Beste leveranciers van antieke klokonderdelen

Inhoudsopgave:

Beste leveranciers van antieke klokonderdelen
Beste leveranciers van antieke klokonderdelen
Anonim
Antieke koperen klok
Antieke koperen klok

Antieke klokken zijn een prachtige aanvulling op elk huis, vooral als het een dierbaar familiestuk is. Het kan zijn dat u antieke klokonderdelen moet aanschaffen om uw uurwerk soepel te laten werken.

Merritt's Antiek

Merritt's Antiques, gevestigd in Douglassville, PA, is sinds 1938 betrokken bij de verkoop en reparatie van klokken. Ze hebben een grote verscheidenheid aan klokonderdelen en -benodigdheden, waaronder slingers, decoratief glas, bussen, wijzerplaten, kastonderdelen en gongstaven, sleutels en opwinders. Hun onderdeleninventaris omvat zowel Amerikaanse als Europese antieke klokken en populaire items zoals klokonderdelen van Seth Thomas.

Extra inventaris

Ze hebben ook onderdelen voor koekoeksklokken en reparatiebenodigdheden zoals lijm, bankschroeven en klemmen, en gereedschap voor bussen, evenals schoonmaakmiddelen en poetsmiddelen. Als u nog niet bekend bent met het repareren van klokken, hebben ze een grote selectie reparatieboeken bij zich. Naast onderdelen hebben ze ook Amerikaanse en Europese antieke klokken te koop, die zowel op hun website als op hun Facebook-pagina kunnen worden bekeken.

Merritt's Antiques verzending en recensies

Ze kunnen onderdelen door de hele VS en wereldwijd verzenden via USPS, UPS of FedEx Ground of UPS en FedEx 's nachts als u uw bestelling meteen nodig heeft. Facebook-gebruikers geven Merritt's een gemiddelde beoordeling van 4,8 uit 5 voor hun service en selectie. De website van Merritt's Antiques heeft over het algemeen een eenvoudig te gebruiken interface en u kunt naar onderdelen zoeken op basis van naam of type. Verzend- en retourinformatie is echter niet gemakkelijk te vinden, dus als u vragen heeft, kunt u het beste rechtstreeks contact met hen opnemen voordat u een bestelling voltooit.

Clockworks

Clockworks, gevestigd in Huntington, MA, vermeldt op hun website dat ze een familiebedrijf zijn met 100 jaar ervaring in het maken van klokken. Ze bevinden zich ook in een regio van New England die bekend staat om beroemde antieke klokkenmakers zoals Seth Thomas, New Haven, Ansonia, Westfield Watch, Chelsea Clock Company en Waterbury. Clockworks produceert geen onderdelencatalogus voor antieke klokken meer, maar heeft de volledige inventaris beschikbaar voor bestelling op hun website. Ze hebben alle soorten onderdelen bij zich die nodig zijn voor reparatie, zoals uurwerken, wijzerplaten, sleutels, slingers, gewichten, maar ook gereedschap en schoonmaakbenodigdheden.

Onderdelen- en reparatie-informatie

Enkele bekende bedrijfsonderdelen die ze behandelen zijn Hermle, Jauch, Kieninger, Urgos en Seth Thomas. Naast onderdelen bevat de website nuttige artikelen over installatie, meten en andere benodigde informatie om zelf een antieke klok te repareren, evenals een eigen e-boek over klokreparatie.

Clockworks verzending en recensies

Clockworks verzendt onderdelen over de hele VS en internationaal. Ze gebruiken USPS of UPS Ground, Select of 2nd Day Air voor verzending. Clockworks meldt op hun website dat ze ruim een miljoen tevreden klanten hebben en krijgen op Google Reviews een waardering van 4,8 uit 5. De website is eenvoudig te gebruiken en u kunt producten zoeken met behulp van een zoekvak op basis van onderdeelnaam of type, of u kunt het uitgebreide navigatiemenu bovenaan gebruiken. Als je een onderdeel niet kunt vinden, bieden ze tijdens kantooruren een livechatmogelijkheid. U kunt zich ook registreren voor een account als u regelmatig bestelt, waardoor u sneller kunt afrekenen.

Een klokkenmaker bezig in zijn atelier
Een klokkenmaker bezig in zijn atelier

Frankenmuth Clock Company

De Frankenmuth Clock Company is gevestigd in Frankenmuth, MI, dat bekend staat als 'Klein Beieren'. Ze zijn gespecialiseerd in Duitse koekoeksklokken uit het Zwarte Woud, jubileumklokken en Duitse nieuwigheids- en miniatuurklokken, en hun charmante winkel wordt beschouwd als een plek om zeker te bezoeken. Veel van hun artikelen worden rechtstreeks uit Duitsland geïmporteerd en hun speciale expertise en selectie betreft Duits antiek en antieke klokken.

Onderdelen Plus Naslagwerken

Ze hebben ook een grote selectie onderdelen en uurwerken voor de speciale klokken. Ze hebben ook meer dan een dozijn reparatie- en naslagwerken over Duitse klokken zoals Ingraham, Lenzkirch en Zwarte Woud.

Frankenmuth Clock Company Verzending

U kunt onderdelen bestellen op de website van Frankenmuth en deze worden verzonden naar de VS, Canada en de rest van de wereld. Verzending is gratis voor bestellingen van meer dan $ 100 binnen de continentale VS. Bestellingen worden verzonden met USPS of FedEx.

Bedrijfsrecensies

Frankenmuth krijgt hoge recensies van klanten, met een 4,7 uit 5 uit meer dan 200 Google-recensies. Hoewel u via de website kunt bestellen, is de interface niet zo modern als die van andere online winkelsites en is deze op mobiele apparaten mogelijk niet zo gebruiksvriendelijk. Het heeft echter wel sociale deelknoppen voor elk item en informatierijke beschrijvingen die erg handig kunnen zijn bij het bestellen van een onderdeel en het delen van het onderdeel met anderen die mogelijk samen met jou betrokken zijn bij je klokhobby. Hun pagina met vragen en antwoorden bevat waardevolle informatie, hoewel het veel scrollen met zich meebrengt om toepasselijke informatie voor uw behoeften te vinden.

Ronell Clock Company

Gevestigd in Grants Pass, OR, heeft de Ronell Clock Company meer dan 2.000 klokonderdelen van bedrijven als Hermle en Kieninger, evenals koekoeks- en 400-dagen jubileumklokonderdelen. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 35 jaar.

Meer dan onderdelen

Ze hebben boeken en video's over klokken en reparaties, maar ook gereedschap, schoonmaakbenodigdheden en onderdelen zoals bussen, klokkenspel, wijzers, glas, drijfveren en nog veel meer. Ze hebben ook een papieren catalogus die je voor $ 5 kunt bestellen, hoewel de laatste editie uit 2018 is en ze beweren dat de meest actuele prijzen en inventaris beschikbaar zijn op de website.

Ronell Clock Company Verzending en beoordelingen

Ronell hanteert een minimale bestelhoeveelheid van $ 5 voor verzending. Verzending vindt plaats via USPS en FedEx met zowel grond- als nachtopties. Ronell verzendt door de hele VS en wereldwijd. Je kunt zowel via hun website als in hun Ebay-winkel bestellen. Ze beschikken over 99,9% positieve feedback op eBay en een 5 uit 5 op Sitejabber. De Ronell-website is niet zo gebruiksvriendelijk en het ontwerp en de navigatie zijn minder modern dan sommige andere. U zult er zeker doorheen willen scrollen op een desktop of laptop en proberen een bestelling op uw mobiel te vermijden.

Timesavers

Deze winkel is gevestigd in Scottsdale, AZ, en is sinds 1975 betrokken bij de klokonderdelen- en reparatiebranche. Ze hebben vrijwel elk type onderdeel dat u nodig heeft, inclusief batterijen, bussen, randen, koekoeksklokonderdelen, kwartsuurwerken, katrollen en meer.

Reiniging, onderhoud en meer

Ze hebben ook schoonmaak- en onderhoudsbenodigdheden zoals oliën, oplossingen en ultrasone machines. Enkele grote merken die zij voeren zijn onder andere Ansonia, Hansen, Hermle, Kundo, Morbier, Reutter, Seth Thomas en Zaandam. Ze zijn ook de exclusieve distributeur van reparatieonderdelen voor de Golden Hour Mystery Clock.

Timesavers verzending en recensies

Timesavers verzendt naar de VS en wereldwijd met behulp van USPS en UPS. U kunt kiezen tussen USPS- en UPS-grondtarieven, USPS Express Mail en UPS Select. U kunt onderdelen online bestellen via hun website of rechtstreeks naar de winkel bellen. Timesavers heeft gemengde recensies van klanten op Yelp en Google met een score van gemiddeld 3,4 van de 5 sterren. Hoewel u op de website kunt zoeken met een trefwoord of onderdeelnummer om een artikel te vinden, is de navigatie en de opzet van de site niet de meest moderne en gebruiksvriendelijke. Het is weer een website met klokonderdelen die je misschien moeilijker kunt navigeren op een mobiel apparaat of tablet.

Antieke klokonderdelen vinden

Het repareren van een antieke klok kan moeilijk zijn als je de onderdelen die je nodig hebt niet kunt vinden. Als u contact opneemt met leveranciers van antieke klokonderdelen, kunt u krijgen wat u nodig heeft om uw dierbare antieke klok perfect te laten werken. Als u op de websites van deze leveranciers niet kunt vinden wat u nodig heeft, neem dan rechtstreeks contact met hen op voor hulp bij het vinden van het specifieke of zeldzame onderdeel dat u nodig heeft.

Aanbevolen: