Een bezoek aan de Bronx Zoo

Inhoudsopgave:

Een bezoek aan de Bronx Zoo
Een bezoek aan de Bronx Zoo
Anonim
ijsbeer
ijsbeer

Als je een dierenliefhebber bent en ernaar verlangt de wereld rond te reizen om meer te weten te komen over dieren en hun leefgebieden, overweeg dan een reis naar de Bronx Zoo in New York. Hier vinden bezoekers een grote verscheidenheid aan dieren, van exotische tot bedreigde dieren, speciale evenementen, exclusieve tentoonstellingen met dierenthema's en lezingen die het hele gezin bezig zullen houden voor een volledige dag vol plezier en educatie.

Bronx Zoo Hoofdinformatie

De Bronx Zoo is een van de vijf instellingen in New York die sinds 1899 wordt beheerd door de Wildlife Conservation Society.

Locatie, openingstijden en parkeren

Astor Court in Zoo Center
Astor Court in Zoo Center

De dierentuin, gelegen op 2300 Southern Boulevard in Bronx, is het hele jaar door geopend met seizoensuren. Van april tot en met november is de dierentuin geopend van 10.00 tot 17.00 uur. op weekdagen en van 10.00 tot 17.30 uur. in het weekend en op feestdagen. De winteruren, die lopen van november tot april, zijn van 10.00 tot 16.30 uur. dagelijks. De dierentuin is gesloten op Thanksgiving Day, Eerste Kerstdag, Nieuwjaarsdag en Martin Luther King Day.

De hele dag parkeren kost $16. Voorkeursparkeren bij Fountain Circle is alleen in het weekend mogelijk en kost USD 23. Parkeren op straat is ook mogelijk rond de dierentuin.

Om het reizen door het park makkelijker te maken, kost de huur van een enkele kinderwagen $10, de huur van een dubbele kinderwagen $15, zijn rolstoelen gratis met een restitueerbare borg van $20 en kosten elektrische gemaksvoertuigen $40 bij de S. Blvd. entree met een restitueerbare borg van $ 100. De Bronx Zoo biedt ook een gratis app die u naar uw mobiele apparaat kunt downloaden om het navigeren door het park gemakkelijker te maken.

Tickets en pakketten

Dierentuincentrum in de Bronx Zoo, foto door Julie Larsen Maher
Dierentuincentrum in de Bronx Zoo, foto door Julie Larsen Maher

De Bronx Zoo biedt een verscheidenheid aan ticketopties en pakketten om uit te kiezen.

  • Algemene toegangskaarten kosten $ 19,95 voor volwassenen, $ 12,95 voor kinderen van 3 tot 12 jaar en $ 17,95 voor senioren. Kinderen van twee jaar en jonger zijn altijd gratis. Algemene toegangskaarten zijn alleen verkrijgbaar aan de poort.
  • Total Experience Tickets, verkrijgbaar van 1 april tot 5 november, geven u direct toegang tot het park, mobielvriendelijk en kunnen worden afgedrukt. Totale ervaringstickets kosten $ 36,95 voor volwassenen, $ 26,95 voor kinderen van 3 tot 12 jaar en $ 31,95 voor senioren van 65 jaar en ouder. Nogmaals, kinderen van twee jaar en jonger zijn altijd gratis. Met dit ticket kun je speciale tentoonstellingen bezoeken, zoals JungleWorld, 4-D Theatre, Bug Carousel, Congo Gorilla Forest, Butterfly Garden en de seizoensgebonden Wild Asia Monorail. In het seizoen kunt u ook gebruik maken van de Zoo Shuttle. Als u algemene toegangskaarten heeft, moet u $ 6 per persoon betalen om deze speciale tentoonstellingsruimtes te betreden.
  • Family Zoos Plus-lidmaatschap kost $ 199,95 en omvat toegang voor twee volwassenen, vier kinderen en een gast tot vier parken (Bronx Zoo, Central Park Zoo, Queens Zoo en Prospect Park Zoo) voor één jaar. Family Zoos Plus-lidmaatschap met Bronx Zoo-parkeren kost $ 229.
  • De Bronx Zoo biedt het hele jaar door kortingen aan actieve dienst- of reserveleden van het Amerikaanse leger als ze een geldig militair identiteitsbewijs tonen bij de toegangspoort. De korting omvat een gratis Total Experience-ticket of een ticket voor algemene toegang, plus 50% korting voor maximaal drie gezinsleden. Deze korting is alleen beschikbaar aan de poort.
  • Gratis kortingen worden gegeven aan studenten die naar een universiteit in New York City gaan; bij de poort moet een geldig college-ID van een instelling in de vijf stadsdelen van NYC worden getoond. Een inwoner van New York City die een universiteit buiten New York City bezoekt met een geldig college-ID en een bewijs van ingezetenschap in NYC, komt ook in aanmerking voor gratis kortingen.
  • Algemene toegang is woensdag de hele dag "gratis" (of doneer wat je kunt).

Bronx Zoo-coupons

Rainey Memorial Gates-ingang aan de noordkant van de Bronx Zoo
Rainey Memorial Gates-ingang aan de noordkant van de Bronx Zoo

Als u geld wilt besparen wanneer u de Bronx Zoo bezoekt, plan dan vooruit en profiteer van kortingsbonnen waarmee u 10% tot 20% op de toegang kunt besparen.

  • Als u de website van de dierentuin bezoekt, biedt een pop-upscherm 10% korting. Een speciale code die u kunt gebruiken bij het online kopen van tickets, wordt naar uw account gemaild.
  • Goodshop biedt 10% korting op haar website, evenals de mogelijkheid om je aan te melden voor toekomstige kortingsbonnen en kortingen.
  • Offers.com biedt 10% korting op Total Experience-tickets en korting op premium familielidmaatschap.
  • Don't Pay Full biedt 20% korting op algemene toegang en Total Experience-tickets. De website biedt ook $ 20 korting op jaarlijkse lidmaatschappen.
  • AAA (Automobile Association of America) biedt tot 20% korting op Total Experience-tickets. De huidige tarieven bij gebruik van uw AAA-kaart zijn $ 29,65 voor volwassenen, $ 21,56 voor kinderen en $ 25,56 voor senioren.
  • Metro North biedt een combinatiespoor- en toegangskorting voor algemene en Total Experience-toegangskaarten.
  • Coupon Follow biedt een kortingsbon van 20% op algemene toegang, Total Experience en gezinstoegang tot de dierentuin.

Dineren in de dierentuin

De Bronx Zoo heeft één hoofdrestaurant, evenals een reeks seizoenscafés, snackkraampjes en picknicktafels verspreid over het hele terrein. Je kunt ook je eigen eten van huis meenemen en ervan genieten aan een van de verschillende picknicktafels.

  • Het Dancing Crane Cafe, dicht bij het Zoo Center, tegenover de Bronx Zoo Store, is een restaurant van 17.500 vierkante meter met zitplaatsen binnen en buiten dat uitkijkt op een natuurlijk moerasgebied. Er zijn ook tafels voor lunchpakketten. Het restaurant serveert sandwiches, salades, soepen, warme voorgerechten, vegetarische opties, ijs, snacks en drankjes. De opening is om 10.00 uur.
  • Terrace Cafe, seizoensgebonden geopend, ligt in de buurt van de kinderdierentuin en serveert een verscheidenheid aan gerechten en snacks, waaronder hamburgers, friet en kipgerechten. Er zijn hier ook tafels voor lunchpakketten.
  • De Cool Zone grenst aan de grizzlyberen en verkoopt seizoensgebonden frisdrank en milkshakes.
  • Drie andere seizoensgebonden eetgelegenheden zijn Pecking Order bij de ijsberen, Asia Plaza bij JungleWorld en Somba Village bij het Baboon Reserve.

Hoogtepunten van de tentoonstelling

Het maakt niet uit in welke tijd van het jaar u de Bronx Zoo wilt bezoeken, er is altijd genoeg te doen en te zien. Sinds de opening in 1899 heeft de dierentuin een indrukwekkend aantal tentoonstellingen, speciale evenementen en rondleidingen aangeboden, terwijl ze tegelijkertijd het belang van natuurbehoud ondersteunen.

De dierentuin biedt educatieve sessies waarin leren wordt geïntegreerd, terwijl er toch een leuke, praktische omgeving wordt geboden. Eén manier om uw bezoek aan de dierentuin te maximaliseren, is door de dag door te brengen met een expert. Bronx Zoo Discovery Guides zijn seizoensvrijwilligers die zijn opgeleid door hun onderwijsafdeling en die graag gezinnen en koppels rond de dierentuin begeleiden en hun kennis en inzichten delen.

Het Congo-gorillabos

Twee gorilla's in Bronx Zoo
Twee gorilla's in Bronx Zoo

Een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de Bronx Zoo is het Congo Gorilla Forest. Het is 6,5 hectare groot en herbergt meer dan 400 diersoorten. De setting van deze tentoonstelling is een Afrikaans regenwoud, dat ook het decor vormt voor een van de grootste broedplaatsen ter wereld voor laaglandgorilla's.

De tentoonstelling beschrijft de behoefte aan regenwouden en biedt bezoekers ideeën om bij te dragen aan het behoud van regenwouden overal ter wereld. Tijdens deze tentoonstelling is het voor het hele gezin mogelijk om een gorilla van dichtbij te bekijken. Uitgelichte dieren zijn onder meer de westelijke laaglandgorilla, mandril en okapi. Bezoekers worden aangemoedigd om hun vijf zintuigen te gebruiken om de aanwezigheid van dieren te detecteren, net alsof ze op een echte regenwoudverkenning zijn.

Toegang tot deze tentoonstelling is inbegrepen bij het Total Experience- en Zoos Plus-lidmaatschap. Het kost $ 6 met een algemeen toegangsbewijs.

De vlindertuin en insectencarrousel

De vlindertuin herbergt meer dan 1.000 Noord-Amerikaanse vlinders. De 5.000 vierkante meter grote schuilplaats in de tuin is net zo prachtig als de vlinders erin. Deze prachtige tuin voorziet vlinders van de levensbehoeften. Deze tentoonstelling is geopend van 25 maart tot en met oktober en is weersafhankelijk. Vergeet niet dat vlinders een winterstop nemen.

Als je kinderen hebt, vergeet dan niet om de Bug Carousel te bezoeken terwijl je door dit deel van het park toert. Kinderen vinden het heerlijk om een ritje te maken op een gigantische kever terwijl ouders de nabijgelegen insecten inspecteren en ontdekken.

Toegang tot beide attracties is inbegrepen bij Total Experience- en Zoos Plus-lidmaatschappen. Met een algemeen toegangsbewijs kost het $ 6 per stuk.

4-D Theater

Als je even een pauze wilt nemen van het rondlopen in de dierentuin, bezoek dan dit theater dat een dramatische 3D-film biedt met toegevoegde zintuiglijke effecten die je verder in de scène zullen onderdompelen. Tijdens deze zintuiglijke theaterervaring trillen en bewegen de stoelen en waaien er prikkels zoals een waterstraal of warme of koude lucht op je af, afhankelijk van de film die wordt vertoond. Prikkels komen op je af vanuit het plafond en onder je stoel.

Als uw kinderen snel bang zijn, is dit misschien geen ervaring voor uw gezin. Bezoekers met een Total Experience- en Zoos Plus-lidmaatschap kunnen gratis van deze attractie genieten. Bezoekers met algemene toegang moeten elk $ 6 betalen.

Natuurtocht

Deze tentoonstelling wordt officieel geopend op 1 juli 2017 en biedt kinderen de mogelijkheid om door een dorp in de bomen te klimmen en kruipen op volledig van gaas voorziene bruggen, torens, tunnels en loopbruggen. Hierdoor kunnen kinderen in vogelvlucht bekijken hoe de dierentuin er van bovenaf uitziet. Het is het beste voor kinderen van drie jaar en ouder. Kinderen moeten schoenen met gesloten neus dragen tijdens het verkennen van deze tentoonstelling en sneakers worden aanbevolen. Hoge hakken zijn verboden op dit bouwwerk en slippers en sandalen worden niet aanbevolen.

Net als bij de andere hierboven genoemde attracties is de toegang hier gratis als je een Total Experience-ticket of een Zoos Plus-lidmaatschap hebt. Anders is het $ 6 per persoon.

Tiger Mountain en Afrikaanse vlakten

Een van de meest opwindende tentoonstellingen in de Bronx Zoo is Tiger Mountain. Hier kunnen kinderen oog in oog komen te staan met een tijger. De tijgertentoonstellingen zijn ontworpen om hun natuurlijke habitat na te bootsen en de tijgers worden aangemoedigd hun natuurlijke neigingen te behouden, wat een zeer realistisch kijkje in het leven van deze majestueuze wezens oplevert. De enige scheiding tussen de tijgers en de gasten is een glazen scheidingswand, waardoor bezoekers tijgers van dichtbij kunnen zien. Misschien heb je het geluk om een glimp op te vangen van een van de Maleise tijgerwelpen die meestal 's ochtends buiten zijn.

Iedereen houdt van grote katten en de tentoonstelling African Plains stelt niet teleur. Hier kunnen bezoekers majestueuze leeuwen, Afrikaanse wilde honden en zebra's zien. Als u uw bezoek precies op de juiste ochtend en laat in de middag plant, kunt u ze misschien zien spelen, water drinken of een dutje doen in de schaduw. De beste tijd van het jaar om deze tentoonstelling te zien is van 31 maart tot 3 november, wanneer deze dieren buiten zijn.

Tiger Mountain en African Plains zijn inbegrepen bij algemene toegang.

Zeeleeuwzwembad, pinguïnzwembad en zeevogelvolière

Zeeleeuwen in de Bronx Zoo
Zeeleeuwen in de Bronx Zoo

Zeeleeuwen bevinden zich in het centrum van de dierentuin en hebben hier een lange geschiedenis, omdat ze een van de eerste tentoonstellingen waren die in 1899 voor het publiek werden geopend. Controleer het schema voor de tijden waarop dierenverzorgers deze leuke dieren voeren. liefdevolle en nieuwsgierige wezens. De voedingen vinden meestal plaats om 11.00 uur en 15.00 uur

In het Aquatic Bird House zie je Magelhaense en kleine pinguïns, de kleinste pinguïnsoort ter wereld, met een lengte van slechts 30 centimeter en als volwassene ongeveer drie pond. De voedertijd bij Penguin Pool, wanneer de Magelhaense pinguïns naar buiten komen en naar vis dobberen, is om 15.30 uur. Als u in dit gebied bent, mag u de nabijgelegen Sea Bird Aviary niet missen, waar kleurrijke flamingo's, papegaaiduikers en Incasterns leven.

Sea Lion Pool, Penguin Pool en de Sea Bird Aviary zijn inbegrepen bij de algemene toegang.

Wild Asia Monorail en Jungleworld

Een ritje op de monorail brengt je naar het hart van Azië en is een uitstekende manier om de dieren in deze tentoonstelling goed te bekijken. Het is ontspannend om in de schaduw van de monorail te zitten en naar de dieren te kijken terwijl je ze passeert. Tijdens deze seizoensrit wijzen gidsen je op de dieren die je tijdens de twintig minuten durende reis zult zien. Van bijzonder belang zijn rode panda's, olifanten en neushoorns.

Jungleworld is een magische Aziatische jungle waar je dieren kunt observeren alsof ze in het wild leven. Het is leuk om te zien hoe deze dieren elkaar verzorgen in zo’n natuurlijke omgeving. Uitgelichte dieren in deze tentoonstelling zijn onder meer witwanggibbons, ebbenhouten langoeren, Maleise tapirs en Indiase gavialen.

De monorail en Jungleworld kosten $ 6 extra met een algemeen toegangsbewijs. Ze zijn gratis met een Total Experience-ticket of Zoos Plus-lidmaatschap.

Kinderdierentuin

Als je met peuters de dierentuin bezoekt, is de Kinderdierentuin een must. Geiten, schapen en ezels zijn favoriet bij bezoekers op het erf. Deze tentoonstelling heeft zojuist een make-over ondergaan en hoogtepunten zijn onder meer aanraaktentoonstellingen, Nigeriaanse geiten, stekelvarkens, de kleinste hertensoort ter wereld, een gigantische miereneter en doodshoofdaapjes.

Als je een Total Experience-toegang of een Zoos Plus-lidmaatschap hebt, is toegang tot de Kinderdierentuin inbegrepen. Anders kost het $ 6.

Algemene tips voor een bezoek

Rode vogel in de Bronx Zoo
Rode vogel in de Bronx Zoo

De Bronx Zoo is de grootste stadsdierentuin van het land, waar je een breed scala aan dieren kunt zien en leren kennen. Om van je bezoek aan de dierentuin te genieten, zijn er een paar insidertips waarmee je rekening moet houden.

  • De dierentuin is groot. Het beslaat 265 hectare en herbergt meer dan 7.000 dieren. Als je van plan bent ze allemaal te zien, draag dan zeer comfortabele schoenen.
  • Om geld en tijd te besparen door in de rij te staan voor eten, kun je je eigen eten van huis meenemen. Er zijn voldoende picknicktafels waar u kunt genieten van uw lunch of een snack.
  • Neem flessenwater mee en zoek naar waterfonteinen, verspreid over het park, om je fles bij te vullen.
  • Bepaal welke exposities je wilt zien. Het is niet eenvoudig om in slechts één dag door de hele dierentuin te navigeren.
  • Parkeer op de parkeerplaats die het dichtst bij de tentoonstellingen ligt die je wilt bezoeken.
  • Kijk op de website om te zien op welke tijden speciale evenementen, lezingen of rondleidingen plaatsvinden op de dag dat u bezoekt.
  • Als je ervoor kiest om op een woensdag te gaan, wanneer de toegang via donatie is, ga dan vroeg. Het wordt erg druk, vooral in de zomer- en herfstmaanden.
  • Neem toiletpapier mee, soms raakt de badkamer op.
  • Zorg ervoor dat je voldoende snacks meeneemt om kinderen bezig te houden.
  • De Bronx Zoo heeft verschillende ingangen. Als u vrienden en familie ontmoet, bepaal dan voordat u vertrekt de ingang die uw ontmoetingspunt zal zijn.

Hotels in de buurt

Websites zoals Booking.com, Travelocity, Orbitz, Expedia, Priceline en andere reserveringsdiensten maken het vinden van een hotel in New York eenvoudig. De meeste van deze websites hebben klantrecensies. Hotels.com biedt aanbiedingen en bevat TripAdvisor-beoordelingen naast elke vermelding, wat erg handig is.

Sommige hotels binnen twee mijl van de dierentuin die positieve beoordelingen hebben gekregen op TripAdvisor zijn:

  • Super 8 Bronx - 1145 Southern Blvd., Bronx, N. Y. (2,2 km naar de dierentuin)
  • Topping Apartment - 1822 Topping Ave., Bronx, N. Y. (2,4 km naar de dierentuin)
  • Morris Guest House - 1984 Morris Ave., Bronx, N. Y. (2,6 mijl naar de dierentuin)
  • Residence Inn New York the Bronx at Metro Center Atrium - 1776 Eastchester Rd., Bronx, N. Y. (2,9 km naar de dierentuin)
  • Roadway Inn - 3070-72 Webster Ave., Bronx, N. Y. (2,9 km naar de dierentuin)

Perfect voor dierenliefhebbers

Het is gemakkelijk te begrijpen waarom de Bronx Zoo de vlaggenschipdierentuin van de Wildlife Conservation Society is met zijn 7.000 dieren en 265 prachtig onderhouden hectares om te verkennen. Het is gemakkelijk te bereiken vanuit New York City en het Tri-state gebied van New Jersey, Connecticut en New York. Bezoekers zullen merken dat de dieren goed worden verzorgd, dat het terrein schoon is en dat de tentoonstellingen boeiend en leerzaam zijn voor zowel jonge als jonge dierenliefhebbers.

Aanbevolen: