Lijst met beurzen voor lichamelijke opvoeding

Inhoudsopgave:

Lijst met beurzen voor lichamelijke opvoeding
Lijst met beurzen voor lichamelijke opvoeding
Anonim
studenten die basketbal spelen
studenten die basketbal spelen

Financiering voor lichamelijke opvoeding (LO) kan een hele opgave zijn. De beschikbare bedragen zijn doorgaans klein en de programma's zijn vaak nauw afgestemd op specifieke interesses. Toch zijn er goede opties. Er zijn ook hulpmiddelen waarmee programma's voor lichamelijke opvoeding precies de juiste financiering voor hun behoeften kunnen vinden.

Actie voor gezonde kinderen

Action for He althy Kids werkt samen met scholen om te garanderen dat elke leerling gezond is. Zij bieden drie beurzen aan, waarvan er twee sportspecifiek zijn: de Game On-subsidie en de Game On voor Ouders-subsidie. Deze beurzen ondersteunen gym op scholen, naschoolse atletiek en andere schoolprogramma's. Game On-subsidies zijn bedoeld voor leraren en beheerders en Game On for Parents-subsidies zijn voornamelijk bedoeld voor lokale PTA-groepen (hoewel andere oudergroepen in aanmerking komen om een aanvraag in te dienen) die een programma willen implementeren.

Over de subsidie

Het geld kan worden gebruikt voor de aanschaf van apparatuur, evaluatiekosten (printen/kopiëren) of incentives (niet meer dan 10% van het totale budget). De subsidieaanvraag moet tevens een voedingscomponent bevatten. De subsidies variëren van $500 tot $1000, waarbij de meeste scholen een volledige $1000 ontvangen. U kunt het subsidiegeld gebruiken voor:

  • Verbetering van faciliteiten die worden gebruikt voor sport
  • Uitrusting kopen voor de pauze
  • Speelplaatsen/speelruimtes verbeteren of creëren
  • Algemeen programma voor lichamelijke opvoeding (maar het geld kan niet naar administratieve kosten zoals salarissen of stipendia gaan)
  • Intramurale en/of voor-/naschoolse programma's die een gezonde en actieve levensstijl bevorderen
  • Voedingsinitiatieven zoals voedingseducatie en tuinieren

Hoe solliciteren

Alleen scholen, PTO/PTA of schoolgezondheids- en welzijnsteams kunnen subsidiefondsen aanvragen en ontvangen. Bent u docent, dan moet u er samen met uw administratie voor zorgen dat u de juiste persoon bent om de beurs aan te vragen. Ook schooldistricten kunnen een aanvraag indienen. De subsidies variëren van $ 500 tot $ 1.000 en hoewel alle scholen in aanmerking komen voor een aanvraag, kunnen scholen die een populatie van basis- en voortgezet onderwijs bedienen waar ten minste 50 procent van de leerlingen in aanmerking komt voor een gratis of goedkopere lunch, voorrang krijgen. Aanvragen zijn doorgaans elk jaar in januari beschikbaar en zijn online beschikbaar.

Clif Bar Family Foundation

studenten rennen in grasland
studenten rennen in grasland

Clif Bar Family Foundation ondersteunt programma's voor lichamelijke opvoeding als onderdeel van een alomvattende financieringsstrategie om de gezondheid van de gemeenschap te verbeteren. De subsidies bedragen gemiddeld ongeveer $ 7.000 en zijn bedoeld voor programma's die buitenactiviteiten, goede voeding en gemeenschapsopbouw aanmoedigen.

Over de subsidie

De financieringsdoelstellingen van de stichting zijn breed. Afhankelijk van de curriculumprioriteiten kunnen PE-programma's passen in een 'preventieve benadering van de volksgezondheid' of 'duurzame gemeenschapsontwikkeling'. Dat gezegd hebbende, verklaren ze expliciet dat ze geld willen geven aan programma's die een aantal van hun aandachtsgebieden aanpakken, waaronder:

  • Bescherm de schoonheid en overvloed van de aarde
  • Creëer een robuust, gezond voedselsysteem
  • Vergroot de mogelijkheden voor buitenactiviteiten
  • Beperking van de gevaren voor het milieu
  • Bouw sterkere gemeenschappen

Hoe solliciteren

Deadlines voor aanmelding zijn jaarlijks 1 februari, 1 juni en 1 oktober. Op de website van de stichting worden aanvragers door een korte quiz geleid om te bevestigen dat ze goed bij de subsidie passen. De applicatie is online beschikbaar.

Fonds voor leraren

Fund for Teachers geeft beurzen aan leraren, inclusief gymleraren, om beurzen, netwerken en permanente educatie te financieren. Het mandaat van Fund for Teachers is beschikbaar voor elke docent in de Verenigde Staten om docenten, inclusief gymleraren, te helpen hun studie voort te zetten en expertise op te bouwen die de resultaten van studenten verbetert.

Over de subsidie

De organisatie is een landelijk programma met verschillende middelen die op verschillende plaatsen beschikbaar zijn, maar legt consequent de nadruk op de onafhankelijkheid van leraren en financiert beurzen die door aanvragers zijn ontworpen om aan hun specifieke behoeften te voldoen. Het programma is uniek wat betreft de financiering van gymleraren, omdat de financiering bedoeld is voor de professionele ontwikkeling van de leraar, en niet voor subsidies voor programmering of apparatuur.

Voorbeelden van eerdere projecten zijn:

  • Deelnemen aan een dansretraite in Kauai, Hawaï om te leren hoe je zelfbewustzijn en sociaal-emotionele leertechnieken kunt integreren in een tienerwellnessprogramma
  • Ga naar Outward Bound in Colorado om te leren hoe je een backpack-eenheidstudie kunt samenstellen
  • Tour door het westen van de Verenigde Staten om te leren hoe je uitdagende fysieke (en mentale) activiteiten in het lesprogramma kunt opnemen
  • Naar Europa gaan om fitnessgewoonten en lage zwaarlijvigheidscijfers in een paar Europese landen te onderzoeken

Hoe solliciteren

De Fund For Teachers-website biedt een klikbare kaart voor gymleraren om opties in hun regio te verkennen. Voordat u met uw aanvraag begint, kunt u ook het Application Learning Center raadplegen, waar vragen worden beantwoord die u mogelijk heeft. Deadlines en exacte bedragen zijn afhankelijk van de locatie, maar subsidies zijn over het algemeen beperkt tot $ 5.000 voor een individu, of $ 10.000 voor een team.

Goed sporten

Jongen die een slalomrace uitvoert
Jongen die een slalomrace uitvoert

Good Sports is een landelijk programma dat kleding, uitrusting en andere middelen doneert aan programma's voor lichamelijke opvoeding in nood. De organisatie zorgt ervoor dat elk gymprogramma en naschoolse sportteam in het land over de uitrusting beschikt die ze nodig hebben om te spelen.

Over de subsidie

Door partnerschappen met professionele sportteams, andere liefdadigheidsinstellingen en de staats- en lokale overheid, verstrekt Good Sports schenkingen in natura van sportuitrusting aan programma's. Donaties staan open voor elk sport-, recreatief of fysiek fitnessprogramma in de Verenigde Staten dat kinderen van 3 tot 18 jaar bedient. Recente donaties omvatten $ 30.000 aan uitrusting aan het Jersey City Soccer Program en $ 10.000 aan gymprogramma's in de Lake Highland Church. in Florida. Good Sports verstrekt geen financiële donaties. In plaats daarvan krijgt een geaccepteerd programma de mogelijkheid om te kiezen uit een catalogus van alle bronnen die Good Sports beschikbaar heeft.

Hoe solliciteren

Om te solliciteren, moet je kinderen in een economisch achtergestelde regio dienen. Van programma's wordt verwacht dat ze verzend- en administratiekosten betalen voor hun donatie, gelijk aan 10 procent van de waarde ervan. Good Sports heeft doorlopende deadlines, dus programma's kunnen zich op elk moment aanmelden. De applicatie is beschikbaar op hun website. Programma's zijn beperkt tot 3 aanvragen per jaar.

Kelly Cares Foundation

De Kelly Cares Foundation is een brede donor die programma's financiert op het snijvlak van gezondheidszorg, onderwijs en gemeenschapsopbouw. Kelly Cares begon in 2003 als een liefdadigheidsinstelling specifiek voor borstkanker, maar is uitgebreid naar alle aspecten van gemeenschapswelzijn, inclusief lichamelijke opvoeding.

Over de subsidie

Kelly Cares, mede opgericht door de Notre Dame voetbalcoach Brian Kelly, investeert zwaar in lichamelijke opvoeding en sportgerelateerde doelen, waaronder gymprogramma's op scholen en universiteiten, naschoolse atletiekprogramma's en sponsoring van fondsenwervende evenementen. Kelly Cares heeft nauwe banden met South Bend, Indiana en de Universiteit van Notre Dame, maar doneert landelijk. Hoewel de organisatie geld verstrekt aan een breed scala aan scholen en gemeenschapsactiviteiten, kun je misschien het beste zien of je goed bij je past door naar hun prioriteiten te kijken.

Hoe solliciteren

De jaarlijkse deadline van Kelly Cares is 1 december en u kunt uw aanvraag online starten. Programma's zijn beperkt tot één beurs per drie jaar, maar u kunt elk jaar een aanvraag indienen als u geen beurs wint. Kelly Cares geeft geldelijke subsidies, doorgaans variërend tussen $ 5.000 en $ 10.000.

Kinderen in het spel

Kids in the Game werkt samen met PHIT America om subsidies te verstrekken aan programma's voor lichamelijke opvoeding en voeding op basisscholen. Kids in the Game beheert de GO! Subsidieprogramma ter ondersteuning van basisschoolprogramma's die kinderen actief houden.

Over de subsidie

Kids in the Game verstrekt subsidies specifiek aan scholen met als doel het ondersteunen of op gang brengen van programma's die onder meer fysieke fitheid voor, tijdens en na de schooldag omvatten. Iedereen uitgenodigd om te solliciteren. Subsidiegeld kan worden gebruikt voor:

  • Uitrusting
  • Verbetering van faciliteiten
  • Professionele ontwikkeling

De subsidie vereist alleen dat deze in de eerste plaats wordt gebruikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar, dus de reikwijdte van waar het geld voor kan worden gebruikt is breed.

Hoe solliciteren

Aanvragen zijn dit jaar gesloten, maar gaan in 2018 weer open. Kids in the Game biedt geldelijke subsidies van $ 1.000 tot $ 5.000.

Tommy Wilson Memorial Grant

rolstoelbasketballer
rolstoelbasketballer

De Tommy Wilson Memorial Grant wordt gefinancierd door SHAPE America en biedt een breed scala aan ondersteuning voor gymprogramma's voor kinderen met een handicap.

Over de subsidie

De Tommy Wilson Memorial Grant, opgericht door Dr. George Wilson ter nagedachtenis aan zijn zoon, stelt kleine beurzen beschikbaar voor programma's voor lichamelijke opvoeding en recreatie ten behoeve van gehandicapte studenten. De financiering gaat specifiek naar directe diensten voor gehandicapten, waaronder:

  • Uitrusting
  • Faciliteiten
  • Programmeren
  • Registratiekosten (dat wil zeggen dat uw programma deze fondsen kan gebruiken om beurzen te verstrekken ter dekking van de registratiekosten voor studenten met een handicap)

Deze subsidie zou het meest geschikt zijn voor een school die uitsluitend studenten met een handicap bedient.

Hoe solliciteren

Beurzen worden het hele jaar door aangeboden, met als deadline 1 december van het jaar waarvoor financiering wordt aangevraagd. Aanmelding en verdere informatie zijn online beschikbaar. De subsidies variëren van $ 500 tot $ 1.500.

Walmart Community Grant-programma

Walmart geeft kleine, duurzame subsidies aan een breed scala aan programma's in elke gemeenschap waar een van zijn winkels aanwezig is, inclusief programma's voor lichamelijke opvoeding.

Over de subsidie

Het Walmart Community Grant-programma is ontworpen om zeer toegankelijk en gemeenschapsgericht te zijn. Openbare en particuliere scholen, kerken en 501(c)3-organisaties komen allemaal in gelijke mate in aanmerking. Walmart legt bijzondere nadruk op het ondersteunen van lokale programma's die te maken hebben met gemeenschap en gezondheid, waardoor ze een ideale match zijn voor een PE-programma dat een bescheiden hoeveelheid steun nodig heeft.

Hoe solliciteren

Walmart-subsidies variëren over het algemeen tussen $ 250 en $ 2.500, en u kunt online een aanvraag indienen. Walmart heeft een jaarlijkse open subsidieperiode van 1 februari tot 31 december, waarbij aanvragen gedurende de hele periode worden geaccepteerd. De financieringsbedragen variëren per locatie, maar programma's kunnen doorgaans één keer per subsidieperiode worden aangevraagd.

Krijg de financiering die u nodig heeft

Met de toenemende incidentie van obesitas, diabetes en andere voedingsziekten in de Verenigde Staten is financiering voor lichamelijke opvoeding nog nooit zo belangrijk geweest. Het is ook toegankelijk. Een strakke focus op een specifiek onderwerp als PE lijkt in eerste instantie misschien een beperking, maar kan een groot voordeel blijken te zijn bij het zoeken naar financiering. Een breed verzoek, gericht aan een donateur die van alles een beetje steunt, kan verdwalen tussen honderden soortgelijke verzoeken, maar als je sportstapelen, schermen of een triatlon wilt financieren, is daar een subsidie voor.

Er zijn ook hulpmiddelen beschikbaar om te helpen bij het zoeken. CATCH (Coordinated Approach to Child He alth) biedt gratis hulp bij het vinden en schrijven van subsidieaanvragen. AchievePE en SparkPE zijn zoekhulpmiddelen die zijn ontworpen om PE-programma's te matchen met de perfecte financier. Er zijn veel manieren waarop uw PE-programma de Goudlokje-subsidie kan vinden die precies bij uw behoeften past.

Aanbevolen: