Waar u gebruikt speelgoed kunt doneren in Brooklyn

Inhoudsopgave:

Waar u gebruikt speelgoed kunt doneren in Brooklyn
Waar u gebruikt speelgoed kunt doneren in Brooklyn
Anonim
Doos met gebruikt speelgoed voor donatie
Doos met gebruikt speelgoed voor donatie

Er zijn mogelijkheden om gebruikt speelgoed te doneren in Brooklyn, New York. Zoals in elk groot stedelijk centrum kun je merken dat non-profitorganisaties, religieuze instellingen en overheidsinstanties speelgoed gebruiken om kinderen te helpen. Andere organisaties plaatsen gedoneerd speelgoed te koop in kringloopwinkels als een manier om liefdadigheidsprojecten te financieren.

Brooklyn liefdadigheidsinstellingen die gebruikt speelgoed accepteren

De onderstaande goede doelen zijn enkele van de organisaties in Brooklyn die gebruikt speelgoed accepteren. Praat met de ontvangende organisatie voordat u een donatie doet. Ontdek specifieke behoeften, aangezien de vraag vaak verandert. Bespreek de richtlijnen en het beleid voor donaties, zoals ontvangstbewijzen voor belastingaftrek. Sommige organisaties zullen het oppikken; anderen hebben specifieke tijden en plaatsen voor het afleveren van items.

Organisatie-informatie

Organisatie Donatietype Website Notities
Leger des Heils Breng- en ophaalservice www.satruck.org Het Leger des Heils verkoopt artikelen in zijn kringloopwinkels. Met de opbrengst worden revalidatiecentra voor volwassenen gefinancierd. Er zijn vier locaties van het Leger des Heils in de omgeving van Brooklyn. Ophaaldiensten zijn ook beschikbaar en kunnen worden gepland door te bellen naar 1-800-SA-TRUCK of 1-800-728-7825.
Chesed Center Ophaal- en terugbrengservice https://thechesedcenter.com/ Gezinnen in nood in heel NYC en Israël ontvangen de gedoneerde goederen rechtstreeks nadat ze zijn uitgedeeld aan Chabad-huizen of Joodse gemeenschapscentra. Gebruik hun eenvoudige online tool om een afhaling te plannen. Reguliere ophaaldagen in Brooklyn zijn zondag, dinsdag en woensdag. U kunt ook donatieboxen van Chesed Center in de omgeving vinden of bel 1-347-837-8256 om een afhaling te plannen.
Goede wil Afleveren www.goodwillnynj.org/donate-goods De opbrengst van de verkoop van gedoneerde artikelen in Goodwill-kringloopwinkels financiert werkgelegenheidsprogramma's voor mensen met een handicap. Zoek een plaatselijke winkel zoals die in Livingston St., de donatiebak of het DonationXpress-centrum om vintage of verzamelspeelgoed en knuffels in te leveren.
Centrum tegen huiselijk geweld Afleveren, eerst bellen https://www.cadvny.org/ Vrouwen en hun kinderen die situaties van huiselijk geweld thuis ontvluchten, vinden steun, onderdak en een nieuwe start bij CADV. Het Centrum accepteert donaties op hun locatie in Chapel Street 25 in Brooklyn, maar vraagt u eerst 1-718-254-9134 te bellen om uw afleveradres te plannen.

Aanvullende suggesties

Andere plaatsen waar donaties van gebruikt speelgoed kunnen worden geaccepteerd zijn:

  • Lokale kerken en synagogen
  • Kinderdagverblijven
  • Daklozenopvangcentra en opvangcentra voor huiselijk geweld
  • Missionaire groepen
  • Seizoensritten, vooral in december
  • Dierenasielen

Gebruik ongewenst speelgoed goed

Als er ontgroeid, onbemind of overtollig speelgoed in de buurt is, overweeg dan om het aan een organisatie te geven die het goed kan gebruiken. Omdat er in Brooklyn verschillende plaatsen zijn waar gebruikt speelgoed kan worden gedoneerd, is het proces eenvoudig en komt iedereen er baat bij.

Aanbevolen: