Geweldige opties voor seniorenappartementen in San Francisco

Inhoudsopgave:

Geweldige opties voor seniorenappartementen in San Francisco
Geweldige opties voor seniorenappartementen in San Francisco
Anonim
echtpaar voor herenhuizen in San Francisco
echtpaar voor herenhuizen in San Francisco

San Francisco, met zijn drukke straten en levendige culturele bezienswaardigheden, goed openbaar vervoer en gemakkelijk beloopbare straten, is een geweldige stad om de Gouden Jaren door te brengen. De stad San Francisco beschikt over veel woongemeenschappen voor senioren in de diverse buurten. De huisvesting voor zelfstandige senioren varieert van luxe hoogbouwappartementen en appartementen tot betaalbare woningen voor mensen met een krap budget. Het aanbod aan seniorenwoningen in San Francisco is breed genoeg om aan de behoeften van de meeste mensen te voldoen.

stedelijk wonen in hoge gebouwen voor senioren in San Francisco

Als je midden in de drukte wilt wonen en omringd wilt zijn door constante actie, dan is een appartement in het hart van de stad de plek waar je moet zijn.

De Broadmoor

The Broadmoor is een torenhoog pensionhotel aan Sutter Street en beschikt over luxe accommodatie op een locatie dicht bij alles. De chef-koks van Broadmoor bakken elke dag brood voor de bewoners, en een creatief menu biedt elke dag drie uitgebalanceerde ma altijden. Met een huurovereenkomst van maand tot maand betalen bewoners niet zoveel als andere luxe seniorenwoningen, omdat er geen medische zorg ter plaatse is. Het hotel ligt echter dicht bij het St. Francis Hospital en het California Pacific Medical Center, en biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.

De kamerinrichting is bij de maandelijkse huur inbegrepen, evenals de ma altijden, die u kunt nuttigen in de eetzaal van het hotel of via roomservice kunt laten bezorgen. Bewoners kunnen ontspannen op de terrasvormige beeldentuin van het hotel, een praatje maken tijdens cocktailparty's of op avontuur gaan naar nabijgelegen bezienswaardigheden, zoals Napa Valley.

chef-koks van Broadmoor
chef-koks van Broadmoor

De Carlisle

The Carlisle ligt bovenop Cathedral Hill en biedt een prachtig uitzicht op de Baai van San Francisco. Het is 12 verdiepingen hoog en combineert luxe seniorenwoningen met een toplocatie en flexibiliteit in huisvestingsopties. Wonen in The Carlisle zorgt voor veel onafhankelijkheid, met de keuze uit appartementen met één of twee slaapkamers, met of zonder keuken. De residentie biedt ma altijden ter plaatse voor degenen die niet willen koken, en de 24-uursconciërge kan vervoer naar externe locaties regelen. The Carlisle biedt vele voorzieningen, waaronder:

  • Salon ter plaatse
  • Fitnesscentrum
  • Bibliotheek
  • Wijnkamer
  • Activiteiten zoals cocktailparty's, lezingen, discussiegroepen, kunstlessen, concerten en excursies.

Inwoners hebben gezegd dat ze genieten van de bevordering van de onafhankelijkheid door de gemeenschap en van de vele vrienden die ze maken. De residentie is eigendom van Sunrise Senior Living, die de nadruk legt op zelfstandig wonen, keuzevrijheid en betrokkenheid van het gezin.

Hoewel duurder dan sommige woningen, accepteert The Carlisle een verzekering voor langdurige zorg en V. A. voordelen, maar niet Medicare.

Seniorenhuisvesting in San Francisco met een rustige levensstijl

Als u de voorkeur geeft aan historische architectuur in een rustiger deel van San Francisco, dan is dit wellicht de optie voor u.

Cypres bij Golden Gate

Vintage Golden Gate-appartementen | Foto met dank aan BAR Architects, ©2012 BAR Architects
Vintage Golden Gate-appartementen | Foto met dank aan BAR Architects, ©2012 BAR Architects

Net ten zuiden van Golden Gate Park in het Sunset District, biedt de residentie Cypress at Golden Gate gemakkelijk seniorenleven. In dit minder drukke deel van San Francisco kunnen onafhankelijke senioren genieten van een komen en gaan, het nabijgelegen park verkennen, socialiseren met andere bewoners en deelnemen aan de vele aangeboden activiteiten. Het gebouw is een historisch monument, voorheen het Shriner's Hospital, en bewoners zeggen dat ze, terwijl ze genieten van een hoge levenskwaliteit, genieten van het aantrekkelijke terrein en gebouw. Bewoners kunnen kiezen uit een studio-appartement tot woonruimtes met één of twee slaapkamers en huisdiervriendelijke accommodaties.

Bewoners hebben gezegd dat ze genieten van de actieve levensstijl die Vintage Golden Gate biedt, het goed onderhouden terrein en het vriendelijke personeel. Gezinnen kunnen zich veilig voelen omdat deze residentie een continuüm van zorg biedt voor actieve senioren en degenen die bekwame verpleging of geheugenzorg nodig hebben.

LGBTQ Seniorenhuisvesting

Als je lid bent van de LGBTQ-gemeenschap, wil je misschien deze huisvestingsoptie bekijken.

Openhuis

De Marcy Adelman en Jeanette Gurevitch Openhouse Community, ook bekend als 95 Laguna, is een nieuwe, betaalbare appartementengemeenschap met 79 appartementen in San Francisco voor LGBTQ-senioren van 62 jaar en ouder. Een van de doelstellingen van Openhouse Community is dat elke LGBTQ-senior in een veilige, stabiele en betaalbare woning woont.

Budgetvriendelijke seniorenhuisvesting in San Francisco

De stad San Francisco is voortdurend bezig met het vergroten van haar voorraad betaalbare woningen. De Amerikaanse huisvestings- en stedelijke ontwikkelingsprogramma's hebben een groot aantal gesubsidieerde, betaalbare woningen gecreëerd voor senioren met een laag inkomen. Deze ontwikkelingen vereisen dat senioren op een wachtlijst worden geplaatst of meedoen aan een loterij om een appartement veilig te stellen. Hier zijn een paar opties voor gesubsidieerde seniorenhuisvesting in de stad.

Presidio Gate Apartments

Presidio Gate Apartments uitzicht vanaf Lombard St.
Presidio Gate Apartments uitzicht vanaf Lombard St.

Presidio Gate Apartments in de wijk Presidio is gebouwd om senioren met een zeer laag inkomen te huisvesten en biedt appartementen met één slaapkamer en studio-appartementen. Een activiteitendirecteur en een servicecoördinator helpen bewoners contact te maken met hulpbronnen binnen de gemeenschap, waardoor ze een veilige en actieve plek creëren die ze hun thuis kunnen noemen. Bewoners krijgen toegang tot de gemeenschapsbibliotheek, een multifunctionele eetzaal, evenals vervoer om te winkelen, culturele evenementen of andere gemeenschappelijke uitjes, kunst- en onderwijsprogramma's en activiteiten. Tegen een kleine meerprijs kunnen bewoners vijf dagen per week een lunch krijgen.

Kandidaten voor een verblijfsvergunning moeten een jaarinkomen hebben dat niet hoger is dan 50 procent van het lokale mediane inkomen, en hun huur bedraagt 30 procent van het aangepaste bruto-inkomen van een inwoner. Er is een eerste en een jaarlijkse inkomensbeoordeling van elke bewoner.

Crocker Amazon Senior Appartementen

Crocker Amazon seniorenappartementen heeft 36 betaalbare appartementen voor senioren met een zeer laag inkomen. De residentie, gelegen in het buitenste Mission District, biedt seniorenondersteuningsdiensten ter plaatse en daarbuiten, waaronder gezondheidsonderzoeken, bezoekende verpleegsters, toegang tot de voedselbank en transport. Om hier te wonen, betalen de bewoners tot 30 procent van hun aangepast bruto-inkomen en moeten ze via een loterijsysteem worden geselecteerd om er in te trekken.

Tuinen van Valencia

Valencia Tuinen appartementen
Valencia Tuinen appartementen

De Valencia Gardens is een revitaliseringsproject waarbij in 2006 vervallen appartementen in het Mission District werden gesloopt en meer dan 200 nieuwe eenheden werden gebouwd, waaronder 42 seniorenappartementen met één slaapkamer in een apart gebouw. De rest van de appartementen is bestemd voor gezinnen met een laag inkomen. Met gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer kunnen senioren zich door de stad verplaatsen en zich onafhankelijk voelen in deze gemeenschap. Het complex omvat een computer-/technologiecentrum, een gemeenschapscentrum en aangelegde tuinen.

Kiezen voor seniorenhuisvesting in San Francisco

Het bepalen van de juiste keuze voor seniorenwoningen in San Francisco zal afhangen van de locatie, of een woning een verzekering accepteert of alleen particuliere betalingen, en of de omgeving aan de verwachtingen voldoet. Door woningen te bezoeken voordat u een beslissing neemt, krijgt u een beter inzicht in de bevolking, het personeel, de voorzieningen, de indeling en de locatie.

Het idee van een echte gemeenschap wordt in veel van de woningen zeer gewaardeerd, en de meeste zullen een hele reeks activiteiten op en buiten het terrein organiseren. Praat met het personeel om uw behoeften te bepalen. Praat met de bewoners of lees online getuigenissen om de levensstijl en cultuur van een bepaalde woning te ontdekken.

Verken te voet en online

San Francisco is een geografisch kleine en gemakkelijk bevaarbare stad met goed openbaar vervoer. Residenties moedigen het volgen van rondleidingen, het stellen van vragen en het ontmoeten van bewoners aan. Gebruik internet als hulpmiddel, maar krijg ook een fysiek gevoel voor gemeenschappen door een bezoek te brengen. Neem de tijd om de juiste beslissing te nemen en de perfecte plek te vinden om uw gouden jaren door te brengen in de stad aan de baai.

Aanbevolen: