Gratis online virtuele avatarspellen

Inhoudsopgave:

Gratis online virtuele avatarspellen
Gratis online virtuele avatarspellen
Anonim
Avatar
Avatar

Of je nu geïnteresseerd bent in chatten in virtuele steden, virtuele goederen verkoopt, arcadespellen speelt of virtuele vrienden maakt, je kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan online games. Hoewel de onderstaande spellen allemaal gratis te spelen zijn, brengen sommige mogelijk kosten in rekening voor het kopen van virtuele valuta, of bieden ze een VIP-lidmaatschap aan waarmee je toegang krijgt tot extra functies.

Vier leuke avatarspellen om te spelen

Afhankelijk van je leeftijd of interesse zullen een of meer van deze vier online virtuele avatarspellen waarschijnlijk heel leuk voor je zijn.

1. Actieve werelden

In Active Worlds is het alsof je een galerij betreedt met talloze unieke werelden die door gebruikers zijn gebouwd en die je allemaal naar hartenlust verkent. Het is een bijzonder goed spel voor degenen die graag werelden bouwen. Maar als je geen zin hebt in intense wereldopbouw, zijn er vooraf gebouwde locaties, georganiseerd op basis van thema's als steden en dorpen, echte wereldreplica's en historisch.

2. Second Life

Second Life wordt gebruikt door bedrijven, hogescholen en individuen en is een populair spel waarmee je je avatar kunt gebruiken om de virtuele wereld te verkennen, vergaderingen te houden, land te kopen, te gaan winkelen en echt geld te verdienen (de Linden-dollar). door goederen te verkopen. De game is bedoeld voor spelers die een virtueel leven willen creëren door onroerend goed te kopen en te ontwikkelen, te werken en deel te nemen aan dagelijkse taken.

Hoewel Second Life gratis is, is er een premiumplan beschikbaar waarmee gebruikers huizen kunnen maken en toegang hebben tot virtuele valuta -beloningen. Gebruikers moeten ook een gratis chatclient downloaden om toegang te krijgen tot de virtuele wereld.

3. Roblox (geweldige keuze voor ouders en kinderen)

Als je in de stemming bent voor iets minder verfijnd dan Active Worlds of Second Life, iets dat je met je kinderen kunt spelen, dan is Roblox een droom die uitkomt. Het is in de eerste plaats ontworpen voor kinderen, en dat zie je aan het visuele uiterlijk en de strikte veiligheidsvoorzieningen. De meeste werelden zijn spellen die zijn ontworpen door ervaren gebruikers, maar deze spellen zijn erg leuk voor zowel kinderen als volwassenen. Enkele van de beste spellen zijn:

  • Fashion Famous (ook bekend als Fashion Frenzy): Kies een outfit op basis van een thema en loop vervolgens over de catwalk waar je medegamers jouw nieuwe look zullen scoren.
  • Hide-and-Seek Extreme: Speel verstoppertje in een gigantische virtuele wereld met getimede rondes. De persoon die 'het' is, verandert elke ronde willekeurig, zodat je om de beurt de verstopper en de zoeker bent.
  • Overleving van natuurrampen: Elke getimede ronde plaatst je avatar in een virtuele omgeving waar willekeurig een andere natuurramp wordt geselecteerd. Je moet je best doen om tornado's, meteooraanvallen, sneeuwstormen, overstromingen, branden en tsunami's te overleven.
  • Werk bij een pizzeria: zoek een baan bij een pizzeria waar je als kassier kunt werken, pizza's kunt maken, winkelmanager kunt zijn en de voorraad kunt afhandelen met een grote vrachtwagen, of word bezorger. Verzilver elke dag uw salaris om nieuw meubilair voor uw virtuele huis te kopen.
  • Gymnastiekgymnasium: Doe alsof je een Olympische atleet bent die traint in een virtueel gymnasium, compleet met dezelfde uitrusting als echte trainingscentra. (Zie video hieronder voor een voorbeeld.)

Het is gratis om je aan te melden, je avatar te bouwen en alle spellen te spelen, maar voor sommige speciale bonussen in bepaalde spellen is een valuta genaamd Robux vereist, die je kunt kopen met je bankpas.

4. Tweeling

De slogan van Twinity is "Twice the life, double the spice", en dat vat de stijl van het spel ongeveer samen. Het is pittiger, alleen bedoeld voor volwassenen, en staat bekend om zijn authentieke connecties. Elke avatar is een echte persoon in de echte wereld (geen nep A. I. -accounts die de plaats vullen). U kunt de optie Voice Chat gebruiken om met de persoon te praten met uw echte stem als een telefoongesprek. Je kunt ook wilde feesten ontwerpen en geven. De verbindingen voelen meer echt aan en het plezier is meer volwassen dan in sommige virtuele werelden. Het is gratis te gebruiken, maar het werkt alleen met Windows.

Vind een tweede huis

Aangezien veel van deze games vergelijkbare functies bevatten, kan het kiezen van de juiste game tijdrovend zijn, maar de moeite waard. Het is belangrijk om na te denken over de functies die u wilt gebruiken en het type virtuele wereld waarin u wilt leven. Als u zich eenmaal in uw virtuele wereld heeft gevestigd, is het alsof u in uw tweede huis aankomt wanneer u zich aanmeldt om te spelen.

Aanbevolen: