Afdrukbare danspasjes en diagrammen

Inhoudsopgave:

Afdrukbare danspasjes en diagrammen
Afdrukbare danspasjes en diagrammen
Anonim
Twee geliefden dansen in huis
Twee geliefden dansen in huis

Het gebruik van danspasdiagrammen is een snelle en gemakkelijke manier om nieuwe dansbewegingen of dansroutines te leren. Kinderen en volwassenen kunnen alles leren, van lijndansen tot stijldansen, met afdrukbare danspasjes die je precies laten zien waar en hoe je moet bewegen.

Gemeenschappelijke dansles danspassen

Als kinderen en tieners danslessen volgen, zijn er een paar typische stijlen en passen die ze leren, van ballet tot hiphopdansen. Of je nu een kind of een volwassene bent, de basisbeginselen van danslessen en gratis online dansroutines kunnen je helpen aan de slag te gaan in de danswereld.

Ballroom danspasjes

Ballroomdanspassen komen uit een verscheidenheid aan ballroomdansstijlen, waaronder de tango, foxtrot, lindy hop en mambo. Ga aan de slag met rhumba-dansstapdiagrammen met de bewegingen van de hoofdrolspeler en die van de partner. Leer vervolgens hoe je moet walsen en de Charleston-dans moet doen.

Multiculturele danspassen

Dans neemt in elke cultuur over de hele wereld verschillende vormen aan. De dansstijlen en specifieke danspassen vertegenwoordigen de overtuigingen en waarden van elke cultuur. Van Filippijnse volksdansen tot Ierse stepdansen, er zijn veel leuke multiculturele dansen die je kunt leren.

Country Line Dance Step-bladen

Country line dance-namen komen vaak overeen met het countryline-dansnummer waarvoor ze zijn gemaakt. Gemeenschappelijke countrylinedanspassen worden in verschillende combinaties voor verschillende muziek gebruikt, maar soortgelijke bewegingen worden tijdens de meeste countrylinedansen herhaald. Gebruik gratis, afdrukbare lijndanspasjes om precies te zien hoe u uw lichaam moet bewegen en lees een beschrijving van elke stap.

Feestdansstapdiagrammen

Groepsdansen en lijndansen op popliedjes zijn leuk op bruiloften, schooldansen en andere grote feestevenementen. Gebruik de danspasdiagrammen om zelf een paar dansen te leren of om de hele groep les te geven tijdens je volgende dansevenement.

Leer een nieuwe dans

Afdrukbare danspasjes bevatten daadwerkelijke voetafdrukken die je op de grond kunt leggen en volgen, of afbeeldingen van lichaamsbewegingen die je kunt nabootsen. Combineer de stappen met bijpassende muziek en oefen totdat je het onder de knie hebt. Een nieuwe dans leren is gemakkelijk als je een gratis gids hebt die je elke stap laat zien. Voor meer gratis dansbronnen bekijk je de uitgebreide dansprintables-index met alles van dansillustraties tot danspasjes.

Aanbevolen: