Soorten babyhekjes

Inhoudsopgave:

Soorten babyhekjes
Soorten babyhekjes
Anonim

We kunnen commissie verdienen via links op deze pagina, maar we raden alleen producten aan waar we van houden. Bekijk hier ons beoordelingsproces.

Kleine jongen houdt vast aan het veiligheidshek
Kleine jongen houdt vast aan het veiligheidshek

Zodra je kleintje mobiel wordt, leer je snel alle plekken in je huis waar je niet wilt dat hij naartoe gaat. Of u nu wilt voorkomen dat hij van de trap v alt of gewoon wilt voorkomen dat hij een nieuw organisatiesysteem in uw kantoorruimte creëert, het installeren van veiligheidshekjes is belangrijk voor uw baby. U moet echter uw onderzoek doen om te bepalen welk type poort het beste past bij de veiligheidsbehoeften van uw huis.

Beste intrekbare babyhekken

Intrekbare poorten zijn ideaal voor deuropeningen en brede openingen in gebieden met veel verkeer, omdat ze met één hand binnen enkele seconden open of gesloten kunnen worden gelaten. Het gebruik van een interne veer en flexibele stof zorgt ervoor dat de poort in een beugel kan worden opgerold, zodat deze veilig kan worden opgeborgen wanneer deze niet in gebruik is. Intrekbare hekken zijn ook ideaal voor kinderopvang aan huis die het veiligheidshekje alleen nodig hebben voor delen van de dag dat er kinderen aanwezig zijn.

Retract-A-Gate

De door JPMA (Juvenile Products Manufacturers Association) gecertificeerde Retract-A-Gate geeft u ultieme flexibiliteit binnen een uniek ontworpen babyhekje dat door het Good Housekeeping Institute is vermeld als een van hun zes beste babyhekjes.

  • De gaaspoort is 90 cm hoog en kan worden geïnstalleerd in deuropeningen, bovenaan de trap of onderaan de trap, en zelfs diagonaal, zodat hij in ongebruikelijke kamerconfiguraties past.
  • Deze intrekbare poort kan openingen tot 180 cm breed overspannen en is gemaakt in de VS
  • De 52 inch brede versie kost ongeveer $120, terwijl de 72 inch brede versie iets minder dan $150 kost en beide verkrijgbaar zijn in café, wit of zwart.

Zomer intrekbare poort voor baby's

Hoewel de klantbeoordelingen gemengd kunnen zijn vanwege het harde geluid dat gepaard gaat met het intrekken, wordt het Summer Infant Retractable Gate ten zeerste aanbevolen door baby-experts van The Bump vanwege het prachtige ontwerp en het gebruiksgemak. Hij past in deuropeningen en trappen tot 150 cm breed, is 80 cm hoog en heeft een decoratieve uitstraling met zilveren beugels en een zwart/grijze gaaspoort, zodat hij er mooier uitziet dan andere. Voor slechts $ 90 is deze betaalbare poort een eenvoudige oplossing voor kleine openingen die alleen bij specifieke gelegenheden gesloten hoeven te worden.

Beste babyhekken voor trappen

Hoewel bijna alle op hardware gemonteerde hekken boven of onder aan de trap werken, zijn er een paar speciaal ontworpen met deze gevaarlijke locatie in gedachten en zijn ze steviger dan op druk gemonteerde hekken als ze op de juiste manier worden geïnstalleerd. Voor de meeste veiligheid kun je op zoek gaan naar op hardware gemonteerde hekken van topklasse, gemaakt voor bovenaan de trap.

  • Zorg ervoor dat je de hardware in een stijl in de muur schroeft of gebruik ankers voor de schroeven om de poort steviger te maken.
  • Als uw huis geen plaats biedt aan een op hardware gemonteerd hek vanwege een gebrek aan ruimte of noppen, plaats dan een op hardware gemonteerd hek in een gang vlakbij de trap of deuropening om uw baby uit de buurt van de trap te houden.
  • Hoewel op hardware gemonteerde poorten kunnen worden verplaatst, laten ze een paar schroefgaten achter in uw muren of houtwerk, dus zorg ervoor dat u weet waar u de poort wilt hebben voordat u deze installeert.

Cardinal Gates Trap Speciale veiligheidspoort

Cardinal Gates Stairway Special Gate werd gekozen als de op een na beste poort voor trappen op basis van de rigoureuze tests van Mommyhood 101 dankzij een uniek sluitmechanisme waarvan geen enkel kind kon bedenken hoe het te openen. Voor volwassenen kan het moeilijk zijn om met hun niet-dominante hand te openen, maar een paar oefenpogingen zijn alles wat je nodig hebt om erachter te komen. Deze speciale poort kan in een hoek van maximaal 30 graden worden geïnstalleerd en kan worden gebruikt bij muren of balustrades, zodat hij zelfs op de moeilijkste trappen past. Dit model is verkrijgbaar in zwart of wit naar keuze voor minder dan $ 90.

Summer Infant Deluxe Trap Eenvoudig te beveiligen houten hek

Zowel Pampers-ouders als Mommyhood 101-testers zijn het erover eens dat de Summer Infant Deluxe Stairway Simple to Secure Wooden Gate topklasse is voor bovenaan de trap dankzij het lage prijskaartje van ongeveer $ 60 en het gebruiksgemak. Dit model lijkt het meest op traditionele houten babyhekjes en is een op hardware gemonteerd hek voor trappen. Het heeft een eikenhouten afwerking die past bij lijstwerk en houtwerk en een optioneel draaistopmechanisme dat voorkomt dat de poort over een trap opengaat.

Regalo 2-in-1 trap- en gangpoort

Voor minder dan $ 50 kun je de Regalo 2-in-1 trap en gangpoort kopen om boven of onder aan de trap te gebruiken. Pampers-ouders zijn dol op dit model omdat het wordt geleverd met zoveel bevestigingsaccessoires dat het in bijna elke trapopening past zonder sporen achter te laten. Mommyhood 101 raadt het aan omdat het unieke klittenbandbevestigingssysteem voor trapleuningen geen gaten in je houtwerk achterlaat.

Regalo 2-in-1 wandgemonteerd babyhekje voor trappen en gangen
Regalo 2-in-1 wandgemonteerd babyhekje voor trappen en gangen

Kidco Safeway Babyveiligheidshekje bovenaan de trap

Babylist-recensenten en BabyBargains-testers zijn het erover eens dat de Kidco Safeway Gate niet alleen het veiligste is om op trappen te gebruiken, maar ook het beste babyhekje voor trappen met leuningen.

  • De Safeway Gate kost ongeveer $ 60 en is verkrijgbaar in wit of zwart naar keuze.
  • Er passen openingen van 24 tot 42 inch in en het hele ding zwaait open.
  • Voor het beste gebruik met trapleuningen koopt u de Kidco traphekje-installatiekit, die ongeveer $ 40 kost en kan worden gebruikt met elke Kidco poort of ander op hardware gemonteerd hek bovenaan de trap, zonder in de trapleuning te hoeven boren.

    KidCo Safeway Hardware Mount veiligheidshek
    KidCo Safeway Hardware Mount veiligheidshek

Beste babyhekjes voor deuropeningen

Op druk gemonteerde poorten werken het beste voor deuropeningen, gangen en als tijdelijke poorten. Ze zijn ook een ideale optie als u houtwerk of muren heeft die u niet wilt beschadigen door een op hardware gemonteerd hek in te schroeven. Hoewel stevig, mag een op druk gemonteerd hek nooit bovenaan de trap worden gebruikt. Bij goedkopere, op druk gemonteerde poorten moet u de poort openschuiven of verwijderen wanneer u er omheen wilt. Poorten die duurder zijn, blijven op hun plaats en hebben een deur in de poort waar je doorheen kunt lopen.

Evenflo Easy Walk-Thru drukgemonteerde doorgangspoort

Evenflo's Easy Walk-Thru drukgemonteerde doorvoerpoort kost ongeveer $ 45 en was de Mom's Pick Best Baby Gate-finalist van 2018 van Babycenter. De eenvoudige installatie en de unieke rood/groene indicator die aangeeft of het hek op slot is, zijn waar ouders het meest van houden. Dankzij het ontgrendelingsmechanisme met één hand en de klapdeur kunnen ouders ze gemakkelijk gebruiken, zelfs als ze kleine kinderen vervoeren.

Evenflo Gemakkelijke wandeling door de deuropening
Evenflo Gemakkelijke wandeling door de deuropening

Zomer baby-multifunctioneel deco extra hoog doorloop-babyhekje

Voor stijl en functionaliteit is het Summer Infant Multi-Use Deco Extra Tall Walk-Thru Babyhek een aantrekkelijke en veilige, op hardware gemonteerde optie voor slechts $ 80. Het bevat een deur in een poort, kan onder druk worden gemonteerd of op hardware worden gemonteerd, is 36 inch lang en past op deuropeningen tot 48 inch breed. Working Mother vermeldt dit prachtige babyhekje als hun nummer twee algemene keuze vanwege de bronzen kleur, het gebogen ontwerp en de extra hoogte om grotere en oudere kinderen te beschermen.

Beste babyhekken voor extra brede openingen

De meeste babyhekjes zijn ontworpen om uit te schuiven tot 120 cm, maar veel van de plaatsen waar je een babyhekje wilt, kunnen breder zijn dan dat. Voor extra brede gangen of ruimtes tussen kamers die je wilt afsluiten, heb je een extra breed babyhekje nodig. Zoek naar op hardware gemonteerde babyhekjes waarmee je verlengstukken kunt kopen om de breedte ervan te vergroten, of zoek een babyhekje dat al wordt geleverd met de extra breedte ingebouwd.

Evenflo zacht en breed babyhekje

Meer dan 5.000 ouders van Pamper hebben gestemd en hun beste keuze voor een extra brede deuropening is Evenflo Soft 'n Wide Gate.

  • Het is gemaakt van nylon in plaats van hout, plastic of metaal.
  • De brede breedte maakt het ook tot een ideale draagbare poort, omdat hij overal in de meeste deuropeningen en in vreemde hoeken past.
  • Met meer dan 4 van de 5 sterren van Amazon-klanten is deze poort stevig en eenvoudig op te zetten, tegen een lage prijs van slechts $ 50.
  • Dit op druk gemonteerde veiligheidshek past in ruimtes van 70 tot 150 cm breed en de stof kan worden verwijderd om te wassen.
Evenflo zacht en breed babyhekje
Evenflo zacht en breed babyhekje

Regalo Extra Widespan of Super Wide

Als je naar de bestverkopende babyhekjes van Amazon kijkt, zul je zien dat de helft van de top tien van het merk Regalo is. Regalo's extra brede poort is een eenvoudig te installeren, op druk gemonteerde poort die aan meerdere verlengstukken kan worden bevestigd, zodat deze past in extreem brede ruimtes tot 56 inch breed.

  • Het kost ongeveer $ 60 en heeft een doorloopdeur.
  • Het Regalo superbrede verstelbare babyhekje past in ruimtes tot 500 cm breed en beschikt over een deuropening in het hek en wordt geleverd met verlengstukken zodat het goed past in alle maten deuropeningen en gangen.
  • De Super Wide kost ongeveer $90, maar kan ook worden omgezet in een speeltoestel.

    Regalo 56-inch extra brede doorgang door babyhekje
    Regalo 56-inch extra brede doorgang door babyhekje

Munchkin Easy-Close XL breed babyhekje

Munchkin's Easy-Close extra lange en brede metalen poort heeft een waardering van vier van de vijf sterren van Wayfair-klanten en wordt sterk aanbevolen door de What Baby Needs List. Ouders zijn dol op de veelzijdigheid, aangezien dit hekje ongeveer vijftien centimeter groter is dan standaard babyhekken, onder druk kan worden gemonteerd of op hardware kan worden gemonteerd, en in ruimtes tot maximaal 150 cm past. Het is ontworpen voor maximaal drie verlengstukken voor ruimtes tot 150 cm breed.

Munchkin Easy Close XL metalen babyhekje
Munchkin Easy Close XL metalen babyhekje

Een babyhekje kiezen

Bij het kiezen van een babyhekje moet u rekening houden met uw behoeften, wensen en de veiligheid van uw baby. Nemours' Kids He alth and Consumer Reports suggereren dat u moet zoeken naar babyhekjes die zijn goedgekeurd door de Juvenile Products Manufacturer Association (JPMA). Een paar andere dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een poort zijn:

  • Plaats een hek nooit meer dan vijf centimeter van de vloer, anders zou een kind kunnen proberen eronder te kruipen.
  • Zorg ervoor dat een hek ten minste driekwart van de lengte van uw kind is.
  • Kies een poort die veilig afsluit en niet door kinderen kan worden geopend.
  • Vermijd hekken met horizontale stangen of waar je kind in kan klimmen.
  • Poorten met lamellen die meer dan vijf centimeter uit elkaar liggen, vormen een risico op wurging en moeten worden vermeden.
  • Meet voordat je naar de winkel gaat, om er zeker van te zijn dat je een babyhekje krijgt dat in de ruimte past.

Veiligheid voorop met babyhekjes

De veiligheid van je baby staat voorop. Zorg ervoor dat u een babyhekje niet alleen kiest op basis van hoe het eruit ziet of hoe goedkoop het is. Soms is het de moeite waard om je interieur in gevaar te brengen of wat geld uit te geven om je baby te beschermen tegen dingen waarvan je misschien niet denkt dat ze schadelijk kunnen zijn. Als u problemen ondervindt bij het vinden en installeren van een babyhekje, schakel dan een professional in om u te helpen. Een juiste installatie kan een uitdaging zijn, dus wees voorzichtig en zorg ervoor dat de klus goed wordt geklaard.

Aanbevolen: