Verkoopt Hollister kinderkleding?

Inhoudsopgave:

Verkoopt Hollister kinderkleding?
Verkoopt Hollister kinderkleding?
Anonim
groep trendy tieners
groep trendy tieners

Als u de belangrijkste kledingsite van Hollister of een van hun winkels bezoekt, zult u misschien teleurgesteld zijn als u hoort dat Hollister-kinderkleding niet tot de kledingcategorieën behoort.

Verkoopt Hollister kinderkleding?

Eigenlijk niet. Als uw kinderen echter de basisschoolleeftijd hebben of groter zijn dan gemiddeld, kunt u misschien wat kleding voor de tienerset voor ze kopen. Dit komt omdat de kleding van Hollister notoir klein is, vooral op de damesafdeling. In feite zijn de kledingselecties doorgaans gecentreerd rond de maten nul tot en met negen (ook XXS en XS), en zelfs die maten kunnen in verhouding kleiner vallen dan vergelijkbare maten in andere winkels.

De hoofdwebsite van de Hollister-winkel biedt twee categorieën kleding: jongens en meisjes. Let goed op de maatvoering die voor elk item op hun website wordt vermeld en meet deze op voor uw kinderen. Kunnen ze in sommige van de kleinere tienermaten passen? Zo niet, dan zul je moeten wachten tot ze wat ouder of groter zijn. Het zou wel eens het perfecte 'coming of age'-cadeau kunnen zijn voor hun 13e verjaardag.

Hollister is een dochteronderneming van Abercrombie & Fitch, en deze divisie van het megakledingbedrijf is gericht op tieners in de leeftijd van 14 tot en met 18 jaar.

Wat u moet weten

Veel mensen houden van de exclusiviteit van het dragen van het merk Hollister. De naam Hollister komt vaak voor op allerlei kledingstukken. Andere kenmerkende kledingaspecten van Hollister zijn onder meer de ‘distressed’ jeanslook met versleten plekken en gaten. Hollister-kleding voor meisjes wordt doorgaans op maat gemaakt volgens de standaard juniormaattabel voor meisjes, terwijl jongensbroeken over het algemeen worden aangepast op basis van de tailleomtrek. Bovendien zijn sommige kledingstukken, zoals sportkleding, gebaseerd op de maten small, medium en large.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van trendy kleding van vergelijkbare kwaliteit als de kleding die in de Hollister-winkel wordt verkocht, kunt u overwegen om de kinderlijn van hun moederbedrijf, Abercrombie and Fitch, te kopen. Kinderkleding van Abercrombie and Fitch is verkrijgbaar in trendy stijlen, hoewel de kleding misschien niet dezelfde westkustsfeer heeft waar Hollister bekend om staat.

Hollister-winkels

Hoewel u zeker online kunt bestellen op de website van Hollister, zijn er winkels in winkelcentra en winkelcentra door het hele land. Neem uw kinderen mee, want zo kunt u bepalen of ze al aan de Hollister-maat voldoen. Als u niet zeker weet waar de dichtstbijzijnde winkel bij u in de buurt is, bezoek dan de website en gebruik de winkelzoeker van de site. Zoek ten slotte naar Hollister-kledingdeals op Amazon en eBay.

Aanbevolen: