Gezinsactiviteiten in San Diego waar u gratis van kunt genieten

Inhoudsopgave:

Gezinsactiviteiten in San Diego waar u gratis van kunt genieten
Gezinsactiviteiten in San Diego waar u gratis van kunt genieten
Anonim
familie spelen op het strand in La Jolla San Diego Californië
familie spelen op het strand in La Jolla San Diego Californië

San Diego, Californië is een geliefde plek waar gezinnen van kunnen genieten. Een overvloed aan zonneschijn, kilometers prachtige stranden en kindvriendelijke activiteiten in overvloed maken deze stad rijp met een breed scala aan leuke, gratis dingen om te doen. Van avonturen beleven langs de kustlijn tot het verkennen van musea en historische bezienswaardigheden, er zijn genoeg gezinsactiviteiten in San Diego die je niet wilt missen.

Breng de dag door in La Jolla Cove

La Jolla Cove in San Diego, Californië
La Jolla Cove in San Diego, Californië

Als je op zoek bent naar zand, branding en zeeleeuwen, zorg er dan voor dat je La Jolla Cove op je 'must do'-lijstje zet als je San Diego bezoekt. Dit natuurlijke juweeltje is een favoriete plek voor watersportliefhebbers, omdat het water helder en kalm is. Het is ook de thuisbasis van unieke en interessante zeedieren. Kajak en snorkel tussen luipaardhaaien en tropische vissen, of breng een middag door met het observeren van zeeleeuwen en zeehonden. Wie moet de toegang betalen tot een aquarium met zo'n strand?

Geniet van de geweldige bezienswaardigheden van Torrey Pines

Torrey Pines State natuurreservaat Californië
Torrey Pines State natuurreservaat Californië

Er is heel veel te doen in Torrey Pines, en na een volledige dag hier zal niemand na 19.00 uur wakker zijn. Vermoeid de kinderen met een wandeling langs de Guy Fleming Trail of, voor oudere kinderen, de zwaardere Beach Trail. Maak een pitstop bij het bezoekerscentrum voordat u gaat eten en de bezienswaardigheden van Torrey Pines Gliderport observeert. Hier maken dappere zielen een vliegende sprong van kliffen terwijl ze door de zeebries glijden met de hulp van felgekleurde paragliders en deskundige experts.

Voor extra avontuurlijke gezinnen zijn paragliding-opties beschikbaar. Hoewel de reis door de lucht je zal kosten, worden er op meerdere dagen van de week verschillende gratis geschenken, zoals een gratis lunch, T-shirt, mok of foto's, aangeboden om je ervaring te begeleiden.

Verken het regionale park Mission Trails

Mission Trails Regionaal Park San Diego Californië
Mission Trails Regionaal Park San Diego Californië

Actieve gezinnen kunnen genieten van meer dan 7200 hectare aan open ruimte, het Mission Trails Regional Park. Het terrein bestaat uit ruige canyons en heuvels waar gezinnen in de buitenlucht door het schilderachtige Californië kunnen wandelen, wandelen en fietsen. Probeer vogels te spotten of breng de dag door op Lake Murray. Een dag genieten van de Californische zon is een goed bestede dag.

Stroll Gaslamp Quarter

Gaslamp Quarter San Diego Californië
Gaslamp Quarter San Diego Californië

De historische wijk van 16 blokken zit boordevol chique eetgelegenheden, nachtclubs en Victoriaanse architectuur en geschiedenis. U kunt hier een dinerreservering maken of gewoon ronddwalen en prachtige foto's maken van alles wat u ziet. Vergeet niet een foto van het gezin te maken onder het opvallende Gaslamp-bord op 5th Avenue en L Street. Kun je de kerstkaart van volgend jaar zeggen?

Tour tonnen getijdenpoelen

kinderen verkennen getijdenpoel in La Jolla, Californië
kinderen verkennen getijdenpoel in La Jolla, Californië

Tijdens de wintermaanden is het tij van de oceaan overdag laag en klaar voor verkenning. Heremietkreeften, zeeanemonen, zeesterren en zeekomkommers, om er maar een paar te noemen, zijn enkele van de zeedieren die ontdekt kunnen worden in de getijdenpoelen van de Stille Oceaan. San Diego heeft heel veel ruimtes om deze activiteit uit te proberen, en het beste is dat elke getijdenpoel iets anders biedt. Geen twee zwembaden zijn precies hetzelfde!

Bekijk de bezienswaardigheden en geluiden van Seaport Village

Voortbouwend op de pier in Seaport Village San Diego
Voortbouwend op de pier in Seaport Village San Diego

Het is gratis om door Seaport Village te dwalen, en absoluut de moeite waard. Vaak worden de gelukkige gasten vermaakt door tientallen artiesten die aan de waterkant werken. Er worden het hele jaar door tal van gratis concertseries gehouden waar vakantiegangers en bewoners van kunnen genieten tijdens een middagwandeling langs de promenade.

Maak een plons in het Waterfront Park van San Diego

fontein in Waterfront Park San Diego
fontein in Waterfront Park San Diego

San Diego kan erg heet worden, en gezinnen die wat binnenwater vinden om in af te koelen zullen dankbaar zijn. Kinderen zullen nooit genoeg krijgen van spetteren in de interactieve fonteinen in Waterfront Park, en met veel open groene ruimte is er voldoende ruimte om handdoeken uit te spreiden en zich af te drogen voordat ze naar uw volgende bestemming in San Diego gaan.

Picknick in het natuurpark Sunset Cliffs

Sunset Cliffs Cave San Diego Californië
Sunset Cliffs Cave San Diego Californië

Sluit een dag vol San Diego af met het kijken naar de zonsondergang bij Sunset Cliffs. Zoals de naam al aangeeft, is dit een van de meest adembenemende, ontzagwekkende ruimtes waar je getuige kunt zijn van de zon die het een dag noemt en wegzakt in de nacht. Plan hier een elegante avondpicknick voor een kosteneffectief diner, of pak een zoete lekkernij waar de kinderen van kunnen genieten. Dit is een geweldige manier om een epische vakantie in San Diego te beëindigen.

Cruise rond Coronado

Coronado-veerbootlanding op Coronado Island, Californië
Coronado-veerbootlanding op Coronado Island, Californië

De badplaats die bekend staat als 'Crown City', het mooie Coronado, ligt op slechts tien minuten van San Diego. Hier kun je aan het strand liggen, rond de prachtige gebouwen fietsen, een weekendje jamsessie houden bij Ferry Landing, of genieten van wat kunst in het park. Met zoveel leuke en gratis dingen om te doen in Coronado, heb je bijna meer dan een dag nodig om aan deze unieke ruimte te besteden.

Probeer vliegvissen eens

Visserspier bij Lake Murray in San Diego
Visserspier bij Lake Murray in San Diego

Als je op zondagochtend naar Lake Murray gaat, bieden de San Diego Fly Fishers (SDFF) een gratis vliegcastclinic aan voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren van de sport. Degenen die hun hengels willen uitwerpen, kunnen hun eigen uitrusting meenemen of gratis wat lenen.

Laat Balboa Park maar komen

Balboapark San Diego Californië
Balboapark San Diego Californië

Balboa Park zit boordevol spannende dingen die gezinnen kunnen beleven, waarvan er vele geen cent kosten. Bewoners hebben toegang tot wisselende musea die op dinsdag gratis toegang bieden, en degenen die San Diego bezoeken kunnen ook gratis delen van Balboa Park bezoeken. Bekijk de ruim 100 kilometer aan wandelpaden, laat Fido door de hondenparken dwalen, laat kinderen los op een van de vijf kinderspeelplaatsen, verken de vele musea en voel nooit de behoefte om je portemonnee tevoorschijn te halen.

The Green Dragon Tavern en Museum

Terwijl de meeste toeristen die naar San Diego gaan, de westerse ervaring willen, kunnen gezinnen The Green Dragon Tavern and Museum bezoeken en een kleine oostkust meenemen in het avontuur aan de westkust. Een rondleiding door het koloniale museum is gratis, maar volwassenen kunnen genieten van een drankje terwijl ze de bezienswaardigheden bewonderen.

Bum rond talloze stranden

kinderen op strand San Diego Californië
kinderen op strand San Diego Californië

De stranden van San Diego behoren tot de mooiste ter wereld, en er zijn zoveel gezinsvriendelijke stranden om te verkennen. Zorg ervoor dat je er op zijn minst een paar bezoekt, mocht je ooit in de buurt zijn. Neem een frisbee mee, voldoende zonnebrandcrème en picknickvoedsel, en geniet van zoveel mogelijk vitamine D.

Ga rondhangen bij het Cabrillo National Monument

Gelegen op het zuidelijkste puntje van het schiereiland Point Loma in San Diego, herdenkt het Cabrillo National Monument de landing van Juan Rodríguez Cabrillo in de Baai van San Diego in 1542. Hier kunnen bezoekers hun geschiedenis opvragen terwijl ze de vuurtoren bekijken, de relikwieën en de tentoonstellingen, of dompel je onder in de natuur rondom het monument.

Ga terug in de tijd in de oude stad

Een bezoek aan de oude binnenstad van San Diego is een absolute must voor elk gezin. Old Town wordt beschouwd als de geboorteplaats van Californië en zit vol met zoveel bezienswaardigheden, geluiden en wonderen, waarvan er vele niets kosten. Volg een gratis rondleiding door het Old Town San Diego State Historic Park en dwaal door het park en leer over het leven in de 19e eeuw. Verken het Junipero Serra Museum, dat ook gratis toegang biedt, maar donaties worden graag geaccepteerd. Slenter door de vele winkels en sluit de dag af met heerlijk Mexicaans eten en gratis muzikaal entertainment.

Leer alles over de USS Midway

Skyline van San Diego met het vliegdekschip USS Midway
Skyline van San Diego met het vliegdekschip USS Midway

De USS Midway is een vliegdekschip dat bijna vijftig jaar bij de Amerikaanse marine heeft gediend. Gezinnen kunnen aan boord klimmen en alles te weten komen over dit geweldige vliegdekschip, dat ooit het grootste ter wereld was. Kinderen jonger dan vijf jaar hebben geheel gratis toegang tot het museum. Twee kinderen jonger dan 13 jaar kunnen ook gratis naar binnen, als ze vergezeld zijn van een volwassene die een ticket voor de volle prijs heeft gekocht.

Woon de mis bij in de Mission Basilica San Diego de Alcalá

Je hoeft niet religieus te zijn om de verbluffende architectuur, bezienswaardigheden en geschiedenis van Mission Basilica San Diego de Alcalá te waarderen. Mission Basilica San Diego de Alcalá, algemeen bekend als 'De moeder van alle missies', was de eerste van 21 Spaanse missionarissen die op Californische bodem werden gebouwd. Er is hier schoonheid en geschiedenis te ontdekken, wat u kunt doen via een rondleiding of op eigen gelegenheid. Als het bijwonen van de mis op je agenda staat, is dit een gratis extraatje als je deze attractie op je 'must-see'-lijst zet.

San Diego is een zonnige speeltuin voor gezinnen

Of je nu van San Diego je thuis maakt, je gezinsvakantiebestemming, of er in een opwelling doorheen trekt, één ding is zeker; je zult je nooit vervelen in 'America's Finest City'. Hoewel delen van Californië bijzonder prijzig zijn, bewijst San Diego dat niet alles wat de moeite waard is, veel geld kost. Met zoveel gratis gezinsactiviteiten in San Diego, zal het echte probleem het kiezen zijn welke je in een bezoek wilt verwerken.

Aanbevolen: