Cadeau-ideeën voor een tienervriendje

Inhoudsopgave:

Cadeau-ideeën voor een tienervriendje
Cadeau-ideeën voor een tienervriendje
Anonim
Tienerkoppel wisselt een geschenk uit
Tienerkoppel wisselt een geschenk uit

Of het nu Kerstmis, Valentijnsdag, zijn verjaardag of 'gewoon zomaar' is, het kiezen van een cadeau voor je tienervriendje is hard werken. Je wilt niet te papperig of romantisch zijn, maar je wilt hem ook geen cadeau geven dat niets betekent. Denk na over zijn interesses, de momenten die jullie samen hebben gedeeld en je budget, en gebruik vervolgens deze cadeau-ideeën om je keuzes te beperken.

Cadeaus om te kopen

Als je weet wat je man leuk vindt, kun je misschien het perfecte cadeau vinden in het winkelcentrum of online. Voordat u begint met zoeken, stelt u een budget vast. Je hoeft je spaargeld niet op te maken om een cadeau te krijgen dat je vriend leuk zal vinden.

Bouw het zelf spellen

Jongens die van techniek en gamen houden, zullen blij zijn om een doe-het-zelf-spelpakket te ontvangen. Voor $ 40 kun je de Wooden Marble Run kopen, waar hij lasergesneden hout moet samenstellen tot een vermakelijk apparaat. Als je wat meer te besteden hebt: het Build Your Own Pinball-spel kost $ 50 en gebruikt de kracht van een elastiekje om een klein kartonnen flipperkastspel te laten werken. Zeker voor de man die van knutselen houdt, kunnen deze cadeaus een goede band opleveren terwijl jullie ze samen in elkaar zetten.

Gepersonaliseerde telefoonaccessoires

De meeste tieners hebben een speciale band met hun mobiele telefoons. Als je vriendje niet zonder zijn telefoon kan, is een leuk accessoire een perfect cadeau. Maak een gepersonaliseerd telefoonhoesje met een foto van jullie twee, iets dat een hobby vertegenwoordigt waar hij van houdt, of jullie favoriete plek om samen te hangen. Voor een kleiner budget kun je hem een gekke mobiele telefoonstandaard geven, zoals een dinosaurusstaart of een astronaut. Zorg ervoor dat alles wat je krijgt bij zijn persoonlijkheid en interesses past.

uil telefoonhoesje
uil telefoonhoesje

Roboticaplezier

Heb je een nerdy man? Laat hem weten dat je zijn hobby's waardeert met een robotica-kit. Roboticakits variëren in prijzen, van de EZrobot Robot Developer Kit van $ 180, waarmee hij een unieke robot kan aanpassen, tot een robotarm (die ongeveer $ 45 kost). Als alternatief bieden winkels zoals de Maker Shed en Robot Shop cadeaubonnen die je in elk gewenst bedrag kunt krijgen, zodat je man geld kan uitgeven aan speelgoed waar hij van zal genieten.

Abonnementsbox

Je kunt vandaag bijna elk product in een abonnementsdoos krijgen. Dit zijn de pakketten die u maandelijks ontvangt en waarin alles zit, van scheerbenodigdheden tot snacks. Bij de meeste services kunt u kiezen voor een eenmalig, driemaandelijks, zesmaandelijks of het hele jaar door maandelijks abonnement. Zoek naar een bedrijf dat iets aanbiedt waar jouw man van houdt. Lootcrate biedt fandomuitrusting voor minder dan $ 20 per maand, terwijl Say It With a Sock hem elke maand een nieuw leuk paar sokken geeft voor ongeveer $ 10.

abonnementsdoos
abonnementsdoos

Sport

Als je man serieus van sport houdt, zijn kaartjes voor een komende wedstrijd of wedstrijd een geweldig cadeau-idee. Verpak de kaartjes in een schuimvinger om het openen van het cadeau spannender te maken. Ticketwebsites zoals StubHub zijn geweldige plekken om te zien wat er bij jou in de buurt gebeurt. Als je de kaartjes voor de wedstrijden niet helemaal kunt betalen, zijn er nog tal van andere geweldige sportgerelateerde cadeaus. Geef hem een shirt van zijn favoriete team, nieuwe sportartikelen zoals een exclusieve basketbal, of een verzamelobject van zijn favoriete speler. Online retailer Fanatics heeft een enorme selectie kleding, accessoires en memorabilia voor bijna elk groot sportteam of elke grote sportorganisatie, van basketbal en voetbal tot racen en voetbal.

Tickets

Als de favoriete band van je vriend naar de stad komt, koop hem dan kaartjes voor een show. Het hoeft ook geen muziekevenement te zijn. Kaartjes voor een plaatselijk pretpark zijn ook een leuk cadeau. Als het in de winter is, zoek dan naar dingen als skiën, tubing of een ander evenement dat jullie samen zouden kunnen doen en waar hij echt van zou genieten.

Films

Voor iets goedkoper dan kaartjes voor een concert of een wedstrijd, geef hem kaartjes voor een populaire film. Koop algemene bioscoopkaartjes zodat hij een film kan uitkiezen of ze kan kopen voor een film waarvan je al weet dat hij die heel graag wil zien. Bestel kaartjes rechtstreeks bij de bioscoop of via een website zoals Fandango. Verpak de kaartjes in een cadeaumand met filmthema, popcorn en snoep om het nog leuker te maken.

Als je geen theater in de buurt hebt, kun je ook een dvd voor hem kopen of een film downloaden die jullie samen hebben gezien, of het laatste seizoen van zijn favoriete tv-programma. Dvd's of Blu-rays zijn geweldig omdat ze vaak speciale functies bevatten, zoals gag-reels of geheimen achter de schermen, dus zoek naar een film met veel extra's.

Muziek

Jongens die veel naar muziek luisteren, zouden ook dol zijn op een leuke luidspreker die ze op hun telefoon of mp3-speler kunnen aansluiten. Zoek er een met een unieke stijl, zoals deze grapje, een draadloze emoji-luidspreker, of een met leuke functies zoals licht en trillingen. Als hij van muziek houdt, kun je zelfs overwegen om een nieuw instrument voor hem te kopen. Verpak dit in een pakket met daarin een cd of T-shirt van zijn favoriete band.

muzikant met vriendin
muzikant met vriendin

Videogames

Als je de vingers van je vriend van zijn controller moet loswrikken, is een videogame misschien wel het beste cadeau ooit. Zoek naar de nieuwste editie van zijn favoriete spel of geef hem een cadeaubon in zijn favoriete gamewinkel, zoals GameStop, zodat hij games kan kiezen. Gamingaccessoires zoals een nieuwe controller in een leuke kleur of een beperkt ontwerp zouden ook geweldig zijn. Zorg ervoor dat je weet welke console(s) hij heeft, zodat je weet dat hij het cadeau dat je hem krijgt ook daadwerkelijk kan gebruiken. Als je niet zeker bent van zijn console- of gamevoorkeuren, kun je hem een verzameling zoals een mini-retro-arcadespelset geven. Een abonnement op een verhuurservice voor videogames zoals GameFly kan ook iets zijn waar hij van zal genieten.

Kleding

Sommige jongens hebben een vrij relaxte stijl en zijn niet al te bezorgd over de kleding die ze dragen, maar dat betekent niet dat je vriend een speciaal kledingstuk als cadeau niet zal waarderen. Geef hem een grappig T-shirt of een shirt met zijn favoriete filmpersonage. Let op zijn stijl en merkloyaliteit en zoek naar iets dat bij hem past, maar ook opv alt, zoals een hoodie in beperkte oplage.

Keulen

Geloof het of niet, het kan je vriendje veel schelen hoe hij ruikt als hij bij jou in de buurt is. Geef hem een flesje van zijn favoriete parfum of de geur die hij graag wil dragen. Ga naar de winkel en begin met het uitproberen van geuren om er zeker van te zijn dat je iets kiest dat je graag ruikt. Aqua di Gio van Giorgio Armani is een van de meest populaire geuren voor jonge mannen omdat het niet te sterk en zwaar is. Als hij al een favoriete geur heeft, zoek dan naar een cadeauset in die geur, waarin bijvoorbeeld bodyspray en body wash in dezelfde geur zitten.

jongen met eau de cologne
jongen met eau de cologne

Cadeaubonnen

Als je nog steeds moeite hebt om iets voor je man te bedenken, geef hem dan een cadeaubon voor zijn favoriete winkel. Hij zal het waarschijnlijk op prijs stellen dat je hem niet iets hebt gegeven waar hij een hekel aan heeft, en als hij in de winkel iets uitkiest, zal hij denken aan hoe lief de cadeaubon van jou was. Maak een gepersonaliseerde cadeaubon met MasterCard, waarbij u een persoonlijke foto uploadt om als achtergrond van de kaart weer te geven en er een eventueel geldbedrag aan toe te voegen. Met de MyVanilla Prepaid Card kan uw man het geld contant opnemen bij een geldautomaat en geld aan de rekening toevoegen, zodat hij het als bankrekening kan gebruiken. Om cadeaubonnen nog spannender te maken, kunt u ze creatief inpakken. Je kunt de kaart bijvoorbeeld in een extra grote doos of een reeks nestkasten plaatsen, zodat hij ernaar moet zoeken.

Snackmand

Tienerjongens houden van eten. Geef je vriend een mandje met zijn favoriete snacks cadeau, zodat hij een voorraadje heeft om uit te pakken. Je kunt hem ook een cadeaubon geven voor zijn favoriete restaurant of aanbieden om hem mee uit eten te nemen. Denk na over wat hij graag eet en zoek naar unieke opties met dat voedsel. Als hij bijvoorbeeld van Cheetos houdt, kun je hem misschien een mand vol geven met alle soorten Cheetos die op de markt verkrijgbaar zijn.

snackdoos
snackdoos

Sieraden

Sieraden zijn niet alleen voor meisjes. Je kunt je vriend een speciaal sieraad geven om te dragen ter herinnering aan jou. Geef hem een paar hondenlabels gegraveerd met een speciale boodschap of een ketting met een speciaal bedeltje erop. Touwarmbanden, kettingen, leren sieraden zoals gegraveerde manchetten, schelpenkettingen en titanium kettingen zijn ook populaire sieraden voor mannen. Zoek naar iets dat hij daadwerkelijk zal dragen en personaliseer het met een gravering om het nog specialer te maken.

Cadeaus om te maken

Als je een beperkt budget hebt, kan het geven van een cadeau de beste optie zijn. Zelfgemaakte cadeaus zijn niet alleen goedkoop, ze bevatten ook veel liefde.

Aangepast canvas

Maak een op maat gemaakt wandkleed voor hem voor zijn kamer, zodat hij er altijd aan herinnerd wordt hoeveel je om hem geeft. Gebruik schilderstape om woorden te schrijven door met de tape op een canvas te spellen, vervolgens over de tape heen te schilderen en deze te verwijderen. De letters blijven dezelfde kleur als het canvas en de rest van de afbeelding zal de kleur hebben die je hebt gebruikt om te schilderen. Kies een leuk woord (of woorden) om jullie relatie te beschrijven, zoals jullie koosnaampjes voor elkaar of de mash-upnaam van jullie beroemde koppel.

aangepast doek
aangepast doek

Vintage T-shirt

Knip de afbeelding uit een oud T-shirt voor een band, game of show die je man leuk vindt. Naai de patch op een nieuw T-shirt om je man een klassieke look te geven met modern comfort. Zoek naar vintage overhemden in tweedehandswinkels of kringloopwinkels. Hij zal de gedachte die je erin hebt gestopt geweldig vinden en het feit dat hij nu een unieke look heeft.

Speelgoedsleutelhanger

Maak een leuke sleutelhanger voor je man met klassiek jongensspeelgoed of speelstukken. Je zult hardware voor sleutelhangers moeten kopen, zoals een sleutelhanger en ringetjes, of een oude sleutelhanger opnieuw moeten gebruiken door de decoratie te verwijderen. Kies je leuke object, zoals een legerman, een houten auto of ander plastic speelgoed. Boor een gat in het speeltje waar een springring doorheen past. Vervolgens kun je het speeltje aan de sleutelhanger bevestigen. Voeg andere bedels toe, zoals zijn initialen of jouw initialen, om te personaliseren.

Snoepcreatie

Geef je man een zoete traktatie als je zijn favoriete verpakte snoepjes gebruikt om een leuk beeldhouwwerk te maken. Stapel snoeprepen op elkaar om een snoepslee te maken of bedenk je eigen architecturale creatie. Het gaat erom hem op een zoete manier zoete snacks aan te bieden. Wees creatief en houd zijn voorkeuren in gedachten.

Gedicht of brief

Schrijf een gedicht of brief aan hem. Een gedicht is altijd een creatieve en leuke manier om te laten zien hoe je echt over iemand denkt, en je kunt het er leuk uit laten zien door het voltooide gedicht op mooi papier te schrijven en versieringen toe te voegen, zoals glitter, stickers, of zelfs een afbeelding rond de woorden te tekenen. als je artistiek bent. Maak het nog specialer door het eindproduct in te lijsten.

een gedicht schrijven
een gedicht schrijven

Plakboek

Maak voor je vriend een plakboek van alle herinneringen die jullie samen hebben gemaakt, zodat hij met plezier kan terugkijken op jullie tijd samen. Maak screenshots van jullie lieve sms'jes of sociale media-berichten naar elkaar en voeg enkele citaten uit zijn favoriete films of bands toe om de foto's te personaliseren. Voeg handgeschreven notities toe en teken Instagram-filters op foto's om ze leuker te maken. Sorteer de pagina's in thema's, zoals de verschillende redenen waarom je hem leuk vindt of de specifieke dingen die jullie samen doen.

Afspeellijst

Maak een speciale afspeellijst met nummers voor zijn iPod, MP3-speler of op Spotify. Zorg ervoor dat je liedjes opneemt die speciaal zijn voor jullie tweeën, maar ook liedjes die je aan hem doen denken. Als je online een aangepaste afspeellijst maakt, zorg er dan voor dat je deze een goede, beschrijvende titel geeft. Als u de afspeellijst op een cd gaat branden, kunt u ook een aangepaste cd maken met foto's van jullie samen en met de hand getekende afbeeldingen of zinnen.

Armband

Als je weet hoe je vriendschapsarmbanden moet maken, maak er dan twee in zijn favoriete kleuren en geef hem er één om om zijn pols of enkel te binden. Doe hetzelfde met de jouwe, en als ze eraf vallen, mag ieder van jullie een wens doen. Gebruik een uniek patroon om uw armbanden te laten opvallen. Voor een mannelijkere look gebruik je dikkere koorden en donkerdere kleuren om overlevingsarmbanden van paracord te maken die op vriendschapsarmbanden lijken.

Gebakken goederen

Pronk met je kook- en bakkunsten door voor je vriend een taart, een tiental koekjes of een speciaal diner te maken. Hij zal de moeite die je in het cadeau steekt waarderen en hij zal dol zijn op het eten. Zoek een recept voor zijn favoriete ma altijd of dessert en probeer het zelf te maken. Serveer het diner met een uitgebreide tafeldekking of pak het in voor een picknick in het park. Versier desserts door zinnen te spellen die u met elkaar gebruikt. Onthoud: de weg naar het hart van een man gaat door zijn maag!

koekje
koekje

Leuke en originele cadeaus

Soms kan het lastig zijn om een origineel cadeau-idee voor je vriendje te vinden. Je vriend verdient een cadeau dat net zo interessant en uniek is als hij. U kunt kijken op:

  • Polaroid waterdichte camera kost ongeveer $ 50 en is een geweldige aankoop voor iedereen die graag foto's maakt. Deze camera is waterdicht tot 3 meter, waardoor hij perfect is voor iedereen die van een klein avontuur houdt.
  • Break Room Passes kosten ongeveer $65 per persoon. Deze passen kunnen een geweldig cadeau zijn om te geven aan iedereen die wel een leuke release kan gebruiken en die ervan houdt dingen kapot te maken in een veilige omgeving.
  • De BlendJet draagbare blender kost ongeveer $ 40 en is perfect voor iedereen die graag onderweg smoothies of milkshakes maakt. Deze blender kan met één oplaadbeurt tot wel 12 drankjes maken en is verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren.
  • Interactieve dierentuinervaringen kosten ongeveer $ 100 per persoon en bieden bezoekers de mogelijkheid meer te leren over hun favoriete beestjes. Dit kan inhouden dat u ze kunt aanraken en ze in een meer intieme omgeving kunt bekijken. Dit is het perfecte cadeau voor elke dierenliefhebber.
  • JBL Clip 3 draagbare luidspreker heeft een ingebouwde kleine karabijnhaak en kost ongeveer $ 50. Het is waterdicht, draadloos en biedt tot 10 uur speeltijd. Ze verkopen verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen voor de favoriete kleur van je vriendje.
  • Nintendo Switch Lite kost ongeveer $ 200 en is het perfecte cadeau voor een gamer die het gemak van een draagbare speeloptie wil. Spelers kunnen draadloos verbinding maken om games voor meerdere spelers te maken, of online met anderen spelen.
  • Giiker Xiaomi Mijia Giiker Super Smart Speed Cube kost ongeveer $ 35 en is een geweldig cadeau voor iedereen die van een uitdagende puzzel houdt. De game is uitgerust met de mogelijkheid om je voortgang bij te houden en er zijn verschillende games beschikbaar om te spelen.

Het perfecte cadeau vinden

Maak je niet te druk over de hoeveelheid geld die je uitgeeft aan het cadeau van je vriend en maak je geen zorgen dat je nooit het perfecte cadeau zult vinden. Schenk aandacht aan zijn interesses en dingen die hij opmerkt en die hij leuk vindt als jullie samen zijn, en het vinden van een cadeau zal gemakkelijk zijn. Het doel van het geschenk is niet om indruk op hem te maken met hoe goed je kunt winkelen of hoeveel geld je hebt, maar om hem te laten zien dat je om hem geeft. De meeste jongens zijn vrij gemakkelijk te behagen. De kans is groot dat hij dol zal zijn op alles wat je hem geeft.

Aanbevolen: