Wiegaccessoires voor babymeisjes

Inhoudsopgave:

Wiegaccessoires voor babymeisjes
Wiegaccessoires voor babymeisjes
Anonim
Vuile roze deken gegooid op witte houten wieg
Vuile roze deken gegooid op witte houten wieg

Accessoires voor babymeisjeswiegjes kunnen van een eenvoudig babybedje een luxueuze plek maken waar je kleine prinses kan slapen. Of u nu uw eigen kinderkameraccessoires maakt, ze in een fysieke winkel koopt of online winkelt, de accessoires die u kiest, zullen de slaapkamer van uw dochter op verschillende manieren verfraaien. Bovendien kunnen veel babywiegaccessoires dienen als vermaak voor de kleintjes.

Soorten wiegaccessoires voor babymeisjes

De accessoires die je kiest voor de wieg van je babymeisje kunnen variëren van wiegbeddengoed tot uitklapbaar speelgoed. De lijst met wiegaccessoires kan behoorlijk lang zijn, maar de volgende items zijn eenvoudig te vinden en populair onder de ouders van vandaag.

Meisjelakens voor babymeisjes

Leeglakens gemaakt met babymeisjes in gedachten hebben vaak vrouwelijke kleuren zoals roze en paars, samen met leuke afbeeldingen zoals kronen of bloemen.

  • Laat haar rusten in haar eigen privétuin vol lichtroze en gele bloemen met het Full Bloom Cotton Muslin hoeslaken van aden + anais® voor $ 17.
  • Vier de vrouwelijkheid en je kleine danseres voor slechts $ 10 per laken als je kiest voor het Simply Shabby Chic hoeslaken met all-over ballerinaprint.
  • Geef je babymeisje de magie van Disney met een Minnie Mouse-wieglaken van biologisch katoen met het silhouet van Minnie met rode en roze strikken voor $ 50 en voeg haar naam toe aan het laken voor $ 10 extra.

Wiegrokken voor babymeisjes

Ledikantrokken geven elke wieg een vrouwelijke uitstraling, omdat ze lijken op de jurken en rokken die je kleine meisje zou kunnen dragen.

  • Een van de meest iconische stoffen voor meisjes is kant. Voeg een vleugje elegantie toe aan de wieg van je baby met de witte Lilly Pulitzer wiegrok met oogjesrand voor ongeveer $ 70.
  • Als je van luierhoezen met ruches voor meisjes houdt, zul je dol zijn op de look van Tadpoles drielaags tule wiegrokje in roze of wit voor slechts $ 25.
  • Geef de wieg van je babymeisje een tutu met de tule wiegrok met ruches in grijs of roze voor ongeveer $ 30.

    Kikkervisjes stof Ruffle wieg rok
    Kikkervisjes stof Ruffle wieg rok

Bumpers en voeringen voor babymeisjes

Hoewel ze er schattig uitzien, pleiten sommige kinderveiligheidsmensen ervoor om te waarschuwen voor het gebruik van bumperpads bij baby's, omdat deze een verstikkingsrisico kunnen vormen. De American Academy of Pediatrics waarschuwt überhaupt tegen het gebruik van bumpers, omdat deze schade en letsel kunnen veroorzaken bij baby's van alle leeftijden.

  • Krijg een look die doet denken aan het gevlochten haar van kleine meisjes met de Baby Crib Bumper Knotted Braid in effen of veelkleurige strengen met pastelkleuren voor ongeveer $ 25.
  • De Amelia Tencel Bumper is een geweldige keuze voor milieuvriendelijke moeders die op zoek zijn naar een zachte, vrouwelijke bumper in stoffig lavendel of stoffig roze met linten voor minder dan $ 100.
  • Als je veiligheid en stijl wilt, is de ademende wiegvoering van stevig mesh voor baby's in Owl Funk Pink een geweldige keuze, met een all-over uilenontwerp voor slechts $ 20.

    AdemendBaby Klassieke, ademende wiegvoering van mesh
    AdemendBaby Klassieke, ademende wiegvoering van mesh

Wiegrailhoezen voor babymeisjes

Naarmate uw kleine meid bedreven wordt in het opstaan in haar wiegje, wilt u misschien een wiegrail toevoegen om te voorkomen dat ze in de wieg zelf bijt of de rail gebruikt om eruit te klimmen. Railhoezen zijn verkrijgbaar in kortere lengtes of langere, geplooide ontwerpen.

  • Als je alleen de twee eindrails wilt bedekken, worden de Trend Lab CribWrap Narrow railhoezen voor minder dan $ 25 geleverd in een set van twee in koraal, lavendel of marineblauw naar keuze.
  • Krijg een gedrapeerde, stoere look met The Peanutshell Grace wiegrailbeschermer die een lange rail van de wieg bedekt voor ongeveer $ 35.
  • Als je alle vier de rails wilt bedekken, kun je ongeveer $ 100 uitgeven aan de Sweet Jojo Designs Celestial Crib railbeschermers, waarbij je twee lange railhoezen en één set korte railhoezen moet kopen.

    Trend Lab waterdichte CribWrap railhoes
    Trend Lab waterdichte CribWrap railhoes

Wiegbeddengoedsets voor meisjes

De meeste beddengoedsets voor wiegjes bevatten een laken en een babydekbedje of dekentje, terwijl veel sets ook een bedrok en stootkussentjes bevatten. Houd er bij het kiezen van een wiegset rekening mee dat sommige sets feitelijk zijn ontworpen om mee te groeien met de baby terwijl ze van haar babybedje naar een peuterbed verhuist.

  • Laat de krijgerprinses in je babymeisje naar boven komen met een set met een leuke zin over girlpower. Op de beddengoedset met olifanten en veren van DBC Baby Bedding Co. staat een schattige olifant en de zin "Hoewel ze maar klein is, is ze fel." Voor ongeveer $ 430 kun je de 5-delige set krijgen, bestaande uit een wiegrokje, wieglaken, deken, wiegbumper en wiegrailhoes. Deze artikelen worden op bestelling gemaakt, dus u moet rekening houden met een levertijd van zes weken.
  • Geef je kleine meisje een wiegje dat geschikt is voor een prinses met de Little Princess Wiegbeddengoedcollectie met Doornroosje, Assepoester en Belle. De standaardset wordt geleverd met een wieglaken, dekbed en wiegrok voor minder dan $ 140. Je kunt andere items toevoegen, zoals bumpers, een dressoirhoes, een mand en een gordijn voor een totaal van ongeveer $ 370.
  • Krijg het meeste waar voor je geld als je de 9-delige Blush Pink en Grey Boho en Tribal Aztec beddengoedset koopt. Voor minder dan $ 75 krijg je dit moderne ontwerp op een deken, wiegrok, laken, wiegbumper, twee valletjes, een luierstapelaar, een speelgoedtas en een kussen.

Wiegnetten en luifels voor babymeisjes

Verander de wieg van je dierbare dochter in een veilige en koninklijke slaapruimte door transparant gaas of een stoffen wieghemel toe te voegen.

  • Creëer een etherische look rond de wieg van je baby met een roze bedhemel van Walmart met geborduurde rozen rond de bovenkant voor slechts ongeveer $ 10.
  • Als je meer licht wilt filteren, kies dan voor een ronde koepelbedhemel in roze of wit met kwastjes langs de randen en kost slechts $ 35.

    Bedhemel Ronde Koepel
    Bedhemel Ronde Koepel

Wiegmobielen voor meisjes

Waarschijnlijk het meest voorkomende wiegaccessoire is de babymobiel. Mobiele telefoons worden al generaties lang gebruikt en de huidige mobiele telefoons zijn behoorlijk hightech. Veel mobieltjes zijn bijvoorbeeld ontworpen om aan de lattenbodem van de wieg te worden bevestigd en boven het midden van het babybedje te hangen. Deze mobiele telefoons werken doorgaans op batterijen en zijn voorzien van licht en geluid. Nieuwere modellen worden mogelijk geleverd met een afstandsbediening, zodat ouders de mobiel aan en uit kunnen zetten zonder in de buurt van het babybedje te komen.

  • Een stille optie in kroonluchterstijl, zoals de zachtroze NoJo Chantilly Plafondmobiel voor $ 40, biedt entertainment in de vorm van natuurlijke bewegingen zonder afleidend te zijn.
  • Breng haar innerlijke cheerleader naar boven met de Crib Mobile Pom Pom van Target met mintgroene en koraalkleurige pompons die ronddraaien en de mogelijkheid om witte ruis of vijf melodieën te spelen.
  • De Felted Roses Baby Mobile van Pottery Barn Kids kost ongeveer $ 60 en bevat zachte rozen die ronddraaien en de mogelijkheid om een slaapliedje van drie en een halve minuut af te spelen.

    NoJo Chantilly plafondmobiel
    NoJo Chantilly plafondmobiel

Muziekspeelgoed voor meisjes en wieggyms

Een ander populair speelgoed dat tegenwoordig in veel kinderdagverblijven te vinden is, is het muzikale wiegspeeltje. Dit speelgoed wordt meestal aan de reling van het babybedje bevestigd. Het speelgoed is vaak voorzien van een uittrekbaar onderdeel dat trilt en een melodie begint wanneer eraan wordt getrokken om de zintuigen van uw babymeisje te stimuleren. Voor oudere baby's bieden wieggyms de baby de kans om wat plezier te hebben terwijl ze in bed ligt. Deze sportscholen zijn vaak voorzien van spiegels en andere leuke activiteiten.

  • De Baby Einstein Sea Dreams-fopspeen heeft klassieke melodieën en gloeiende lichtshows die na verloop van tijd dimmen om de baby te helpen slapen.
  • Laat je kleine meisje zichzelf bewonderen met de Lil' Critters Magical Discovery Mirror van VTech Infants in de vorm van een olifant met muziek, geluiden en knoppen om in te drukken voor minder dan $ 15.
  • Een schattige roze pluche eenhoorn hangt aan een wolk in het uitklapbare muzikale speelgoedwiegje Petals Musical Pull voor ongeveer $ 20.
  • Je kleine meid kan haar voeten en muzikale talenten oefenen met de Fisher Price Kick & Play-piano voor ongeveer $ 30.
  • Het SKK Baby Spiral Travel-speelgoed wikkelt zich rond de wiegrail en heeft vervolgens vier bungelende knuffels in felroze en paars die verschillende geluiden maken zodat je kleine meisje alles kan ontdekken voor ongeveer $ 25.

    Fisher-Price Smart Stages Kick & Play-piano
    Fisher-Price Smart Stages Kick & Play-piano

Wiegaccessoires Veiligheid

Houd er rekening mee dat de wiegaccessoires die u in de wieg van uw kind plaatst geen veiligheidsrisico mogen vormen. Hangend speelgoed moet buiten het bereik van uw kind worden bewaard. De riemen moeten worden vastgemaakt en de koorden of touwen moeten worden verwijderd. Creëer een veilige haven voor je baby die haar aanmoedigt om uit te kijken naar een gelukkige slaap.

Aanbevolen: