Donateurs gebruiken Kies voor docenten en donoren

Inhoudsopgave:

Donateurs gebruiken Kies voor docenten en donoren
Donateurs gebruiken Kies voor docenten en donoren
Anonim
Donoren Kies conferentie
Donoren Kies conferentie

Het ondersteunen van onderwijs in het hele land is eenvoudiger dan ooit dankzij Donors Choose, dat erop gericht is middelen rechtstreeks in handen te krijgen van K via twaalf leraren en leerlingen van openbare scholen. Of je nu een onderwijsprofessional bent die hulp zoekt bij het financieren van een project of een liefdadigheidsdonor die op zoek is naar een goed doel, deze non-profitorganisatie maakt het proces eenvoudig.

Bedrijfsgeschiedenis

Een geschiedenisleraar uit de Bronx, Charles Best, heeft de website in 2000 opgericht. Hij wilde een manier vinden om leraren op openbare scholen die lesmateriaal en benodigdheden nodig hebben die niet binnen hun budget vallen, in contact te brengen met donateurs die er zeker van willen zijn dat hun giften daadwerkelijk het klaslokaal bereiken. Donors Choose meldt dat wat begon met elf lerarenprojecten in twintig jaar is uitgegroeid tot financiering voor meer dan 600.000 projecten en dat er meer dan 600 miljoen dollar is gedoneerd.

Hoe donoren kiezen, werkt voor leraren

Leraren op openbare scholen die middelen nodig hebben om kwaliteitsonderwijs aan hun leerlingen te geven, kunnen de Donors Choose-website gebruiken als hulpmiddel om directe ondersteuning voor hun klaslokalen te zoeken. Het proces van het zoeken naar financiering via Donors Choose is veel minder complex dan het schrijven van typische subsidieaanvragen.

Wat u kunt aanvragen

Leraren kunnen ondersteuning aanvragen voor projecten van elke omvang, variërend van een paar dollar tot duizenden dollars. De primaire vereiste is dat de leraren verzoeken om hulpmiddelen die rechtstreeks ten goede komen aan leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs in twaalf openbare schoollokalen in de Verenigde Staten.

Een voorstel opstellen

Om ondersteuning via het programma aan te vragen, moeten leraren beginnen met het indienen van een voorstel op de website van de liefdadigheidsorganisatie. Het enige dat u hoeft te doen om te solliciteren, is een kort essay schrijven en een gedetailleerde lijst geven van de benodigde items. De aanvraag duurt ongeveer een half uur.

Voorstelbeoordelingsproces

Zodra de aanvragen zijn ontvangen, worden ze beoordeeld door vrijwilligers die bepalen of elk verzoek voldoet aan de deelnamevereisten voor het programma. Bovendien screenen de vrijwilligers verzoeken om er zeker van te zijn dat ze geen enkele vorm van discriminatie, religieuze overtuigingen of een bepaald politiek perspectief promoten. Beoordelingen duren doorgaans slechts ongeveer drie dagen.

Na acceptatie

Zodra een voorstel is geaccepteerd, wordt het project gepubliceerd op de website van de organisatie, waar potentiële donoren door de beschikbare mogelijkheden kunnen bladeren en projecten kunnen selecteren om hun donaties te ontvangen. Elke docent kiest zelf hoe lang hij het project open laat staan, met een limiet van vier maanden. Er is geen garantie dat voor elk geaccepteerd voorstel financiering wordt verstrekt. Als uw project volledig gefinancierd is, stuurt Donors Choose uw nieuwe materialen binnen ongeveer drie weken en wordt u gevraagd om foto's en bedankbriefjes voor donateurs te verstrekken.

Hoe donoren kiezen, werkt voor donoren

Als u geïnteresseerd bent om te doneren aan een Donoren Kies-project, kiest u de link Projecten zoeken op de website. Hiermee kunt u alle lopende financieringsaanvragen bekijken. Je kunt de essays bekijken die zijn ingezonden door docenten aan te vragen, samen met het donatiebedrag dat nodig is om aan het verzoek te voldoen.

Vind een project

U kunt financieringsaanvragen zoeken aan de hand van verschillende criteria, zodat u gemakkelijk de soorten projecten kunt identificeren die u het liefst wilt ondersteunen.

  • Graadniveau
  • Minste hoeveelheid tijd voordat de vervaldatum verloopt
  • Laagste bedrag dat nodig is om te voltooien
  • Projecten die nog geen eerdere financiering via het programma hebben ontvangen
  • Scholen in gebieden met de hoogste armoedecijfers
  • Onderwerp
  • Leraar of schoollidmaatschap
  • Type gevraagde bron

Doe een bijdrage

Zodra u een project heeft gevonden dat u wilt steunen, maakt u een account aan en doet u uw donatie rechtstreeks via de website. Donatiebedragen kunnen beginnen vanaf één dollar, maar geschenken onder de 500 dollar kunnen alleen worden betaald via creditcard, PayPal of Amazon Payments. U kunt zelfs cadeaubonnen kopen voor uw vrienden en familieleden voor speciale gelegenheden. Jij selecteert de denominatie en de ontvangers mogen de projecten kiezen die ze willen steunen.

Ondersteuning van lerarenverzoeken

Er bestaat geen twijfel dat leraren in het hele land moeite hebben om alle kinderen middelen en leermogelijkheden te bieden, grotendeels vanwege budgetbeperkingen. Donors Choose helpt individuen en gemeenschappen in contact te komen met leraren, zodat aan hun verzoeken om ondersteuning kan worden voldaan.

Aanbevolen: