Fondsenwervingsideeën voor cheerleadingteams

Inhoudsopgave:

Fondsenwervingsideeën voor cheerleadingteams
Fondsenwervingsideeën voor cheerleadingteams
Anonim
Jonge cheerleader die rood draagt
Jonge cheerleader die rood draagt

Cheerleadingsponsors zoeken vaak naar innovatieve fondsenwervende ideeën voor cheerleadingteams. Cheerleaders moeten doorgaans het hele jaar door de rekening betalen voor een deel of al hun uniformkosten en andere uitgaven. Fondsenwervende ondernemingen bieden cheerleaders en hun families een manier om de financiële lasten van deelname aan het cheerleadingprogramma te verlichten.

Traditionele teaminzamelingsacties

Traditionele fondsenwervingsideeën voor cheerleaders omvatten vaak autowasstraten en de verkoop van snoeprepen. Of je nu met een bedrijf werkt dat al met squads werkt of kiest voor je eigen zelfgemaakte fondsenwerving, traditionele methoden hebben het voordeel van bekendheid. Als iedereen weet dat je team elk jaar een bepaalde inzamelingsactie doet, zullen mensen tijd of geld gaan blokkeren om je team te ondersteunen.

Kaarsenverkoop

Een van de meest voorkomende inzamelingsacties is het verkopen van kaarsen. Veteranen van deze kaarsenverkoop moedigen verkopers aan om tijdens een verkooppraatje een paar monsters mee te nemen, zodat de klant de koopwaar kan zien en ruiken. Bied daarnaast, indien mogelijk, een verscheidenheid aan kaarsformaten aan en misschien een of twee andere producten, zoals potpourri of kandelaars. ABC Fundraising is een bedrijf dat samenwerkt met scholen, maar er zijn er nog meer.

Verlotingen

Schoolloterij
Schoolloterij

Hoewel sommige scholen geen loterijverkoop toestaan, wenden velen zich tot deze eenvoudige fondsenwervende onderneming als een manier om geld te verdienen. Cheerleaders kunnen loten van één of twee dollar per stuk verkopen om kans te maken op een restaurantcadeaubon, bioscoopkaartjes, een boeket bloemen of andere items. Om een succesvolle loterij op te zetten, gaat u naar bedrijven in de omgeving en vraagt u om donaties. Lokale bedrijven helpen de gemeenschap vaak graag, omdat dit goede PR is en de zaken stimuleert. Houd loterijen tijdens grote wedstrijden, pep-rally's of tijdens de Spirit Week.

Koekjesdeegverkoop

Cheerleaders zijn een populaire inzamelingsactie voor veel schoolgroepen en verkopen vaak koekjesdeeg om geld in te zamelen voor hun teams. Afhankelijk van het gebruikte bedrijf kunnen deelnemers maar liefst 50 procent winst maken. Een probleem met koekjesdeeg is echter dat het gekoeld moet worden totdat het is afgeleverd. Otis Spunkmeyer is een populair merk dat ervaring heeft met het werken met scholen.

Donutverkoop

Donutbedrijven zoals Krispy Kreme werken vaak samen met door scholen gesponsorde groepen om dozen met donuts te verkopen als fondsenwerver. Dit blijft een populaire keuze voor fondsenwerving.

Candy Bar-verkoop

De verkoop van snoeprepen is een geweldige inzamelingsactie. Kopers kunnen zo veel of zo weinig kopen als ze willen. Houd er echter rekening mee dat vanwege de voedingsrichtlijnen die op de meeste scholen gelden, de verkoop van snoep op de campus mogelijk niet is toegestaan. In plaats daarvan onderzoek je buurten en bedrijven. World's Finest Chocolates is een populair chocoladebedrijf om te overwegen.

Schoolgeestartikelen

Overweeg om schoolspullen te verkopen om extra geld in te zamelen. Je kunt bijvoorbeeld pompons in de kleuren van je team, spirit-borden voor tuinen, spirit-emblemen voor auto's of t-shirts verkopen om je team te ondersteunen. Als het op de verkoop aankomt, moet je vaak vooraf geld investeren om de kosten van de items te dekken voordat je winst maakt door ze te verkopen. Zorg er dus voor dat je realistische doelen stelt voor het team.

Carwash

carwash
carwash

Lokale bedrijven zoals benzinestations en restaurants zijn vaak heel bereid om cheerleaders een autowasstraat op hun terrein te laten houden. Veel squads vragen om donaties voor autowasdiensten in plaats van een vaste prijs per auto in rekening te brengen.

Diensten voor cadeauverpakking

Zet, met toestemming van het management, tijdens de kerstaankopen een tafel voor cadeauverpakking klaar in een plaatselijke winkel. Zorg ervoor dat er voldoende cadeaupapier, schaar, plakband en hulpjes op tafel liggen! U kunt kosten in rekening brengen of om donaties vragen.

Inzamelingsavond uit eten

Neem contact op met lokale restaurants om te zien of ze geïnteresseerd zijn in het sponsoren van een cheer-inzamelingsavond. Veel restaurants zijn bereid om op een bepaalde avond een deel van hun opbrengst te doneren, als jij op jouw beurt reclame maakt voor hun restaurant. Het werkt meestal als volgt:

  1. Je wijst een bepaalde datum aan als de cheerleading-inzamelingsavond.
  2. Het restaurant of de restaurants komen overeen om op die specifieke avond een deel van hun opbrengst aan uw team te doneren.
  3. Je maakt flyers, posters, aankondigingen en ander marketingmateriaal om het eten in die restaurants op die avond te promoten.
  4. Cheerleaders van je team dineren in de restaurants, maken foto's en zorgen de hele nacht voor kort gejuich in het restaurant om de verkoop te bevorderen.

Afhankelijk van hoeveel restaurants meedoen, kun je op één avond enkele honderden of duizenden dollars verdienen. Misschien wil je kijken of bepaalde restaurants bereid zijn om maandelijks of zelfs wekelijks een cheeravond te organiseren om het hele jaar door geld binnen te halen.

Creatieve ideeën voor fondsenwerving

Cheerleadingteams wenden zich soms tot meer niet-traditionele fondsenwervingsopties om de zaken fris en interessant te houden. Probeer een van deze ideeën voor een verandering van tempo:

Werfverkoop

Als de rommel van de één de schat van iemand anders wordt, kan er geld worden verdiend en kan de winst bijna 100 procent opleveren. Beperk de werfverkoop niet alleen tot cheerleaders en hun families. Vraag andere studenten, docenten en vrienden om hun ongewenste spullen te doneren aan de rommelmarkt, en zorg ervoor dat je een week of twee van tevoren reclame maakt.

Portretverkoop

Verzamel een verscheidenheid aan vintage en historische kleding en zoek vervolgens een fotograaf die bereid is zijn of haar tijd te doneren om foto's te maken in ruil voor advertenties in de vorm van posters en flyers waarin het evenement wordt aangekondigd. Breng een kleine vergoeding in rekening voor reserveringstickets, wat een winst van 100 procent zou moeten opleveren, en verhoog vervolgens de kosten van afgedrukte fotopakketten. Nadat de fotograaf voor de pakketten is betaald, wordt de meerprijs winst voor de ploeg.

Doggie Spa

Hondenwas
Hondenwas

Dit is zeker een niet-traditionele methode om geld in te zamelen, maar het kan resulteren in een mooie winst zonder veel kosten. Organiseer een hondenbadservice waar mensen hun puppy's kunnen binnenbrengen voor een goede schoonmaakbeurt. Maak de verwennerij compleet door zelfgemaakte hondenkoekjes te verkopen. Zorg ervoor dat u voor huisdieren geschikte shampoos en voldoende handdoeken en water bij de hand heeft. Reken een vast tarief voor de hondenbaden of vraag om donaties.

Cheerleadingkliniek

Je kunt tegen een kleine vergoeding een cheerclinic voor jongeren aanbieden aan lokale basisschoolleerlingen. Leer de kinderen de basistechnieken van gejuich en bewegingen, en voer daarna een optreden op voor hun ouders. Je kunt zelfs deelnemers uitnodigen om tijdens de rust met je mee te juichen tijdens een wedstrijd. Je zamelt niet alleen geld in tijdens de clinic, je stimuleert ook de teamgeest en betrokkenheid bij jongere gemeenschapsleden.

Squadvideo

Als iemand in je team goed kan omgaan met een camera of iemand kent die een getalenteerde cameraman is, zet die talenten dan aan het werk. Overweeg om een video te maken met een compilatie van de prestaties van het team tijdens wedstrijden en competities. Verkoop deze video's aan vrienden en familie. Je kunt ook instructievideo's maken over cheertechnieken en cheerdansen en deze verkopen in combinatie met een cheerkamp.

Organiseer een wedstrijd

Probeer een atletiekwedstrijd op jouw school te organiseren. Je kunt dit op verschillende manieren doen: kosten in rekening brengen voor de deelnemers die willen meedoen aan het evenement, kosten in rekening brengen voor de toeschouwers, of een combinatie van beide. Competitie-ideeën zijn onder meer:

  • Dodgeball-toernooi- Breng kosten in rekening voor elk team dat wil deelnemen en bied vervolgens concessies en T-shirts aan voor extra geld.
  • Powder-Puff voetbalspel - Zet een 'cheer squad vs. dance squad' voetbalspel op. Laat varsityvoetbalspelers de rol van cheerleaders spelen en vraag de toeschouwers toegang.
  • Wie is de beste atleet? - Zet een reeks competities op waarin snelheid, behendigheid, flexibiliteit en andere atletische kenmerken worden getest. Je kunt de deelnemers of de toeschouwers kosten in rekening brengen voor dit evenement.
  • Cheerleaderwedstrijd voor mannen - Rekruteer de mannelijke atleten op jouw school en leer ze basischeervaardigheden en andere vaardigheden. Organiseer vervolgens een wedstrijd om te zien welke mannelijke atleet de beste mannelijke cheerleader zou zijn.

Badeendrace

Koop een groot aantal badeendjes. Vertel consumenten dat u de eenden voor een bepaald bedrag "verkoopt", en schrijf vervolgens met waterdichte inkt de naam van de koper op de onderkant van elke eend. Kies een datum waarop de eenden zullen "racen" in een plaatselijke kreek. (Zorg ervoor dat u toestemming krijgt van stadsfunctionarissen voordat u met deze inzamelingsactie begint!) Vraag lokale handelaars om prijzen te doneren voor de winnaars. Winnaars kunnen de snelste eend, de langzaamste eend en andere leuke categorieën zijn.

Geleverde dienstenveiling

Overweeg om de cheerleaders van je team voor een werkdag te veilen. Bij dit soort inzamelingsacties worden cheerleaders (individuen of de hele ploeg) geveild voor bepaalde taken, zoals het opruimen van een kelder, het schilderen van een huis of het doen van tuinwerk. Lokale individuen of bedrijven bieden op het specifieke uit te voeren werk, en de cheerleader of het team moet het werk uitvoeren in ruil voor geld.

Citrusfruitverkoop

Hoewel de verkoop van voedsel een veel voorkomende inzamelingsactie is, kan de verkoop van vers fruit je team een unieke aanpak geven. Benader uw plaatselijke groenteboer en vraag of de winkel u tegen kostprijs kisten sinaasappels en grapefruits wil verkopen, zodat u ze met winst kunt doorverkopen. Maak een eenvoudige flyer waarop de kosten per kist staan, de exacte soort fruit, het aantal bestelde kisten en een leverdatum en -locatie. Zorg ervoor dat u uw sponsortegoed op de flyer vermeldt. Sommige gratis reclame schept goede wil en kan toekomstige omzet voor de kruidenier opleveren. Om het team tegen verlies te beschermen, moet u ervoor zorgen dat de kruidenier u alleen het aantal dozen laat bestellen dat u vooraf verkoopt en ervoor beta alt zodra u de betalingen van uw klanten heeft geïnd.

Fondsenwervende bedrijven

Meer hulp nodig met ideeën voor fondsenwerving? Bekijk de volgende fondsenwervende bedrijven:

  • Fasttrack Fundraising - Vind een mooie verscheidenheid aan items om te verkopen met Fasttrack Fundraising. Kies uit items zoals armbanden, gastronomische lolly's en kortingskaarten.
  • EZFund.com - Bezoek deze website en vraag een gratis verkooppakket aan. Populaire fondsenwervingspakketten voor cheerleaders zijn onder meer lolly's, koekjesdeeg en gastronomische snacks.
  • JustforMeCandles - Verkoopsets bevatten gratis proefchips en kaarsen zijn verkrijgbaar in 20 geuren.

Inzamelingsacties laten werken

Fondsenwerving vergt planning en initiatief, maar degenen die het met succes doen, ontdekken een lucratieve manier om de eindeloze cheerleadingkosten aan te vullen. Overweeg zowel de traditionele als de niet-traditionele routes bij het zoeken naar fondsenwervende locaties die werken, en zie hoe uw winst uw stoutste verwachtingen overtreft.

Aanbevolen: