Hoe je een jongen kunt verwekken: 11 manieren om je kansen te verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe je een jongen kunt verwekken: 11 manieren om je kansen te verbeteren
Hoe je een jongen kunt verwekken: 11 manieren om je kansen te verbeteren
Anonim
kleine jongen
kleine jongen

Als je echt een zoon wilt, zijn er zowel natuurlijke als medische interventies om je te helpen. Houd er echter rekening mee dat de natuur geen garantie biedt dat u een zoontje zult krijgen.

Natuurlijke methoden

Natuurlijke methoden gebruiken timing, seksuele posities en voeding om een jongen te helpen verwekken. Deze methoden zijn gratis (of betaalbaar) en je kunt verschillende opties proberen als er één niet werkt. Bespreek eventuele supplementen of vrij verkrijgbare medicijnen die u gebruikt met uw arts.

De Shettles-methode

Gepopulariseerd in het boek How to Choose the Sex of Your Baby, stelt Dr. Shettles voor om 12 uur vóór de ovulatie seks te hebben, na een periode van onthouding van seks. Volgens Shettles zal het onthouden van seks het aantal zaadcellen helpen verhogen, wat de voorkeur zal geven aan sperma met Y-chromosomen.

Seksuele posities

Volgens Dr. Shettles kunnen sommige seksuele posities je helpen een jongen te verwekken. Hij merkt op dat diepere penetratie of penetratie van achteren het sperma dichter bij de baarmoederhals zal afzetten, waardoor het agressievere Y-sperma een voorsprong kan krijgen bij het bevruchten van de eicel. Hij beveelt echter ook de missionarispositie aan om het Y-sperma een beetje een voorsprong te geven.

De Whelan-methode

Zoals uiteengezet in Jongen of meisje zegt Dr. Whelan dat het tijdstip van geslachtsgemeenschap cruciaal is voor het bepalen van het geslacht van de baby. Ze suggereert dat seks eerder in je maandelijkse cyclus zal helpen een mannetje voort te brengen. Uit onderzoek blijkt dat de Whelan-methode koppels in 68 procent van de gevallen zal helpen een zoon te verwekken.

Chinese conceptiegrafiek

Ook bekend als de Chinese geslachtskaart of Chinese geboortehoroscoop, gebruiken veel mensen deze kaart om een jongen te verwekken. Volgens de traditie ga je uit van de leeftijd van de moeder en de maand van bevruchting om het geslacht van de baby te voorspellen. De Chinese conceptiekaart zou bij juist gebruik ruim 90 procent nauwkeurig zijn. Het is echter belangrijk om te onthouden dat je de maanleeftijd van de moeder en de maanmaand van conceptie van de baby moet gebruiken om je voorspelling te doen.

Teunisbloemolie

Teunisbloemolie zou vrouwen helpen bij het zwanger worden van zonen door de productie van baarmoederhalsslijm van hogere kwaliteit te verhogen. Ondanks anekdotisch bewijs suggereren sommige onderzoeken dat het baarmoederhalsslijm niet toeneemt en feitelijk geboortecomplicaties en andere onaangename bijwerkingen kan veroorzaken.

Guaifenesine-tabletten

Het innemen van deze tabletten gedurende de vijf dagen vóór de eisprong kan helpen het baarmoederhalsslijm te verdunnen, wat de kans op het verwekken van een jongen kan vergroten. Hoewel dit meestal anekdotisch is, heeft enig onderzoek erop gewezen dat Guaifenesin een vruchtbaarheidsversterker is voor zowel mannen als vrouwen, hoewel experts niet zeker weten waarom het werkt. In casestudy's bij mannen verbeterde Guaifenesin het aantal zaadcellen en de beweeglijkheid, en bij vrouwen verbeterde het hun baarmoederhalsslijm.

Dieet

Graan eten
Graan eten

Een onderzoek door Fiona Mathews suggereert dat vrouwen die een hoge natrium-, hoge calcium- en hoge kaliuminname hadden voordat ze zwanger werden, een grotere kans hadden om jongens te krijgen. Dit onderzoek suggereerde ook dat een hogere calorie-inname vóór de conceptie ertoe leidde dat vrouwen meer jongens kregen. Om de kans te vergroten dat je een jongen verwekt, probeer meer bananen, melk, verrijkte ontbijtgranen, kaas, bonen, linzen, yoghurt, amandelen en watermeloen te consumeren. Deze voedingsmiddelen bevatten veel kalium en calcium.

Betrek papa erbij

Aangezien de aanstaande vader degene is die het geslachtsbepalende sperma produceert, is het logisch dat hij de uitkomst zou kunnen beïnvloeden. Sperma gedijt goed in koelere omgevingen en, volgens Shettles, kan het wegblijven van hitte ervoor zorgen dat sperma met het Y-chromosoom actiever wordt. Mannen kunnen overstappen van slips naar boxers en een koel bad nemen vóór de geslachtsgemeenschap om de boel af te koelen.

Urban Legends

Hoewel de meeste experts zeggen dat volkswijsheid je niet kan helpen bij het kiezen van het geslacht van je baby, zijn er veel gelukkige ouders die geloven dat deze strategieën werken. Hoe dan ook, het kan geen kwaad om het te proberen.

  • Laat je partner seks beginnen en zich concentreren op zijn plezier. De legende zegt dat als de man als eerste een hoogtepunt bereikt, je een zoontje zult krijgen.
  • Plan je vrijsessies voor de oneven dagen van de maand.
  • Heb 's nachts seks, bij voorkeur als er een kwart maan aan de hemel staat.
  • Heb zoveel mogelijk seks. Veel mensen geloven dat er meer jongens worden verwekt tijdens de 'huwelijksreis'-fase van een relatie.

Medische interventie

Je kunt ook een paar hightech methoden gebruiken om het geslacht van je baby te selecteren. Hoewel deze methoden betrouwbaarder zijn dan de andere opties, zijn ze ook duurder.

Sperma sorteren

Bij het sorteren van sperma gebruiken artsen een hulpmiddel om het Y-chromosoom dragende sperma te scheiden van het sperma dat het X-chromosoom draagt. Vervolgens wordt de eicel via IVF bevrucht met het gewenste sperma. MicroSort biedt resultaten met een succespercentage tot wel 76 procent. Koppels moeten voldoen aan de deelnamevereisten om van deze service gebruik te kunnen maken.

Pre-implantatie genetische diagnose

Voor paren die het geld willen investeren in in-vitrofertilisatie en genetische tests, is er een methode om een jongen te verwekken die bijna 100 procent effectief is. Pre-implantatie genetische diagnose omvat het creëren van een embryo in het laboratorium en het bepalen van de eigenschappen die bij de baby aanwezig zullen zijn. Ouders kunnen dan een mannelijk embryo selecteren. Deze methode wordt vaak gebruikt door paren die het risico lopen genetische aandoeningen door te geven. Velen merken echter op dat er enkele ethische dilemma's aan deze methode kleven. De kosten variëren aanzienlijk, rekenen meer dan $ 20.000 per poging.

Hoe je een zoon krijgt

Het kan leuk zijn om deze methoden uit te proberen om je kleine jongen te verwekken. Welke optie u ook kiest, vergeet niet om altijd uw arts te raadplegen voordat u medicijnen en supplementen probeert of een dieet verandert.

Aanbevolen: