Feng Shui-uitdagingen in een huis met veel deuren

Inhoudsopgave:

Feng Shui-uitdagingen in een huis met veel deuren
Feng Shui-uitdagingen in een huis met veel deuren
Anonim
Luxe interieur
Luxe interieur

In feng shui is de hoofdingang van je huis erg belangrijk. Een huis met veel deuren kan chaos veroorzaken, waarbij te veel chi-energie het huis binnenkomt en verlaat. Dit kan van invloed zijn op verschillende gebieden van uw leven, waaronder uitdagingen op het gebied van financiën, gezondheid, carrière en vooral uw relaties.

Te veel deuren op rij

Je wilt dat de chi-energie je huis binnenkomt en zich met een gematigde stroom beweegt. Je wilt niet dat hij naar binnen snelt en door je huis beweegt alsof je huis een enorme windtunnel is. Dit is een zeer ongezond huisontwerp, maar je komt het vaak tegen in moderne huizen, vooral in huizen met gebogen deuropeningen die het gevoel van oneindigheid creëren. Drie deuren op rij worden als te veel beschouwd. Chi-energie zal door de ene deur stromen terwijl ze een andere mist. Deze onbalans van energie is ongezond voor de algehele chi in je huis.

Jonge jongen die naar honkb altraining vertrekt
Jonge jongen die naar honkb altraining vertrekt

Gebruik Feng Shui-behandelingen voor een rij deuren

Er zijn verschillende feng shui-behandelingen die je kunt implementeren om een rij deuren te verhelpen. De eenvoudigste remedie is om een veelzijdige kristallen bol boven de deur te hangen om de chi te vertragen. Sommige beoefenaars raden aan een set windgong te gebruiken. Dit zijn holle klanken van metaal of hout. Het windgong helpt de chi in een opwaartse beweging weg van de deuren te leiden.

Planten Slow Chi in gangen met deuren

Voor gangen met een reeks deuropeningen die aansluiten op de lengte van de gang, kun je ook een kristallen bol aan elke boog hangen. Planten zijn een ander voorwerp dat je kunt gebruiken om de stroom van chi te vertragen.

Lege ingang van condominiumgebouw
Lege ingang van condominiumgebouw

Voeg oplossingen toe voor te veel deuren die naar buiten leiden

Sommige huizen, vooral vakantiehuizen, hebben vaak een deur voor elke slaapkamer die uitkomt op een patio of terras. Hoewel dit misschien een prachtige manier lijkt voor gasten om van hun verblijf te genieten, creëert het een draaideureffect dat invloed kan hebben op uw huwelijk.

Impact op bewoners

Als een huis te veel deuren heeft die naar buiten leiden, kan dit een levensstijl creëren die erg moeilijk te handhaven is. Dit huisontwerp heeft invloed op uw leven door het ene gezinslid te dwingen te vertrekken terwijl een ander arriveert. Dit betekent dat er voortdurend iemand in en uit de woning beweegt. Dit kan resulteren in echte disharmonie en onrust binnen de gezinsstructuur. Man en vrouw kunnen verschillende kanten op gaan: de een gaat naar zijn werk en de ander komt naar huis.

Roterend deureffect

Dit huisontwerp zorgt voor een eindeloze cyclus, alsof je door een draaideur gaat zonder de mogelijkheid om gewoon even te gaan zitten en uit te rusten. Dit is precies de manier waarop elke chi-energie die je huis binnenkomt, zal reageren. Het ontwerp versterkt de chi-energie niet en biedt geen plek waar deze zich kan verzamelen en zich vervolgens langzaam door uw huis kan verspreiden.

Resulterende uitdagingen van het roterende deureffect

De gevolgen van het leven in een huis met veel deuren kunnen verwoestende gevolgen hebben voor alle aspecten van je leven.

  • Financiën lijden eronder: u zult merken dat uw financiën afnemen. Er zullen constante kosten zijn. Als u genoeg geld kunt aantrekken om deze uitgaven te dekken, kunt u geen enkele vorm van blijvende rijkdom vergaren. Het zal altijd nodig zijn dat uw geld bijna net zo snel vertrekt als het binnenkomt.
  • De gezondheid wordt zwakker: aangezien u zich in dit huis nooit onrustig zult voelen, zult u waarschijnlijk aan slapeloosheid lijden. Uiteindelijk kan uw gezondheid afnemen als gevolg van vermoeidheid en verontrustende energie. Ziekten kunnen zich gemakkelijk in uw lichaam nestelen en energiepatronen veroorzaken die uw immuniteitssysteem kunnen aantasten.
  • Relaties vallen uit elkaar: Zonder het vermogen van de chi-energie om te vertragen en te worden gebruikt als een nuttige energiebron, zullen je relaties niet in staat zijn om de hoeveelheid energie vast te houden die ze plotseling nodig hebben. Complicaties zullen resulteren in deze behoefte aan voedende energie, maar in het dagelijks leven zul je eenvoudigweg niet de tijd hebben die nodig is om gezonde relaties te onderhouden.
  • Werkeisen: Als u naar een huis met te veel deuren verhuist, kan uw werk drastisch veranderen. Plotseling ontdekt u misschien dat er op de werkplek nieuwe eisen worden gesteld aan uw tijd en energie. Uw baan zal nieuwe aspecten krijgen die een conflict in uw persoonlijke en professionele leven kunnen veroorzaken. Er kan nieuw management komen en het oude management loslaten. Ontslagen, bezuinigingen en loonsverlagingen kunnen ook het gevolg zijn.

Remedies en remedies vinden voor een huis met vele deuren

Het gebruik van kristallen en windgong kan helpen bij binnendeuren, maar als het gaat om te veel buitendeuren, is de ideale oplossing om de deuren om te vormen tot ramen of zelfs massieve muren. Als deze aanpak onbetaalbaar is, kunt u sommige deuren op slot doen en ze gewoon niet gebruiken. Plaats een kamerscherm voor de deur en wat meubilair om de deur fysiek te behandelen alsof het een muur is. Deze maatregelen kunnen voorkomen dat chi-energie de deur uit stroomt.

Aanbevolen: