10 geweldige Feng Shui schoonheidstips om vandaag te proberen

Inhoudsopgave:

10 geweldige Feng Shui schoonheidstips om vandaag te proberen
10 geweldige Feng Shui schoonheidstips om vandaag te proberen
Anonim
feng shui schoonheidstips
feng shui schoonheidstips

Feng shui-principes kunnen worden toegepast op je make-up, huidverzorging en haar om ervoor te zorgen dat je er op je best uitziet en dat je klaar bent om positieve chi-energie in je leven aan te trekken. Schoonheid zit in het oog van de toeschouwer, en er is veel dat je kunt doen om je beste eigenschappen te benadrukken en te benutten.

1 Make-up aanbrengen in de gunstige richting

Feng Shui-goeroe Lillian Too adviseert dat je, voordat je make-up aanbrengt of verwijdert, altijd in een van je vier gunstige richtingen moet zitten. Zoek eerst uw Kua-nummer. Controleer vervolgens een kua-kaart om erachter te komen welke kompasrichting overeenkomt met elk van de volgende veelbelovende richtingen:

  • Persoonlijke groei (Fu Wei) richting
  • Rijkdom (Sheng Chi) richting
  • Gezondheid (Tien Yi) richting
  • Liefde (Nien Yen) richting

Breng je make-up aan in de kompasrichting die overeenkomt met de veelbelovende chi die je wilt aantrekken: persoonlijke groei, rijkdom, gezondheid of liefde.

2 Ideale Feng Shui-lippen

Het gezichtsevenwicht moet worden gecreëerd met make-up. Zorgvuldige toepassing moet zich richten op het creëren van het ideale feng shui-gezicht. De lippen zijn een belangrijk gelaatskenmerk en vaak voorzien van collageen, waardoor ze abnormaal groot lijken. Dit is ongunstig en moet worden vermeden.

De lippen moeten vol zijn, maar nooit overdreven groot. Ze moeten in balans zijn en in verhouding staan tot uw andere gelaatstrekken.

  • Lipliners in tinten lichter dan de hoofdlipkleur kunnen helpen om de illusie van volheid te creëren.
  • Een donkerdere kleur lipliner zal de omtrek van je lippen beter definiëren.

Zorg ervoor dat je de liner(s) in de lipkleur mengt voor een vloeiende kleurovergang die natuurlijk is.

3 Gezichtsreiniging

Volgens de feng shui-principes heeft hoe helder en glad het gezicht is een directe correlatie met hoe soepel je leven verloopt. Als je last hebt van puistjes, stelt feng shui dat je leven op wegversperringen en obstakels zal stuiten. Incidentele opflakkeringen zijn gemakkelijker om mee om te gaan bij levensproblemen. Een goed gezichtsreinigingsprogramma is een must.

Het belang van een reinigingsroutine voor je gezicht is een feng shui-mandaat om een duidelijk pad naar een gemakkelijk leven te garanderen. Maak er regel nummer één van om nooit met pensioen te gaan voordat je al je make-up hebt verwijderd en je gezicht hebt gereinigd. Hydrateer indien nodig en geniet van een gemakkelijker levenspad op de feng shui-manier.

4 Wenkbrauwen trimmen

Wenkbrauwen worden volgens de feng shui-principes gezien als beschermers. De bescherming die uw wenkbrauwen bieden, beschermt u tegen emotioneel of lichamelijk letsel en tegen oplichting. De Feng Shui-verzorgingsprincipes raden af om te epileren, vorm te geven of te scheren en vervolgens valse wenkbrauwen te tekenen of te maken.

Ondanks de ongunstige aard van wenkbrauwverzorging willen de meeste mensen, vooral vrouwen, getrimde wenkbrauwen. De feng shui-regels houden rekening met degenen die hun wenkbrauwen willen trimmen en bieden deze richtlijnen:

  • Wenkbrauwen die donkerder zijn dan haar is veelbelovend.
  • Laat de wenkbrauwen nooit recht staan. Vorm wenkbrauwen met een lichte boog.
  • Wenkbrauwen moeten van binnen dikker zijn en geleidelijk dunner worden naar de buitenste punt.
  • Bosachtige (dikke) wenkbrauwen worden als veelbelovend beschouwd.

5 Eyeliner- en mascaratips

Het gebruik van zware zwarte eyeliner en mascara wordt in feng shui als ongunstige make-up beschouwd. Als je hier behoefte aan hebt, adviseren de feng shui-principes om beide spaarzaam te gebruiken.

Ogen die te donker zijn, genereren negatieve chi-energie en worden als pech beschouwd. Het visuele effect kan leiden tot negatief reactiegedrag van anderen. Ga lichter en minder met je eyeliner en mascara. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een middenbruine mascara, een zachtgrijze of een middenblauwe mascara om blauwe ogen te accentueren. Belast uw oogleden niet met zware mascara; dit is zeer ongunstig. Een klein vleugje mascara is alles wat je nodig hebt voor goede feng shui-oogmake-up.

6 Gloeiende wangen staan gelijk aan geluk

Wanken zijn een ander gezichtskenmerk dat in feng shui als geluksindicatoren wordt beschouwd. Stralend en gloeiend zijn twee feng shui-vereisten voor veelbelovende wangen. De wangen moeten een roze tint hebben en een gezonde glans geven. Experimenteer met verschillende blushkleuren en -tinten om te bepalen welke het beste bij uw kleuring past.

Net als bij alles wat met feng shui te maken heeft, is evenwicht de sleutel tot succesvolle feng shui-toepassingen. Je wilt de kleur van de wangen laten overvloeien in de kleur van de foundation, zodat het een natuurlijke, geleidelijke kleur lijkt.

Onzuiverheden op de wangen, of het nu gaat om acne, moedervlekken of littekens, worden beschouwd als obstakels of uitdagingen die moeten worden overwonnen. Verwijder indien mogelijk moedervlekken en oneffenheden.

7 Draag geen pony

Feng shui beschouwt het voorhoofd als een gelukskenmerk. In feite is het voorhoofd een potentiële magneet voor het aantrekken van geluk. Daarom wil je er zeker van zijn dat het niet bedekt of bedekt is met haar, anders wordt je geluk plotseling geblokkeerd. Breng make-up aan zodat je voorhoofd glad is.

8 Kua-nummer voor haar- en make-upkleuren

Gebruik je kua-nummer om je element en kleuren te bepalen die aan dit nummer zijn toegewezen. U kunt hier vervolgens op inspelen met uw haarkleurkeuze en make-uppalet. Sommige salons nemen een pagina over van feng shui-kappergoeroe, Billy Yamaguchi.

Yamaguchi wordt gecrediteerd met het hebben van de eerste wereldwijde salonketen die feng shui-schoonheid in haar praktijken toepast. Zijn aanpak is om de elementen en kleuren te bepalen waar klanten zich mee identificeren en vervolgens haarkleurcombinaties, kapselstijl en make-up te selecteren.

9 Haarlengte

Volgens Hair Boutique heeft de lengte van je haar een specifieke feng shui-betekenis. Deze omvatten:

  • Snelweg: De persoon is zelfvoorzienend, openhartig en zeer onafhankelijk.
  • Gemiddelde lengte (schouderlengte): Halflang haar met een naar binnen gekrulde punt duidt op iemand die elegant is, maar misschien egoïstisch is over haar uiterlijk.
  • Lang haar (onder de schouders): Lang golvend haar vertegenwoordigt iemand die van een luxueuze levensstijl houdt en oog heeft voor details. Steil lang haar duidt op iemand die heel intelligent is en ook heel zachtaardig.

10 Feng Shui-manicure

De Australische Christina Fitzgerald wordt gecrediteerd voor de introductie van de feng shui-spijkerontwerptheorie. Kortom, de linkerhand absorbeert energie (yang) en de rechterhand geeft energie (yin). De vingers zijn de geleiders waar de energie wordt geabsorbeerd of vrijgegeven.

Bij een feng shui-manicure zijn alle vingernagels in dezelfde kleur geverfd. Nadat ze zijn opgedroogd, worden een of twee vingers in een andere kleur geverfd. Dit kan een lichtere of donkerdere tint van de originele kleur zijn of een geheel andere kleur. De middelvinger (spirituele ontwikkeling) en ringvinger (hartchakrapad) moeten anders worden geschilderd, omdat de theorie stelt dat dit de twee vingers zijn die je succes bepalen.

Je kunt dit met beide handen of met één hand doen. De linkerhand is verantwoordelijk voor persoonlijk welzijn, terwijl de rechterhand zaken en carrière regelt.

Feng Shui voor prachtige resultaten

Deze tips bieden je verschillende nieuwe ideeën en manieren om de feng shui-principes verder in je leven toe te passen en je geluksfactor te vergroten. Probeer er een paar en kijk hoe ze je levenskwaliteit verbeteren en natuurlijk je geluk!

Aanbevolen: