Militaire gezinnen helpen: maak een verschil in de levens van de helden van onze natie

Inhoudsopgave:

Militaire gezinnen helpen: maak een verschil in de levens van de helden van onze natie
Militaire gezinnen helpen: maak een verschil in de levens van de helden van onze natie
Anonim

Betaal het vooruit door militaire families in nood te helpen!

Amerikaanse soldaat thuis met zijn gezin
Amerikaanse soldaat thuis met zijn gezin

Het is de ultieme daad van patriottisme: militaire leden zetten hun leven op het spel om onze vrijheden te beschermen en onze veiligheid te handhaven. Je ziet misschien niet hun daden, of de littekens die ze oplopen tijdens hun diensttijd, maar hun werk heeft een blijvende impact die vaak een persoonlijke prijs met zich meebrengt.

Het helpen van militaire families is een prachtige manier om je waardering te tonen en iets terug te geven aan de militairen van ons land. We hebben een lijst samengesteld met zinvolle manieren om de helden van ons land te helpen deze Memorial Day en daarna.

Militaire gezinnen helpen begint met vrijwilligerswerk

Een geweldige manier om steun te betuigen aan militaire leden en hun families is vrijwilligerswerk doen bij gerenommeerde organisaties en in contact komen met actieve leden en veteranen in uw gemeenschap. Hier zijn enkele eenvoudige manieren om aan de slag te gaan.

Maak contact met veteranen of gewonde serviceleden

Een bezoek brengen aan een veteraan of militair die tijdens zijn werk gewond of gehandicapt is geraakt, is een doordachte manier om uw steun te betuigen en ervoor te zorgen dat die persoon zich verzorgd en gewaardeerd voelt. U kunt contact opnemen met verpleeghuizen of VA-ziekenhuizen bij u in de buurt over de mogelijkheid om een bezoek in te plannen. Als je gaat, neem dan een klein cadeautje, een kaart of zelfs een persoonlijk verhaal mee over je connectie met het leger.

Een andere geweldige manier om troost te bieden en uw waardering te tonen, is door een of twee servicemedewerkers bij u thuis uit te nodigen voor een etentje, of dat nu tijdens de feestdagen is of op een regenachtige avond. U kunt een installatie bij u in de buurt vinden en vragen om met hun vertegenwoordiger voor gemeenschapsrelaties te spreken over contact met een servicelid dat alleen bij u in de buurt is gestationeerd.

Je kunt ook vragen om in contact te komen met de familie van een servicelid en hulp te bieden als deze nieuw is in het gebied of als hij een familielid heeft dat is uitgezonden.

Toon uw dankbaarheid schriftelijk

Operatie Dankbaarheid reageerde op de COVID-19-pandemie door individuen, groepen en bedrijven virtueel vrijwilligerswerk te laten doen. Vrijwilligers kunnen brieven, verjaardagswensen en handgemaakte voorwerpen versturen. Bezoek hun website om je te registreren.

Vrouwelijke soldaat die een brief leest tijdens de oorlog
Vrouwelijke soldaat die een brief leest tijdens de oorlog

Vind kansen met soldatenengelen

Soldiers' Angels is een organisatie die persoonlijke en virtuele vrijwilligersmogelijkheden biedt. Je kunt je inschrijven om deel uit te maken van een team dat zich richt op een specifieke inspanning. Deze omvatten het bakken van lekkernijen voor uitgezonden militairen, het organiseren van virtuele babyborrels voor aanstaande militaire gezinnen, het adopteren van een soldaat en het sturen van zorgpakketten naar hen tijdens hun inzet, of het adopteren van een militair gezin tijdens de feestdagen.

Iedereen kan helpen met hun virtuele vrijwilligersmogelijkheden, of je kunt persoonlijk helpen als er een installatie bij jou in de buurt is.

Plaats vlaggen bij graven

Het plaatsen van vlaggen bij de graven van veteranen op Memorial Day is een prachtige manier om degenen te eren die zijn gestorven terwijl ze hun land dienden. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met een post van Veteranen van Buitenlandse Oorlogen of een Rode Kruis bij u in de buurt over deze vrijwilligersmogelijkheid. Bij de organisatie Blue Star Families kun je ook aanvullende manieren vinden om iets terug te geven.

Hulp bieden bij kinderopvang

Echtgenoten van militaire leden in actieve dienst dragen het hele gewicht in huis. Dit kan veel stress veroorzaken bij de primaire verzorger, die nooit de kans krijgt om even te pauzeren. Voor degenen die willen helpen, overweeg om met kerkleiders te praten over introducties bij nieuwe militaire families in uw plaats van aanbidding. Dit kan je de kans geven om nieuwe vrienden te maken en wat hulp te bieden.

Je kunt ook een profiel instellen op oppaswebsites zoals Sittercity om gratis of tegen korting oppasdiensten aan te bieden aan gezinnen met een werkende ouder. Dit lijkt niet veel, maar het helpen van militaire gezinnen met kinderopvang kan een grote last van de schouders van ouders halen als ze boodschappen moeten doen, zoals doktersafspraken, waarbij ze hun kinderen thuis moeten laten.

Snel feit

Het Modern War Institute in West Point merkt op dat "22 procent van de militaire gezinnen die kinderopvang nodig hebben, daar geen toegang toe heeft." Dit beperkt hun vermogen om te werken en te functioneren gedurende hun dagelijks leven.

Foster een huisdier

Je kunt ook alleenstaande militairen helpen met de zorg voor hun huisdieren terwijl ze worden ingezet via Dogs on Deployment. U kunt zich aanmelden om een huisdier een veilig en liefdevol thuis te bieden terwijl zijn of haar ouders weg zijn.

Soldaat en meisje met hond
Soldaat en meisje met hond

Train een diensthond

Patriot Paws en K9s for Warriors zijn slechts twee van de geweldige organisaties die zich inzetten om gewonde veteranen te voorzien van volledig getrainde hulphonden. Dankzij deze mogelijkheden voor vrijwilligerswerk kunnen individuen en gezinnen deelnemen aan het verzorgen en trainen van deze hulpdieren, zodat ze later een veteraan in nood kunnen helpen. Het is een inzet van drie tot zes maanden, maar deze organisaties helpen de levens van reddingsdieren te redden en geven een gewonde dierenarts de hulp die ze nodig hebben als ze thuiskomen.

Snel feit

Onderzoek toont aan dat militaire veteranen met PTSS "significant minder PTSD-gerelateerde symptomen vertoonden, [een] betere slaapkwaliteit [hadden] en [een] betere welzijnservaring" wanneer ze werden gekoppeld aan een gezelschapshond.

Betaal het vooruit op een militaire feestdag of een andere dag van de week

Terwijl je op pad bent en plezier maakt op Memorial Day of 4 juli, onthoud dan de ware betekenis achter deze feestdagen. Waarom vier je feest? Militaire leden hebben zich opgeofferd zodat jij plezier hebt, dus toon ze tijdens deze feestdagen wat liefde met kleine daden van vriendelijkheid.

Als u een militair lid in uw gemeenschap kent, maak dan een zorgpakket en geef het aan de deur af. Als je uit eten gaat in een restaurant en een veteraan aan een tafel in de buurt ziet, praat dan met de ober over het kopen van hun ma altijd. Of neem gewoon de tijd om naar een veteraan te lopen en 'bedankt voor je diensten' te zeggen.

Dagen om te overwegen om militaire leden te eren:

  • Dag van de strijdkrachten [derde zaterdag van mei]
  • Memorial Day [laatste maandag van mei]
  • Onafhankelijkheidsdag [4 juli]
  • Patriotdag [11 september]
  • Veteranendag [11 november]

Bekijk hier een volledige lijst met Amerikaanse militaire dagen.

Doe of verzamel donaties om militaire families verder te helpen

Als uw tijd beperkt is, is er een reeks non-profitorganisaties waaraan u kunt doneren die financiële hulp bieden aan militaire leden die tijdelijke financiële problemen ervaren.

Je kunt ook dingen doen zoals je overtollige Halloween-snoepjes doneren om naar de troepen te worden verscheept. Hieronder vindt u aanvullende manieren waarop u financiële donaties kunt geven ter ondersteuning van goede doelen die ten goede komen aan militaire leden en hun families.

Doneer voor financiële steun

Wist je dat 40% van de militaire kinderen voedselonzekerheid ervaart? Hoe zit het met het feit dat militaire kinderen gemiddeld zes tot negen zetten zullen doorlopen tegen de tijd dat ze de twaalfde klas bereiken? Leven met een vast inkomen kan moeilijk zijn voor militaire gezinnen, maar financiële hulp kan helpen. Hier zijn enkele organisaties waarmee u rekening moet houden:

  • Operatie Homefront helpt militaire families in hun basisbehoeften te voorzien. Of het nu gaat om het ondersteunen van een veteraan die zijn baan is kwijtgeraakt, het verstrekken van financiering voor problemen veroorzaakt door COVID-19, of het helpen van een veteraan met zijn maandelijkse rekeningen, u kunt de huidige goede doelen waaraan u wilt doneren bekijken in het behoeftengedeelte van hun website.
  • Armed Services YMCA biedt hulp bij kinderopvang en hulp bij het sturen van kinderen van militaire families naar kampen en naschoolse programma's.
  • Military Families United en de Navy-Marine Corps Relief Society helpen militaire families die financiële problemen ondervinden als gevolg van uitzendingen, noodsituaties in het gezin of andere uitdagingen die verband houden met het militaire leven.

Moet weten

Vanaf mei 2023 meldden zes van de zeven actieve gezinsrespondenten een vorm van financiële nood. Niet alleen dat, maar LendingTree meldt dat "66% van de respondenten in actieve dienstfamilies niet-betaalde uitgaven heeft die verband houden met hun meest recente PCS-verhuizing."

Doneer voor gewonde krijgers

Donaties aan de operatie van The American Legion helpen gewonde militairen te voorzien van troostartikelen en hulp. U kunt hun webpagina bezoeken om een donatie te doen. Het Wounded Warrior Project (WWP) wil ook iets teruggeven aan soldaten die tijdens hun dienst gewond zijn geraakt.

Ze hebben verschillende programma's over verschillende momenten in de reis van een soldaat naar welzijn. Sommige diensten die ze aanbieden zijn thuisgezondheid, stressmanagement en veerkrachttraining, en alternatieve therapieën zoals kunst-, muziek- of paardentherapie. U kunt doneren via hun online donatiepagina.

Help met het verstrekken van beurzen

De verhuizingen die nodig zijn als je met een soldaat getrouwd bent, gecombineerd met financiële problemen, maken het vaak moeilijk voor een echtgenoot om de universiteit af te ronden. De National Military Family Association (NMFA) helpt militaire families door studiebeurzen te verstrekken.

De NMFA heeft ook een programma genaamd Operation Purple, dat gezinsretraites en kampen coördineert voor kinderen in militaire gezinnen. U kunt deze doelen helpen steunen door te doneren aan de NMFA.

Ondersteuning met behuizing

Terwijl een militaire veteraan wordt behandeld in een medisch centrum, heeft het gezin onderdak nodig zodat ze dicht bij hun familielid kunnen zijn. Fisher House Foundation biedt kosteloos huisvesting aan deze gezinnen. Elk groot militair medisch centrum en VA-ziekenhuis in de Verenigde Staten beschikt over ten minste één Fisher House-faciliteit, die ook in Europa actief is. Fisher House Foundation biedt ook studiebeurzen aan militaire echtgenoten en kinderen.

Bovendien kunnen gewonde soldaten terugkeren naar het burgerleven, waardoor speciale aanpassingen aan hun huizen nodig zijn, maar ze beschikken mogelijk niet over de financiële middelen om dergelijke veranderingen door te voeren. Dat is waar Homes for Our Troops tussenbeide komt en hulp biedt. De organisatie bouwt nieuwe huizen voor gewonde soldaten. Er zijn verschillende manieren waarop je hun goede doel kunt steunen, zoals het geven van donaties of het organiseren van een inzamelingsactie.

Assistent met reizen

Daarnaast heeft Fisher House een programma genaamd Hero Miles. Hiermee kunt u uw frequent flyer-miles doneren, zodat familieleden aan het bed van hun gewonde soldaat kunnen staan. Deelnemende luchtvaartmaatschappijen zijn onder meer Alaska Airlines, American Airlines, Delta Air Lines, Frontier Airlines en United Airlines. De webpagina van het Hero Miles-programma bevat links naar deze luchtvaartmaatschappijen die u naar hun respectievelijke airmiles-donatiepagina's leiden.

Doneer uw hotelpunten

Op dezelfde manier accepteert de Fisher House Foundation ook hotelbeloningspunten via hun Hotels for Heroes-programma. Deze hotelbeloningspunten worden vervolgens aan militaire families gegeven om in een hotel in de buurt van hun gewonde soldaat te verblijven, mocht er geen ruimte zijn in het plaatselijke Fisher House. Deelnemende hotels zijn onder meer Best Western, Choice Hotels, Hilton, Marriott en Wyndham. U kunt donaties geven om deze goede doelen te dienen op hun Hotels for Heros-webpagina.

Wees voorzichtig met oplichting

Veel organisaties kunnen je bellen om om donaties te vragen, en hoewel sommige misschien legitiem zijn, zijn veel dat niet. De Federal Trade Commission stelt voor om een goed doel grondig te onderzoeken voordat militaire families met donaties worden geholpen. U kunt naar details zoeken op sites als de National Resource Directory, Charity Navigator, GuideStar, Better Business Bureau en Charity Watch.

Steun de troepen en hun families

Soldaten, hun partners en hun kinderen brengen aanzienlijke offers om ons land te dienen. Het helpen van militaire families op zowel grote als kleine manieren kan een groot verschil maken in hun leven. Onthoud dat het geen vakantie hoeft te zijn om een verschil te maken in de levens van deze onbaatzuchtige individuen.

Aanbevolen: