8 interieurmagazines voor doe-het-zelvers & Professionals

Inhoudsopgave:

8 interieurmagazines voor doe-het-zelvers & Professionals
8 interieurmagazines voor doe-het-zelvers & Professionals
Anonim
boeken op planken
boeken op planken

Interieurontwerptijdschriften spreken een brede groep lezers aan, waaronder vakmensen, doe-het-zelf-decorateurs, mensen die geïnteresseerd zijn in architectuur of de huizen van beroemde mensen. De meeste van deze publicaties zijn gemakkelijk toegankelijk via een abonnement, terwijl sommige te vinden zijn in kiosken en in supermarkten of in de tijdschriftenplanken van uw plaatselijke bibliotheek.

High-end favorieten

Deze prestigieuze publicaties vindt u verspreid over de salontafel in de wachtkamer van een luxe interieurontwerpbureau.

Architectuuroverzicht

Architectonische samenvatting
Architectonische samenvatting

Architectural Digest wordt geproduceerd door de bekende internationale uitgeverij Condé Nast. Dit tijdschrift legt de levensstijl van de ultrarijken vast door middel van artikelen over fantastische huizen van beroemdheden en hun vakantiehuizen, het werk van opmerkelijke internationale ontwerpers, culturele kunst en evenementen en inspirerende reisbestemmingen. Het tijdschrift heeft aandacht besteed aan het huis van Cher, de schuilplaats van David Bowie en Iman op Bali, het huis van Caitlyn Jenner in Malibu, een reis naar het privé-eiland van Tim McGraw en Faith Hill, en de vakantiebedden in de Hamptons van Billy Joel en Robert Downey Jr., om er maar een paar te noemen.. Verbluffende fotografie en eersteklas schrijfwerk maken deze publicatie elke cent van een regulier abonnement waard.

  • Een jaar van het gedrukte maandmagazine kost ongeveer $ 25, plus je krijgt een gratis draagtas, directe toegang tot de speciale editie van Celebrity Homes en toegang tot de digitale app (die sowieso gratis is).
  • Twee jaar gedrukt tijdschrift kost ongeveer $ 45 en omvat een gratis draagtas, de speciale editie van Celebrity Homes plus de digitale app.
  • De AD Holiday Box kost ongeveer $ 40 en omvat een jaarabonnement op het tijdschrift en de digitale app, de AD-onderzetterset en een kalender voor 12 maanden, een gratis draagtas, de speciale editie van Celebrity Homes en een welkomstbriefje van de editor, alles verpakt in een mooie designerdoos.

Architectural Digest belicht ook innovatieve en bekroonde architectuur en biedt winkelhulpmiddelen waarmee u een deel van de geavanceerde stijl die u online tegenkomt, opnieuw kunt creëren. De digitale app bevat alle inhoud van het gedrukte tijdschrift plus extra foto's, interactieve plattegronden en video's. Je kunt het vinden in de Apple Store, Google Play, Amazon en Next Issue.

Dit tijdschrift is een goede keuze voor interieurontwerpers en decorateurs die zich richten op klanten met luxe woningen en grote budgetten. Aanstormende ondernemers of iedereen die graag de designtrends en levensstijlen van beroemdheden uit de A-lijst, avant-garde decoratie of innovatieve architectuur volgt, zal het inspirerend vinden. Als u echter op zoek bent naar zuinige decoratie-ideeën, dan is dit niet het tijdschrift dat u moet kopen.

Kustleven

Kustleven
Kustleven

Coastal Living richt zich op de architecturale huisstijlen langs de kusten van de Atlantische Oceaan, de Stille Oceaan, de Golf en de Grote Meren van Noord-Amerika, inclusief de oevers van Alaska, Canada, Mexico, Hawaï en de Caribische eilanden. De relaxte levensstijl en de ontspannen, comfortabele uitstraling van prachtige vakantie- en strandhuizen kunnen aanleiding geven tot plannen om het huis opnieuw in te richten of er op vakantie te gaan om het zelf te ervaren. Degenen die in de buurt van de kust wonen en willen pronken met hun huizen in kuststijl, worden aangemoedigd om foto's naar de redactie te e-mailen op [email protected].

Dit tijdschrift is een uitstekende bron voor zowel woningdecorateurs uit de middenklasse als voor rijke huiseigenaren die de voorkeur geven aan een ongedwongen sfeer in huis die toch overkomt als een bewuste stijl. Het viert strandhuizen van beroemdheden die warm en gastvrij zijn en benadrukt de cultuur van kustgemeenschappen. Kusthuizen omarmen de natuurlijke wereld om hen heen en weerspiegelen deze elementen aan de binnenkant. Abonnementen op het gedrukte tijdschrift omvatten:

  • Een jaar, 10 nummers voor $10 of $13 inclusief de digitale versie (alleen IOS) plus het e-book met 25 Coastal Cocktails
  • Twee jaar, 20 nummers voor $ 18 of $ 24 inclusief de digitale versie plus het 25 Coastal Cocktails e-book

Coastal Living biedt heel veel informatie over zeevruchten, hoe u de veiligste, meest verse en meest duurzame soorten kunt verkrijgen, hoe u deze kunt bereiden en ermee kunt koken en hoe u opvallende aperitief- of dinerpresentaties kunt maken. Je vindt er ook tientallen recepten voor allerlei soorten huisgemaakte ma altijden en hartige desserts, geïnspireerd op de kust.

Bij elk nummer kun je uitkijken naar fantastisch tentoongestelde huizen aan het strand, regionaal beïnvloede ideeën voor decoratie en entertainment plus insidertips en waardevolle informatie over enkele van 's werelds beste kustbestemmingen. Als je echter niet op zoek bent naar deze specifieke decoratiestijl, kun je dit abonnement misschien het beste overslaan.

Elle Decor en Huis Mooi

Elle Decor
Elle Decor

Elle Decor houdt lezers op de hoogte van de nieuwste, high fashion designtrends met een internationale focus. Het magazine presenteert trendsettende stedelijke interieurs in de meest prestigieuze kosmopolitische bestemmingen ter wereld, zoals New York, Chicago en Boston. Rondleidingen naar huis vinden ook plaats op exotische locaties zoals Baskenland in Frankrijk, het Spaanse eiland Ibiza en Buenos Aries in Argentinië.

Meer dan 2 miljoen lezers op vijf continenten wenden zich tot Elle Decor voor ideeën, inspiratie en hulpmiddelen om in stijl te decoreren, te renoveren en te entertainen.

Abonnementopties omvatten:

  • Een jaar gedrukt tijdschrift voor $ 10 of $ 12, inclusief een jaar House Beautiful
  • Twee jaar gedrukt tijdschrift voor $ 18 + 2 jaar House Beautiful is inbegrepen
  • Een digitaal abonnement op Elle Decor kost $ 6 voor zes maanden
Huis Mooi
Huis Mooi

House Beautiful heeft de tand des tijds doorstaan en presenteert sinds 1896 klassieke interieurs. Volgens de Washington Post heeft het tijdschrift nog steeds een gedrukte oplage van 816.000, meer dan 7 miljoen Facebook-fans en meer dan 1 miljoen Instagram-volgers. House Beautiful maakt de weg vrij voor alle toekomstige sheltermagazines en beïnvloedt al meer dan 120 jaar de inrichting en het ontwerp van Amerikaanse huizen. Het staat vol met tips en trucs die kunnen worden gebruikt om vrijwel elk type huis te upgraden en te verbeteren.

Iedereen die van traditionele decors en vintage-ideeën houdt, maar deze graag in een eigentijdse setting wil integreren, zal genieten van dit tijdschrift, dat dezelfde abonnementsmogelijkheden biedt als Elle Decor. Beide tijdschriften worden uitgegeven door de Hearst Corporation, die tientallen andere bekende tijdschriften uitgeeft zoals Good Housekeeping, Marie Claire, Country Living en Woman's Day. Let goed op de verjaardag van je verlengingsdatum, want deze tijdschriften worden automatisch verlengd, tenzij je het abonnement eerder opzegt.

Nichedecoratie- en designtijdschriften

Lezers die in huizen met historische architectuur wonen of die geïnteresseerd zijn in specifieke decoratiestijlen, kunnen meer halen uit interieurtijdschriften met een specifieke focus.

Het vroege Amerikaanse leven

Het vroege Amerikaanse leven
Het vroege Amerikaanse leven

Early American Life richt zich op de primitieve decoratiestijlen en -cultuur tijdens de koloniale jaren van Amerika. Het tijdschrift bevat antiek uit deze tijd, maar ook reproducties uit de periode, gemaakt door ambachtslieden met traditioneel gereedschap. In elk nummer wordt ook een kijkje genomen in minimaal twee historische woningen; zowel een privéwoning als een monumentaal museum met informatie achter de schermen over de geschiedenis en tentoonstellingen van de locatie.

Early American Life streeft ernaar lezers te vermaken en hen te onderwijzen. Je leert misschien over een vroege Amerikaanse rage, wat het ene antiek waardevoller maakt dan het andere en hoe je je eigen primitieve ambachten kunt maken. De Side-by-Side-functie vergelijkt het werk en de technieken van moderne ambachtslieden die historisch nauwkeurige ambachten repliceren. Het doel is om lezers te helpen beslissen welk werk van de ambachtsman het beste bij hun behoeften en stijl past. Abonnementen omvatten:

  • Een jaar met zeven gedrukte nummers plus de speciale kersteditie voor $ 26
  • Twee jaar, 14 gedrukte nummers plus de speciale kersteditie voor $ 50
  • Drie jaar, 21 gedrukte nummers plus de speciale kersteditie voor $ 72

Het enige nadeel van deze uitgave, naast dat deze eens in de twee maanden verschijnt, is dat je geen digitaal abonnement kunt bestellen. Iedereen die in een historisch koloniaal huis woont, vindt het misschien leuk om meer te leren over de geschiedenis van zijn huis en hoe het in vroegere eeuwen was ingericht.

Atomic Ranch

Atomaire Ranch
Atomaire Ranch

Atomic Ranch duikt in de wereld van het moderne design uit de Midcentury. Van huizen in Ranch-stijl uit de jaren 40 tot modernistische huisstijlen uit de jaren 60, dit driemaandelijkse tijdschrift toont de nieuwste woningrenovaties uit de Midcentury uit de hele VS. Het legt de nadruk op betaalbare oplossingen voor huiseigenaren die deze look zowel binnen als buiten hun huis willen integreren.

Atomic Ranch biedt tips over verzamelbare meubels, kunst en accessoires. Het belicht invloedrijke ontwerpers en architecten van midcentury-design en bevat veel waardevolle bronnen voor bouwmaterialen, meubels en decoratie om de midcentury-look tot stand te brengen. Abonnementsopties zijn onder meer:

  • Een jaar gedrukt tijdschrift (4 nummers) voor ongeveer $ 22
  • Twee jaar gedrukt tijdschrift (8 nummers) voor ongeveer $ 40
  • Een jaar digitaal abonnement voor ongeveer $ 18
  • Een jaar zowel het gedrukte als digitale tijdschrift voor ongeveer $ 32

Je kunt ook individuele seizoensuitgaven bestellen voor ongeveer $7-$8. Als je graag in mod-stijl entertaint, kun je bij Atomic Ranch terecht voor leuke cocktailideeën, vintage serveergerei en mod-cadeau-ideeën voor partyhoppers die graag een beetje liefde teruggeven aan de gastvrouw.

Wonen

Uitweiden
Uitweiden

Dwell is toegewijd aan modern design en richt zich op een publiek van consumenten, interieurontwerpers en architecten. Wat het onderscheidt van andere publicaties die zich richten op moderne interieurs, is de opname van alle budgetten en van verschillende levensstijlen. Dwell biedt eenvoudig te volgen ontwerpadvies voor mensen die in appartementen en kleine huizen wonen, maar ook voor mensen die zich richten op milieuvriendelijke en groene ontwerpen. Laat je inspireren door geweldige beelden en verhalen van gemoderniseerde boerderijen, gerenoveerde Victoriaanse huizen en chique nieuwe looks in loftappartementen. Het gedrukte tijdschrift van Dwell wordt om de maand gepubliceerd:

  • Een jaar of zes nummers van het gedrukte tijdschrift voor ongeveer $ 20
  • Een jaar digitaal abonnement kost ongeveer $ 20
  • Jaarlijks gecombineerd abonnement op digitaal en gedrukt tijdschrift voor ongeveer $ 25

Dwell heeft ook een grote winkelgids vol innovatieve producten om de moderne huisdecorateur te helpen stijlvolle en functionele woonruimtes te creëren. De adviessectie op de website van Dwell bevat een interactief platform waar lezers vragen kunnen stellen of hun eigen doe-het-zelf-projecten kunnen posten en ontwerpideeën kunnen delen.

Tijdschriften voor vakprofessionals

Tijdschriften die zich uitsluitend op professionele interieurontwerpers richten, bevatten veel andere inhoud dan tijdschriften die zowel op consumenten als professionals zijn gericht. Getalenteerde en goed geïnformeerde amateurs willen er misschien een kijkje nemen als dit hun passie is.

Interieur ontwerp
Interieur ontwerp

Interieurontwerp

Interior Design Magazine is de wereldwijde autoriteit op het gebied van branchegerelateerd nieuws, evenementen en designtrends. Elite-architecten en ontwerpers van meubels, verlichting, decor en interieur worden belicht in hoofdverhalen voor hun collega's. In elk nummer worden nieuwe, hoogwaardige producten voor zowel residentiële als commerciële ontwerpprojecten tentoongesteld. Professionals kunnen ook op de hoogte blijven van de laatste nieuwe doorbraken en producten die worden gepresenteerd op nationale congressen en evenementen die zij niet konden bijwonen. Abonnementsopties zijn onder meer:

Een jaar van het maandelijkse gedrukte tijdschrift kost ongeveer $ 15 en omvat 4 speciale bonusedities en gratis toegang tot de digitale versie

Hoewel je je slechts voor één jaar per keer kunt abonneren, is de gratis digitale toegang een mooie toevoeging. Het digitale tijdschrift is echter alleen compatibel met iOS-besturingssystemen; een groot nadeel voor Android-gebruikers. De digitale versie is toegankelijk op een Android-apparaat met behulp van de gratis Kindle-app, maar de abonnementsprijs via Amazon bedraagt ongeveer $ 50.

Het tijdschrift publiceert ook jaarverslagen van de best producerende ontwerpbureaus, de grootste bedrijfsprojecten in de horeca-, gezondheidszorg- en groene bouwsector en andere statistieken die helpen aangeven welke richting het interieurontwerp in de toekomst zal uitgaan.

Contract

Contract is een tijdschrift gericht op commercieel interieurontwerp en architectuur. Het tijdschrift bevat uitstekende ontwerpprogramma's die zijn gemaakt op de werkvloer van het onderwijs, de detailhandel, de horeca, de gezondheidszorg, de podiumkunsten en openbare voorzieningen. Het profileert toonaangevende ontwerpers, beslaat belangrijke industriële evenementen en houdt lezers op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van commerciële productontwikkeling. De doelgroep van Contract bestaat uit interieurontwerpers, architecten en leden van prestigieuze brancheorganisaties zoals de International Interior Design Association, de American Society of Interior Designers en het American Institute of Architects. Abonnementen omvatten:

  • Gratis -- als u voor een commercieel interieurontwerpbureau of architect werkt, kunt u zich kosteloos abonneren, maar moet u wel de juiste inloggegevens opgeven
  • Een jaar gedrukt tijdschrift (10 nummers) kost voor Amerikaanse klanten ongeveer $94, voor inwoners van Canada $99 en voor buitenlandse inwoners $184.

Contract erkent de leiders op het gebied van commercieel interieurontwerp door middel van prestigieuze prijzen zoals de Interior Awards, de oudste en meest beruchte prijs van het land voor commercieel interieurontwerp, waarmee de Designer van het Jaar en de Design Legend worden geëerd. De Inspiration Award erkent de sociale verantwoordelijkheid op het gebied van commercieel ontwerp en de He althcare Environment Award beloont ontwerpen die de kwaliteit van de gezondheidszorg verbeteren.

Waarom abonneren?

Hoewel al deze tijdschriften geweldige websites hebben met veel dezelfde functies en informatie, blijkt uit een recent onderzoek naar de manier waarop mensen het liefst door hun favoriete tijdschriften bladeren, een overweldigende voorkeur voor de glanzende pagina's van traditionele gedrukte tijdschriften. Interieurtijdschriften staan boordevol handige informatie die bedoeld is om de manier waarop we thuis leven, decoreren, werken en ons vermaken te verbeteren. De prachtige fotografie maakt de tijdschriften zelf aantrekkelijk en nuttige accessoires voor thuis of op kantoor.

Aanbevolen: