Objectieve verklaring voor een CV van een secretaris

Inhoudsopgave:

Objectieve verklaring voor een CV van een secretaris
Objectieve verklaring voor een CV van een secretaris
Anonim
vrouw met CV
vrouw met CV

Als je op zoek bent naar een baan als secretaresse, moet je CV een objectieve verklaring bevatten die duidelijk aangeeft in welk type en niveau van de baan je geïnteresseerd bent. Er zijn een paar verschillende benaderingen die je kunt volgen, en het is belangrijk om er een te kiezen die het beste bij uw achtergrond en doelen past. Welke aanpak u ook kiest, zorg ervoor dat de verklaring die u schrijft past bij de functie waarvoor u solliciteert.

Voorbeeld van doelstellingen voor secretarieel cv

De doelstelling die u selecteert, moet uw carrièreniveau en -doelen weerspiegelen en u tegelijkertijd onderscheiden van andere sollicitanten.

Doelstellingen voor een nieuwe secretaris

Als u op zoek bent naar uw eerste kantooradministratieve rol of als u niet veel ervaring op dit gebied heeft, moet uw cv-doelstelling zich richten op de vaardigheden waarover u beschikt en uw interesse in het werken als secretaresse. Deze details kunnen je toegang geven tot een positie op instapniveau waar je kunt voortbouwen op je bestaande vaardigheden.

  • " Om een secretariële functie op instapniveau te verkrijgen waarvoor kennis van computersoftware, communicatieve vaardigheden en organisatorische vaardigheden vereist zijn."
  • " Op zoek naar een secretariële functie op instapniveau die sterke administratieve ondersteuning en computervaardigheden vereist."
  • " Op zoek naar een functie als schoolsecretaris die administratieve en studentenondersteuning biedt in een basisschoolomgeving."
  • " Om een uitdagende administratieve ondersteunende functie te verkrijgen in een kantooromgeving waar je een verscheidenheid aan secretariële taken uitvoert."
  • " Om sterke computersoftware, kantoororganisatie en administratieve vaardigheden te gebruiken in een secretariële rol op instapniveau."
  • " Om een secretariële baan te krijgen bij een vooruitstrevend bedrijf dat op zoek is naar een ambitieus, toegewijd teamlid aan het begin van de carrière om te groeien in een carrièregerichte administratieve ondersteuningspositie."

De verklaring moet duidelijk aangeven dat u op zoek bent naar een baan op instapniveau en de vaardigheden benadrukken die u bezit die relevant zijn voor de functie. Concentreer u op wat u de werkgever kunt bieden, in plaats van op wat u hoopt te leren of te winnen.

Doelstellingen voor een ervaren secretaresse

Als u huidige of eerdere secretariële ervaring heeft, zorg er dan voor dat u bij uw doelstelling de nadruk legt op uw achtergrond. Het is ook een goed idee om de belangrijkste vaardigheden te vermelden en, indien relevant voor een bepaalde baan, het soort omgeving waarin u hebt gewerkt.

secretaris
secretaris
  • " Op zoek naar een secretariële functie met een hoge mate van verantwoordelijkheid die ervaring vereist met het bieden van administratieve ondersteuning in een productieomgeving."
  • " Om deel uit te maken van het secretariaatteam van een vooruitstrevende organisatie in een functie die aanzienlijke ervaring vereist in een verscheidenheid aan administratieve ondersteunende functies."
  • " Op zoek naar een secretariële functie waarbij gebruik wordt gemaakt van de vaardigheden en ervaring die zijn opgedaan bij het ondersteunen van leidinggevenden op hoog niveau gedurende tien jaar."
  • " Om een functie als directiesecretaresse te verkrijgen waarvoor expertise en ervaring op het gebied van financiën, personeelszaken, computeractiviteiten en kantoorbeheer vereist is."

Op zoek naar een secretariële mogelijkheid waarvoor ervaring vereist is met het bieden van administratieve ondersteuning aan advocaten op zowel een advocatenkantoor als de juridische afdeling van een bedrijf

Het gaat erom een verklaring te gebruiken die uw indrukwekkende achtergrond en ervaring benadrukt en tegelijkertijd laat zien hoe u kunt bijdragen aan de organisatie.

Creatieve doelstellingen voor een secretarieel CV

Net als bij de andere voorbeelden, zorg ervoor dat u alle ervaring, vaardigheden of opleiding waarover u beschikt benadrukt om uw objectieve verklaring op te bouwen. De beste manier om uw objectieve verklaring creatiever te maken voor uw cv, is door deze af te stemmen op een specifieke baan, functie en bedrijf. Zelfs iets eenvoudigs als een nieuw werkwoord aan het begin van de zin kan de aandacht trekken.

  • " Op zoek naar een secretariële functie in uw bedrijf vanwege de dynamische cultuur en toewijding aan het opleiden van medewerkers. Zoek niet verder dan deze secretariële kandidaat vanwege organisatie, focus en een perfecte match met [bedrijfsnaam]."
  • " Gefocuste medewerker die het leven van collega's graag eenvoudiger en efficiënter wil maken. Betrouwbare secretaressekandidaat die alle aspecten van planning, implementatie, opvolging en andere taken indien nodig afhandelt."
  • " Op zoek naar de ideale functie in een bedrijf dat een toegewijde secretaressekandidaat nodig heeft die altijd als eerste op kantoor arriveert."
  • " Heeft u een secretaressekandidaat nodig om een groeiend team te vullen? Vertrouw erop dat deze secretaressekandidaat de bedrijfsgroei ondersteunt, grondige organisatiesystemen implementeert en een aanwinst is voor elk kantoor."
  • " Streven ernaar een meer vervulde administratieve professional te worden met een positie bij een bewonderenswaardige organisatie in de sector [bedrijfstaknaam]."

Een creatieve aanpak kan de aandacht trekken van wervingsmanagers. Je kunt niet te ver afwijken van de traditie van objectieve uitspraken, maar je kunt jezelf wel laten opvallen met je woordkeuze.

Personaliseer uw doel

De objectieve verklaring die u in uw cv opneemt, is net zo uniek als u, en moet ook worden afgestemd op elke functie waarin u geïnteresseerd bent. Deze techniek is een manier om de persoon die uw cv beoordeelt te vertellen welke vaardigheden en capaciteiten u naar de werkplek brengt, in welk soort baan u geïnteresseerd bent en waar u zich in uw carrière bevindt. Door uw objectieve verklaring af te stemmen op elke functie waarvoor u solliciteert, vergroot u uw kansen om een potentiële werkgever te laten zien dat u goed bij hun behoeften past (en aangenomen te worden).

Een effectief CV maken

Het volgen van deze tips voor je cv-doelstelling kan je een voorsprong geven bij het schrijven van een winnend cv waarmee je je onderscheidt van andere sollicitanten. Zodra u hebt besloten hoe u uw CV-doelstelling gaat formuleren, bent u klaar om uw CV op te stellen en te solliciteren naar vacatures voor secretariaatsmedewerkers. Gebruik deze lege cv-formulieren of deze Microsoft Word-cv-sjabloon om verder te gaan. Misschien vindt u het ook nuttig om ter inspiratie een voorbeeld van een administratief assistent- of officemanager-cv te bekijken.

Aanbevolen: