Hoe u kortings- en noodvliegtickets voor militair personeel kunt vinden

Inhoudsopgave:

Hoe u kortings- en noodvliegtickets voor militair personeel kunt vinden
Hoe u kortings- en noodvliegtickets voor militair personeel kunt vinden
Anonim
Militairen op de luchthaven
Militairen op de luchthaven

De meeste grote luchtvaartmaatschappijen bieden graag speciale militaire tarieven aan voor tickets, maar dit zijn niet altijd de beste deals die beschikbaar zijn. Vergelijk speciale militaire tarieven met andere aanbiedingen met korting om te zien welke optie u het meeste geld bespaart.

Luchtvaartmaatschappijen die kortingen aanbieden

Luchtvaartmaatschappijen maken over het algemeen geen reclame voor hun militaire tarieven, maar bieden in plaats daarvan speciale kortingsprijzen aan militaire leden die bellen en ernaar vragen. Verwacht dat u de telefoon moet pakken in plaats van online te boeken. Deze kortingstarieven zijn doorgaans ook beschikbaar voor personen ten laste, en soms voor gepensioneerden. Neem contact op met de luchtvaartmaatschappij om erachter te komen of u in aanmerking komt voor speciale militaire tickettarieven.

Houd er rekening mee dat hoewel u uw militaire status waarschijnlijk niet hoeft te bewijzen bij de aankoop van het ticket (tenzij u dit persoonlijk doet), het waarschijnlijk is dat u bij het inchecken uw militaire identiteitsbewijs moet tonen. Als u speciale militaire tarieven gebruikt, kunt u vanwege deze identiteitsvereiste mogelijk worden uitgesloten van automatisch inchecken bij een kiosk of online.

Southwest Airlines

Southwest biedt speciale kortingstarieven voor militair personeel en hun directe familieleden. Deze speciale tarieven zijn niet online te boeken. Bel Southwest rechtstreeks om uw vlucht te boeken en vraag naar het militaire kortingstarief: 1-800-I-FLY-SWA.

American Airlines

American Airlines biedt soms scherp geprijsde vluchten aan militaire leden, maar dit is geen doorlopend programma zoals bij Southwest. Militaire tarieven zijn niet beschikbaar op de website van American Airlines. Als u wilt weten of er militaire tarieven beschikbaar zijn, neemt u rechtstreeks contact op met AA: 1-800-433-7300.

United Airlines

United Airlines biedt een korting van 5 procent aan al het militair personeel en hun families, maar ze moeten eerst lid worden van Mileage Plus (het gratis frequent flyer-programma van United) en zich vervolgens registreren voor Veteran's Advantage, een op vergoedingen gebaseerd kortingsprogramma. Buiten dit programma worden af en toe verlaagde tarieven aangeboden. Neem contact op met United Airlines voor informatie over Veteran's Advantage of eventuele aanvullende kortingen, maar houd er rekening mee dat het telefonisch boeken van een ticket bij United een extra vergoeding van $ 25 met zich meebrengt: 1-800-864-8331.

Jetblauw

Jet Blue biedt een aantal kortingen op vliegreizen aan militaire leden, waaronder verlaagde tarieven, lagere toeslagen en vrijstellingen van bagagekosten. Als u wilt weten welke kortingen momenteel beschikbaar zijn, neemt u rechtstreeks contact op met Jet Blue en vraagt u naar hun Military Leisure Travel-tarieven: 1-800-JETBLUE.

Delta

Delta biedt een militaire korting, maar niet voor online boekingen. Bel Delta rechtstreeks en vraag naar verlaagde tarieven voor tickets voor militaire leden: 1-800-221-1212.

Andere opties

Andere luchtvaartmaatschappijen kunnen af en toe speciale militaire tarieven aanbieden, vooral rond patriottische feestdagen zoals Veteranendag, Memorial Day en 4 juli. Houd bij het kopen van vliegtickets, ongeacht de luchtvaartmaatschappij, rekening met het volgende.

  • Zelfs als een luchtvaartmaatschappij geen militaire korting adverteert, vraag er dan naar tijdens het boeken. Ga er niet vanuit dat er geen korting is alleen maar omdat je er geen online vindt.
  • Er kunnen andere mogelijkheden zijn om te besparen, zelfs als u geen tariefkorting ontvangt. Verschillende luchtvaartmaatschappijen bieden bijvoorbeeld gratis bagagecontroles aan voor militaire leden in actieve dienst met een identiteitsbewijs.

Reisbureaus

Reisbureaus zijn goed thuis in het vinden van kortingen, dus als u van plan bent uw reis via een reisbureau te boeken, zorg er dan voor dat u uw actieve dienststatus vermeldt en om extra besparingen vraagt. Een andere optie is om een reisbureau te kiezen dat uitsluitend met militairen en hun gezinnen werkt. Een paar voorbeelden zijn:

  • Army MWR is het officiële moreel-, welzijns- en recreatiebureau voor het leger.
  • Armed Forces Vacation Club is een reisbureau dat zich uitsluitend richt op militaire leden en hun families.
  • Coast Guard MWR is het officiële morele, welzijns- en recreatiebureau voor de kustwacht.
  • Gov Vacation Rewards biedt reis- en vakantiepakketten aan mensen die in aanmerking komen voor gebruik van de militaire uitwisseling.

Als uw militaire installatie een Tickets & Tours-kantoor heeft, kijk dan ook eens welke reiskortingen zij voor u kunnen vinden.

Je hoeft geen gebruik te maken van een reisbureau dat gespecialiseerd is in militaire reizen om kortingen te krijgen, dus zorg ervoor dat je een paar andere bronnen raadpleegt voordat je er een kiest. Zie ASTA.org voor reisbureaus die lid zijn van de American Society of Travel Agents.

Space-A Travel

Beschikbaar voor militaire leden, hun gezinnen en gepensioneerden. Space-Available-reizen (meestal 'Space-A' genoemd) bieden zitplaatsen op vluchten die om een officiële reden al naar een specifieke bestemming gaan, maar dat toch zijn nog niet volledig gevuld. Air Combat Command vliegt bijvoorbeeld regelmatig van Andrews AFB, MD naar Travis AFB, CA. Als u van de oostkust naar de westkust moet reizen, kunt u mogelijk op deze vlucht stappen en hoeft u alleen federale inspectiekosten te betalen, indien van toepassing.

Op sommige van deze vluchten worden ma altijden verkocht en er zijn veel regels met betrekking tot Space-A-reizen, maar als je de ins en outs van Space-A kent, kun je de hele wereld over vliegen zonder een vliegticket te kopen. Air Mobility Command biedt geweldige tips voor Space-A-reizen op de AMC-website.

Noodreizen

Als u reist vanwege een noodgeval - zoals haasten naar huis om een stervend familielid te zien of om een begrafenis bij te wonen - zijn er mogelijk oplossingen beschikbaar om u te helpen bij het betalen van uw vliegtickets.

Militaire hulporganisaties

Elke tak van het leger werkt samen met het Rode Kruis om militaire leden te helpen die met noodverlof moeten reizen. De hulporganisatie op uw militaire installatie kan mogelijk de kosten van uw vliegticket gedeeltelijk dekken, volledig betalen of een renteloze lening verstrekken zodat u uw ticket kunt kopen.

Neem contact op met de hulporganisatie specifiek voor uw branche:

  • Noodhulp van het leger
  • Air Force Aid Society
  • Navy-Marine Corps Relief Society
  • Wederzijdse hulp van de kustwacht

Reizen vanuit het buitenland

Als uw noodsituatie zich voordoet terwijl u bent ingezet of gestationeerd op een afgelegen locatie, heeft het leger regels opgesteld om de kosten van uw vliegreis terug naar CONUS te dekken. DoD-verordening 4515.13-R stelt dat als er geen Space-A-reizen naar CONUS voor noodverlof beschikbaar zijn, de eenheid van het servicelid verantwoordelijk is voor de kosten van het vliegticket. Dit dekt alleen de kosten om u terug te brengen naar CONUS; Of uw eenheid de volledige kosten dekt om u helemaal naar uw eindbestemming te brengen, hangt af van de beschikbaarheid van geld en de voorkeur van uw commandant.

Controleer uw branchespecifieke regelgeving voor verduidelijking van deze richtlijn.

Kleine voordelen

Militaire leden die om kortingen vragen, kunnen er ook achter komen dat ze upgrades, kwijtgescholden vergoedingen en meer ontvangen. Hoewel dit relatief kleine voordelen zijn voor alle offers die militaire leden voor hun land brengen, kunnen deze voordelen vliegreizen veel betaalbaarder en leuker maken.

Aanbevolen: