7 Populaire liefdadigheidsinstellingen voor kankeronderzoek

Inhoudsopgave:

7 Populaire liefdadigheidsinstellingen voor kankeronderzoek
7 Populaire liefdadigheidsinstellingen voor kankeronderzoek
Anonim

Geweldige goede doelen om te steunen

Afbeelding
Afbeelding

Weinig oorzaken krijgen zoveel steun als kankeronderzoek. Het is een zeldzame persoon die niet direct of indirect door kanker is getroffen. Als u een goed doel wilt steunen: deze zeven goede doelen staan aan de top van het kankeronderzoek.

Borstkanker - Susan G. Komen

Afbeelding
Afbeelding

De Susan G. Komen Foundation is een actieve pleitbezorger voor borstkankeronderzoek en -educatie met als doel het aantal sterfgevallen door borstkanker tegen het jaar 2026 met 50 procent te verminderen. Ze zamelen geld in voor hun inspanningen door het organiseren van hardloopsessies en wandelingen en door het verkopen van 'pink ribbon'-merchandise. (Ze nemen ook donaties aan en hebben zakelijke partners.) Het geld dat ze inzamelen gaat naar meer onderzoek naar behandelingen en behandelingen en pleiten voor beter onderwijs en wijdverbreid gebruik van mammografie.

Kinderkanker - St. Jude

Afbeelding
Afbeelding

St. Jude Children's Research Hospital is een kinderziekenhuis dat geld inzamelt om de vooruitgang van de behandeling van kinderkanker te bevorderen. St. Jude loopt voorop in onderzoek naar behandelingen voor kanker bij kinderen en financiert bovendien een ziekenhuis voor de zorg voor kinderen met kanker. Het is belangrijk op te merken dat geen enkel gezin wordt afgewezen vanwege hun onvermogen om te betalen. Sinds de opening van het ziekenhuis hebben de daar ontwikkelde behandelingsprotocollen de overlevingskans van kanker bij kinderen verhoogd van 20 procent naar 50 procent.

Poort voor kankeronderzoek

Afbeelding
Afbeelding

Gateway for Cancer Research Foundation helpt bij het financieren van patiëntgericht kankeronderzoek. De organisatie richt zich primair op onderzoek dat zich in fase 1 of fase 2 van haar studie bevindt en gericht is op specifieke kankerverwekkende cellen. De organisatie geeft de voorkeur aan projecten die zich naast het genezen van kanker ook richten op de kwaliteit van leven van patiënten.

Amerikaanse kankervereniging

Afbeelding
Afbeelding

American Cancer Society is een van de grootste liefdadigheidsinstellingen voor kanker en onderzoek van het land. Volgens hun site hebben ze meer dan 4,6 miljard dollar geïnvesteerd om kanker te helpen bestrijden door middel van onderzoek gericht op betere behandelingen, preventie en het uitzoeken wat kanker überhaupt veroorzaakt.

Nationale Stichting voor Kankeronderzoek

Afbeelding
Afbeelding

De National Foundation for Cancer Research (NFCR) is als een uitwisselingscentrum voor het beste onderzoek naar kanker. De organisatie richt zich op verschillende gebieden, van preventie en vroege detectie tot geavanceerde therapieën zoals therapeutische antilichaamtechniek. In het afgelopen decennium heeft NFCR 60 doorbraken en ontdekkingen ondersteund.

Kankeronderzoeksinstituut

Afbeelding
Afbeelding

Het Cancer Research Institute is uniek omdat het zich uitsluitend richt op onderzoek naar immunotherapie als behandeling voor kanker. Het instituut beweert dat dit de meest veelbelovende behandelingsoptie van onze tijd is en financiert wetenschappers die actief betrokken zijn bij klinische onderzoeken.

Sloan Kettering Instituut

Afbeelding
Afbeelding

Het Sloan Kettering Institute is een wereldberoemde faciliteit die zich richt op gezamenlijk onderzoek. Het instituut werkt samen met het Sloan Kettering Memorial en aan onderzoeksprojecten wordt gewerkt door zowel artsen als wetenschappers. Deze innovatieve aanpak helpt bij het stimuleren van geavanceerde therapieën en patiëntgerichte resultaten.

Of je nu een goed doel wilt steunen of op zoek bent naar onderzoeksmogelijkheden, er zijn veel goede doelen die baanbrekend onderzoek ondersteunen om de resultaten voor patiënten te verbeteren.

Aanbevolen: