Unieke votiefkaarsenhouders

Inhoudsopgave:

Unieke votiefkaarsenhouders
Unieke votiefkaarsenhouders
Anonim
Miniatuur Votiefkaarshouder voor fietsen
Miniatuur Votiefkaarshouder voor fietsen

Met hun kleine formaat en eenvoudige vorm zien votiefkaarsen er spectaculair uit in verschillende soorten houders. Als je op zoek bent naar een gemakkelijke en betaalbare manier om het uiterlijk van een kamer te vernieuwen, dan zijn er veel unieke stijlen van votiefkaarshouders om uit te kiezen.

Votiefhouders met juwelen

De toevoeging van juwelen van glas, steen of acryl voegt een heldere, stralende schoonheid toe aan elke votiefhouder. Je kunt sieradenhouders vinden in een aantal verschillende configuraties en kleuren, die allemaal een luxueuze glans geven aan elke kamer in je huis.

Indische houder met rode juwelen en kralen

Je kunt een Indiase votiefkaarshouder met juwelen en kralen selecteren om je huis of terras een exotische flair te geven. Deze vierkante houder van 7,5 cm heeft een transparant roodgekleurde binnenhouder die in de buitenste draadhouder zit. De draadhouder is versierd met prachtige bladeren en rode juwelen. Een van deze houders kost ongeveer $ 8 plus $ 5 verzendkosten.

Glazen votief juwelen kralen Indiase theelichtje houder
Glazen votief juwelen kralen Indiase theelichtje houder

Turtle Votiefkaarsenhouder van metaal en kristal

De blitse votiefkaarshouder van schildpadmetaal en kristal, aangeboden door Bed, Bath & Beyond, voegt glamour toe aan elke kamer. Deze unieke votiefkaarshouder van 3,25 inch H x 2,25 inch D kost ongeveer $ 14 (Beyond-leden besparen ongeveer $ 3). Gratis verzending voor bestellingen van meer dan $ 39.

Turquoise glazen mozaïek kaarsenhouder

Deze elegante kandelaar van turquoise glasmozaïek van Hobby Lobby is voorzien van turquoise glazen "juwelen". De zwarte keramische houder heeft een basisdiameter van 4 1/2" met een monddiameter van 3 1/4" en is 3 1/4" hoog. U kunt besluiten om meerdere van deze betaalbare houders samen te groeperen om een prachtige display voor iedereen te creëren. tijd van het jaar. Elke votiefhouder wordt verkocht voor ongeveer $ 12 (controleer of er incidentele verkopen zijn). Verzendkosten worden berekend bij het afrekenen.

Votiefhouders voor hippie- en bloemenkind

Als je van een vleugje Woodstock-, hippie- en bloemenkindnostalgie houdt, kun je dit gevoel van affiniteit uiten met een votiefkaarsenhouder. Kies een ontwerp dat het beste een statement maakt over een tijdperk dat u waardeert.

Tie Dye votiefkaarsbeker

Candlestock biedt votiefkandelaars aan, gemaakt door ambachtslieden uit Woodstock, NY. Elk ontwerp heeft een psychedelisch tie-dye-patroon in briljante, opvallende kleuren. Je kunt de glow in the dark-afwerking activeren met een black light voor het volledige psychedelische effect waarbij de votiefvlam doorschijnt met een speciale gloed. De houders zijn verkrijgbaar in kleine, grote en extra grote maten met een prijsklasse van ongeveer $ 13 tot $ 20 plus $ 6,95 verzendkosten.

Boheemse votiefhouder

Save On Crafts biedt een 6,5 cm hoge metalen en glazen houder met een Marokkaans geïnspireerd geometrisch patroon. Het kost ongeveer $ 7, waarbij de verzendkosten worden berekend bij het afrekenen.

Cirkelvormige uitgesneden votiefhouderpatronen

Houzz laat het licht schijnen met een set van twee zwarte en koperen metalen votiefkaarsenhouders. Eén grote (11,5 cm H x 10 cm D) en één kleine (10 cm H x 3,25 cm D), de twee houders werpen schaduwen van hun lasergesneden cirkelvormige patronen. De kosten bedragen ongeveer $ 15 met ongeveer $ 6 verzendkosten.

Novelty bloemenvotiefhouders

Votiefkaarsenhouders die een enkele bloesem of een hele tak bloemen imiteren, zijn een unieke manier om een beetje natuurschoon in huis te halen. Bloemenvotieven zien er mooi uit in de slaapkamer, woonkamer en elke andere ruimte waar je een beetje op de natuur geïnspireerde stijl wilt toevoegen.

Witte Calla Lelie votiefhouder

De witte calla lelie votiefhouder is gemaakt van porselein en maakt een dramatisch statement. Deze votiefgreep ziet er het hele jaar door prachtig uit. Hij is 19 cm hoog en wordt op Houzz verkocht voor ongeveer $ 72, met gratis verzending.

Romantisch roos votief middelpunt

Dit 30 cm hoge romantische votief-middenstuk van JD Gifts lijkt op een enkele rode roos met een lange steel, een sierlijke steel en ijzeren bladeren. Deze unieke votiefkaarshouder ziet er prachtig uit op zichzelf. Als je de voorkeur geeft aan een meer dramatische weergave geef er meerdere uit en creëer een indrukwekkende groep. Elke votiefhouder is gemaakt van ijzer, acryl en glas en is te koop voor ongeveer $ 10 plus verzendkosten berekend bij het afrekenen.

Lotus votiefkaarsenhouder

Home Depot beschikt over een unieke votiefkaarshouder met lotusbloem van Three Hands. De lotusbloem is gemaakt van hars en bloeit open op een kort voetstuk. U kunt kiezen uit een houder van 19,5 cm H of 10 cm H in een zilveren of witte afwerking. Prijs: van $ 60 tot $ 80 met gratis verzending.

Unieke votiefkaarsenhouders voor de feestdagen

Je kunt een vleugje plezier en een unieke look toevoegen met votiefkaarsenhouders voor de feestdagen. Kies de ideale voor Halloween, Kerstmis en Thanksgiving.

Halloween votiefhouder

Bereid je voor op je Halloweenfeest met deze 48-delige lasergesneden kaarsenhouderset. De decoratieve verpakking is voorzien van een zwart spinnenweb met een diameter van 1,5 inch en een hoogte van 1,69 inch. De prijs ligt rond de $ 13 voor de set, met gratis verzending bij bestellingen van $ 25 of meer of gratis verzending met Prime-lidmaatschap.

Halloween Lasergesneden Kaarsenhouder Zwarte Spinnenwebkaarsenwikkels
Halloween Lasergesneden Kaarsenhouder Zwarte Spinnenwebkaarsenwikkels

Kerst Rendier Votiefhouder

Je kunt kaarslicht toevoegen aan je kerstfeest met deze 3-lichts votiefkaarsenhouder met rendieren van A & B Home in een metalen zilveren afwerking. Deze leuke kerstkandelaar, verkocht door Hayneedle, is 21 inch breed x 4,5 inch diep x 20 cm hoog en wordt verkocht voor ongeveer $ 78 met $ 5 verzendkosten.

Thanksgiving lithofaan licht votief houder

Deze LLADRÓ handgemaakte porseleinen Thanksgiving Lithophane votiefhouder toont een kalkoen en het woord Thanksgiving eroverheen gebogen. Deze porseleinlithofaan is gemaakt door een kunstenaar in Spanje. De lithofaan is 9,5 cm H x 10 cm B x 10 cm D en kost ongeveer $ 65 plus verzendkosten berekend bij het afrekenen.

Seizoensgebonden unieke votiefkaarsenhouders

Misschien wil je je votiefkaarsenhouders aanpassen aan het huidige seizoen. Dit kan een leuke manier zijn om een beetje uniekheid toe te voegen aan een studeerkamer, eetkamer, slaapkamer of andere kamer in je huis.

Herfstbladeren

Dit herfstesdoornblad heeft twee 15 cm brede bladeren met een glazen votiefhouder ertussen. Deze veelkleurige houder is 11,5 cm hoog en kan solo worden gebruikt of worden gecombineerd op een schoorsteenmantel, eettafel of foyer console tafel. De kosten bedragen ongeveer $ 30, met gratis verzending.

Herfst Maple Leaf metalen Thanksgiving votiefkaarshouder
Herfst Maple Leaf metalen Thanksgiving votiefkaarshouder

Sneeuwbal-votiefhouder

De winter is een goed moment om een paar kaarsen te laten branden. Bed, Bath & Beyond is voorzien van een sneeuwbalvormige glazen votiefhouder van Orrefors genaamd Nordic Light. Steek gewoon een votief aan en kijk naar de weerspiegeling van de vlam in wat lijkt op een smeltende ijsbal. De sneeuwbal-votiefhouder heeft een diameter van 2,75 inch en een hoogte van 2,75 inch. De kosten bedragen ongeveer $ 15, met gratis verzending bij bestellingen van meer dan $ 39.

Lente en zomer vuurscherm votiefhouder

Wat te doen met een koude open haard als de lente en de zomer aanbreken? De oplossing is een 90 cm breed x 30 cm diep x 32,5 cm hoog vuurscherm met votiefkaarsenhouder. Deze is gemaakt van metaal met een vloeiend boomtakontwerp met neergestreken vogels en verschillende glazen votiefhandvathouders. De kosten bedragen ongeveer $ 295, met gratis verzending.

Votiefkaarsenhouders in mannelijke stijl

Misschien ben je op zoek naar een kandelaar met een mannelijke flair voor een specifiek kamerontwerp. De kans is groot dat je op zoek bent naar het juiste kaarscadeau om je man te geven dat niet blits of glamoureus is. Wat uw winkelreden ook is, er zijn verschillende beschikbare stijlen die een mannelijke sfeer in elk interieur brengen.

Donkerbruine kaarsenboomhouder

Een unieke mannelijke kaarsboomhouder is een geweldige keuze voor een schoorsteenmantel, tafelstuk of verhoogde haard. De gedraaide stam ondersteunt de flexibele ledematen, zodat je de positie van de drie kaarsbekers kunt aanpassen. De totale hoogte is 18". De kosten bedragen ongeveer $ 23 bij Shop Wild Things, waarbij de verzendkosten worden berekend bij het afrekenen.

Geometrische vijfhoek votiefkaarsenhouder

Deze zwarte geometrische vijfhoekige votiefkaarshouder van Shop Wild Things is 4 ¾" hoog en 5,5" breed. Het glas versterkt het kaarslicht met meerdere reflecterende oppervlakken. De kosten bedragen ongeveer $ 12 en de verzendkosten worden berekend bij het afrekenen.

Votiefhouder met paardenknipsel

Deze geroeste metalen votiefhouder heeft een uitsparing in de vorm van een paard. Het lasergesneden paard verschijnt aan alle vier de zijden van de houder, zodat het votieflicht de ruimte kan vullen. Dit is een geweldige aanvulling op een ranch- of zuidwestendecor, een berghut of een mannelijk ontworpen kamer. De vierkante houder van 2,5 inch kost ongeveer $ 18, waarbij de verzendkosten worden berekend bij het afrekenen.

Nieuwe dierenvotiefhouders

Als je echt op zoek bent naar iets unieks, dan is een nieuwe votiefhouder het ultieme statement. Je kunt kiezen uit humoristische ontwerpen of spectaculaire figuratieve stukken die naast de votieven ook je favoriete dieren en interesses weergeven.

Uil sierwijnblad votiefkaarshouder

Deze schattige votiefkaarsenhouder met uil hangt aan een ijzeren wijnstok- en bladhouder aangeboden door Hegaed Creative. De kandelaar is 23,5 cm breed x 22,5 cm hoog. Gebruik deze unieke votiefkaarshouder op een buffet, schoorsteenmantel of bijzettafel. Het wordt verkocht voor ongeveer $ 9 met gratis verzending.

Uil sier Vine Leaf votiefkaarshouder
Uil sier Vine Leaf votiefkaarshouder

Glazen kat votiefkaarshouder

Deze unieke glazen votiefhouder voor katten wordt aangeboden door Buy A Candle. Deze schattige kat slaapt in een vertrouwde gekrulde katachtige houding, ideaal om een votiefkaars vast te houden. Deze votiefhouder is verkrijgbaar in heldere, cranberryroze of groene kleuren. De houder is 11,5 cm breed x 6,5 cm hoog en kost ongeveer $ 5, waarbij de verzendkosten worden berekend bij het afrekenen.

Octopus votiefkaarsenhouder

Deze unieke gebeeldhouwde octopus klampt zich vast aan een vierkante glazen votiefhouder. De octopus is gemaakt van aluminium. De totale afmeting is 5" H x 6" B x 5,5" D en kost ongeveer $80 met gratis verzending in de continentale VS

Gouden en zilveren votiefhouders

Een metallic accent kan soms de perfecte manier zijn om romantiek en sprankeling aan je huis toe te voegen. Er zijn tal van mooie gouden en zilveren votiefkaarsenhouders op de markt, en verschillende bieden de unieke stijl waardoor ze een blikvanger worden, waar je ze ook tentoonstelt.

Array Mercury Glass zilveren votiefkaarshouder

Quick Candles heeft een Array zilveren votiefkaarshouder van kwikglas. Deze metalen glazen houder schittert met de votiefvlam. De bovenkant van de glashouder is geschulpt als een tulp. De houder is 7,5 cm breed x 3,75 cm hoog en kost ongeveer $ 5, waarbij de verzendkosten worden berekend bij het afrekenen.

Tak Votiefhouder

Deze unieke votiefhouder met tak van ZGallerie is een winnende keuze voor het middelpunt van een schoorsteenmantel of eettafel. Dit 28,5-inch lange middenstuk is 17,5-inch breed. De dikke gouden takken zijn stoer en mooi en ondersteunen vier votiefbekers. Deze votiefkaarshouder kost ongeveer $ 150, waarbij de verzendkosten worden berekend bij het afrekenen.

Zilver metaal met kralen votiefkaarshouder

Deze donkerzilveren metalen votiefkaarshouder heeft een kantachtige uitsnede met grote kristallen om de vlamlichten te reflecteren. Laat uw votief gewoon in het heldere glas vallen en zie hoe de kaarsvlam in de kristallen reflecteert. De houder heeft een diameter van 4,5 inch en is 3,5 inch hoog. De kosten bedragen ongeveer $ 14 met $ 6,96 verzendkosten.

Unieke orkaan votiefkaarsenhouders

De rondingen van een orkaanlantaarn zijn een elegante keuze voor een schoorsteenmantel, eettafel of consoletafel in de foyer. Een votiefkaarshouder die deze stijl bevat, kan je decoratiemogelijkheden bieden waar je misschien nog niet aan hebt gedacht.

Orkaanlantaarn votiefhouder

Hayneedle presenteert de decoratieve votiefhouder van A & B Home in orkaanlantaarnstijl met een aluminium basis met nikkelafwerking. De totale maat is 20 "H en heeft een diameter van 7". Deze kandelaar kost ongeveer $ 94 met gratis verzending.

Hangende orkaan votiefhouders

Save On Crafts biedt een set van zes 10 cm hoge orkaandruppelvormige votiefkaarsenhouders. Elke houder wordt geleverd met een draadzelfhanger. Hang aan boomtakken of rijg een lijn boven een eettafel voor een unieke sfeer. De set kost ongeveer $ 25, waarbij de verzendkosten worden berekend bij het afrekenen.

Set van vier geblazen glazen orkaan votiefhouders

Deze magisch ogende geblazen glazen orkaan votiefkaarsenhouders zijn voorzien van een hangende votiefbeker halverwege de glazen houder. De houder is 10 cm D x 10 cm H en kost ongeveer $ 38, waarbij de verzendkosten worden berekend bij het afrekenen.

Religieuze votiefhouders

Wat je religie ook is, er zijn votiefhouders ontworpen om je geloof te vieren en te eren. Veel van deze bieden een unieke stijl en prachtige ontwerpen.

Biddende handen votiefkaarshouder

Seventh Avenue biedt een votiefkaarshouder aan met een paar biddende handen in bronskleurige hars. Gebeeldhouwde rode rozen Rode rozen bevinden zich tussen de biddende handen en een glazen votiefhouder. De totale afmeting is 6 1/4" L x 3 1/4" B x 5" H. De glazen votiefbeker is 2 1/4" D en 1 3/4" H en kost ongeveer $ 16 met ongeveer $ 10 aan verzendkosten.

Buddha keramische votiefkaarsenhouder

Wayfair heeft een keramische boeddha-votiefkaarshouder met een verweerde grijze afwerking. Het beeld is gemaakt van terracotta en heeft gedetailleerde lotusbladeren die de votiefbeker omringen. Het beeld is 7,5'' H x 5,5'' B x 6,5'' D en kost ongeveer $34 plus gratis verzending bij bestellingen boven $49.

Boeddhabeeld wierookbrander votief theelichtje houder
Boeddhabeeld wierookbrander votief theelichtje houder

Crucifix votief houder standaard

Korting Catholic Products biedt een votiefkaarsenhouder van 10 cm H. De rode glazen beker rust in een met goud afgewerkte plastic houder. Het gouden uitgesneden kruisbeeld onthult de rood gloeiende votiefbeker wanneer de votief aangestoken is. Het komt met een votiefkaars. De kosten bedragen ongeveer $ 30.

Votieve wanddisplays

Het tentoonstellen van votieven aan de muur in de vorm van schansen of grotere aandachtspunten is een andere unieke manier om je huis met kaarsen te versieren. Wanddisplays zijn er in allerlei soorten en maten, waarvan er vele perfect voor u kunnen zijn.

Barhill votief wanddecoratie

Wayfair heeft een votief wanddecor van Barhill van Darby Home Co Shop. Deze halfglanzende ijzeren vierkante houder is afgewerkt met een poedercoating. Het strijkijzer creëert een filigraan ontwerp en toont vier glazen kandelaars met een ijzeren Fleur-de-lis in het midden. De houder meet 28,3'' H x 28,3'' B x 3,9'' D en kost ongeveer $ 87.

Paar smeedijzeren votief wandkandelaars

Walmart presenteert een paar smeedijzeren aan de muur gemonteerde votiefkaarsenhouders. De schansen zijn 22,5 cm hoog x 6,3 cm diep x 6,5 cm breed. De glazen votiefbeker is 2,1 inch diep (boven) x 2,5 inch hoog x 1,7 inch diep (onder). Dit moderne ontwerp is gebogen met een plank in het midden voor de glazen votiefbeker. De kosten bedragen ongeveer $ 15, met gratis verzending bij een bestelling van $ 35+.

Moderne kunst kaarshouder wandkandelaars
Moderne kunst kaarshouder wandkandelaars

Cirkels Votiefhouder voor wandmontage

Pottery Barn biedt deze votiefhouder voor wandmontage aan, ontworpen met zeven in elkaar grijpende verschillende cirkels. Dit wandsculptuur is gemaakt van handgehamerd ijzer. De afwerking is antiek brons. Elke cirkel is voorzien van een standaard voor Pottery Barn-glazen votieven die afzonderlijk worden verkocht. De schans is 180 cm breed x 2,75 inch diep x 90 cm hoog en kost ongeveer $ 170 plus verzendkosten berekend bij het afrekenen.

Votiefkaarsenkroonluchters en kandelaars

Een votiefkroonluchter voegt romantiek en schoonheid toe aan uw eetkamer, badkamer of terras. Ze zien er ook prachtig uit in tuinhuisjes of hangend aan pergola's. Omdat ze geen elektrische aansluiting nodig hebben, zijn ze heel eenvoudig overal te installeren waar je maar wat sfeer wilt.

Kristalkroonluchter met votiefkaarsenhouders

Ga helemaal uit de kast met deze glamoureuze kroonluchter van 100% kristallen, compleet met kristallen armen en vijf glazen votieven. Het is ideaal voor een eethoek buiten. De kroonluchter is 25" hoog x 24" breed en kost ongeveer $133 plus ongeveer $15 aan verzendkosten.

Kristallen kroonluchter met kaarsvotieven
Kristallen kroonluchter met kaarsvotieven

Zilveren en kristallen kandelaar

eFavormart presenteert een prachtige vijfarmige zilveren kandelaar met votiefkaarsenhouder. Deze glamoureuze houder is voorzien van hangende kristallen druppels en 10 kristallen bedslingers die van de ene bungelende kristallen druppel naar de andere draperen. Het is 71,5 cm (H) en 63,3 cm (B) met houders voor zes votieven.

Amalfi votiefkaarsstandaard

Laat je fantasie de vrije loop met deze zilverkleurige Amalfi votiefkaarsenhouder/cupcakestandaard. Drie glazen votiefkaarshouders sieren de bovenkant van de standaard en daaronder bungelen kristallen druppels boven de acht cupcake-schalen. Kristallen druppels en kristallen slinger versieren dit luxe display. Je kunt de cupcakes achterwege laten en glazen votiefhouders en kaarsen op elk dessertvoetstuk gebruiken. De standaard is 18 "H x 15" breed. Elke lade heeft een diameter van 9,5 cm

Neem geen genoegen met alledaags

Er is geen reden om genoegen te nemen met het alledaagse als het gaat om votiefhouders. Met alle prachtige en ongewone ontwerpen op de markt, zul je zeker iets vinden dat echt bij je kamer en interieur past. Neem de tijd om door de opties te bladeren om er zeker van te zijn dat u een votiefhouder vindt die de unieke uitstraling heeft die u nodig heeft.

Aanbevolen: