Suikeresdoornboom foto

Inhoudsopgave:

Suikeresdoornboom foto
Suikeresdoornboom foto
Anonim

Sugar Maple Tree Fotogalerij

Afbeelding
Afbeelding

Als je er ooit een in de herfst hebt gezien, wil je zeker dat een Sugar Maple-boomfoto keer op keer van zijn pracht en praal geniet.

Geniet van deze prachtige foto's en leer ook iets over deze populaire boom. Tegen de tijd dat je klaar bent, denk je aan de juiste plek in je landschap voor een eigen Sugar Maple-boom!

Lentebladeren

Afbeelding
Afbeelding

Als suikeresdoorns in de lente ontkiemen, kunnen de bladeren veel op alle andere lijken. Laat je niet misleiden! Ze zijn verre van gewoon.

Groene esdoorn

Afbeelding
Afbeelding

Suikeresdoorns (Acer saccharum) kunnen meer dan 30 meter hoog worden! Ze worden gewoonlijk gekweekt als landschapsbomen in de zones 3 tot en met 8, meestal in het noordoosten van de Verenigde Staten en Zuid-Canada.

Esdoornbladeren

Afbeelding
Afbeelding

De bladeren van suikeresdoorn lijken op de bladeren van de rode esdoorn. De verschillen zijn dat de Sugar Maple gladde randen heeft tussen de lobben en U-vormige ruimtes. Rode esdoorns hebben gekartelde randen en V-vormige ruimtes.

Schitterend scherm

Afbeelding
Afbeelding

Als de herfst aanbreekt, zul je zien wat een Sugar Maple-boomfoto zo spectaculair maakt. Deze bomen staan bekend om hun schitterende kleuren waardoor het lijkt alsof het bos in brand staat.

Adembenemend

Afbeelding
Afbeelding

Suikeresdoorns veranderen in oranje, geel en rood, waardoor elke herfst een adembenemend schouwspel ontstaat.

Een nuttige boom

Afbeelding
Afbeelding

Naast hun schoonheid worden suikeresdoorns gewaardeerd als hardhouten bomen. Ze kunnen worden gebruikt voor meubels en vloeren.

Maple Sap-oogst

Afbeelding
Afbeelding

Zoals de naam al aangeeft, bieden deze bomen ook een zoete traktatie: ahornsiroop. Bomen worden midden tot laat in de winter afgetapt, zodat het sap kan worden verzameld.

Sapemmer

Afbeelding
Afbeelding

Kleverig sap loopt via een tuit in emmers. Later wordt het sap ingekookt en gebotteld. Eén keer proeven en je zult verwend worden met de siroop met ahornsmaak die tegenwoordig zo vaak voorkomt. Er gaat niets boven het echte werk!

Een buitengewone boom

Afbeelding
Afbeelding

Zoals je kunt zien, is er niets gewoons aan de Sugar Maple. Als je deze Sugar Maple-boomfoto's leuk vond, wil je misschien ook enkele boomidentificatiefoto's zien of leren welke bessen aan bomen groeien.

Aanbevolen: