Behr Paint-recensies door professionals en consumenten

Inhoudsopgave:

Behr Paint-recensies door professionals en consumenten
Behr Paint-recensies door professionals en consumenten
Anonim
Behr Interieur Satijnlak verf blik
Behr Interieur Satijnlak verf blik

Behr-verven zijn alleen te vinden in The Home Depot-winkels in de VS, Canada, Mexico en China. De binnen- en buitenverven zijn op waterbasis of op oliebasis. Behr biedt ook speciale verven en primers, evenals verschillende andere soorten afwerkingsproducten.

Voordelen voor Behr Paint

De verschillende producten die Behr aanbiedt zijn onder meer:

  • Reinigingsmiddelen- Conditioners-Strippers
  • Waterdichters en afdichtingsmiddelen voor beton en metselwerk
  • Betonvloercoatings
  • Nep- en decoratieve afwerkingen
  • Garagevloercoatings
  • Premium Plus®-verven
  • Premium Plus Ultra®-verven
  • Houten terrascoatings
  • Houten vloercoatings
  • Houtvlekken

Zero VOC's

Behr-verven bevatten geen VOS, waardoor het een zeer gewild verfproduct is. VOC's zijn chemische gassen die volgens de Environmental Protection Agency 'nadelige gevolgen voor de gezondheid' kunnen hebben. De nul-VOC's zijn een uitstekende keuze voor mensen met chemische gevoeligheid, ademhalingsmoeilijkheden of voor mensen die milieubewust zijn.

Geen primer nodig

Een bijkomend pluspunt dat Behr adverteert, is dat consumenten geen primer hoeven te gebruiken voordat ze de verf aanbrengen. Behr-verven zijn ontworpen als zogenaamde zelfprimers. Dit betekent dat er doorgaans maar één verflaag nodig is om uw muren volledig te dekken.

De nul-VOS en de zelfprimer-eigenschappen zijn zeer aantrekkelijke verkoopargumenten.

Consumentenrapportenrecensie van Behr Paints

Consumer Reports heeft verschillende toonaangevende verven beoordeeld en de producten vergeleken in verschillende wetenschappelijke en gecontroleerde tests. In de kijkcijfers voor verf scoorde Behr in de top vijf. In voorgaande jaren stond Behr op nummer één van de drie categorieën.

Behr weerbestendige houtbeits kan
Behr weerbestendige houtbeits kan

De meest recente testresultaten omvatten een vrij nieuwe verf, Kensington & Clark, die exclusief bij ACE Hardware wordt verkocht. Kensington & Clark behaalde de eerste plaats in veel van de verftests voor binnen. Behr ontving de Best Value-beoordeling van Consumer Reports en behaalde slots 2 en 4 voor platte en matte interieurverven.

Behr Deck Stain Ratings

In 2012 testte Consumer Reports in totaal 76 producten op vlekken aan de buitenkant, waarbij extreme weersomstandigheden werden gesimuleerd. Behr was de beste keuze voor buitenvlekken in de categorieën 'effen en semi-transparant'.

Diverse professionele en consumentenbeoordelingen

Behr Premium Plus hoogglanslak binnen en buiten
Behr Premium Plus hoogglanslak binnen en buiten

Net als de meeste bedrijven heeft Behr beoordelingen en recensies voor elk product. Klanten zijn vrij om hun ervaringen met het gebruik van de producten te delen en ze ook te beoordelen. Premium Plus® Hoogglans Emaille voor binnen/buiten scoort het hoogst met vijf punten (van de vijf) en Premium Plus® Plafondverf voor binnen het laagst met 3,1 punten. De andere verven hebben een rating van ongeveer 4,75 beren.

  • In 2010 gaf Good Housekeeping Behr Premium Plus-verf een B-beoordeling, waarbij werd vermeld dat de verf vlekbestendig was, maar een redelijke dekking had.
  • One Project Closer is een website die consumenten stapsgewijze rapportage biedt over projecten van professionals of hun eigen team van doe-het-zelvers. In 2011 voerde het team een verfvergelijking uit van verschillende merken, waaronder Behr. Uit de uiteindelijke resultaten voor Behr blijkt dat er waarschijnlijk twee of meer lagen nodig zijn.
  • View Points is opgericht in 2007 en heeft meer dan 250.000 leden die de verschillende producten die ze gebruiken beoordelen op een schaal van 0 tot 100. Behr-verven zijn door 26 consumenten beoordeeld met een beoordeling van 86.
  • Contractor Talk is een forum voor verschillende recensies van producten die aannemers gebruiken. Er zijn verschillende onderwerpen die bijna zeven jaar Behr-discussies bestrijken, die gemengd zijn met degenen die fans zijn van Behr en degenen die de voorkeur geven aan andere fabrikanten.

De juiste verf kiezen

Als u op zoek bent naar een VOC-vrije kleur en een zelfprimer, heeft Behr verschillende soorten verf om uit te kiezen. Als u zich meer zorgen maakt over een verf die niet vervaagt, geeft u wellicht de voorkeur aan een andere verf, aangezien Consumer Reports een lagere beoordeling geeft over de lichtbestendigheid van Behr-producten. Houd er rekening mee dat dit vaak een afweging is, aangezien sommige kleurstoffen in niet-vervagende verven een hogere VOS hebben.

Controleer de verfetiketten op de nieuwste claims, aangezien verfbedrijven hun verfformules voortdurend aanpassen en verbeteren. Wat een paar maanden geleden een probleem kon zijn met een bepaalde verf, is misschien niet langer waar, omdat de formule sindsdien is gecorrigeerd en verbeterd.

Aanbevolen: