect voor kleine kunstenaars in de peuter- en kleuterleeftijd. De felrode, blauwe en gele dikke plastic ezel is iets meer dan 120 cm hoog, zodat kinderen bij de afneembare opbergbakken kunnen om kleurpotloden, stiften, krijt of verf te pakken. Een grote clip aan de bovenkant van zowel het droog uitwisbare oppervlak als het schoolbordoppervlak aan weerszijden houdt het papier op zijn plaats.

Voor iets minder dan $ 40 wordt de ezel ook geleverd met een set letter- en cijfermagneten. Bijna 100 procent van de klanten zegt dat ze het aan een vriend zouden aanbevelen, terwijl bijna 700 het een beoordeling van vijf van de vijf sterren geven dankzij het formaat en de meerdere functies. Dr. Toys noemt de ezel als een van de 100 beste speelgoed. Naast dat het verkrijgbaar is bij Walmart, kun je het ook vinden op Amazon.

Voordelen

Omdat het volledig is gemaakt van afveegbare oppervlakken, zul je er geen probleem mee hebben om het er mooi uit te laten zien, zelfs nadat je peuter er verf op heeft gespat. De hoogte is perfect voor kleine kinderen om te staan en te creëren, zodat je niet hoeft te proberen hun drukke lichaam op een stoel te houden.

Nadelen

Er zijn geen hoogteaanpassingen, dus de ezel groeit niet met je kinderen mee. Na een jaar of zes worden ze te groot om dit product nog comfortabel te kunnen gebruiken. Het is ook behoorlijk omvangrijk. Hoewel hij relatief plat kan worden opgevouwen, is hij te groot om gemakkelijk op te bergen.

Crayola magnetische dubbele schildersezel
Crayola magnetische dubbele schildersezel

Melissa & Doug tafelschildersezel

Als je weinig ruimte hebt, probeer dan een kleinere tafelezel die op elk bureau, aanrecht of tafel kan worden geplaatst en kan worden opgevouwen voor eenvoudig opbergen. Het vertrouwde kindermerk Melissa & Doug verkoopt een luxe dubbelzijdige tafelschildersezel voor minder dan $ 40.

De ene kant van het kunstoppervlak is een krijtbord, terwijl de andere kant een magnetisch, droog uitwisbaar bord is. Bovenop dit oppervlak zit een houder voor een rol kunstenaarspapier. Eén enkele vouwbalk klapt uit om het tekengebied te ondersteunen of kan plat worden opgevouwen voor opslag. Je kunt een klein bakje toevoegen of verwijderen met één open compartiment en twee bekerhouderopeningen voor kunstbenodigdheden.

Voordelen

Het gehele werkoppervlak is ongeveer 50 bij 50 cm, dus groot genoeg om grote kunstwerken te maken en klein genoeg om perfect op elke tafel te passen. Het wordt aanbevolen voor kinderen vanaf drie jaar, maar omdat het op een tafel, boekenplank, dressoir of bureau kan worden geplaatst, kunnen oudere kinderen het nog steeds goed gebruiken.

Nadelen

De hoek waarin de ezel staat, is niet verstelbaar, dus het kan lastig zijn voor jongere kinderen die waarschijnlijk hun armen door hun creaties slepen als ze bovenaan het kunstoppervlak werken.

Melissa & Doug tafelblad-ezel
Melissa & Doug tafelblad-ezel

Artsy staande schildersezel

Als je op zoek bent naar een eenvoudige ezel die geschikt is voor een brede leeftijdscategorie, dan is de Artsy Easel uit Land of Nod een goede keuze. De houten schildersezel met A-frame heeft een krijtbord aan de ene kant, een droog uitwisbaar bord aan de andere kant, een ondiepe houten plank eronder en een unieke papierinvoer.

De papierrol past middenonder in de hele eenheid en loopt omhoog om door een dunne opening aan de bovenkant van de ezel te worden ingevoerd, waar u vervolgens de voorkant van het werkoppervlak naar binnen trekt. Het kost ongeveer $ 150, maar klanten geven de ezel de hoogste cijfers voor kwaliteit en stevigheid. Bovendien werd het volgens Pop Sugar aanbevolen als een topkerstcadeau.

Voordelen

Met een lengte van 150 cm kunnen jongere kinderen de werkbladen bereiken en kunnen grote kinderen er ook mee creëren. Het strakke ontwerp past bovendien prachtig bij elk interieur en kan dus in elke ruimte worden gebruikt.

Nadelen

Hoewel de papierinvoer uniek en verborgen is, kunt u het papier slechts aan één kant tegelijk uitrekken. Omdat er aan de bovenkant geen clips voor het papier zitten, kan slechts één kind het papier tegelijk gebruiken, ook al zijn er twee kanten aan de ezel.

Kunstzinnige ezel
Kunstzinnige ezel

Jonti-Craft gigantische schildersezel

Als je een professionele minikunstenaar in handen hebt, is een gigantische ezel op zijn plaats. De dubbelzijdige bordezel van Jonti-Craft heeft een werkoppervlak van 50 inch hoog dat begint op vloerniveau. Een berkenframe houdt het doorzichtige acrylpaneel op zijn plaats, zodat kinderen aan beide kanten kunnen creëren. Gebruik wasbare verf of droog uitwisbare markers om direct op het acryl creatief aan de slag te gaan.

Deze gigantische ezel kost je ongeveer $ 235, maar hij kan jaren meegaan als je kinderen groter worden.

Voordelen

Met een kleine caddy aan elke kant van het frame hebben kinderen hun spullen binnen handbereik, maar niet in de weg van hun werkruimte. De grote kunstruimte maakt enorme creaties mogelijk waar dagen aan gewerkt kunnen worden, waardoor de kleintjes urenlang bezig kunnen zijn.

Nadelen

Er is geen ingebouwde manier om kunstenaarspapier te gebruiken voor het maken van foto's die kinderen kunnen houden of weggeven. Je moet ofwel één kunstwerk maken en het voor altijd op de ezel laten staan, ofwel je kinderen overtuigen om jou foto's van hun creaties te laten maken, zodat je elke nieuwe kunt behouden. Zoals de categorie suggereert, kun je deze gigantische ezel ook niet verstoppen.

Jont-Craft gigantische ezel
Jont-Craft gigantische ezel

Kunstezels voor kinderen voor elke leeftijd

Kinderen houden ervan om te fantaseren en te creëren, vooral met tactiele benodigdheden zoals krijt en verf. Stimuleer creativiteit met een functionele kunst-ezel, gemaakt met kinderkunstenaars in gedachten.

Aanbevolen: