Hoe de overheid kankeronderzoek financiert

Inhoudsopgave:

Hoe de overheid kankeronderzoek financiert
Hoe de overheid kankeronderzoek financiert
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Kankeronderzoek richt zich niet alleen op de oorzaken van de ziekte, maar werkt ook aan het ontwikkelen van plannen voor preventie, behandelingen en uiteindelijk genezing. Het Congres eigent zich financiering toe voor onderzoek en preventie door geld toe te wijzen aan instanties die zich richten op gezondheid en veiligheid, maar bezuinigingen op de federale financiering hebben volgens de American Society of Clinical Oncology de afgelopen jaren het kankeronderzoek geschaad.

Nationaal Kankerinstituut

Het National Cancer Institute (NCI) is een afdeling van de Amerikaanse National Institutes of He alth (NIH). Het werd opgericht als het belangrijkste agentschap voor kankeronderzoek in de Verenigde Staten, en de financiering ervan ondersteunt onderzoek naar de meer dan 100 soorten kanker.

Begroting

Het meeste kankeronderzoek wordt federaal gefinancierd via de NCI, die een jaarlijks budget heeft van ongeveer vijf miljard dollar. NCI ontvangt zijn geld van het Amerikaanse Congres. Deze fondsen ondersteunen onderzoek op het hoofdkantoor van het Instituut in Maryland en in laboratoria en medische centra in de VS en in andere landen. De meeste financiële steun van het NCI bestaat uit gratis federale subsidies. Ongeveer 40 procent van het jaarlijkse budget van NCI wordt rechtstreeks toegewezen aan subsidies voor onderzoeksprojecten.

De afgelopen jaren heeft het Congres zijn financiële inzet voor de strijd tegen kanker vergroot, maar velen zijn van mening dat federale financiering voor kankeronderzoek via de NIH en andere programma's niet voldoende is. In het begrotingsjaar 2016 is de financiering voor kankeronderzoek via het NCI met slechts vijf procent gestegen.

Studiegebieden

De subsidies financieren experimenten en laboratoriumoverhead en dekken vaak salarissen van wetenschappers en onderzoekers. Het NCI onderzoekt de volgende aspecten van kanker, met name met betrekking tot zeldzame kankers en interventies die niet van belang zijn voor de publieke sector:

  • Oorzaken
  • Preventie
  • Detectie
  • Diagnose
  • Behandeling

De CDC

Het Department of He alth and Human Services Centers for Disease Control and Prevention (CDC) werkt nauw samen met nationale organisaties, staatsgezondheidsinstanties en andere belangrijke groepen. Het doel is het ontwikkelen, implementeren en bevorderen van effectieve praktijken voor kankerpreventie en -bestrijding.

Begroting

De CDC ontvangt federale financiering en deelt jaarlijks ongeveer driehonderdvijftigduizend dollar uit aan hun afdeling Kankerpreventie en -bestrijding (DCPC). Iets meer dan tweehonderdduizend van die dollars worden besteed aan onderzoeks- en preventieprogramma's voor borst- en baarmoederhalskanker.

Studiegebieden

De DCPC ondersteunt onderzoeksdiensten voor andere vormen van kanker via:

  • Een gegevensverzamelingsbron genaamd het National Program of Cancer Registrys (NPCR), waar nationale informatie over de locatie, het voorkomen en de soorten kanker wordt gedeeld
  • Het National Comprehensive Cancer Control Program (NCCCP), dat de lasten en prioriteiten van kanker in het hele land beoordeelt
  • Specifieke initiatieven om de kennis van kankersoorten zoals long-, colorectale en gynaecologische typen te vergroten

Departement van Defensie

Hoewel het onderzoek van het Ministerie van Defensie (DoD) grotendeels bedoeld is om militair personeel met kanker te ondersteunen, vertalen hun inspanningen zich in het helpen van het hele Amerikaanse publiek. Een groot deel van het medische budget van deze organisatie gaat naar kankeronderzoek.

Begroting

Het DoD Congressional Directed Medical Research Program beheert bijna 12 miljard dollar aan federale onderzoeksfinanciering. Van dit geld steunt bijna de helft specifiek kankeronderzoek.

Studiegebieden

Een deel van dit geld wordt gebruikt voor onderzoek met betrekking tot specifieke vormen van kanker, zoals eierstok-, nier- en longkanker, naast de genoemde.

  • Prostaatkankeronderzoek: Het Prostaatkankeronderzoeksprogramma probeert onderscheid te maken tussen agressieve en niet-agressieve vormen van prostaatkanker tijdens de initiële diagnoses en ontwikkelt interventies voor de behandeling en de algehele gezondheid van deze vormen gediagnosticeerd. Hun congresfinanciering bedraagt ongeveer 90 miljoen dollar.
  • Breast Cancer Research: Een hoofdfocus van het Breast Cancer Research Program is het aanmoedigen van innovatie, creativiteit en samenwerking voor initiatieven die een grote impact zullen hebben. Hun budget uit congresfondsen bedraagt ongeveer drie en een half miljard dollar.

Nationale samenwerking voor een geneesmiddel

Kankerpreventie en -behandeling zijn van nationaal belang en daarom besteedt de Amerikaanse overheid elk jaar miljarden dollars aan het ondersteunen van onderzoek. Samen met andere nationale groepen is het de bedoeling om elke hulpbron te exploiteren totdat er een geneesmiddel is gevonden.

Aanbevolen: